Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #100 : Grudzieñ 02, 2012, 17:26:34 » |
|
Tzn czy autko którym wracasz szacowna bêdzie sprawne czy nie Proponuje zrobiæ przegl±d u dobrego diagnosty samochodowego i raczej nie powinna¶ mieæ z powrotem problemów Ja w ka¿dym b±d¼ razie dokona³em przedp³aty na bal sylwestrowy i mimo ¿e m gruby to poniewa¿ lobiê i umie tañczyæ zamierzam bawiæ siê do koñca balu to pa
|
|
|
|
|
|
|
greta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #101 : Grudzieñ 02, 2012, 17:30:28 » |
|
Przebisniegu, autko mam sprawne.Zaopatrzylam sie rowniez w opony zimowe dobrej marki.
Zycze Tobie wspanialej zabawy sylwestrowej i duieki za dobre slowo.
Pozdrawiam.Greta
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 32
Wiadomo¶ci: 1696
|
|
« Odpowiedz #102 : Grudzieñ 02, 2012, 18:24:20 » |
|
Przebi¶niegu, akurat w tym przekazie nie ma wzmianki, ale w po³owie innych przekazów, zawsze jaki¶ skrawek wychodzi, albo ¿e transformacja zaczyna siê od nas i obejmuje wszystko, albo ¿e ca³e stworzenie jej podlega. I takich fragmentów jest wiele. S± te¿ stwierdzenia galaktycznych bardziej bezpo¶rednie, gdzie mówi±, ¿e ich "awans" zale¿y od naszego "wzniesienia". Z tych enuncjacji mo¿na by³oby powiedzieæ, ¿e wszyscy we wszech¶wiecie maj± wskoczyæ jedn± pó³kê wy¿ej, co mniej wiêcej mówili Kasjopeanie w 1994 r i tam w³a¶nie by³ chyba po raz pierwszy przywo³any termin fali. Laura potem z tego zrobi³a du¿y artyku³ i ksi±¿kê.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #103 : Grudzieñ 02, 2012, 19:08:04 » |
|
Tzn czy autko którym wracasz szacowna bêdzie sprawne czy nie Proponuje zrobiæ przegl±d u dobrego diagnosty samochodowego i raczej nie powinna¶ mieæ z powrotem problemów Ja w ka¿dym b±d¼ razie dokona³em przedp³aty na bal sylwestrowy i mimo ¿e m gruby to poniewa¿ lobiê i umie tañczyæ zamierzam bawiæ siê do koñca balu to pa Da siê zauwa¿yæ - po postach szacownego na tym forum - ¿e swoje autko (cia³o) trenujesz na bal sylwestrowy od jakiego¶ ju¿ czasu tak, ¿e urwanie filmu "koñcem ¶wiata" przed czasem Ci nie zagrozi
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #104 : Grudzieñ 02, 2012, 20:07:43 » |
|
Szacowny blueray21 wiesz zgadzam siê, ¿e jest zale¿no¶æ bo z nimi te¿ kiedy¶ tworzyli¶my ca³o¶æ i byli¶my jednym Oczywi¶cie b³êdne jest te¿ wrzucanie wszystkich do jednego worka Sam wiem, ¿e dla ka¿dego co innego wiêc wiem, ¿e oni byli i s± potrzebni a to dla do¶wiadczeñ, z których my wyci±gnêli¶my wnioski - wiem Tylko, ¿e nie jestem idea³em Cz³owieka i mam jeszcze trochê do przerobienia wiêc czasem jeszcze nie mogê opanowaæ chêci jakiego¶ tam rewan¿yzmu za to, jak nas traktowali Ano pracuje nad tym równie ciê¿ko jak nad kondycja na bal sylwestrowy jak to raczy³ zauwa¿yæ mój wielce szacowny braciak to pa
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #105 : Grudzieñ 02, 2012, 21:03:13 » |
|
A teraz kolejny przekaz Rady Dziewiêciu. Zdecydowanie nie jest on przeznaczony dla wszystkich i to nie tylko z powodu s³ownictwa. Sama Rada podpowiada jak rozró¿niaæ materia³y. Jednak tych, którzy zdecyduj± siê przeczytaæ proszê o spokojne przeczytanie do koñca, moim zdaniem warto. Tylko potem proszê nie "wieszaæ psów", bo to te¿ stworzenia, na t³umaczu.
Rada Dziewiêciu - Festiwal ¦wiat³a siê rozpoczyna
Jeste¶my Rad± Dziewiêciu. Doszli¶my dzi¶ do was cieszyæ siê z wami ¦wiat³em Chrystusa zstêpuj±cym na ¶wiat. Uduchowienie fizycznej rasy jest teraz faktem dokonanym, pierwsze z nasion gwiezdnych przesz³y ich inicjacje w duchowej hierarchii i ¶wiat³o wesz³o do ¶wiata. Wielu mo¿e nie byæ w pe³ni ¶wiadomymi tego, co w³a¶nie mia³o miejsce, ale gdy mijaj± dni nowe dary przyjd± online, jak to by³o, jak pliki do pobrania z now± energi±, ¶wiadomo¶ci±, mi³o¶ci± i ¶wiat³em, które odbywa siê w ich fizycznym ¶wiecie codziennie. Nic nie bêdzie takie samo dla nich ponownie. Nic ju¿ nie bêdzie takie samo dla ca³ej planety. Teraz, gdy p³omieñ Chrystusa zosta³ trwale zapalony w tych fizycznych pojazdach po zakoñczeniu scalania ich duszy, ¶wiat³o Chrystusa przewieje szeregi lightworkers jak po¿ar las.
Jest to zwieñczenie projektu podjêtego przez duchow± hierarchiê tego systemu s³onecznego, pod kierownictwem duchowej hierarchii galaktyki i wszech¶wiata. Rozumiemy, ¿e niewielu z was zrozumie znaczenie tego kroku, ale to jest taki, który zmieni oblicze wszech¶wiata na zawsze.
Cieszymy siê z tymi galaktycznymi braæmi i siostrami, którzy mieli wk³ad w sprawie ustanowienia Chrystusowej rasy na ziemi, bo by³o przez wolontariuszy gwiezdne nasiona, którym to zadanie uda³o siê w koñcu osi±gn±æ. Wiele zmian ma jeszcze przyj¶æ na ¶wiat, ale z obecno¶ci± ¿ywych Chrystusowych, zmiany zostan± z³agodzone. Wypo¶rodkowani w z³otym ¶wietle p³omienia Chrystusa, oni przynios± pokój na ¶wiat, bo s± uosobieniem pokoju. Mê¿czyzna, kobieta i dziecko, ci bêd± chodziæ w¶ród ludno¶ci ¶wiata, b³ogos³awiæ w ruchu, przynosz±c z nimi p³omieñ inicjacji dla wszystkich, których napotkaj±. Kiedy mówimy, ¿e dla wszystkich, mamy na my¶li dla wszystkich. Mimo, ¿e ich towarzysze i s±siedzi ca³kowicie ¶pi± jednego dnia, nastêpnego siê przebudz±, przecieraj±c oczy i stan± siê czujni, wra¿liwi, a co wa¿niejsze, gotowi do napraw (zmian), które s± w przygotowaniu. ¦wiat³o zrozumienia otworzy ich oczy i uszy, a ich duchowe zmys³y bêd± niezatrzymywalne i uwolnione z ³añcuchów macierzy strachu, która zwi±za³a tyle przez ostatnie kilka tysi±cleci.
Wiele galaktycznych i miêdzygalaktycznych rad, jak równie¿ hierarchie wniebowst±pionych istot pracowa³y, aby wykonaæ ten krok, a teraz to jest fizyczny fakt. Uduchowienie waszych cia³ fizycznych mo¿e ruszyæ do przodu. To zajmie trochê czasu i regulacji, ale nast±pi. Wasze Chrystusowe ¶wietliste cia³a s± obecnie w trakcie ³±czenia (mieszania) siê z cia³em fizycznym, emocjonalnym i psychicznym. Jeste¶cie teraz ¿yj±cymi naczyniami z³otego Chrystusowego ¦wiat³a. Sprawdzenia tego faktu mo¿ecie szukaæ w snach i medytacjach.
Teraz mo¿emy i¶æ do przodu z wieloma planami, zarówno duchowej Hierarchii tej planety i Uk³adu S³onecznego, jak równie¿ uczestnicz±cych galaktycznych i miêdzygalaktycznych Rad, przeznaczonych do tej malutkiej planety, tego nowego ogrodu Eden. Tak, wiele zmian musi i przyjdzie w ci±gu najbli¿szych dni, tygodni i miesiêcy. Jednak z dostêpem do ¿yj±cego ¶wiat³a Chrystusowego w¶ród was, zmiany te nie bêd± odstraszaæ tych, którzy s± otwarci na wysokie czêstotliwo¶ci ich monadycznych rodzin, którzy bêd± pracowaæ przez Chrystusowych. Mówimy o Chrystusie w powszechnym znaczeniu. To ¿yj±cy syn i córka Boga Matki Ojca, który przeszed³ po³±czenie duszy z ich dusz±. Dusza zesz³a do fizycznego cia³a i zamieszka³a tam. Oczywi¶cie dusza wspó³pracowa³a z monad±, duchow± rodzina, z której siê wy³oni³a. I pracuje z wieloma galaktycznymi radami gwiezdnych narodów, którzy jak Wzniesieni Mistrzowie sami s± zestrojeni z celami duchowych hierarchii, a¿ do ¬ród³a.
Wiedzcie, ¿e ci Chrystusowi s± te¿ lud¼mi. Nie s± oni wa¿niejsi ni¿ ¿ebrak na ulicy, tylko, jako transportuj±cy ¦wiat³o dzia³aj± jak katalizator dla uduchowienia ca³ego rodzaju ludzkiego. Oni s± s³ugami wszystkich i nie powinni byæ przedmiotem kultu i czci. Znaczeniem ich obecno¶ci w ¶wiecie jest nie¶æ nadziejê i pokarm w postaci mi³o¶ci i ¶wiat³a dla tych, którzy zostali zapomniani i którzy zapomnieli, ¿e s± oni równie¿ Chrystusowi wewn±trz. P³omienie wewnêtrznych ¶wi±tyñ zamierzaj± byæ ponownie zapalone, tak jak w staro¿ytnym rytuale Festiwalu ¦wiat³a. Pierwsze o³tarze s± wyczyszczone i usuniête wszystkie szcz±tki, a nastêpnie ogieñ mo¿e byæ ponownie ustawiony i zapalony i tak jest teraz. Nie mo¿e byæ powrotu do ciemno¶ci dla nich, s± oni zapieczêtowani pieczêciami ognia, g³owy i nogi owiniête w kolumnie ¶wiat³a, które nie mo¿e byæ penetrowane przez s³ugi ciemno¶ci. I teraz chodz± w¶ród was, jak zwykli ludzie, o¶wietleni od wewn±trz przez ¶wiat³o i mi³o¶æ ich Ojca Matki Boga.
Wiedzcie równie¿, ¿e te teraz uduchowione fizyczne naczynia pozostan± na planecie, bo równie¿ s³u¿± ich Matce Gai, pomagaj±c w doprowadzeniu do niezbêdnych zmian wibracji w bli¼nich, bêd±c tutaj. Rozdzielenie ¶wiatów jest teraz rozpoczête. Ci, którzy nie mog± trwaæ w zwiêkszonej czêstotliwo¶ci odejd±. Prosimy o nie os±dzaæ nikogo, którego dusza postanowi³a wycofaæ swoj± obecno¶æ tutaj, gdy¿ mog± chcieæ wybraæ, aby odrodziæ siê w ciele o wy¿szej czêstotliwo¶ci w nowym ¶wiecie. Tak, s± te¿ tacy, którzy zdecydowali siê na pozostanie w ciê¿szej gêsto¶ci ni¿ej wibruj±cych ¶wiatów, ale to jest wybór, który zosta³ zrobiony przez ich dusze, gdy¿ wszystkie istoty ludzkie s± przed³u¿eniem duszy, cia³o jest jedynie naczyniem do¶wiadczania fizycznej sfery. Dusza jest tym, co decyduje siê wycofaæ, a nie indywidualna osobowo¶æ, niezale¿nie od celu. Zarezerwujcie os±d dla decyzji o tym, co zje¶æ na obiad, nie os±dzaæ dzia³ania innych i b±d¼cie ³askawi dla siebie.
Teraz jest czas, aby pamiêtaæ, ¿e jeste¶cie istotami ¦wiat³a do¶wiadczaj±cymi ¿ycia fizycznego. Gdy przejdziecie scalanie duszy, zaczniecie do¶wiadczaæ takiego spokoju i lekko¶ci serca, jakiego wielu z was nie do¶wiadczy³o wiêcej ni¿ tylko krótkie chwile podczas obecnego ¿ycia. Rozumiemy, ¿e dla wielu, to ¿ycie by³o niezwykle wyzywaj±ce, ale wasze dusze wybra³y to w tym celu, aby umo¿liwiæ Wam osi±gn±æ ten najwa¿niejszy krok na drodze do Wzniesienia. Inicjacja jest trwaj±cym procesem, i nie skoñczy siê przez wcielenie ¶wiat³a Chrystusowego i to nie skoñczy siê z szóst± inicjacj± - Wzniesieniem. Jest to proces, który bêdzie kontynuowany przez ca³± wieczno¶æ, a¿ wszyscy ponownie zjednocz± siê za ¬ród³em ... a wtedy zacznie siê ponownie. Uniwersalne cykle maj± ogromny zakres. Plany s± skomplikowane i zajmuj± du¿o czasu, aby je zakoñczyæ, ale zrobili¶cie dobrze, bardzo dobrze, a dla tego mo¿emy was pochwaliæ.
Jako ludzko¶æ wy³aniaj±ca siê z kocio³ka ognia, podejmiecie kolejny krok staj±c siê galaktycznymi obywatelami. Niektórzy z was s± gotowi na ten krok teraz, ale pamiêtajcie, ¿e jeste¶cie tutaj, aby s³u¿yæ innym, aby przynie¶æ ¶wiat³o i mi³o¶æ obecno¶ci swojej monady, Twojej rodziny duchowej, dla innych. Jest wielu, którzy nie maj± pojêcia o duchowej hierarchii, obecno¶ci rodzin galaktycznych i ich stosunku do nich, a nawet zrozumienia w³asnej ¶wiêtej historii, dopóki nie zosta³a ona st³umiona przez niektóre elementy spo³eczeñstwa. To siê zmienia teraz, prawda jest ujawniana codziennie, nawet teraz w bardziej ¶mia³ych miejscach w ¶rodkach masowego przekazu i na pewno siê w alternatywnych ¼ród³ach w Internecie. B±d¼cie ¶wiadomi i sprawdzajcie w swoim sercu rezonans dla ka¿dego materia³u, do którego zostaniecie przyci±gniêci; serce pozwoli Wam wiedzieæ, czy informacje s± "wasze", czy nie. To jest czas dla osobistego upodmiotowienia i o¶wiecenia, gdy p³omieñ Chrystusowy wypala na ¿u¿el wszystkie pozostaj±ce u³udy i iluzje. B±d¼cie jednym z wasz± dusz±, w waszym p³omieniu serca i poznajcie wewnêtrzny spokój, który przekracza wszelkie zrozumienie.
Jeste¶my jednym z wami w waszym sercu. Zachêcamy do poszukiwania tych, którzy s± obudzeni jak wy, aby zacz±æ, je¶li jeszcze tego nie zrobili¶cie, tworzenie wspólnoty serc. Na¶ladujcie przywództwo o¶wieconej osoby, która osiedli³a siê w waszym ciele fizycznym. Bêdziecie wiedzieæ, co robiæ, gdy przyjdzie czas na dzia³anie. Nasze b³ogos³awieñstwa id± z wami, Namaste.
Dziêkujê, ukochana Rado Dziewiêciu. 02 grudnia 2012 Channeler: Tazjima http://bluedragonjournal.com/
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #106 : Grudzieñ 03, 2012, 17:22:52 » |
|
Zachêcamy do poszukiwania tych, którzy s± obudzeni jak wy, Niestety mam grube i leniwe cia³o fizyczne wiêc chodzi³ po domach jak ¦wiadkowie J nie mam zamiaru to pa
|
|
|
|
|
|
|
JACK
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #107 : Grudzieñ 03, 2012, 17:49:03 » |
|
Rada Dziewiêciu:
...Teraz, gdy p³omieñ Chrystusa zosta³ trwale zapalony w tych fizycznych pojazdach......
¶wiat³o Chrystusa przewieje szeregi lightworkers jak po¿ar las.
Jest to zwieñczenie projektu podjêtego przez duchow± hierarchiê
Ale ich trafi³o.. A byli tacy doskonali, pozbawieni wszelkich zwierzêcych emocji i popêdów. Ciekawe co na to Rdzeñ Przecie¿ KTO¦ zamierza mu spaliæ Jego ziemskie ¶wiat³owody
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 03, 2012, 18:33:10 wys³ane przez JACK »
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #108 : Grudzieñ 04, 2012, 05:13:18 » |
|
Hej hej bracie, a szacowny songo i szacowna Kiara to pa PS Ok jak braciak tak mówi to ja juz strzela³ nie bêde
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 04, 2012, 05:13:59 wys³ane przez Przebi¶nieg »
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #109 : Grudzieñ 04, 2012, 07:41:50 » |
|
O mnie siê nie martw... o mnie siê nie martw ... ja sobie radê dam.... ( ale dziêki z ca³ego serca ) mnie siê kule nie imaj±.. na szczê¶cie!!!! Z psami nie tañczê ,z rekinami nie p³ywam , a z baranami nie chadzam na spacery.... Strzelców z kul± uzupe³niam drug± kul±! Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 04, 2012, 08:31:06 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #110 : Grudzieñ 04, 2012, 07:54:00 » |
|
jak by to powiedzia³ Franz- to ja tutaj jestem Strzelec, a nawet Wê¿ownik
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #111 : Grudzieñ 11, 2012, 11:03:21 » |
|
Ta kolejny artyku³ Ute z jego doznaniami i wnioskami
Jest co¶ MAJESTATYCZNEGO w toku!
Image by Ute Posegga-Rudel, Copyright © 2012
Umi³owani przyjaciele,
12.12.12 jest teraz za kilka dni. Kiedy poszed³em na spacer wczoraj niebo wydawa³o mi siê absolutnie wyj±tkowe i niesamowite, nie pamiêtam takiego widoku nieba jak dotychczas.
To by³ nowy rozwijaj±cy siê niebieski bardzo g³êboki i jednocze¶nie przezroczysty, jak i du¿e bia³e chmury, jak trójwymiarowe i rze¼bione waciki. Wydawa³o siê, ¿e siedz±, w szacunku w sporej odleg³o¶ci od S³oñca, które by³o bezprecedensowym transcendentalnym promieniowaniem i moc± duchow±.
Kolory wydawa³y siê inne ni¿ w innych dniach.
Jest nowa zwyciêska obecno¶æ na niebie, które wydaje siê byæ wiêksze i pe³niejsze, i to wydaje siê byæ poza zasiêgiem teraz dla si³, które chc± zaszkodziæ naszej piêknej planecie i nam (wszystkim ¿ywym istotom na Gai).
Wygl±da na to, jakby wy¿sze wymiary (niektórzy twierdz±, ¿e na 4., inni 5., w zale¿no¶ci od tego, czy bierzemy pod uwagê czas jako 4. wymiar) ju¿ zaczyna³y powoli przybieraæ ich wygl±d, jak gdyby nasz znajomy 3-ci wymiar bardzo powoli zaczyna³ siê zmieniaæ na now± rzeczywisto¶æ.
Uwa¿am, ¿e jest to stopniowe przygotowanie do kulminacyjnych wydarzeñ, najpierw 12.12.12, ze spodziewanym bardzo wysokim ¶wiat³em przychodz±cym i informacj±, aby przygotowaæ nas do jeszcze bardziej potê¿ny nap³ywu energii 21-12-12.
Innymi s³owy, energia i ¶wiat³o ju¿ przychodz± tutaj s± fenomenalne, to jest ¶wiat³o jedno¶ci i braku separacji, ¶wiat³o, które sprawia, ¿e wszyscy jeste¶my równi i wyciera "ró¿nice". Na poziomie uczuæ to jest jako¶æ Mi³o¶ci wszêdzie, jednocz±ca wszystkie serca, gdy pozwalaj± na to zjednoczenie.
Wychodz±c w ten ciep³y poranek na zewn±trz i pod nieskoñczenie b³êkitne niebo, z kilkoma bia³ymi puszystymi chmurami, szukaj±c s³oñca, nagle ogarnê³o mnie uczucie podziwu i zdumienia. I wzdrygn±³em siê na krótko i mia³em gêsi± skórkê, moje serce zosta³o zelektryfikowane, uwalniaj±c nieuniknione "WOW!"
Jest co¶ MAJESTATYCZNEGO w toku, mocno zapowiadana nasza nowa boska rzeczywisto¶æ, tutaj, na naszej Ziemi przez eony umêczonej Matce ze wszystkimi jej kreacjami.
Bo¿a obietnica jest w drodze. Pochodzi z Serca Wszech¶wiata, to drzwi do Nieskoñczonej Wszechmocnej ¦wiadomo¶ci Boskiej.
Ta serce przyt³aczaj±ca Obecno¶æ jest moc± samego Istnienia, Niepodzielona, Ekspresja Bytno¶ci, Moc, która trzyma wszystkie wszech¶wiaty i istoty razem. Poszerza ona serce do otwarcia, w którym Tajemnica Wszystkiego Co Jest ujawnia swoj± niezaprzeczaln± rzeczywisto¶æ. W tej rzeczywisto¶ci i Urodzie naszego serca, Serca Gai, Serca S³oñca, i Serca Kosmosu s± Zjednoczone. W tym ludzie przekraczaj± nasz± ograniczon± formê i odkrywaj±, kim jeste¶my: Jedno¶ci± Jednej ¦wiadomo¶ci.
Najdro¿si przyjaciele, jest to tak! Wielka planetarna i uniwersalna zmiana jest w drodze, pierwsi prekursorzy ju¿ wysy³aj± swoich chwalebnych pos³añców w tym niespokojnym ¶wiecie z najbardziej namacalnymi znakami! Wgl±d we wszech¶wiat nagle jest nieograniczony, d³ugotrwa³± kwarantann± iluzji.
W tym, aby przyj¶æ do Nowej Rzeczywisto¶ci dualno¶æ jest przekraczana. Energia jest tak potê¿na, ¿e ju¿ teraz zas³ania, to, co wydaje siê byæ rozdzielone. Ujawnia Potê¿ne Teraz Najwa¿niejszego, z którego wszystkie pozorne odrêbne byty i miejsca zosta³y utworzone.
Maj±c to na wzglêdzie, mniejsze postrzeganie odrêbno¶ci jest zapomninane, a my jeste¶my podnoszeni do nowej potê¿nej wibracji ¦wiat³a, które jest Mi³o¶ci±. Ale nie tylko w zwyk³ym sensie odrêbnego "Kocham ciê", ale raczej jako potê¿ne JESTEM MI£O¦CI¡.
To jest to, co ja zobaczy³em i czego do¶wiadczy³em bezpo¶rednio.
Z uwielbieniem, Ute 10 grudnia 2012 Channeler: Ute http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/12/there-is-something-majestic-at-work.html
|
|
|
|
|
|
|
sfinks
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #112 : Grudzieñ 11, 2012, 11:56:18 » |
|
Witajcie ! Wspania³a wizja ,nios±ca tak wielkie nadzieje ,udrêczonej rzeczywisto¶ci . Je¿eli oka¿e siê prawd± ,zmieni nasz± rzeczywisto¶æ o 180 stopni .
Nawet gdybym nie wierzy³a w te wszystkie przes³ania ,to chcê w nie wierzyæ. Naszemu ¶wiatu potrzebna jest odnowa i jest to pilne wyzwanie.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #113 : Grudzieñ 11, 2012, 12:14:47 » |
|
Z wielu ust s³yszê o odnowie, o konieczno¶ci zmian - ok. Jednak w wielu przypadkach widzê, ¿e s± to oczekiwania w których ¶wiat ma siê zmieniæ jak za dotkniêciem czarodziejskiej ró¿d¿ki - i to ci±g³e podbijanie wyczekiwania... Jako¶ ma³o osób w rzeczywisto¶ci - pomimo deklaracji - podejmuje jakie¶ konkretne i wymagaj±ce wysi³ku dzia³ania które to dopiero mog± przynie¶æ oczekiwanie zmiany. Takie dzia³anie jako¶ nie jest popularne, za pewne z powodu mrówczej pracy do tego nie na ¶wieczniku. Jestem przekonany, ¿e nikt za nas tego nie odwali. A có¿ nam da zmiana jakiej¶ rzeczywisto¶ci/otoczenia gdy i tak w ni± wchodzimy ze swoimi wadami?
Od siedzenia ca³ymi dniami i nocami przed kompem i wklejaniem "mondro¶ci" nikt nie wzro¶nie, nic nie da buszowanie po forach i tak próby b³yszczenia, co najwy¿ej karmi w³asna, fa³szyw± wizjê wspania³ego siebie.
Piêkny ¶wiat mo¿e byæ tutaj - niech ka¿dy po prostu zacznie sprz±taæ swoje podwórko...
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #114 : Grudzieñ 11, 2012, 15:33:20 » |
|
arteqJestem przekonany, ¿e nikt za nas tego nie odwali. Szkoda szacowny, ¿e jeste¶ o tym tylko przekonany bo dobrze jest wiedzieæ, ¿e tak bêdzie Mogê te¿ poniewa¿ jestem cierpliwy powtórzyæ : ka¿dy kowalem swojego losu, co kto posieje to zbierze, ka¿dy sobie rzepkê skrobie, ..... to pa
|
|
|
|
|
|
|
sfinks
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #115 : Grudzieñ 11, 2012, 15:52:46 » |
|
Z wielu ust s³yszê o odnowie, o konieczno¶ci zmian - ok. Jednak w wielu przypadkach widzê, ¿e s± to oczekiwania w których ¶wiat ma siê zmieniæ jak za dotkniêciem czarodziejskiej ró¿d¿ki - i to ci±g³e podbijanie wyczekiwania... Jako¶ ma³o osób w rzeczywisto¶ci - pomimo deklaracji - podejmuje jakie¶ konkretne i wymagaj±ce wysi³ku dzia³ania które to dopiero mog± przynie¶æ oczekiwanie zmiany. Takie dzia³anie jako¶ nie jest popularne, za pewne z powodu mrówczej pracy do tego nie na ¶wieczniku. Jestem przekonany, ¿e nikt za nas tego nie odwali. A có¿ nam da zmiana jakiej¶ rzeczywisto¶ci/otoczenia gdy i tak w ni± wchodzimy ze swoimi wadami?
Od siedzenia ca³ymi dniami i nocami przed kompem i wklejaniem "mondro¶ci" nikt nie wzro¶nie, nic nie da buszowanie po forach i tak próby b³yszczenia, co najwy¿ej karmi w³asna, fa³szyw± wizjê wspania³ego siebie.
Piêkny ¶wiat mo¿e byæ tutaj - niech ka¿dy po prostu zacznie sprz±taæ swoje podwórko...
Witaj arteq! No có¿ ,masz racjê o tym sprz±taniu ,ka¿dego u siebie .Jednak jak znam ¿ycie i ludzi ,wiêkszo¶æ nawet palcem nie ruszy ,aby co¶ zmieniæ ,choæby u siebie samego . Jednak s± jednostki które co¶ próbuj± robiæ ,zak³adaj± stacje radiowe ,aby nie¶æ o¶wiecenie informowaæ ,na bie¿±co o ró¿nych zmianach i potrzebach zmian ,zachêcaj± ludzi aby podejmowali dzia³ania ,które mog³yby przygotowaæ ludzko¶æ na now± rzeczywisto¶æ . Propaguj± nowy styl ¿ycia ,otwieraj± oczy ludzko¶ci na to, co u nas na ziemi jest przeszkod± na drodze do ,,nowego ¶wiata,, Natomiast zadaniem poszczególnych jednostek ,jest samemu poszukiwaæ materia³ów odno¶nie tych zdarzeñ ,reformowanie umys³ów ,zmiana postrzegania ,okre¶lenie siê czego tak naprawdê oczekujemy .Najwa¿niejsze jest jednak podjêcie decyzji ,¿e to co by³o musi ust±piæ ,¿e to ju¿ nam nie wystarcza ,¿e chcemy zapomnieæ te wszystkie do¶wiadczenia i trudy karmicznych zmagañ,¿e marzymy o lepszej rzeczywisto¶ci dla siebie i wszystkich istot czuj±cych. Jednak wiem, ¿e ludzi bardzo zaanga¿owanych jest ma³o , wiêkszo¶æ lekcewa¿y sobie ostrze¿enia ,informacje i pog³oski .Wielu ¶mieje siê ludziom bior±cym powa¿nie tak± mo¿liwo¶æ ,prosto w nos,kpi sobie z tzw.naiwnych . A wiadomo nie od dzisiaj ,¿e przys³owie ,,ten siê naprawdê ¶mieje ,kto siê ¶mieje ostatni,, czêsto siê sprawdza . Jednak gdyby dosz³o do zmiany rzeczywisto¶ci ,to te niedbaluchy ,które ,,le¿a³y od³ogiem,, chêtnie siê przyczepi± do cudzego dzie³a i bêd± chcia³y z tego czerpaæ korzy¶ci .My¶lê jednak ,¿e nie ma nic za darmo i bêd± musieli zap³aciæ w jakiej¶ formie (?) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m_OtnaKFnlE
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 11, 2012, 16:04:28 wys³ane przez sfinks »
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #116 : Grudzieñ 12, 2012, 17:48:17 » |
|
Jak tak sobie siedzê w Ciszy i hm ,,my¶lê" To nie mogê siê oprzeæ wra¿eniu, ¿e coraz czê¶ciej padaj± pytania, na które ten kto je zada nie oczekuje odpowiedzi lub nie zd±¿y jej us³yszeæ. Jednym z takich pytañ czêsto powtarzanych, które do mnie docieraj± jest : ,,Co ze mn±/nami bêdzie?" Zauwa¿y³em te¿, ¿e o ile kiedy¶ w ten czy inny sposób próbowa³em dana istotê /istoty pocieszyæ w ten lub tamten sposób lub dodaæ otuchy ... to teraz zachowuje milczenie. Dodam tez, ¿e jest to milczenie w ca³ym tego s³owa znaczeniu. Dlaczego? Dlatego, ¿e milczê s³ownie, milczê my¶lowo i milczê czuciowo. Dok³adnie tak jak bym zamienia³ siê w kamieñ w ca³ym tego s³owa znaczeniu. Ciekawym czy macie w. szacowni podobne do¶wiadczenia, odczucia czy przeczucia to pa
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #117 : Grudzieñ 12, 2012, 18:18:59 » |
|
...jako¶ tak najlepiej ze sob±, a raczej w sobie jest. i coraz mniej chce siê ludzi...ile mo¿na powielaæ w kó³ko i to samo...to czas na prawdziwe tworzenie, a nie powielanie...
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #118 : Grudzieñ 12, 2012, 18:54:17 » |
|
The Master Shift - 12.12.12 - Global UNITY Moment - Let's Make History!http://youtu.be/3boqddWaF1gpolskie napisy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 12, 2012, 18:55:15 wys³ane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #119 : Grudzieñ 12, 2012, 18:55:33 » |
|
Przecie¿ zapowiadaj±, ¿e odwrotnie, ¿e bêdzie ci±gnê³o ludzi do siebie w grupy na Nowej Ziemi. A tak na serio to chyba obecnie prze¿ywamy najwiêksz± separacjê i odosobnienie jednostki i wcale nie my¶lê, ¿e winnymi tego s± nowoczesne ¶rodki komunikacji. Dla mnie to typowy efekt powszechnego materializmu i oczywi¶cie wiêkszej ilo¶ci "wolnego" czasu ni¿ drzewiej bywa³o.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #120 : Grudzieñ 12, 2012, 18:57:57 » |
|
Przecie¿ zapowiadaj±, ¿e odwrotnie, ¿e bêdzie ci±gnê³o ludzi do siebie w grupy na Nowej Ziemi. A tak na serio to chyba obecnie prze¿ywamy najwiêksz± separacjê i odosobnienie jednostki i wcale nie my¶lê, ¿e winnymi tego s± nowoczesne ¶rodki komunikacji. Dla mnie to typowy efekt powszechnego materializmu i oczywi¶cie wiêkszej ilo¶ci "wolnego" czasu ni¿ drzewiej bywa³o.
jeste¶my samotni w t³umie- to paradoks naszych czasów,- i znak..
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #121 : Grudzieñ 12, 2012, 21:13:45 » |
|
Przecie¿ zapowiadaj±, ¿e odwrotnie, ¿e bêdzie ci±gnê³o ludzi do siebie w grupy na Nowej Ziemi. A tak na serio to chyba obecnie prze¿ywamy najwiêksz± separacjê i odosobnienie jednostki i wcale nie my¶lê, ¿e winnymi tego s± nowoczesne ¶rodki komunikacji. Dla mnie to typowy efekt powszechnego materializmu i oczywi¶cie wiêkszej ilo¶ci "wolnego" czasu ni¿ drzewiej bywa³o. To, ¿e elektroniczne ¶rodki komunikacji zuba¿aj± wiêzi to fakt, bezdyskusyjny - dziwiê siê, ¿e kto¶ mo¿e tego nie dostrzegaæ. Efekt materializmu? Dziwne w kontek¶cie setek postów z tego forum na którym dziesi±tki osób twierdzi, ¿e ludzie wzrastaj±, ostatnio bardzo dynamicznie i szybko - co przeciez stoi w oczywistej sprzeczno¶ci do owoców które daje nam otaczaj±cy ¶wiat...
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #122 : Grudzieñ 12, 2012, 21:20:52 » |
|
12-12-12 mija .. co siê wydarzy³o w Waszym dniu dzi¶ ? Tutaj by³o trochê zamieszania. Dziwne bo po³±czenia bezprzewodowe siê "rwa³y". Internet dzia³a³ , a raz nie dzia³a³ , choæ normalnie tak siê nie zachowuje. Sprawy sz³y jak po grudzie, dzia³ siê tzw "opór materii" ale nie we wszystkim, bo ostatecznie kiedy pojawi³a siê mi³o¶æ to spali³a wszystko co jest nie po drodze z ni±.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #123 : Grudzieñ 12, 2012, 21:28:05 » |
|
Nic szczególnego, tzn. nic zaskakuj±cego. Net dzia³a³ bez uchybieñ, sieæ GSM tak¿e. Sprawy sz³y swoim tokiem - o ile w³o¿y³o siê nieco pracy.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #124 : Grudzieñ 12, 2012, 22:16:47 » |
|
No to ostatni (na dzi¶) przekaz AA Micha³a. Kto ma oczy niech czyta. B±d¼cie Jedno¶ci±. Pocz±wszy od dzisiaj, B±d¼cie Jedno¶ci±. - Michael
I tu, moi ukochani przyjaciele, jest ta dobra wiadomo¶æ, z któr± obieca³em powróciæ. Ten komunikat bêdzie, poniewa¿ jestem pewien, ¿e to stwierdzicie, jednomy¶lny. Ale pomimo tego, pozwólcie nam przynie¶æ go do Was jeszcze raz.
W koñcu, po kilkunastu tysi±cleciach, przybyli¶cie na ostatni próg do d³ugiego obiecanego wieku, w którym wszystkie z³o¶ci, wojna, bieda, strach i inne, mniej po¿±dane warunki bêd± pozostawione z ty³u, poniewa¿ nauczyli¶cie wszystkich lekcji, wymaganych do nauczenia. Od tej chwili, waszym jedynym celem bêdzie zwiêkszanie waszej ¶wiadomo¶ci, zrozumienia i akceptacji Boskiego ¦wiat³a, jak równie¿, tych wszystkich, których mo¿ecie spotkaæ. Zostaniecie najwybitniejszymi nauczycielami, bo, jak wy mówicie, "byli¶cie tam i to zrobili¶cie."
Przekonacie siê, ¿e kolejny okres, od teraz a¿ do dwudziestego pierwszego dnia tego miesi±ca, przyniesie Wam ogromny wzrost ¶wiat³a i zmiany wewnêtrzne, je¶li pozwolicie na to. To bêdzie o wiele wiêksze ni¿ wcze¶niej, ale powinno byæ ³atwiejsze do dostosowania siê do tego, od teraz na pewno widzicie sami, dok±d was to zabiera. Bardzo niewielu z was ma jakie¶ w±tpliwo¶ci, pozosta³e w tym momencie.
Mówimy wam równie¿, ¿e niesamowite po³±czenie was w zbiorowej modlitwie i medytacji, które zosta³y wykonane, a które nadal trwaj±, gdy mówimy, tworzy nieopisany wybuch mi³o¶ci i ¶wiat³a w ca³ym tym waszym ¶wiecie. Poszerzamy nasz najg³êbszy szacunek, podziw, i wdziêczno¶æ za to wszystko, co zrobili¶cie i nadal robicie. Ogromne morze zmian zosta³o aktywowane g³ównie przez was, moi drodzy.
Znajd¼ siebie tym, kto jest godny wszystkiego, co wam obiecano. Uwolnij swoje w±tpliwo¶ci, swoje winy, swoje uczucia niedostatecznej pos³ugi i zaakceptuj. Naucz siê akceptowaæ. Nie mo¿emy wymusiæ waszej genialnej przysz³o¶ci na was. Jako¶ przetrenujcie siebie w utrzymaniu skupienia na wybranej przysz³o¶ci i j± przyjmijcie z wdziêczno¶ci± i ta energia sama pozwoli sobie w koñcu przyj¶æ do Was. Pozwólcie Nam martwiæ siê o to, jak. Jeste¶my ca³kiem dobrzy w tej czê¶ci. W rzeczywisto¶ci, ju¿ zrobili¶cie najtrudniejsz± czê¶æ. Dajcie nam dokoñczyæ robotê.
Jest uczucie uniesienia, uroczysto¶ci, omiataj±ce ca³± powierzchniê waszego dzisiejszego ¶wiata. Zanurzcie siê w tym i zobaczcie, jak to rozprzestrzenia siê na wszystkich tych, którym okoliczno¶ci jeszcze nie pozwalaj± tego poczuæ. B±d¼cie Jedno¶ci±. Pocz±wszy od dzisiaj, B±d¼cie Jedno¶ci±.
Nasza najg³êbsza mi³o¶æ dla was, drogie serca. Dobrego dnia. 12 grudnia 2012 Channeler: Ron Head http://oraclesandhealers.wordpress.com/
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 12, 2012, 22:18:15 wys³ane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
|