Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 07:04:24

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Override 2012 Destruction with Practice of Agni Yoga, Kriya Yoga  (Przeczytany 4800 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
chlebo
Go¶æ
« : Pa¼dziernik 31, 2012, 14:39:34 »

Nie rozumiem czemu takie posty są kasowane do tego bez słowa, gdyby chociaż został przeniesiony na śmietnik znalazłbym dla tego działania spójne uzasadnienie. Istota która jest na tym filmie jest godna zaufania sprawdziłem to nie tylko poprzez intelekt a i uczucia... to również co wygłosił w tym nagraniu w żaden sposób nie hańbi tego forum. Mało tego skasowanie tego wpisu świadczy o ignorancji, wynika to z czysto "naukowego" czy mechanicznego podejścia do oświecenia tej wysoko rozwiniętej istoty. Chciałbym wiedzieć kto jest takim mądrym moderatorem??

http://www.youtube.com/watch?v=PnruthO5OM0&list=UU3TB-1Rw49TNY8wucfCJiMA&index=1&feature=plcp

Światłych ludzi na ziemii jest wiele i co zabawne wielu prawdziwych na YouTube.. aby rozpoznać mistrza wystarczy zweryfikować to co mówi z tym jakie ruchy wykonuje jego ciało a przede wszystkim twarz.. w głowie mi się nie mieści że został wykasowany poprzedni wpis i zainspirowało mnie to do tego by..

Postaram się przedstawić paru z nich i chociaż nigdy nie starałem się ich szukać wielu z nich "rozpoznałem" chociaż to byłoby egoistyczne sformułowanie.. po prostu ufam tym ludziom całym sercem ich słowa to poezja.. one się wlewają. Jeśli nie ufacie im zaufajcie chociaż mi.. jeden  moment z nimi jest niczym potok łez który się leje i rozpływa to co boli w środku na zawsze..
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 31, 2012, 14:54:15 wys³ane przez chlebo » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 31, 2012, 16:02:48 »

Skasowano ca³y wczorajszy dzieñ nie tylko Twój post, moja odpowiedz na ten post równie¿. Ale co nam tam..... napiszemy nastêpne jeszcze lepsze.

Kiara U¶miech U¶miech
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Pa¼dziernik 31, 2012, 16:50:15 »

Mo¿e to ten szpieg Du¿y u¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #3 : Pa¼dziernik 31, 2012, 17:01:12 »

Nie rozumiem czemu takie posty s± kasowane do tego bez s³owa, gdyby chocia¿ zosta³ przeniesiony na ¶mietnik znalaz³bym dla tego dzia³ania spójne uzasadnienie. Istota która jest na tym filmie jest godna zaufania sprawdzi³em to nie tylko poprzez intelekt a i uczucia... to równie¿ co wyg³osi³ w tym nagraniu w ¿aden sposób nie hañbi tego forum. Ma³o tego skasowanie tego wpisu ¶wiadczy o ignorancji, wynika to z czysto "naukowego" czy mechanicznego podej¶cia do o¶wiecenia tej wysoko rozwiniêtej istoty. Chcia³bym wiedzieæ kto jest takim m±drym moderatorem??

http://www.youtube.com/watch?v=PnruthO5OM0&list=UU3TB-1Rw49TNY8wucfCJiMA&index=1&feature=plcp

¦wiat³ych ludzi na ziemii jest wiele i co zabawne wielu prawdziwych na YouTube.. aby rozpoznaæ mistrza wystarczy zweryfikowaæ to co mówi z tym jakie ruchy wykonuje jego cia³o a przede wszystkim twarz.. w g³owie mi siê nie mie¶ci ¿e zosta³ wykasowany poprzedni wpis i zainspirowa³o mnie to do tego by..

Postaram siê przedstawiæ paru z nich i chocia¿ nigdy nie stara³em siê ich szukaæ wielu z nich "rozpozna³em" chocia¿ to by³oby egoistyczne sformu³owanie.. po prostu ufam tym ludziom ca³ym sercem ich s³owa to poezja.. one siê wlewaj±. Je¶li nie ufacie im zaufajcie chocia¿ mi.. jeden  moment z nimi jest niczym potok ³ez który siê leje i rozp³ywa to co boli w ¶rodku na zawsze..

Drogi chlebo                           
Nie wiem czy zauwazy³es ¿e dzia³a tu jaka¶ "tajema si³a " która wykasowa³a wszystkie posty z dat± 30 pa¼dziernika .Problemy techniczne serwera darmowe fora  ( chyba ) Zobacz nasze posty w tym w±tku  http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=7420.msg106991#new
dodam ¿e bêdziemy próbowali wyja¶nic ca³± sytuacjê ,ale bedzie ciêzko.
A'propos co oznacza tytu³ tego w±tku który rozpocz±³e¶ ?
Przypominam ¿e to jest ³amanie regulaminu forum

- Forum jest polskojêzyczne co oznacza, ¿e tematy i posty zamieszczamy wy³±cznie w jêzyku Polskim.
   Wszelkie odstêpstwa od tej regu³y bêd± usuwane, a forumowicze ³ami±cy tê zasadê mog± otrzymaæ
   ostrze¿enie (-1pf)
na razie to tylko delikatne upomnienie ,ale proszê o polskie napisy.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 31, 2012, 17:04:57 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #4 : Pa¼dziernik 31, 2012, 17:56:34 »

Wykasowa³a równie¿ posty z 29-go po 15-tej z minutami!

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: