Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 20:43:01

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Spotkanie forumowe  (Przeczytany 34854 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Szmer
Gość
« : Listopad 02, 2012, 02:18:14 »

Nie znalazÂłem na forum podobnej inicjatywy (fakt Âże nie szukaÂłem dokÂładnie), ale tak sobie pomyÂślaÂłem aby zorganizowaĂŚ pewnego rodzaju zlot uÂżytkownikĂłw tego forum. MoÂżna by wybraĂŚ jakiÂś jeden dzieĂą (lub np. weekend), przygotowaĂŚ jakiÂś temat przewodni takiego spotkania...
Pytanie czy taka opcja w ogĂłle jest moÂżliwa, czy znaleÂźli by siĂŞ chĂŞtni? UÂśmiech Jest to oczywiÂście na razie luÂźna propozycja wiĂŞc nie wiem czy aby na pewno temat powinien siĂŞ znajdowaĂŚ w tym dziale (w razie potrzeby - proÂśba o przeniesienie). Co sÂądzicie o takiej inicjatywie? kto byÂłby zainteresowany takim zlotem? UÂśmiech

Sam pomys³ przyszed³ mi do g³owy czytaj¹c nasze ró¿ne sprzeczki na forum w najró¿niejszych tematach... i sobie tak pomyœla³em - gdyby siê ciut lepiej poznaÌ mo¿e byœmy byli w stanie lepiej siê zrozumieÌ.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #1 : Listopad 02, 2012, 08:12:15 »

os. jestem Za, jednak mam duÂże wÂątpliwoÂści co do sukcesu tego przedsiĂŞwziĂŞcia,-
ludzie sÂą z caÂłego kraju, a Krzysiek wspominaÂł, Âże taka prĂłba juÂż siĂŞ wczeÂśniej odbyÂła i nie wyszÂło.
Tak czy owak inicjatywa super i warto sprĂłbowaĂŚ Chichot

i nie tylko z kraju! MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Listopad 02, 2012, 10:06:14 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #2 : Listopad 02, 2012, 22:12:00 »

os. jestem Za, jednak mam duÂże wÂątpliwoÂści co do sukcesu tego przedsiĂŞwziĂŞcia,-
ludzie sÂą z caÂłego kraju, a Krzysiek wspominaÂł, Âże taka prĂłba juÂż siĂŞ wczeÂśniej odbyÂła i nie wyszÂło.
Tak czy owak inicjatywa super i warto sprĂłbowaĂŚ Chichot

i nie tylko z kraju! MrugniĂŞcie
Tak ,kiedyÂś juz o tym byÂła mowa ,ale warto do tego wrĂłciĂŚ.MyslĂŞ ze na wiosnĂŞ moze maj - czerwiec ? Proponuje GĂłrĂŞ ÂŚlê¿ê  Chichot

edit;
oczywiÂście jestem za UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 02, 2012, 22:13:58 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
arteq
Gość
« Odpowiedz #3 : Listopad 03, 2012, 01:07:52 »

yyyy... Jak to na wiosnĂŞ? Jak to po 21.12.2012 ? To dla ktĂłrej gĂŞstoÂści bĂŞdzie ten zlot, 3 czy 4?
Szmer
Gość
« Odpowiedz #4 : Listopad 03, 2012, 02:33:32 »

umĂłwmy siĂŞ Âże w tym samym czasie zrobimy zloty dla obu gĂŞstoÂści MrugniĂŞcie
Robin
Gość
« Odpowiedz #5 : Listopad 03, 2012, 09:10:23 »

yyyy... Jak to na wiosnĂŞ? Jak to po 21.12.2012 ? To dla ktĂłrej gĂŞstoÂści bĂŞdzie ten zlot, 3 czy 4?

arteq ty jako agent 007 musisz byc i w tej i w tej DuÂży uÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #6 : Listopad 04, 2012, 19:19:49 »

ja tam nie chwalÂąc siĂŞ do szacownej koliberek na dziaÂłkĂŞ zaproszon DuÂży uÂśmiech
greta
Gość
« Odpowiedz #7 : Listopad 04, 2012, 20:01:23 »

Jak spotkanie bedzie na wiosne,to ja jestem tez chetna,bo wlasnie wroce do kraju.
Pozdrawiam serdecznie.Greta
Kate
Gość
« Odpowiedz #8 : Listopad 04, 2012, 20:18:29 »

Ja i do koliberka i do Przebisniaga jestem gotowa "wskoczyc", ale, ze piwko ... i grilowanko lepsze to wybiera --- ta ludzka przyziemnosc:)
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #9 : Listopad 04, 2012, 20:32:11 »

Kate, nie wiem dlaczego w niektĂłrych postach uÂżywasz polskich literek a w innych nie, czy to problem techniczny?

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
Kate
Gość
« Odpowiedz #10 : Listopad 05, 2012, 12:55:28 »

blu

Kate, nie wiem dlaczego w niektĂłrych postach uÂżywasz polskich literek a w innych nie, czy to problem techniczny?

Regulamin zezwala na pisanie bez uzywania polskich liter. Mam tak ustawiony komp, ze nie chce mi sie klikac na polskie.
Uzywam czasem, aby ulatwic odczyt.

Bo nie jest to samo - szczesliwy los, co szczĂŞÂśliwy ÂłoÂś!.

Wyjasnilam? Czy jeszcze masz jakies podejrzenia co do mojej osoby. Przyjedz na dzialke koliberka o oznaczonym czasie to zobaczysz;)

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #11 : Listopad 18, 2012, 13:20:30 »

Kate
Przyjedz na dzialke koliberka o oznaczonym czasie to zobaczysz;)
Ano, to ja postaram siĂŞ nie zapomnieĂŚ o kamerce bo pewnie szacownego blu i chyba nie tylko czeka oglÂądanie piĂŞknych widokĂłw DuÂży uÂśmiech
Warto bĂŞdzie je w takim razie uwieczniĂŚ DuÂży uÂśmiech
Kurcze robi siĂŞ gorÂąco choĂŚ zima idzie DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 18, 2012, 13:21:46 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
Kate
Gość
« Odpowiedz #12 : Listopad 18, 2012, 13:29:34 »

O ile mnie pamiec nie myli to i Ty Przebisniegu na grilla zapraszales oficjalnie? Rzekomo robisz niezle krupnioki no i piwkujesz niezgorzej MrugniĂŞcie, teraz czytam, ze na igraszki z Kiara ci sie zebralo i tak trzymaj, poki pilka w grze...
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #13 : Listopad 18, 2012, 14:12:15 »

Kate, teraz zauwaÂżyÂłem odpowiedÂź na te polskie litery, znaczy siĂŞ co? Masz, ale nie chce ci siĂŞ czĂŞsto uÂżywaĂŚ.
Nie Âżebym siĂŞ czepiaÂł, jak PrzebiÂśnieg pisze, ale z ogonkami dla mnie jest bardziej czytelne, ale jak ci siĂŞ nie chce naciskaĂŚ jednego klawisza wiĂŞcej, to teÂż dam radĂŞ przeczytaĂŚ, inni pewnie teÂż.
Co do spotkania, to obaczymy, czy  na dziaÂłce, czy na chmurkach juÂż bĂŞdziemy siĂŞ bujaĂŚ, jak wielu siĂŞ spodziewa, a i kamerka zbĂŞdna ma byĂŚ, bo bezpoÂśredni podglÂąd zapewniony, jak rĂłwnieÂż wszelka ³¹cznoœÌ wedle chĂŞci.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
acentaur

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 12

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #14 : Listopad 18, 2012, 14:46:45 »

Witam,
choroba, te ogonki i mnie dotycza. Najpierw musze sam pogrzebac a jak nie zwroce sie do easta.  UÂśmiech
Co by nie mowic, troche z tym klopotu jest.
pozdrawiam
ptak
Gość
« Odpowiedz #15 : Listopad 18, 2012, 15:56:26 »

Cytat: acentaur
choroba, te ogonki i mnie dotycza. Najpierw musze sam pogrzebac a jak nie zwroce sie do easta.   

Panowie, nie grzebcie w ogonkach! Bo zrobi siĂŞ z tego jeszcze wiĂŞkszy kÂłopot.  DuÂży uÂśmiech
acentaur

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 12

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #16 : Listopad 18, 2012, 16:50:12 »

Witaj ptaku,
niby moge sie od nich odczepic. Ale z drugiej strony sa one takie wazne.  UÂśmiech takie smieszne zakretasy.
pozdrawiam
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #17 : Listopad 18, 2012, 19:56:29 »

Ech na grilka mogĂŞ zaprosiĂŚ czemu nie ale chyba jak siĂŞ cieplej zrobi DuÂży uÂśmiech
Co do ogonkĂłw to zgodzĂŞ siĂŞ z wielce szacownÂą ptak DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
Kate
Gość
« Odpowiedz #18 : Listopad 18, 2012, 21:04:11 »

A tak na powaznie, czy to spotkanie musi byc zawsze na ... dzialkach;)
Ja osobiscie odsztafiruje sie i moge nawet do restauracji DuÂży uÂśmiech

P.S. Place rachunek za siebie. //Kolejke stawiam!//
hiacynt
Gość
« Odpowiedz #19 : Listopad 18, 2012, 21:16:17 »

No to gdzie i kiedy ostatecznie? MoÂże jakaÂś propozycja konkretna padnie?
Z jakich stron jesteÂśmy i jakie miejsce byÂłoby optymalnym?
Póki jeszcze Ziemia nas ³¹czy Mrugniêcie
Kate
Gość
« Odpowiedz #20 : Listopad 18, 2012, 21:24:48 »

A moze ku polnocy tam, gdzie te Twe Odry. //A jak masz dzialke, to jeszcze lepiej Chichot//
hiacynt
Gość
« Odpowiedz #21 : Listopad 18, 2012, 21:32:15 »

MyÂślaÂłem o zakupie dziaÂłki na ksiĂŞÂżycu DuÂży uÂśmiech
Na ziemi nie posiadam. Dla mnie wszystko jedno. Je¿d¿ê po ca³ym kraju.
Dzisiaj ÂśpiĂŞ pod ÂŚl꿹 a jutro tam zawitam  UÂśmiech
To byÂła jedna z propozycji wiĂŞc sprawdzam moÂżliwoÂści MrugniĂŞcie
Szmer
Gość
« Odpowiedz #22 : Listopad 19, 2012, 14:03:19 »

myÂślĂŞ Âże jak znajdzie siĂŞ grupa chĂŞtnych to z miejscem nie byÂłoby wiĂŞkszego problemu MrugniĂŞcie MyÂślĂŞ Âże jeszcze troszeczkĂŞ poczekamy, co by wiĂŞcej osĂłb z tematem mogÂło siĂŞ zapoznaĂŚ i od stycznia moÂżna by byÂło powoli ruszaĂŚ konkretniej z organizacjÂą takiego wypadu.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #23 : Listopad 19, 2012, 14:25:52 »

..to wypadaÂłoby siĂŞ spotkaĂŚ gdzieÂś w centrum kraju,-
aby ci znad morza i ci spod samiuckich Tater mieli podobnie MrugniĂŞcie
no chyba, Âże na tej dziaÂłce- tylko gdzie ona jest?? DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 19, 2012, 14:49:50 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Szmer
Gość
« Odpowiedz #24 : Listopad 19, 2012, 18:52:53 »

No na ksiĂŞÂżycu ;P
Po nowym roku zacznĂŞ siĂŞ rozglÂądaĂŚ nad jakimiÂś ciekawymi miejscami, przygotujĂŞ kilka propozycji i zaczniemy juÂż konkretniej planowaĂŚ UÂśmiech Co do terminu to na pewno nie wczeÂśniej niÂż kwiecieĂą/maj 2013. Teraz to za zimno MrugniĂŞcie
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: