Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 19:31:06

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Nowa Ziemia  (Przeczytany 87586 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #150 : Grudzieñ 15, 2012, 20:14:04 »

Sfinksie, tylko, ¿e to nic nie daje. Wyrzuæ je i symbolicznie siê od nich odetnij (wyobra¼ sobie no¿yce przecinaj±ce sznur, ³±cz±cy ciê z nimi) - za ka¿dym razem, gdy cokolwiek negatywnego w twoim odczuciu powraca, pozwól temu odej¶æ tam gdzie uwa¿asz za s³uszne, to zmniejszy ich presjê na ciebie.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
sfinks
Go¶æ
« Odpowiedz #151 : Grudzieñ 16, 2012, 07:34:57 »

blueray21Zastosowa³am siê do Twoich podpowiedzi, wyobrazi³am sobie wielkie no¿yce i poprzecina³am nici ³±cz±ce mnie z lud¼mi którzy wywo³ali we mnie te wszystkie nieprzyjemne uczucia.
Do tego wyobrazi³am  sobie du¿e ognisko i wrzuci³am do ognia wszystkie ,,baba jagi ,, ,,czarownice,, i ,,z³ych czarowników,,
Na razie  jestem spokojna ,tylko mnie g³owa rozbola³a.Wziê³am tabletkê i czekam na efekty.
Je¿eli siê jeszcze co¶ pojawi i bêdzie mi dokuczaæ ,powtórzê ten eksperyment i bêdê to robiæ do skutku.
¯yczê przyjemnego dnia.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #152 : Grudzieñ 16, 2012, 11:49:57 »

Kolejny przekaz Yeshua przez fran Zeppeda. Twierdzi on , ¿e ca³o¶æ sprowadza siê do naszego wyboru (naszej gotowo¶ci) oraz otwarto¶ci na Nowe.

Jeszua: Podejmijcie pierwsze kroki w Wasze Nowe ¯ycie

Witajcie drodzy. Wracam z dalszymi my¶lami i pomoc± dla waszego procesu Wznoszenia.

Ka¿dy dzieñ jest markerem waszego wzrostu, a decyzje oparte na mi³o¶ci i jasne intencje s± kluczem w tych dniach schy³ku dualno¶ci.

Wiele ju¿ powiedziano i nauczano o "czasach ostatecznych", ale to wszystko sprowadza siê do tego: Czy jeste¶ gotowy, aby zmieniæ swoje ¿ycie na takie, które jest wolne i sta³e ze Wszystkim, co Jest Wspó³czuciem, Rado¶ci±, Mi³o¶ci± i Harmoni±? Je¶li odpowied¼ na to brzmi tak, to jeste¶ ju¿ prawie tam, jeste¶ gotowy, aby pogr±¿yæ siê w rzeczywisto¶ci, która ogarnia jedynie to.

Nie muszê wam mówiæ, jak piêkni i pe³ni Mi³o¶ci i obietnic jeste¶cie. Dobrze, powiem to jeszcze raz, i tak. A wy jeste¶cie tak kochani. Jest oczywiste, teraz, ¿e jeste¶cie na rozdro¿u. Mo¿ecie poddaæ siê ca³kowicie Nowemu ¦wiatowi lub mo¿ecie pozwoliæ sobie na strach lub przywi±zania trzymaj±ce ciê was z ty³u.

To po prostu wymaga sta³ego badania, aby widzieæ, co tam jest w waszych sercach jeszcze do uwolnienia. I moi drodzy przyjaciele, tak wiele zosta³o uwolnione. To nie bêdzie trwaæ wiecznie, ale jeste¶cie dobrze poinformowani, aby kopaæ i wykorzeniæ wszystko pozosta³e, co wiêzi was od swobodnego latania, od swobodnego zaakceptowania waszego nowego ¿ycia i orientacji w 5-tym wymiarze.

Bloki budulca s± tam, i po³o¿yli¶cie je wspólnymi wysi³kami, aby po³±czyæ i rozpowszechniaæ Bezwarunkow± Mi³o¶æ do wszystkich, w tym do siebie - zw³aszcza samemu, w³a¶nie teraz. Teraz nie mo¿ecie utrzymaæ zbyt wiele Mi³o¶ci i ¦wiat³a dla siebie. Proszê na bie¿±co o medytacje o Jedno¶æ, jak ju¿ mówi³em, ale utrzymujcie w³asn± dyscyplinê trzymaj±c tyle Mi³o¶ci dla siebie, jak to tylko mo¿liwe. I tak, przynie¶cie kody ¦wiat³a, które przekszta³caj± was, codziennie i kilka razy dziennie, trzymaj±c swoje cia³a i serca otwarte, szeroko otwarte, aby otrzymaæ. Nie mogê powiedzieæ, czy to wystarczy, drodzy. Wszystkie chwyty dozwolone, pe³n± par±, jak to mówi±.

To czego mo¿ecie nie byæ ¶wiadomi, moi kochani, to jest to, ¿e robili¶cie to wiele razy wcze¶niej. Niektórzy z was pamiêtaj±, niektórzy nie, ale to nie ma znaczenia; uwierzcie mi, wiecie, jak to zrobiæ. To po prostu intencje, poddanie i kompletna i zupe³na otwarto¶æ. Aby u¿yæ znowu analogii z dzieckiem, b±d¼cie jak to niewinne, akceptuj±ce, otwarte dziecko, który wie, ¿e ona lub on jest pod opiek± i jest kochany ponad wszelk± miarê.

To podsyca wszystkie jego dzia³ania, jest podstaw± dla wszystkich przedsiêwziêæ wej¶cia w nieznane, które musi wykonaæ ka¿dego dnia, przez ca³y dzieñ. Wszystko by³o nowe w tym punkcie; z ca³kowitym oddaniem, z którym dziecko przyjmuje wszystko z niewinno¶ci± i ciekawo¶ci± i pewno¶ci±. Tak, to jest bardzo podobne, dla Was teraz. Zrobi³e¶ to raz. Mo¿esz to zrobiæ teraz, zrobi³e¶ to wiele razy w historii, dla wiêkszo¶ci z was, i na pewno w innych wymiarach siebie.

Uczysz siê p³ywaæ przez wasz ca³y dzieñ, s³uchaj±c wskazówek i dzia³aj±c wed³ug nich, ciesz±c siê cisz± i pokojem, jak gdyby on by³ g³ówn± czê¶ci± Twojego dnia, z pewno¶ci± bardzo wa¿n± czê¶ci± twojego dnia, i bêdzie zajmowaæ wiêcej i wiêcej Twojego dnia w miarê up³ywu czasu. I uczycie siê akceptowaæ i kochaæ i wytrzymaæ przez swoj± bosk± naturê, swoj± o¶wiecon± naturê Mi³o¶ci i wiedz±c, ¿e wszystko przebiega w Boskim Porz±dku, indywidualnie dla ka¿dego z was. Wiêc relax .... wszystko idzie wed³ug planu Bo¿ego i jeste¶cie nieskoñczenie chronieni i prowadzeni, je¶li tylko pozwalacie na to.

Moi drodzy przyjaciele, jeste¶cie na krawêdzi wielkich zmian .... Czy jeste¶cie gotowi? Podejmijcie pierwsze kroki w Wasze Nowe ¯ycie, ¶cigaj±c siê w  entuzjazmie  i Rado¶ci, jak dziecko, gdy stawia pierwsze kroki w swoim nowym ¶wiecie. Macie wszystko, czego potrzebujecie, aby to zrobiæ, i wszystko czego to wymaga. Potrzebujecie tylko byæ otwartym na wszystko nowe, co kusi was ze ¦wiat³a. Wiecie, jak to zrobiæ. Jeste¶my tam, aby wzi±æ was za rêkê, gdy trzeba.

Moi kochani, drodzy bracia i siostry, zostawiam was teraz, aby rozwa¿aæ moje s³owa.

Wasz kochaj±cy brat, Jeszua

Fran Zepeda
14 grudnia 2012
http://www.franheal.wordpress.com (Blog)
http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html (Website)

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 16, 2012, 18:55:58 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #153 : Grudzieñ 16, 2012, 14:24:18 »

Posty dotycz±ce Lightworkers'ów przenios³em do Wie¶ci od Lightworker >>.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #154 : Grudzieñ 17, 2012, 22:49:23 »

To kolejny artyku³, a nie przekaz znanej channelerki. Czy i w jakim stopniu ma racjê?
Faktem jest, ¿e tak tragiczne wydarzenia musz± przemawiaæ do wyobra¼ni. Niestety wiele bardziej tragicznych wydarzeñ, w masowej skali, jak niedawno w Palestynie i ca³y czas w tamtym rejonie nie powoduje takich reakcji. Odpowied¼ na pytanie - dlaczego? - mog³aby byæ bardzo interesuj±ca.

Gdzie jest nasze Masowe Przebudzenie?

Kto¶ pisa³ na forum, innego dnia, ¿e strzelanina w Connecticut da³a im poczuæ siê jakby nie by³o masowego przebudzenia, i ¿e w rzeczywisto¶ci rzeczy wydaj± gorsze ni¿ kiedykolwiek. Teraz, tylko dni do nadej¶cia dnia, na  który tak wielu przypiê³o wszystkie swoje nadzieje i oczekiwania na „masowe przebudzenie” i wa¿ne jest, aby uzyskaæ jasno¶æ, w jaki sposób mo¿emy zdefiniowaæ masowe przebudzenie.

Nasze masowe przebudzenie nie oznacza, ¿e w ci±gu nocy pójdziemy ze ¶wiata, który jest, jaki jest teraz, do wspania³ego raju. To nie mo¿e byæ. Nie, musi byæ most. Przebudzenie pozwala nam zobaczyæ ten most. To pomaga nam go przekroczyæ. To nawet prezentuje nam mnóstwo pomys³ów, synchroniczno¶ci, narzêdzi, zasobów, emocji i niezliczone inne rzeczy, aby zapewniæ, ¿e mamy wszystko, czego potrzebujemy, aby stworzyæ co¶ nowego. Przebudzenie dostarcza nam sk³adników – My decydujemy, co zrobiæ z tym przebudzeniem.

Przebudzenie pozwala widzieæ i czuæ wyra¼nie, aby zobaczyæ i poczuæ z nowej, wy¿szej perspektywy. Przebudzenie pozwala, ¿eby czyje¶ ¿ycie by³o bardziej prowadzone przez serce, a mniej przez  g³owê. Przebudzenie zachêca siebie samego do na¶ladowania w³asnego instynktu i prawdy, a nie bycia pod negatywnym wp³ywem innych. Przebudzenie oferuje si³ê, odwagê i umocnienie gdzie byæ mo¿e wcze¶niej by³o brak tych rzeczy. Przebudzenie, zw³aszcza w pocz±tkowym etapie mo¿e wywo³aæ wiele rzeczy: spokój wewnêtrzny jakiego nigdy nie czu³e¶, smutek jakiego nigdy nie czu³e¶, z³o¶æ, jakiej ty nigdy nie czu³e¶ wcze¶niej, rado¶æ, jakiej ty nigdy nie czu³e¶ przedtem .. ... masz obraz.

Jest taki przes±d, obecnie, ¿e przebudzenie jest w ca³o¶ci o szczê¶ciu i doskona³o¶ci, i tylko szczê¶ciu i doskona³o¶ci. Podczas, gdy obudzone ¿ycie otwiera ciê na wiêksze ilo¶ci autentycznej rado¶ci, nie ma nic obudzonego w zaprzeczaniu tych aspektów rzeczywisto¶ci - zarówno w nas, w naszym ¶wiecie zewnêtrznym - które s± niewygodne, aby je odczuwaæ i spotykaæ. One s± silnymi pos³añcami. Kiedy mamy odwagê i ¶wiadomo¶æ dobrze siê czuæ i spotykaæ tych pos³añców, one maj± potencja³, aby obudziæ nas dalej i wmieszaæ nas do ¶wiadomego dzia³ania i transformacyjnej zmiany.

Kiedy zas³ona zostanie podniesiona z oczu, które by³y zas³oniête, z serca, które by³o ukryte, z duszy, która by³a w cieniu, zdolno¶æ do mi³o¶ci bêdzie zwiêkszona i wylanie ¿alu i bólu po tragicznym wydarzeniu bêdzie równie¿ zwiêkszone. Wylanie mi³o¶ci, ¿alu i bóli od strzelaniny w Connecticut by³o ogromne. Wezwanie do dzia³ania, jakie nale¿y podj±æ w sprawie kontroli dostêpu do broni i kontroli zdrowia psychicznego jest bezprecedensowe zarówno pod wzglêdem liczby osób, i emocji, które napêdzaj± tych ludzi. By³o tak wiele wydarzeñ, w tym roku, które mia³y bezprecedensowe emocjonalne reakcje mas ludzkich, które s±, tak - przebudzone!

Wiêc widzê, ¿e masowe przebudzenie siê dzieje, i fala jest coraz silniejsza, wiêksza i bardziej intensywna co dzieñ. Chocia¿ wszyscy mamy uczucie wielkiego smutku z powodu tego wydarzenia i tak, jak wielu innych, czy zauwa¿yli¶cie, ¿e wszyscy mamy równie¿ uczucie wielkiej mi³o¶ci? Znamy to, poniewa¿ takie stany smutku nie by³yby mo¿liwe, chyba ¿e nasze serca zosta³y otwarte do poziomów, do jakich nie by³y nigdy wcze¶niej i po³±czone w taki sposób, jak nigdy wcze¶niej.

Czy wystêpuje masowe przebudzenie? Och, tak jest. To masowe przebudzenie zawiera ³zy i pro¶by i modlitwy. Obejmuje ono mi³o¶æ i smutek i szok. Wiêc dla tych wszystkich, czekaj±cych na falê mi³o¶ci, aby zst±pi³a na nich, która uczyni wszystko jak w raju .... mieli¶my falê za fal± tej mi³o¶ci przez ca³y rok. Wiêcej fal nap³ynie w nadchodz±cych dniach, tygodniach, miesi±cach  i latach. Fale pomagaj± nam tworzyæ raj, ale nie bêd± tworzyæ naszego raju dla nas. Wyrywaj± nas z naszego snu, z naszej apatii i zaprzeczenia. Wyzwalaj± nas, aby¶my mogli spotkaæ nasz± prawdê - indywidualn± i zbiorow±. Zachêcaj± nas do wej¶cia w nasz± moc, i robienia tego, co nale¿y zrobiæ, aby stworzyæ ¶wiat, na który wszyscy zas³ugujemy. Fale bêd± pog³êbiaæ siê do najdrobniejszych rzeczy, które musz± byæ uzdrowione i zmienione, a¿ to uzdrowimy i zmienimy. To nie zawsze jest ³adne. To nie zawsze jest ³atwe. Ale teraz coraz wiêcej z nas w wiêkszy i g³êbszy sposób, nie wa¿ne w jakich wydarzeniach i do¶wiadczeniach znajdziemy siê lub dowiemy siê obserwuj±c, poczujemy mi³o¶æ, która wype³nia nas, wokó³ nas, wspiera nas i nami kieruje. Bêdziemy odczuwaæ mi³o¶æ, Która Jest nami i czuæ siê zmuszonymi do dzia³ania odpowiednio w czymkolwiek ma³ym czy du¿ym, cichym lub g³o¶nym, osobistym lub komunalnym w sposób, który czujemy jako najbardziej w³a¶ciwy dla nas. To wszystko wnosimy do naszego nowego ¶wiata.

Autor: Dana Mrkich
17 grudnia 2012
(C) Dana Mrkich 2012
 www.danamrkich.com

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #155 : Grudzieñ 18, 2012, 15:04:23 »

Przekaz na przedwczoraj, ukaza³ siê wczoraj, a przet³umaczony dzisiaj, ale po mojemu aktualno¶ci nie straci³.
Arkturianie w przekazach Karen s± do¶æ zasadniczy, ¿e tak powiem.

Wiadomo¶æ Arkturian na 16 grudnia 2012

Pozdrowienia moi drodzy jeste¶my Arkturianami i przychodzimy radziæ i wspieraæ, gdy teraz rozpoczêli¶cie koñcowe odliczanie do nowych energii ziemi w Prawdzie. To, co siê buduje w waszym ¿yciu jest wskazówk±, której potrzebujecie w celu doprowadzenia do równowagi i spokoju samego rdzenia waszej istoty.

Ka¿dy z was jest prowadzony na poziomie Duszy i prosimy o zakotwiczenie i uznanie tej czê¶ci waszej Istoty, gdy¿ wielu wci±¿ pozwala mocy, która jest wewn±trz, aby by³a zak³ócane wierz±c, ¿e s± manipulowani i kontrolowani przez wydarzenia / osoby  z poza swoich ludzkich pojazdów. Moi drodzy to jest krajobraz, który zosta³ stworzony ze starych energii Ziemi 3D z pe³n± pomoc± waszego logicznego umys³u ludzkiego. Ci, którzy chcieli ograniczaæ ludzk± rasê zasadzili w tej ludzkiej rasie seriê nauk, które wyros³y, podjê³y w³asne ¿ycie napêdzane wy³±cznie przez logiczny umys³ ludzki, my prosimy o przetwarzanie naszych s³ów przez wasze serca, moi drodzy, gdy¿ serce zna PRAWDÊ.

Jeste¶my tak¿e w pe³ni ¶wiadomi i uznajemy, ¿e nasze s³owa mog± byæ wyzwaniem dla wielu w tym czasie. Odpowiedzialno¶æ by³a nauczana jako produkt uboczny tego, co inni ludzie wydawali siê "robiæ" dla Was i to znowu jest szlifowane i wzmacniane przez logiczny umys³ ludzki. Umys³, który jest pozostawiony, aby szaleæ bez wytycznych ze strony serca jest umys³em, który jest poza kontrol± i bêdzie tworzyæ do woli, czy rozumiecie nasze wytyczne, moi drodzy? Czy widzicie, jak logiczny umys³ cz³owieka w wielu w ludzkiej rasie teraz tworzy wed³ug tych nauk?

Nie jeste¶my tutaj, aby os±dzaæ, nie jeste¶my tu, aby nakazaæ, gdy¿ to nie jest nasza rola, jeste¶my tutaj, aby wspieraæ i kierowaæ i wyja¶niaæ drodzy, energetyczn± sygnaturê, która mieszka wewn±trz, z któr± ¿yli¶cie przez eony i pokazaæ wam now± sygnaturê energii ziemi, gdy¿ jest t±, która jest w Prawdzie. Wielu teraz walczy, boj±c siê odpu¶ciæ logikê, wierz±c, ¿e wszystko zakoñczy siê, gdy oni od³±cz± ludzki umys³ z pozycji "kierowcy". Jednak pozycja kierowcy nigdy nie by³a rol± ludzkiego umys³u, umys³ ludzki zosta³ stworzony w ludzkim poje¼dzie w celu przetworzenia do¶wiadczeñ, które mieli¶cie w ludzkim poje¼dzie na poziomie ludzkim i zrównowa¿enia ich z poziomem Duszy, rozumiecie nasz± analogiê drodzy ? Czy rozumiecie dlaczego logiczny umys³ nie jest przyjacielem, jakim wydaje siê byæ?

Serce jest kluczem do tego procesu i serce jest miejscem gdzie ca³a wiedza jest przechowywana, bo to jest punkt dostêpu do waszej Duszy. Serce zna prawdê, gdy¿ Serce jest Prawd± i prosimy Was, aby¶cie przetwarzali nasze s³owa przez serce. Serce jest w bezpo¶rednim kontakcie z wasz± Dusz±, drodzy, ono tworzy pod  kierownictwem DUSZY, która prosi, aby by³a reprezentowana w postaci cz³owieka odt±d, tu, na ziemi. Na poziomie Duszy, wszyscy jeste¶cie ze sob± powi±zani i wszyscy teraz trzymacie ró¿ne, co mo¿e byæ nazywane "konferencje" z waszymi grupami Dusz w tym czasie. Poniewa¿ kontrakty karmiczne s± negowane i dramaty / kostiumy / maski s± rozpuszczane to nastêpnie dusze uczestnicz±ce ponownie siê zbior±, aby tworzyæ nowe do¶wiadczenia ¿yciowe na poziomie cz³owieka tu na ziemi. Gdy wyjdziecie z umów karmicznych wtedy naturalnie siê dostosujecie, komunikacja z innymi wokó³ wejdzie na nowy poziom, gdy ju¿ nie bêdziecie mieli zniekszta³ceñ karmicznych umów i dramatów, aby wyci±gn±æ wasze energie z równowagi. Czy rozumiecie kochani nasze wytyczne?

Wielu na planecie ziemi marzy na nowych poziomach i komunikuje siê na poziomach siê pog³êbiaj±cych i my mówimy, ¿e to zwiêkszy siê znacznie od tego momentu. Dla tych, którzy nadal s± w logicznym umy¶le wybór zostanie dokonany na poziomie Duszy, jak przenie¶æ JA¬Ñ do serca i my radzimy, aby zrozumieæ, ¿e wybór jest zawsze z Wami. Ponownie zwracamy uwagê na przyczyny, ¿e wcielili¶cie siê na tej planecie w tej linii czasowej i wymiarze i potrzeb± na poziomie Duszy dla rozwoju i wzrostu.

Nowe energie wspieraj± ten wzrost i radzimy, ¿e nie jest ju¿ w³a¶ciwe, ani wspierane w nowych energiach ziemi próbowaæ ¿yæ przez zak³ócenia umów karmicznych. Ci, którzy staraj± siê trzymaæ "Skryptów" otrzymanych ju¿ po urodzeniu mog± znale¼æ nastêpne kilka tygodni skrajnie wyzywaj±cymi. Radzimy, aby¶cie byli ¶wiadomi moi drodzy i prosimy, aby osoby, które rozpu¶ci³y skrypty i przenios³y siê do równowagi trzyma³y miejsce dla tych, którzy walcz±. Znowu radzimy nie u¿ywaæ ludzkich s³ów lub nawet ludzkich dzia³añ, WIEDZCIE, ¿e po³±czenia miêdzy wszystkim na planecie Ziemi s± pog³êbiane z chwili na chwilê. Grupa DUSZ znajdzie grupê DUSZ, która znajdzie siê i pomog± sobie nawzajem we wszystkim, co dzieje siê poprzez ludzki pojazd. Wiedzcie o tym, drodzy i nadal wylewajcie Mi³o¶æ, która Jest przez i wokó³ ludzkiego pojazdu, gdy¿ WSZYSTKO jest wibracj±, i WSZYSCY S¡ MI£O¦CI¡.

Wylewanie Mi³o¶ci, która Jest pomo¿e umowom karmicznym byæ bardziej oczywistymi dla ludzkich postaci, które chodz± na o¶lep poprzez nauczania, które przyjêli i teraz pomo¿e w od³±czeniu siê od karmicznej  umowy, aby uleg³a rozpuszczeniu. Radzimy przeciwko ludzkim s³owom, WIEDZCIE, ¿e mo¿ecie po³±czyæ siê na poziomie Duszy i rozpu¶ciæ, b³ogos³awiæ i uwolniæ. Wiedzcie, ¿e to bêdzie reprezentowane w waszym ludzkim do¶wiadczeniu ¿ycia jako ruch i przep³yw ludzi (wchodz±cych i wychodz±cych) do i z waszego do¶wiadczenia ludzkiego ¿ycia.

Ci, którzy pozostaj± w  waszym ludzkim do¶wiadczeniu ¿ycia, drodzy osi±gn± nowy poziom po³±czenia i zrozumienia, ale przypominamy, ¿e nale¿y to robiæ w Prawdzie. Nie ma sposobu na ominiêcie procesu lub utrzymania zwi±zku bez wzglêdu na to jak to siê przedstawia, je¶li to nie jest Prawda, nowe energie zapobiegn± temu zak³óceniu w ramach nowej sygnatury energetycznej planety Ziemia.

Wszyscy S± Jednym, na poziomie Duszy jest tylko Mi³o¶æ, to tylko na planecie Ziemi zak³ócenie siê pojawia i my radzimy, aby przetworzyæ nasze s³owa przez wasze serca. Wiedzcie, ¿e na poziomie duszy wszystko jest idealne, gdy¿ WSZYSTKO JEST.

Jeste¶my Arkturianami i przychodzimy dla wsparcia wszystkich w tym czasie na ziemi. Nowa ziemia rodzi siê PRZEZ WAS,  moi drodzy, Wiedzcie To. Utrzymujemy wszystko w Mi³o¶ci, która Jest, niech p³ynie przez Was i wokó³ Was i zrozumcie, ¿e ONA jest WAMI.

17 grudnia 2012
Channeler: Karen Doonan
www.crystalline-sanctuary.com
www.thegalacticportal.com
www.labrynthschooloflight.com

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #156 : Grudzieñ 19, 2012, 20:05:41 »

Jeszcze jedna zachêta do ¶wiêtowania przej¶cia.

Niech ¶wiêtowanie siê rozpocznie. - Michael

Có¿, moi przyjaciele, widzimy, ¿e tylko dwa dni do przej¶cia, wielu z was zaczyna odczuwaæ bardzo zdecydowany skok w przep³ywie. Sporo zosta³o wielokrotnie obudzonych w nocy przez raczej przyjemne doznania fizyczne. To opisujecie na wiele ró¿nych sposobów, ale to w zasadzie komórki waszego cia³a przyswajaj± nowe energie, ¶wiat³a i informacji.

Istnieje wiele informacji dawanych teraz, co dzieje siê teraz, a co siê wydarzy w Nowym Roku. Pozwólcie nam nie powtarzaæ tego wszystko tutaj. Je¶li chcecie to znale¼æ, uda wam siê. Nie jest to konieczne. Co jest potrzebne, otrzymasz. Po  prostu zróbmy kilka sugestii dla Was z nadziej± na¶ladowania podczas tych najbli¿szych dni. One równie¿ nie s± nowe, ale mog± one okazaæ siê korzystne, o ile jeste¶ w stanie je zrealizowaæ.

Po pierwsze, twoje cia³o, twoje komórki, przechodz± jakie¶ radykalne zmiany. Bêd± musia³y byæ uwodnione stale. Proszê podaæ im du¿± ilo¶æ najczystszej wody dostêpnej dla Ciebie. B³ogos³awieñstwo wody nie zaszkodzi.

Ponadto, w takim zakresie, na jaki twoje zobowi±zania pozwalaj±, proszê daæ sobie mnóstwo czasu, aby byæ w stanie spoczynku i w modlitwie i medytacji. Spokojny czas w przyrodzie jest bardzo zalecany.
Je¶li u¿ywasz wizualizacji ¶wiat³a, a prawie wszyscy to robicie, proszê pracowaæ na intensyfikacj± ich. Niebieskie ¶wiat³o Boga Matki lub z moje, Michaela, pomo¿e utrzymaæ Ci ciszê i spokój.

Wreszcie, w godzinach od 10:10 do 11:11, zarówno rano i wieczorem, po³±czcie siê z waszymi braæmi i siostrami w medytacji, wizualizacji i modlitwie. To nie jest konieczne, aby zsynchronizowaæ zegarki, drogie serca. Pamiêtajcie, ¿e powracacie do czasu Teraz. Po prosu po³±czcie siê.

Niech ¶wiêtowanie rozpocznie.
Trzymamy za was kciuki gdy przekraczacie ten znacznik.

W mi³o¶ci i ¶wietle, dobrego dnia.

19 grudnia 2012
Channeler: Ron Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

east
Go¶æ
« Odpowiedz #157 : Grudzieñ 20, 2012, 10:56:40 »

Proszê podaæ im du¿± ilo¶æ najczystszej wody dostêpnej dla Ciebie. B³ogos³awieñstwo wody nie zaszkodzi.
Oj wody to w Pi±tek w Polsce pop³yn± hektolitry do garde³ . Najczystszej ognistej Du¿y u¶miech
East siê ograniczy do p³ynów niskoprocentowych lub te¿ bez Chichot
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #158 : Grudzieñ 20, 2012, 14:05:06 »

A to kolejny przekaz Ute, w³a¶ciwie wizja, przynajmniej w czê¶ci. Dotyczy Nowej Ziemi.

NOWY ¦WIAT OD WEWN¡TRZ

Image by Ute Posegga-Rudel, Copyright 2012

VIDEO (zalecane)

Moi Drodzy Przyjaciele,
podczas marzeñ w sercu, zasn±³em pod go³ym niebem. Piêkne ¶wietlne krajobrazy ros³y, promieniuj±c od wewn±trz. ¬ród³o ¶wiat³a nie by³o zawarte w nich, ale promieniuj±ce z nieskoñczonego ¬ród³a ¦wiat³a przez nie.
¦wiat z naszego punktu widzenia do góry nogami, oddzielony od prawdy, wyobcowany, sztuczny ¶wiat. Ale w rzeczywisto¶ci jest to Oryginalny ¦wiat G³ow± do góry, natomiast sztuczne ¶wiaty mog± byæ przechowywane tylko przez  przetrzymywanie ich potajemnie i bez naszej wiedzy, do góry nogami.

W sztucznym ¶wiecie, ¶wiat³o z zewn±trz ¶wieci nad rzeczami, które wydaj± têpe i gêste, choæ czasem z po³yskiem powierzchni.

Ale w ¶wiecie rzeczywistym "powierzchnia", nie jest  kwesti±, wszystko jest Esencj±, uwa¿ane za emanacjê i ekspresjê Jednego, Promieniuj±cego ¬ród³a, i ¦wiadomo¶ci.

Jest to Mi³o¶æ, która ¦wieci przez wszystko, i rzeczywi¶cie nic innego nie istnieje, a to, co wydaje siê istnieæ jest przejrzyste dla tej prawdy, która jest naturalnym No¶nikiem wszystkich rzeczy i istot, które unosz± siê w Niej. Taki jest nasz Nowy ¦wiat.

Proszê o znaki, ale wydaje siê, ¿e nie mogê nic zrobiæ, tylko dostarczyæ jej radosne i piêknie zajawki dla Was.

Bo zosta³em obudzony ostrym krzykiem ptaka, lataj±cego nisko nad moj± g³ow±, rozk³adaj±cego dla mnie bardzo szerokie skrzyd³a, wiêc mog³em zobaczyæ wszystkie jego pojedyncze piêkne pióra, które udawa³y kondora. Poniewa¿ mamy tutaj tylko ma³e rodzaje ptaków, Matka Ziemia wys³a³a do mnie to, co mia³a, z kochaj±cym u¶miechem.

Wydaje siê, teraz muszê znowu ¿yæ moj±  Szamañsk± przesz³o¶ci±, któr± czêsto kochaj±c przypomina mi. I tym wiêcej, im bli¿ej Podchodzi jej wielkie Przesuniêcie. Ale to jest tak piêkne, bo to jest ¿ycie wewn±trz ³ona stworzenia. To uczucie wibracji z wnêtrza ¯yj±cej Jedno¶ci wszystkich rzeczy, bezpo¶rednio przy oddychaniu i biciu Serca ¯ycia.

Wewn±trz znajduje siê tylko Jedno¶æ, ale nie taka jak my j± rozumiemy w naszym zwariowanym ¶wiecie jako przeciwieñstwo odrêbno¶ci. Wewn±trz tutaj nie ma przeciwieñstw i nawet pomys³ oddzielenia nie istnieje! Separacja jest sztucznym dodatkiem, stworzony przez ob³±kany umys³, który mierzy z zewn±trz.

W jak± dziwn± przygodê ludzko¶æ by³a skierowana na manowce - w pe³ni przekonana o jej niezaprzeczalnej rzeczywisto¶ci! Tak, to by³o szaleñstwo od tysi±cleci! Czas na emeryturê i powrót do Prawdy.

Wszyscy ¿yjemy w tej Prawdzie, ale nie wiemy. To jest tylko tak, ¿e pewien prze³±cznik musi byæ prze³±czony. Tylko prze³±cznik, tak ¿e nagle mo¿emy zobaczyæ, co jest prawdziwe, i naprawdê piêkne, po prostu Jest.

Wiele mi³o¶ci moi bracia i siostry, to jest ¿eñski ¶wiat, nawet prze¿ywany jako taki przez dusze o mêskim wygl±dzie. (Przy okazji: przed Duchem wszystkie dusze s± ¿eñskie, Staro¿ytni wiedz±)
.

B±d¼cie szczê¶liwi!
Ute

18 grudnia 2012
Channeler: Ute
http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/12/new-world-from-inside.html
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 20, 2012, 14:07:28 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #159 : Grudzieñ 20, 2012, 14:34:55 »

Wiele mi³o¶ci moi bracia i siostry, to jest ¿eñski ¶wiat, nawet prze¿ywany jako taki przez dusze o mêskim wygl±dzie. (Przy okazji: przed Duchem wszystkie dusze s± ¿eñskie, Staro¿ytni wiedz±).

Warto przemy¶leæ t± informacjê i zrozumieæ ¿e wzorcem wszelkiego ¿ycia jest aspekt ¿eñski, nie pochodzimy od ¿adnego Adama i nigdy tak nie by³o.
Pramatk± wszelakiego ¿ycia jest Aspekt ¯eñski, to jego wzorce i kod odmierzaj± rytm ¿ycia wyjdziemy z tego k³amstwa o mêskim wzorcu i po³±czymy mi³o¶ci± prawdê o rolach aspektów..

Kiara U¶miech U¶miech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #160 : Grudzieñ 20, 2012, 14:47:25 »

Przy okazji: przed Duchem wszystkie dusze s± ¿eñskie, Staro¿ytni wiedz±

czyli "Seksmisja" mia³a racje.. Mrugniêcie Du¿y u¶miech  P³acz

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #161 : Grudzieñ 20, 2012, 16:54:39 »

Znaczy siê Kopernik by³a Kobiet±.... Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #162 : Grudzieñ 20, 2012, 16:59:26 »

A stwórca wszechrzeczy PAN, stwórczyni± PANI¡.  Du¿y u¶miech

To pa  Du¿y u¶miech
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #163 : Grudzieñ 20, 2012, 17:27:31 »

No to Curie Sk³odowska te¿.  Du¿y u¶miech
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #164 : Grudzieñ 21, 2012, 22:34:34 »

Czas zbojkotowaæ stare energie- szkodliwe paliwa, i wdro¿yæ nowe technologie dla Matki Ziemi i
dla Nas, by ¿ycie nie p³ynê³o w toksynach.
To priorytety dla Nas na 2013 rok.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #165 : Grudzieñ 21, 2012, 22:42:58 »

Zdecydowanie tak. Je¶li nie ma ju¿ dotychczasowych przeszkód, to powinno i¶c do¶æ szybko naprzód.
Ciekawe kiedy lobby paliwowo energetyczne zacznie siê ³amaæ.

blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #166 : Grudzieñ 22, 2012, 22:01:35 »

Wysoka Rada Oriona odezwa³a siê w temacie. Na pewno warto zwróciæ uwagê na ich rady.

Wiadomo¶ci Wysokiej Rady Oriona na 22 grudnia 2012

Pozdrowienia drodzy jeste¶my Wysok± Rad± Oriona i przychodzimy dla radzenia i wspierania, gdy wielu z was teraz przenios³o siê na wy¿szy poziom ¶wiadomo¶ci. Wszystko, co JEST, BÊDZIE i jeste¶my tutaj, aby wspieraæ was, gdy teraz przenosicie siê do nowych linii czasowych i wymiarów, które teraz s± dostêpne dla JA¬NI w tej nowej wibracji ziemi na planecie Ziemia.

Wielu nie jest w stanie wyj¶æ z gêstszych ni¿szych czêstotliwo¶ci energetycznych i wielu boryka siê z tym, moi drodzy, znów radzimy wyra¼nie, ¿e zmiana przychodzi z wnêtrza i nie jest czym¶, co mo¿e byæ "podane" dla drugiego. Wielu jest teraz w upadku lub skokach w wibracji, maj±c tendencjê do lêków i niepokojów wobec tych wokó³ nich. Radzimy w Prawdzie drodzy, ¿e to nie pomaga nikomu, a ju¿ najmniej sobie gdy¿ ta pi³a w sygnaturze energii jest tym, co jest przyczyn± zak³óceñ waszego widzenia. Jak mo¿ecie ¶niæ swój sen o tworzeniu, je¶li nie jeste¶cie pewni, czym sen, który ¶nicie jest?

W pe³ni akceptujemy  i rozumiemy, ¿e nasze s³owa mog± byæ wyzwaniem dla wielu w tym czasie, i my radzimy Wam przetwarzanie wszystkich naszych wskazówek w sercu, gdy¿ serce ZNA PRAWDÊ. Gdy spojrzycie na Was na zewn±trz na ¶wiat moi drodzy, zdacie sobie sprawê, ¿e nie wszystko jest takie jakim siê wydaje. Po raz kolejny przypominamy o roli ludzkiego mózgu i jego zdolno¶ci logicznego interpretowania informacji w zniekszta³cony sposób.

Dajmy przyk³ad dla dalszego wyja¶nienia naszych wskazówek, jak logiczny ludzki mózg mo¿e przyj±æ, a potem wymy¶laæ scenariusze, które nie s± prawd±. Zdajemy sobie sprawê z zagadek, które macie na planecie Ziemi, które okre¶lane s± jako "z³udzenia optyczne", jest to gdzie obraz objawia siê czym¶, czym nie jest. Zdolno¶æ logicznego ludzkiego mózgu, aby daæ siê zwie¶æ tym iluzjom jest ogromna i radzimy, ¿e wielu nie rozumie i nie przyjmuje tego, ¿e to, co jest pokazane im przez ich logiczny ludzki mózg jest w rzeczywisto¶ci iluzoryczne. Ci, którzy starali siê zamkn±æ i st³umiæ ludzko¶æ wiedzieli, ¿e to bêdzie dzia³aæ dla obni¿enia wibracji i grali te sztuczki dla ludzkiego logicznego mózgu od eonów. Dlatego drodzy Radzimy Wam, aby byæ w sercu, dla odczytania sygnatury energetycznej wszystkiego, co jest przedstawione Ja¼ni, wtedy zobaczycie, poczujecie PRAWDÊ. Wtedy nie liczy siê to, co logiczne, co ludzki mózg interpretuje jako Prawdê, gdy¿ to serce wybierze. Czy rozumiecie nasz± analogiê?

Du¿o jest teraz ods³aniane na ca³ej planecie Ziemi i wielu wci±¿ nie rozumie i nie akceptuje wielowymiarowego aspektu ich istnienia tutaj, na tym, co wydaje siê byæ sta³± planet±, która istnieje w wielowymiarowych liniach czasowych na raz, jest tylko TERAZ, ta koncepcja jest taka, ¿e logiczny mózg ludzki zasup³a siê w wêz³ach próbuj±c dowiedzieæ siê, jak wszystko mo¿e istnieæ Teraz, kiedy wszystko jest liniowe wed³ug logicznego ludzkiego mózgu.

Rozumiemy, jak trudno jest to pojêcie zrozumieæ, ale nie radzimy, aby nie próbowaæ  pracowaæ z tym przez logiczny ludzki mózg, Gdy¿ dalej pog³êbicie zagadkê dla siebie, prosimy, aby przetwarzaæ t± koncepcjê przez serce i umo¿liwiæ sercu nastêpnie przefiltrowaæ j± z nie¶wiadomego poziomu duszy pod¶wiadomo¶æ i wtedy do ¶wiadomego obudzonego umys³u. Nie ma innej metody pozwalaj±cej na to, gdy¿ logiczny mózg ludzki na pocz±tku nie zosta³ stworzony, aby zrozumieæ pojêcie wielowymiarowo¶ci.

Jeste¶my tutaj, aby wspieraæ Wszystkich w tym czasie, i mówimy Wam, ¿e tworzycie istnienie, którego do¶wiadczacie, wielu nie jest w stanie odpu¶ciæ sobie logiki wiêc zaczn± do¶wiadczaæ chaosu i wiêcej chaosu, gdy¿ energie nowej ziemi nie obs³uguj± logiki jako Podstawy. WSZYSTKO na nowej ziemi jest wspierane przez Mi³o¶æ, która Jest i to jest przetwarzane sercem. Skupione na SERCU ¿ycie nie tylko umo¿liwia wszystkim przechodziæ szczê¶liwie i byæ w stanie b³ogo¶ci, moi drodzy, to by³oby logiczna interpretacja mózgu wobec koncepcji, której nie mo¿e zrozumieæ. Aby ¿yæ z serca trzeba  zrozumieæ, ¿e Mi³o¶æ, która Jest,  jest kreacj± ludzkiego do¶wiadczenia ¿ycia, gdy¿ tworzenie z serca tworzy do¶wiadczenie ¿ycia na tej planecie, w Prawdzie. To mo¿e byæ nakryte, gdy¿ wielu ze starymi energiami Ziemi 3D, poniewa¿ oni tworz± z logicznego ludzkiego mózgu, dlatego radzimy dla wszystkich, aby pracowaæ, aby oczy¶ciæ serce. Po oczyszczeniu i wyklarowaniu serca jeste¶ wtedy w stanie tworzyæ z serca i przetwarzaæ przez mózg. W tej chwili na ziemi 3D tworzenie jest z umys³u i przechowywanie jest w sercu. To ogranicza wasz± energiê w Prawdzie, drodzy, gdy¿ logiczny umys³ nie mo¿e po³±czyæ siê z Mi³o¶ci±, która Jest i z wasz± Dusz±. Mo¿e siê po³±czyæ z informacj±, które pojawia siê wokó³ niego na ziemi 3D. Czy nasze wspó³brzmi± s³owa moi drodzy? Czy rozumiecie, dlaczego wa¿ne jest, aby od³±czyæ siê od rzeczywisto¶ci ziemskiej 3D w pe³ni tworzyæ z serca, a nastêpnie prze¿yæ kreacje w sercu w Prawdzie w obudzonej rzeczywisto¶ci?

Okres przej¶ciowy dostosowania, gdy jeste¶cie w stanie przej¶æ z logicznego mózgu do serca jest procesem harmonizacji, i wielu jest teraz g³êboko w tym procesie. Istotne jest, ¿e macie Zaufanie i macie Wiarê w Siebie w tym procesie, gdy¿ logiczny mózg próbuje trzymaæ tak d³ugo, jak mo¿e, i stara siê nauczyæ was, ¿e jeste¶cie niepoprawni w tym, co robicie. Wtedy moi drodzy wchodzicie w proces wznoszenia, gdzie jeste¶cie w stanie po³±czyæ siê z sercem, marzyæ, a nastêpnie w nowych energiach Ziemi. Wznoszenie jest wtedy procesem, który jest kontynuowany, to nie jest jednorazowe zdarzenie, które wydarza siê raz i potem nigdy. Wzniesienie jest rozwijaniem marzeñ, które znajduj± siê w sercu, a nastêpnie s± tworzone w obudzonym ¿yciu ze snów, który marzycie. Czy nasze s³owa wspó³brzmi± moi drodzy? Mo¿ecie zrozumieæ potrzebê bycia w zgodzie ze swoj± dusz± i bycia w przestrzeni serca?

W pe³ni uznajemy, jak trudne to pojêcie mo¿e byæ dla was w tej chwili, od³±czenie od wszystkiego, co pojawia siê w waszym obudzonym do¶wiadczeniu ludzkiego ¿ycia, które daje wam wyj¶cie z niskiej sygnatury energetycznej pomo¿e wam przej¶æ przez proces harmonizacji bardziej p³ynnie. Przez eony ludzie zostali nauczeni nieufno¶ci do Siebie i pytamy dlaczego? Komu to s³u¿y? To mo¿e wydawaæ siê "obce", mieæ pe³ne Zaufanie i Wiarê w Siebie, ale pytanie, dlaczego nie? Dlaczego chcieliby¶cie wcieliæ siê na tej planecie, w tej linii czasu i wymiarze, gdyby nie by³o tego rozwoju?

Gdy zaczniecie pracê z nowymi energiami ziemi, gdy zaczniecie dostrajaæ siê do wymiarów i linii czasowych, w których wasze marzenia zamieszkuj±, wtedy energie, które jeste¶cie w stanie zakotwiczyæ i zrównowa¿yæ w waszych ludzkich pojazdach pog³êbi± siê i rozwin±. Bêdziecie wtedy w stanie marzyæ na coraz bardziej pog³êbiaj±cych siê poziomach i tworzyæ w coraz szybszym tempie, to jest zasilane przez Wiarê i Ufno¶æ w Siebie, drodzy, nie jest to napêdzane przez logiczny ludzki mózg bo on nie ma informacji, które maj± sens dla niego w tym czasie w ¶wiecie 3D wokó³ niego. On nie by³ zaprojektowany do dzia³ania sposób w jaki was nauczono. Dlatego przestrzeñ serca utworzona i to jest rola serca, drodzy? Czy nasze s³owa wspó³brzmi± moi drodzy? Czy rozumiecie, nasze s³owa?

Wysy³amy wezwanie do serca, bo Serce Zna Prawdê, wszystko, co jest pokazane jako Twoje do¶wiadczenie ¿yciowe na jawie jest odbiciem tego, co jest wymarzone w przestrzeni serca. Radzimy Wam, aby rozpocz±æ uznawaæ, ¿e moc jest Wami, bo WY jeste¶cie ogromnymi istotami ¶wiat³a, ¶wieæcie tym ¶wiat³em na ca³y ¶wiat i rozkoszujcie siê Mi³o¶ci±, która Jest, jest to paliwo z wyboru serca, serce jest kluczem do nowej ziemi i energii nowej ziemi. Jeste¶my Wysok± Rad± Oriona i jeste¶my z wami gdy teraz chodzicie w Prawdzie, na planecie Ziemi we wszystkich liniach czasowych i czêstotliwo¶ciach wymiarowych, które s± obecnie otwarte dla JA¬NI. Oddychajcie i B¡D¬CIE, drodzy, gdy¿ nie mo¿ecie zb³±dziæ w tym, do czego przyszli¶cie, aby BYÆ .

22 grudnia 2012
Channeler: Karen Doonan
www.crystalline-sanctuary.com
www.thegalacticportal.com
www.labrynthschooloflight.com

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #167 : Grudzieñ 23, 2012, 11:12:54 »

Wkraczamy w nowy, trwaj±cy 26 tysiêcy lat cykl Ziemi

Dzi¶ 21 grudnia 2012 roku, o godzinie 23:11 czasu meksykañskiego (czyli dla nas bêdzie to ju¿ poranek 22 grudnia, godzina 6:11) stanie siê co¶ wyj±tkowego. Nie tylko skoñczy siê kalendarz Majów, ale w tym czasie Ziemia, S³oñce i Centrum naszej Galaktyki ustawi± siê w jednej linii i to siê nie powtórzy ponownie przez nastêpne 25.625 lat!
W tym momencie, który zdarza siê raz na 26 tysiêcy lat, Serce Ziemi, Serce S³oñca i Serce Naszej Galaktyki , jako ¿yj±ce istoty, bêd± w intymnym po³±czeniu. Z tego po³±czenia musi narodziæ siê co¶ nowego, gdy¿ 22 grudnia 2012 zacznie siê Nowy Cykl Ziemi.

Majowie twierdz±, ¿e my, ludzie, mamy przej¶æ przez wielkie zmiany, zmiany w ¶wiadomo¶ci. Staniemy siê czym¶ ca³kowicie nowym, nowym gatunkiem z nowym sposobem odbierania rzeczywisto¶ci. W³a¶nie na tym polega niezwyk³o¶æ daty 21 grudnia 2012 - wtedy ma odbyæ siê zmiana w ludzkiej ¶wiadomo¶ci, któr± nazywamy wniebowst±pieniem.
Ludzka ¶wiadomo¶æ dosiêga w±skiego punktu w czasie, kiedy ewolucja ludzko¶ci przy¶piesza niesamowicie i przeskoczy na nowy poziom ¶wiadomo¶ci. Stajemy siê czym¶ wiêcej ni¿ to, co teraz nazywamy cz³owiekiem.

Z informacji, do których dotar³ Drunvalo Melchizedek, wynika, ¿e wed³ug Majów istnieje okno czasu wokó³ daty 21 grudnia 2012, które Majowie nazywaj± Koniec Czasu. Pozostanie otwarte przez oko³o 7-8 lat. Okno to pojawi³o siê ok. 24 pa¼dziernika 2007, ale nie wiadomo dok³adnie, kiedy zniknie. Je¶li czas otwarcia okna trwa ok. 8 lat, to zamknie siê ono w okolicach listopada 2015 roku. Z pewno¶ci± jednak, w tym momencie, ¿yjemy w okresie zwanym Koniec Czasu.

Maj±c to na uwadze, prawdopodobieñstwo tego, ¿e przepowiednie Majów spe³ni± siê dok³adnie 21 czy 22 grudnia, czego spodziewa siê wiele osób, jest raczej ma³e. To co ma siê wydarzyæ, bêdzie mia³o miejsce w trakcie Koñca Czasu – czyli w dowolnym momencie od teraz do listopada 2015 roku.
Je¶li wiêc ani dzi¶, ani jutro ¶wiat nie do¶wiadczy niczego spektakularnego i nie skoñczy siê, to wcale nie oznacza, ¿e Majowie i szeroka rzesza ezoteryków siê myli³a. To tylko znak, ¿e w³a¶ciwy czas jeszcze nie nadszed³, ale zmiana jest nieunikniona.

Jedna rzecz jest pewna - 22 grudnia 2012 rozpocznie siê Nowy Cykl, trwaj±cy 26 tysiêcy lat, a my wszyscy jeste¶my ¶wiadkami tych czasów. W ca³ej znanej historii ludzko¶ci nie by³o tak szczególnej chwili. ¯yjemy w wyj±tkowym czasie i osobi¶cie mamy mo¿liwo¶æ do¶wiadczenia narodzin Nowe Ziemi i Nowego Cz³owieka!
Pozostaje nam wiêc cieszyæ siê koñcem ¶wiata i radowaæ siê z narodzin Nowej Ziemi i Nowego Cz³owieka!

£ukasz Kierus
http://projektinfinitus.pl/rok-2012/wkraczamy-w-nowy-trwajacy-26-tysiecy-lat-cykl-ziemi
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 23, 2012, 11:13:10 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #168 : Grudzieñ 23, 2012, 15:21:42 »

S³ysza³ kto¶ co¶ mo¿e o P. Gerylu? CZy w tych¿e jak¿e "znacz±cych" dniach przebywa/³ na terenie posiad³o¶ci domków które sprzedawa³ jako bezpieczne? Gdzie aktualnie jest i co aktualnie mówi? No i jak siê maj± (odczucia) w³a¶ciciele pozosta³ych domków?
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: