Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 06:43:24

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Nowa Ziemia  (Przeczytany 87708 razy)
0 u¿ytkowników i 8 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #100 : Grudzieñ 02, 2012, 17:26:34 »

Tzn czy autko którym wracasz szacowna bêdzie sprawne czy nie  Du¿y u¶miech
Proponuje zrobiæ przegl±d u dobrego diagnosty samochodowego i raczej nie powinna¶ mieæ  z powrotem problemów Du¿y u¶miech
Ja w ka¿dym b±d¼ razie dokona³em przedp³aty na bal sylwestrowy i mimo ¿e m gruby to poniewa¿ lobiê i umie tañczyæ zamierzam bawiæ siê do koñca balu Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #101 : Grudzieñ 02, 2012, 17:30:28 »

Przebisniegu,
autko mam sprawne.Zaopatrzylam sie rowniez w opony zimowe dobrej marki.

Zycze Tobie wspanialej zabawy sylwestrowej i duieki za dobre slowo.

Pozdrawiam.Greta
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #102 : Grudzieñ 02, 2012, 18:24:20 »

Przebi¶niegu, akurat w tym przekazie nie ma wzmianki, ale w po³owie innych przekazów, zawsze jaki¶ skrawek wychodzi, albo ¿e transformacja zaczyna siê od nas i obejmuje wszystko, albo ¿e ca³e stworzenie jej podlega. I takich fragmentów jest wiele.
S± te¿ stwierdzenia galaktycznych bardziej bezpo¶rednie, gdzie mówi±, ¿e ich "awans" zale¿y od naszego "wzniesienia".
Z tych enuncjacji mo¿na by³oby powiedzieæ, ¿e wszyscy we wszech¶wiecie maj± wskoczyæ jedn± pó³kê wy¿ej, co mniej wiêcej mówili Kasjopeanie  w 1994 r i tam w³a¶nie by³ chyba po raz pierwszy przywo³any termin fali. Laura potem z tego zrobi³a du¿y artyku³ i ksi±¿kê.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #103 : Grudzieñ 02, 2012, 19:08:04 »

Tzn czy autko którym wracasz szacowna bêdzie sprawne czy nie  Du¿y u¶miech
Proponuje zrobiæ przegl±d u dobrego diagnosty samochodowego i raczej nie powinna¶ mieæ  z powrotem problemów Du¿y u¶miech
Ja w ka¿dym b±d¼ razie dokona³em przedp³aty na bal sylwestrowy i mimo ¿e m gruby to poniewa¿ lobiê i umie tañczyæ zamierzam bawiæ siê do koñca balu Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
Da siê zauwa¿yæ - po postach szacownego na tym forum - ¿e swoje autko (cia³o) trenujesz na bal sylwestrowy od jakiego¶ ju¿ czasu tak, ¿e urwanie filmu "koñcem ¶wiata" przed czasem Ci  nie zagrozi Du¿y u¶miech
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #104 : Grudzieñ 02, 2012, 20:07:43 »

Szacowny blueray21 wiesz zgadzam siê, ¿e jest zale¿no¶æ bo z nimi te¿ kiedy¶ tworzyli¶my ca³o¶æ i byli¶my jednym  U¶miech
Oczywi¶cie b³êdne jest te¿ wrzucanie wszystkich do jednego worka U¶miech
Sam wiem, ¿e dla ka¿dego co innego wiêc wiem, ¿e oni byli i s± potrzebni a to dla do¶wiadczeñ, z których my wyci±gnêli¶my wnioski - wiem U¶miech
Tylko, ¿e nie jestem idea³em Cz³owieka i mam jeszcze trochê do przerobienia wiêc czasem jeszcze nie mogê opanowaæ chêci jakiego¶ tam rewan¿yzmu za to, jak nas traktowali  Z politowaniem
Ano pracuje nad tym równie ciê¿ko jak nad kondycja na bal sylwestrowy jak to raczy³ zauwa¿yæ mój wielce szacowny braciak Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #105 : Grudzieñ 02, 2012, 21:03:13 »

A teraz kolejny przekaz Rady Dziewiêciu. Zdecydowanie nie jest on przeznaczony dla wszystkich i to nie tylko z powodu s³ownictwa.
Sama Rada podpowiada jak rozró¿niaæ materia³y. Jednak tych, którzy zdecyduj± siê przeczytaæ proszê o spokojne przeczytanie do koñca, moim zdaniem warto. Tylko potem proszê nie "wieszaæ psów", bo to te¿ stworzenia, na t³umaczu.

Rada Dziewiêciu - Festiwal ¦wiat³a siê rozpoczyna

Jeste¶my Rad± Dziewiêciu. Doszli¶my dzi¶ do was cieszyæ siê z wami ¦wiat³em Chrystusa zstêpuj±cym na ¶wiat. Uduchowienie fizycznej rasy jest teraz faktem dokonanym, pierwsze z nasion gwiezdnych przesz³y ich inicjacje w duchowej hierarchii i ¶wiat³o wesz³o do ¶wiata. Wielu mo¿e nie byæ w pe³ni ¶wiadomymi tego, co w³a¶nie mia³o miejsce, ale gdy mijaj± dni nowe dary przyjd± online, jak to by³o, jak pliki do pobrania z now± energi±, ¶wiadomo¶ci±, mi³o¶ci± i ¶wiat³em, które odbywa siê w ich fizycznym ¶wiecie codziennie. Nic nie bêdzie takie samo dla nich ponownie. Nic ju¿ nie bêdzie takie samo dla ca³ej planety. Teraz, gdy p³omieñ Chrystusa zosta³ trwale zapalony w tych fizycznych pojazdach po zakoñczeniu scalania ich duszy, ¶wiat³o Chrystusa przewieje szeregi lightworkers jak po¿ar las.

Jest to zwieñczenie projektu podjêtego przez duchow± hierarchiê tego systemu s³onecznego, pod kierownictwem duchowej hierarchii galaktyki i wszech¶wiata. Rozumiemy, ¿e niewielu z was zrozumie znaczenie tego kroku, ale to jest taki, który zmieni oblicze wszech¶wiata na zawsze.

Cieszymy siê z tymi galaktycznymi braæmi i siostrami, którzy mieli wk³ad w sprawie ustanowienia Chrystusowej rasy na ziemi, bo by³o przez wolontariuszy gwiezdne nasiona, którym to zadanie uda³o siê w koñcu osi±gn±æ. Wiele zmian ma jeszcze przyj¶æ na ¶wiat, ale z obecno¶ci± ¿ywych Chrystusowych, zmiany zostan± z³agodzone. Wypo¶rodkowani w z³otym ¶wietle p³omienia Chrystusa, oni przynios± pokój na ¶wiat, bo s± uosobieniem pokoju. Mê¿czyzna, kobieta i dziecko, ci bêd± chodziæ w¶ród ludno¶ci ¶wiata, b³ogos³awiæ w ruchu, przynosz±c z nimi p³omieñ inicjacji dla wszystkich, których napotkaj±. Kiedy mówimy, ¿e dla wszystkich, mamy na my¶li  dla wszystkich. Mimo, ¿e ich towarzysze i s±siedzi ca³kowicie ¶pi± jednego dnia, nastêpnego siê przebudz±, przecieraj±c oczy i stan± siê czujni, wra¿liwi, a co wa¿niejsze, gotowi do napraw (zmian), które s± w przygotowaniu. ¦wiat³o zrozumienia otworzy ich oczy i uszy, a ich duchowe zmys³y bêd± niezatrzymywalne i uwolnione z ³añcuchów macierzy strachu, która zwi±za³a tyle przez ostatnie kilka tysi±cleci.

Wiele galaktycznych i miêdzygalaktycznych rad, jak równie¿ hierarchie wniebowst±pionych istot pracowa³y, aby wykonaæ ten krok, a teraz to jest fizyczny fakt. Uduchowienie waszych cia³ fizycznych mo¿e ruszyæ do przodu. To zajmie trochê czasu i regulacji, ale nast±pi. Wasze Chrystusowe ¶wietliste cia³a s± obecnie w trakcie ³±czenia (mieszania) siê z cia³em fizycznym, emocjonalnym i psychicznym. Jeste¶cie teraz ¿yj±cymi naczyniami z³otego Chrystusowego ¦wiat³a. Sprawdzenia tego faktu mo¿ecie szukaæ w snach i medytacjach.

Teraz mo¿emy i¶æ do przodu z wieloma planami, zarówno duchowej Hierarchii tej planety i Uk³adu S³onecznego, jak równie¿ uczestnicz±cych galaktycznych i miêdzygalaktycznych Rad, przeznaczonych do tej malutkiej planety, tego nowego ogrodu Eden. Tak, wiele zmian musi i przyjdzie w ci±gu najbli¿szych dni, tygodni i miesiêcy. Jednak z dostêpem do ¿yj±cego ¶wiat³a Chrystusowego w¶ród was, zmiany te nie bêd± odstraszaæ tych, którzy s± otwarci na wysokie czêstotliwo¶ci ich monadycznych rodzin, którzy bêd± pracowaæ przez Chrystusowych.
Mówimy o Chrystusie w powszechnym znaczeniu. To ¿yj±cy syn i córka Boga Matki Ojca, który przeszed³ po³±czenie duszy z ich dusz±. Dusza zesz³a do fizycznego cia³a i zamieszka³a tam. Oczywi¶cie dusza wspó³pracowa³a z monad±, duchow± rodzina, z której siê wy³oni³a. I pracuje z wieloma galaktycznymi radami gwiezdnych narodów, którzy jak Wzniesieni Mistrzowie sami s± zestrojeni z celami duchowych hierarchii, a¿ do ¬ród³a.

Wiedzcie, ¿e ci Chrystusowi s± te¿ lud¼mi. Nie s± oni wa¿niejsi ni¿ ¿ebrak na ulicy, tylko, jako transportuj±cy ¦wiat³o dzia³aj± jak katalizator dla uduchowienia ca³ego rodzaju ludzkiego. Oni s± s³ugami wszystkich i nie powinni byæ przedmiotem kultu i czci. Znaczeniem ich obecno¶ci w ¶wiecie jest nie¶æ nadziejê i pokarm w postaci mi³o¶ci i ¶wiat³a dla tych, którzy zostali zapomniani i którzy zapomnieli, ¿e s± oni równie¿ Chrystusowi wewn±trz. P³omienie wewnêtrznych ¶wi±tyñ zamierzaj± byæ ponownie zapalone, tak jak w staro¿ytnym rytuale Festiwalu ¦wiat³a. Pierwsze o³tarze s± wyczyszczone i usuniête wszystkie szcz±tki, a nastêpnie ogieñ mo¿e byæ ponownie ustawiony i zapalony i tak jest teraz. Nie mo¿e byæ powrotu do ciemno¶ci dla nich, s± oni zapieczêtowani pieczêciami ognia, g³owy i nogi owiniête w kolumnie ¶wiat³a, które nie mo¿e byæ penetrowane przez s³ugi ciemno¶ci. I teraz chodz± w¶ród was, jak zwykli ludzie, o¶wietleni od wewn±trz przez ¶wiat³o i mi³o¶æ ich Ojca Matki Boga.

Wiedzcie równie¿, ¿e te teraz uduchowione fizyczne naczynia pozostan± na planecie, bo równie¿ s³u¿± ich Matce Gai, pomagaj±c w doprowadzeniu do niezbêdnych zmian wibracji w bli¼nich, bêd±c tutaj. Rozdzielenie ¶wiatów jest teraz rozpoczête. Ci, którzy nie mog± trwaæ w zwiêkszonej czêstotliwo¶ci odejd±. Prosimy o nie os±dzaæ nikogo, którego dusza postanowi³a wycofaæ swoj± obecno¶æ tutaj, gdy¿ mog± chcieæ wybraæ, aby odrodziæ siê w ciele o wy¿szej czêstotliwo¶ci w nowym ¶wiecie. Tak, s± te¿ tacy, którzy zdecydowali siê na pozostanie w ciê¿szej gêsto¶ci ni¿ej wibruj±cych ¶wiatów, ale to jest wybór, który zosta³ zrobiony przez ich dusze, gdy¿ wszystkie istoty ludzkie s± przed³u¿eniem duszy, cia³o jest jedynie naczyniem do¶wiadczania fizycznej sfery. Dusza jest tym, co decyduje siê wycofaæ, a nie indywidualna osobowo¶æ, niezale¿nie od celu. Zarezerwujcie os±d dla decyzji o tym, co zje¶æ na obiad, nie os±dzaæ dzia³ania innych i b±d¼cie ³askawi dla siebie.

Teraz jest czas, aby pamiêtaæ, ¿e jeste¶cie istotami ¦wiat³a do¶wiadczaj±cymi ¿ycia fizycznego. Gdy przejdziecie scalanie duszy, zaczniecie do¶wiadczaæ takiego spokoju i lekko¶ci serca, jakiego wielu z was nie do¶wiadczy³o wiêcej ni¿ tylko krótkie chwile podczas obecnego ¿ycia. Rozumiemy, ¿e dla wielu, to ¿ycie by³o niezwykle wyzywaj±ce, ale wasze dusze wybra³y to w tym celu, aby umo¿liwiæ Wam osi±gn±æ ten najwa¿niejszy krok na drodze do Wzniesienia. Inicjacja jest trwaj±cym procesem, i nie skoñczy siê przez wcielenie ¶wiat³a Chrystusowego i to nie skoñczy siê z szóst± inicjacj± - Wzniesieniem. Jest to proces, który bêdzie kontynuowany przez ca³± wieczno¶æ, a¿ wszyscy ponownie zjednocz± siê za ¬ród³em ... a wtedy zacznie siê ponownie. Uniwersalne cykle maj± ogromny zakres. Plany s± skomplikowane i zajmuj± du¿o czasu, aby je zakoñczyæ, ale zrobili¶cie dobrze, bardzo dobrze, a dla tego mo¿emy was pochwaliæ.

Jako ludzko¶æ wy³aniaj±ca siê z kocio³ka ognia, podejmiecie kolejny krok staj±c siê galaktycznymi obywatelami. Niektórzy z was s± gotowi na ten krok teraz, ale pamiêtajcie, ¿e jeste¶cie tutaj, aby s³u¿yæ innym, aby przynie¶æ ¶wiat³o i mi³o¶æ obecno¶ci swojej monady, Twojej rodziny duchowej, dla innych. Jest wielu, którzy nie maj± pojêcia o duchowej hierarchii, obecno¶ci rodzin galaktycznych i ich stosunku do nich, a nawet zrozumienia w³asnej ¶wiêtej historii, dopóki nie zosta³a ona st³umiona przez niektóre elementy spo³eczeñstwa. To siê zmienia teraz, prawda jest ujawniana codziennie, nawet teraz w bardziej ¶mia³ych miejscach w ¶rodkach masowego przekazu i na pewno siê w alternatywnych ¼ród³ach w Internecie. B±d¼cie ¶wiadomi i sprawdzajcie w swoim sercu rezonans dla ka¿dego materia³u, do którego zostaniecie przyci±gniêci; serce pozwoli Wam wiedzieæ, czy informacje s± "wasze", czy nie. To jest czas dla osobistego upodmiotowienia i o¶wiecenia, gdy p³omieñ Chrystusowy wypala na ¿u¿el wszystkie pozostaj±ce u³udy i iluzje. B±d¼cie  jednym z wasz± dusz±, w waszym p³omieniu serca i poznajcie wewnêtrzny spokój, który przekracza wszelkie zrozumienie.

Jeste¶my jednym z wami w waszym sercu. Zachêcamy do poszukiwania tych, którzy s± obudzeni jak wy, aby zacz±æ, je¶li jeszcze tego nie zrobili¶cie, tworzenie wspólnoty serc. Na¶ladujcie przywództwo o¶wieconej osoby, która osiedli³a siê w waszym ciele fizycznym. Bêdziecie wiedzieæ, co robiæ, gdy przyjdzie czas na dzia³anie.
Nasze b³ogos³awieñstwa id± z wami, Namaste.

Dziêkujê, ukochana Rado Dziewiêciu.

02 grudnia 2012
Channeler: Tazjima
http://bluedragonjournal.com/

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #106 : Grudzieñ 03, 2012, 17:22:52 »

Zachêcamy do poszukiwania tych, którzy s± obudzeni jak wy,
Niestety mam grube i leniwe cia³o fizyczne wiêc chodzi³ po domach jak ¦wiadkowie J nie mam zamiaru U¶miech
to pa Du¿y u¶miech
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #107 : Grudzieñ 03, 2012, 17:49:03 »

Rada Dziewiêciu:

...Teraz, gdy p³omieñ Chrystusa zosta³ trwale zapalony w tych fizycznych pojazdach......

¶wiat³o Chrystusa przewieje szeregi lightworkers jak po¿ar las.

Jest to zwieñczenie projektu podjêtego przez duchow± hierarchiê

Ale ich trafi³o..

A byli tacy doskonali, pozbawieni  wszelkich zwierzêcych  emocji  i popêdów. 

Ciekawe co na to Rdzeñ  Co¶

Przecie¿ KTO¦  zamierza mu   spaliæ   Jego ziemskie ¶wiat³owody  Szok
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 03, 2012, 18:33:10 wys³ane przez JACK » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #108 : Grudzieñ 04, 2012, 05:13:18 »

Hej hej bracie, a szacowny songo i szacowna Kiara Szok
to pa Du¿y u¶miech

PS
Ok jak braciak tak mówi to ja juz strzela³ nie bêde Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 04, 2012, 05:13:59 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #109 : Grudzieñ 04, 2012, 07:41:50 »

O mnie siê nie martw... o mnie siê nie martw ... ja sobie radê dam.... Mrugniêcie U¶miech ( ale dziêki z ca³ego serca Buziak) mnie siê kule nie imaj±..  Du¿y u¶miech na szczê¶cie!!!!

Z psami nie tañczê ,z rekinami nie p³ywam , a z baranami nie chadzam na spacery....   Du¿y u¶miech
Strzelców z kul± uzupe³niam drug± kul±! Buziak

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 04, 2012, 08:31:06 wys³ane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #110 : Grudzieñ 04, 2012, 07:54:00 »

jak by to powiedzia³ Franz- to ja tutaj jestem Strzelec, a nawet Wê¿ownik Mrugniêcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #111 : Grudzieñ 11, 2012, 11:03:21 »

Ta kolejny artyku³ Ute z jego doznaniami i wnioskami

Jest co¶ MAJESTATYCZNEGO w toku!

Image by Ute Posegga-Rudel, Copyright © 2012

Umi³owani przyjaciele,

12.12.12 jest teraz za kilka dni. Kiedy poszed³em na spacer wczoraj niebo wydawa³o mi siê absolutnie wyj±tkowe i niesamowite, nie pamiêtam takiego widoku nieba jak dotychczas.

To by³ nowy rozwijaj±cy siê niebieski bardzo g³êboki i jednocze¶nie przezroczysty, jak i du¿e bia³e chmury, jak trójwymiarowe i rze¼bione waciki. Wydawa³o siê, ¿e siedz±, w szacunku w sporej odleg³o¶ci od S³oñca, które by³o bezprecedensowym transcendentalnym promieniowaniem i moc± duchow±.

Kolory wydawa³y siê inne ni¿ w innych dniach.

Jest nowa zwyciêska obecno¶æ na niebie, które wydaje siê byæ wiêksze i pe³niejsze, i to wydaje siê byæ poza zasiêgiem teraz dla si³, które chc± zaszkodziæ naszej piêknej planecie i nam (wszystkim ¿ywym istotom na Gai).

Wygl±da na to, jakby wy¿sze wymiary (niektórzy twierdz±, ¿e na 4., inni 5., w zale¿no¶ci od tego, czy bierzemy pod uwagê czas jako 4. wymiar) ju¿ zaczyna³y powoli przybieraæ ich wygl±d, jak gdyby nasz znajomy 3-ci wymiar bardzo powoli zaczyna³ siê zmieniaæ na now± rzeczywisto¶æ.

Uwa¿am, ¿e jest to stopniowe przygotowanie do kulminacyjnych wydarzeñ, najpierw 12.12.12, ze spodziewanym bardzo wysokim ¶wiat³em przychodz±cym i informacj±, aby przygotowaæ nas do jeszcze bardziej potê¿ny nap³ywu energii 21-12-12.

Innymi s³owy, energia i ¶wiat³o ju¿ przychodz± tutaj s± fenomenalne, to jest ¶wiat³o jedno¶ci i braku separacji, ¶wiat³o, które sprawia, ¿e wszyscy jeste¶my równi i wyciera "ró¿nice". Na poziomie uczuæ to jest jako¶æ Mi³o¶ci wszêdzie, jednocz±ca wszystkie serca, gdy pozwalaj± na to zjednoczenie.

Wychodz±c w ten ciep³y poranek na zewn±trz i pod nieskoñczenie b³êkitne niebo, z kilkoma bia³ymi puszystymi chmurami, szukaj±c s³oñca, nagle ogarnê³o mnie uczucie podziwu i zdumienia. I wzdrygn±³em siê na krótko i mia³em gêsi± skórkê, moje serce  zosta³o zelektryfikowane, uwalniaj±c nieuniknione "WOW!"

Jest co¶ MAJESTATYCZNEGO w toku, mocno zapowiadana nasza nowa boska rzeczywisto¶æ, tutaj, na naszej Ziemi przez eony umêczonej Matce ze wszystkimi jej kreacjami.

Bo¿a obietnica jest w drodze. Pochodzi z Serca Wszech¶wiata, to drzwi do Nieskoñczonej Wszechmocnej ¦wiadomo¶ci Boskiej.

Ta serce przyt³aczaj±ca Obecno¶æ jest moc± samego Istnienia, Niepodzielona, Ekspresja Bytno¶ci, Moc, która trzyma wszystkie wszech¶wiaty i istoty razem. Poszerza ona serce do otwarcia, w którym Tajemnica Wszystkiego Co Jest ujawnia swoj± niezaprzeczaln± rzeczywisto¶æ. W tej rzeczywisto¶ci i Urodzie naszego serca, Serca Gai, Serca S³oñca, i Serca Kosmosu s± Zjednoczone. W tym ludzie przekraczaj± nasz± ograniczon± formê i odkrywaj±, kim jeste¶my: Jedno¶ci± Jednej ¦wiadomo¶ci.

Najdro¿si przyjaciele, jest to tak! Wielka planetarna i uniwersalna zmiana jest w drodze, pierwsi prekursorzy ju¿ wysy³aj± swoich chwalebnych pos³añców w tym niespokojnym ¶wiecie z najbardziej namacalnymi znakami! Wgl±d we wszech¶wiat nagle jest nieograniczony, d³ugotrwa³± kwarantann± iluzji.

W tym, aby przyj¶æ do Nowej Rzeczywisto¶ci dualno¶æ jest przekraczana. Energia jest tak potê¿na, ¿e ju¿ teraz zas³ania, to, co wydaje siê byæ rozdzielone. Ujawnia Potê¿ne Teraz  Najwa¿niejszego, z którego wszystkie pozorne odrêbne byty i miejsca zosta³y utworzone.

Maj±c to na wzglêdzie, mniejsze postrzeganie odrêbno¶ci jest zapomninane, a my jeste¶my podnoszeni do nowej potê¿nej wibracji ¦wiat³a, które jest Mi³o¶ci±. Ale nie tylko w zwyk³ym sensie odrêbnego "Kocham ciê", ale raczej jako potê¿ne JESTEM MI£O¦CI¡.

To jest to, co ja zobaczy³em i czego do¶wiadczy³em bezpo¶rednio.

Z uwielbieniem, Ute

10 grudnia 2012
Channeler: Ute
http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/12/there-is-something-majestic-at-work.html

sfinks
Go¶æ
« Odpowiedz #112 : Grudzieñ 11, 2012, 11:56:18 »

Witajcie ! Wspania³a wizja ,nios±ca tak wielkie nadzieje ,udrêczonej rzeczywisto¶ci .
Je¿eli oka¿e siê prawd± ,zmieni nasz± rzeczywisto¶æ o 180 stopni .

Nawet gdybym nie wierzy³a w te wszystkie przes³ania ,to chcê w nie wierzyæ.
Naszemu ¶wiatu potrzebna jest odnowa i jest to pilne wyzwanie.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #113 : Grudzieñ 11, 2012, 12:14:47 »

Z wielu ust s³yszê o odnowie, o konieczno¶ci zmian - ok. Jednak w wielu przypadkach widzê, ¿e s± to oczekiwania w których ¶wiat ma siê zmieniæ jak za dotkniêciem czarodziejskiej ró¿d¿ki - i to ci±g³e podbijanie wyczekiwania... Jako¶ ma³o osób w rzeczywisto¶ci - pomimo deklaracji - podejmuje jakie¶ konkretne i wymagaj±ce wysi³ku dzia³ania które to dopiero mog± przynie¶æ oczekiwanie zmiany. Takie dzia³anie jako¶ nie jest popularne, za pewne z powodu mrówczej pracy do tego nie na ¶wieczniku.
Jestem przekonany, ¿e nikt za nas tego nie odwali. A có¿ nam da zmiana jakiej¶ rzeczywisto¶ci/otoczenia gdy i tak w ni± wchodzimy ze swoimi wadami?

Od siedzenia ca³ymi dniami i nocami przed kompem i wklejaniem "mondro¶ci" nikt nie wzro¶nie, nic nie da buszowanie po forach i tak próby b³yszczenia, co najwy¿ej karmi w³asna, fa³szyw± wizjê wspania³ego siebie.

Piêkny ¶wiat mo¿e byæ tutaj - niech ka¿dy po prostu zacznie sprz±taæ swoje podwórko...
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #114 : Grudzieñ 11, 2012, 15:33:20 »

arteq
Jestem przekonany, ¿e nikt za nas tego nie odwali.
Szkoda szacowny, ¿e jeste¶ o tym tylko przekonany bo dobrze jest wiedzieæ, ¿e tak bêdzie  U¶miech
Mogê te¿ poniewa¿ jestem cierpliwy powtórzyæ : ka¿dy kowalem swojego losu, co kto posieje to zbierze, ka¿dy sobie rzepkê skrobie, ..... U¶miech
to pa U¶miech
sfinks
Go¶æ
« Odpowiedz #115 : Grudzieñ 11, 2012, 15:52:46 »

Z wielu ust s³yszê o odnowie, o konieczno¶ci zmian - ok. Jednak w wielu przypadkach widzê, ¿e s± to oczekiwania w których ¶wiat ma siê zmieniæ jak za dotkniêciem czarodziejskiej ró¿d¿ki - i to ci±g³e podbijanie wyczekiwania... Jako¶ ma³o osób w rzeczywisto¶ci - pomimo deklaracji - podejmuje jakie¶ konkretne i wymagaj±ce wysi³ku dzia³ania które to dopiero mog± przynie¶æ oczekiwanie zmiany. Takie dzia³anie jako¶ nie jest popularne, za pewne z powodu mrówczej pracy do tego nie na ¶wieczniku.
Jestem przekonany, ¿e nikt za nas tego nie odwali. A có¿ nam da zmiana jakiej¶ rzeczywisto¶ci/otoczenia gdy i tak w ni± wchodzimy ze swoimi wadami?

Od siedzenia ca³ymi dniami i nocami przed kompem i wklejaniem "mondro¶ci" nikt nie wzro¶nie, nic nie da buszowanie po forach i tak próby b³yszczenia, co najwy¿ej karmi w³asna, fa³szyw± wizjê wspania³ego siebie.

Piêkny ¶wiat mo¿e byæ tutaj - niech ka¿dy po prostu zacznie sprz±taæ swoje podwórko...
Witaj arteq! No có¿ ,masz racjê o tym sprz±taniu ,ka¿dego u siebie .Jednak jak znam ¿ycie i ludzi ,wiêkszo¶æ nawet palcem nie ruszy ,aby co¶ zmieniæ ,choæby u siebie samego .

Jednak s± jednostki które co¶ próbuj± robiæ ,zak³adaj± stacje radiowe ,aby nie¶æ o¶wiecenie informowaæ ,na bie¿±co  o ró¿nych zmianach i potrzebach zmian ,zachêcaj± ludzi aby podejmowali dzia³ania ,które mog³yby przygotowaæ ludzko¶æ na now± rzeczywisto¶æ . Propaguj± nowy styl ¿ycia ,otwieraj± oczy ludzko¶ci na to, co u nas na ziemi jest przeszkod± na drodze do ,,nowego ¶wiata,,

Natomiast zadaniem poszczególnych jednostek ,jest samemu poszukiwaæ  materia³ów odno¶nie tych zdarzeñ ,reformowanie umys³ów ,zmiana postrzegania ,okre¶lenie siê czego tak naprawdê oczekujemy .Najwa¿niejsze jest jednak podjêcie decyzji ,¿e to co by³o musi ust±piæ ,¿e to ju¿ nam nie wystarcza ,¿e chcemy zapomnieæ te wszystkie do¶wiadczenia i trudy karmicznych zmagañ,¿e marzymy o lepszej rzeczywisto¶ci dla siebie i wszystkich istot czuj±cych.

Jednak wiem,  ¿e  ludzi bardzo zaanga¿owanych jest ma³o , wiêkszo¶æ  lekcewa¿y sobie ostrze¿enia ,informacje i pog³oski .Wielu ¶mieje siê ludziom bior±cym powa¿nie tak± mo¿liwo¶æ ,prosto w nos,kpi sobie z tzw.naiwnych .
A wiadomo nie od dzisiaj ,¿e przys³owie ,,ten siê naprawdê ¶mieje ,kto siê ¶mieje ostatni,, czêsto siê sprawdza .

Jednak gdyby dosz³o do zmiany rzeczywisto¶ci ,to te niedbaluchy ,które ,,le¿a³y od³ogiem,, chêtnie siê przyczepi± do cudzego dzie³a i bêd± chcia³y z tego czerpaæ korzy¶ci .My¶lê jednak ,¿e nie ma nic za darmo i bêd± musieli zap³aciæ w jakiej¶ formie (?)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m_OtnaKFnlE
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 11, 2012, 16:04:28 wys³ane przez sfinks » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #116 : Grudzieñ 12, 2012, 17:48:17 »

Jak tak sobie siedzê w Ciszy i hm ,,my¶lê" Du¿y u¶miech
To nie mogê siê oprzeæ wra¿eniu, ¿e coraz czê¶ciej padaj± pytania, na które ten kto je zada nie oczekuje odpowiedzi lub nie zd±¿y jej us³yszeæ.
Jednym z takich pytañ czêsto powtarzanych, które do mnie docieraj± jest : ,,Co ze mn±/nami bêdzie?"
Zauwa¿y³em te¿, ¿e o ile kiedy¶ w ten czy inny sposób próbowa³em dana istotê /istoty pocieszyæ w ten lub tamten sposób lub dodaæ otuchy ... to teraz zachowuje milczenie.
Dodam tez, ¿e jest to milczenie w ca³ym tego s³owa znaczeniu.
Dlaczego?
Dlatego, ¿e milczê s³ownie, milczê my¶lowo i milczê czuciowo.
Dok³adnie tak jak bym zamienia³ siê w kamieñ w ca³ym tego s³owa znaczeniu.
Ciekawym czy macie w. szacowni podobne do¶wiadczenia, odczucia czy przeczucia Cool
to pa Du¿y u¶miech
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #117 : Grudzieñ 12, 2012, 18:18:59 »

...jako¶ tak  najlepiej ze sob±, a raczej w sobie jest. i coraz mniej chce siê ludzi...ile mo¿na powielaæ w kó³ko i to samo...to czas na prawdziwe tworzenie, a nie powielanie...
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #118 : Grudzieñ 12, 2012, 18:54:17 »

The Master Shift - 12.12.12 - Global UNITY Moment - Let's Make History!
http://youtu.be/3boqddWaF1g
polskie napisy.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 12, 2012, 18:55:15 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #119 : Grudzieñ 12, 2012, 18:55:33 »

Przecie¿ zapowiadaj±, ¿e odwrotnie, ¿e bêdzie ci±gnê³o ludzi do siebie w grupy na Nowej Ziemi. A tak na serio to chyba obecnie prze¿ywamy najwiêksz± separacjê i odosobnienie jednostki i wcale nie my¶lê, ¿e winnymi tego s± nowoczesne ¶rodki komunikacji.
Dla mnie to typowy efekt powszechnego materializmu i oczywi¶cie wiêkszej ilo¶ci "wolnego" czasu ni¿ drzewiej bywa³o.

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #120 : Grudzieñ 12, 2012, 18:57:57 »

Przecie¿ zapowiadaj±, ¿e odwrotnie, ¿e bêdzie ci±gnê³o ludzi do siebie w grupy na Nowej Ziemi. A tak na serio to chyba obecnie prze¿ywamy najwiêksz± separacjê i odosobnienie jednostki i wcale nie my¶lê, ¿e winnymi tego s± nowoczesne ¶rodki komunikacji.
Dla mnie to typowy efekt powszechnego materializmu i oczywi¶cie wiêkszej ilo¶ci "wolnego" czasu ni¿ drzewiej bywa³o.

jeste¶my samotni w t³umie- to paradoks naszych czasów,-
i znak..

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #121 : Grudzieñ 12, 2012, 21:13:45 »

To, ¿e elektroniczne ¶rodki komunikacji zuba¿aj± wiêzi to fakt, bezdyskusyjny - dziwiê siê, ¿e kto¶ mo¿e tego nie dostrzegaæ.
Efekt materializmu? Dziwne w kontek¶cie setek postów z tego forum na którym dziesi±tki osób twierdzi, ¿e ludzie wzrastaj±, ostatnio bardzo dynamicznie i szybko - co przeciez stoi w oczywistej sprzeczno¶ci do owoców które daje nam otaczaj±cy ¶wiat...
east
Go¶æ
« Odpowiedz #122 : Grudzieñ 12, 2012, 21:20:52 »

12-12-12  mija .. co siê wydarzy³o w Waszym dniu dzi¶ ?

Tutaj by³o trochê zamieszania. Dziwne bo po³±czenia bezprzewodowe siê "rwa³y". Internet dzia³a³ , a raz nie dzia³a³ , choæ normalnie tak siê nie zachowuje.

Sprawy sz³y jak po grudzie, dzia³ siê tzw "opór materii"  ale nie we  wszystkim, bo ostatecznie  kiedy pojawi³a siê mi³o¶æ to  spali³a wszystko co jest nie po drodze z ni±. Chichot
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #123 : Grudzieñ 12, 2012, 21:28:05 »

Nic szczególnego, tzn. nic zaskakuj±cego. Net dzia³a³ bez uchybieñ, sieæ GSM tak¿e. Sprawy sz³y swoim tokiem - o ile w³o¿y³o siê nieco pracy.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #124 : Grudzieñ 12, 2012, 22:16:47 »

No to ostatni (na dzi¶) przekaz AA Micha³a. Kto ma oczy niech czyta.

B±d¼cie Jedno¶ci±. Pocz±wszy od dzisiaj, B±d¼cie Jedno¶ci±. - Michael

I tu, moi ukochani przyjaciele, jest ta dobra wiadomo¶æ, z któr± obieca³em powróciæ. Ten komunikat bêdzie, poniewa¿ jestem pewien, ¿e to stwierdzicie, jednomy¶lny. Ale pomimo tego, pozwólcie nam przynie¶æ go do Was jeszcze raz.

W koñcu, po kilkunastu tysi±cleciach, przybyli¶cie na ostatni próg do d³ugiego obiecanego wieku, w którym wszystkie z³o¶ci, wojna, bieda, strach i inne, mniej po¿±dane warunki bêd± pozostawione z ty³u, poniewa¿ nauczyli¶cie wszystkich lekcji, wymaganych do nauczenia.
Od tej chwili, waszym jedynym celem bêdzie zwiêkszanie waszej ¶wiadomo¶ci, zrozumienia i akceptacji Boskiego ¦wiat³a, jak równie¿, tych wszystkich, których mo¿ecie spotkaæ. Zostaniecie najwybitniejszymi nauczycielami, bo, jak wy mówicie, "byli¶cie tam i to zrobili¶cie."

Przekonacie siê, ¿e kolejny okres, od teraz a¿ do dwudziestego pierwszego dnia tego miesi±ca, przyniesie Wam ogromny wzrost ¶wiat³a i zmiany wewnêtrzne, je¶li pozwolicie na to. To bêdzie o wiele wiêksze ni¿ wcze¶niej, ale powinno byæ ³atwiejsze do dostosowania siê do tego, od teraz na pewno widzicie sami, dok±d was to zabiera. Bardzo niewielu z was ma jakie¶ w±tpliwo¶ci, pozosta³e w tym momencie.

Mówimy wam równie¿, ¿e niesamowite po³±czenie was w zbiorowej modlitwie i medytacji, które zosta³y wykonane, a które nadal trwaj±, gdy mówimy, tworzy nieopisany wybuch mi³o¶ci i ¶wiat³a w ca³ym tym waszym ¶wiecie. Poszerzamy nasz najg³êbszy szacunek, podziw, i wdziêczno¶æ za to wszystko, co zrobili¶cie i nadal robicie. Ogromne morze zmian zosta³o aktywowane g³ównie przez was, moi drodzy.

Znajd¼ siebie tym, kto jest godny wszystkiego, co wam obiecano. Uwolnij swoje w±tpliwo¶ci, swoje winy, swoje uczucia niedostatecznej pos³ugi i zaakceptuj. Naucz siê akceptowaæ. Nie mo¿emy wymusiæ waszej genialnej przysz³o¶ci na was. Jako¶ przetrenujcie siebie w utrzymaniu skupienia na wybranej przysz³o¶ci i j± przyjmijcie z wdziêczno¶ci± i ta energia sama pozwoli sobie w koñcu przyj¶æ do Was. Pozwólcie Nam martwiæ siê o to, jak. Jeste¶my ca³kiem dobrzy w tej czê¶ci. W rzeczywisto¶ci, ju¿ zrobili¶cie najtrudniejsz± czê¶æ. Dajcie nam dokoñczyæ robotê.

Jest uczucie uniesienia, uroczysto¶ci, omiataj±ce ca³± powierzchniê waszego dzisiejszego ¶wiata. Zanurzcie siê w tym i zobaczcie, jak to rozprzestrzenia siê na wszystkich tych, którym okoliczno¶ci jeszcze nie pozwalaj± tego poczuæ. B±d¼cie Jedno¶ci±. Pocz±wszy od dzisiaj, B±d¼cie Jedno¶ci±.

Nasza najg³êbsza mi³o¶æ dla was, drogie serca. Dobrego dnia.

12 grudnia 2012
Channeler: Ron Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com/
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 12, 2012, 22:18:15 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: