Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 04:12:05

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Aktywacja Czakry Trzeciego Oka  (Przeczytany 49324 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Grudzieñ 18, 2012, 18:40:15 »

arteq

Niestety Przebi¶nieg, zgodnie z teori± z tutejszego forum, jaki¶ czas temu zrobiono mi straszliwe kuku i.. zalakowano s³awetne 3 oko na czole...
ale chêtnie siê dowiem co Ty widzisz przez to 3 oko
.
Zgodnie z moj± teori± ka¿dy kowalem swojego losu U¶miech
Swoje do¶wiadczenia opisuje czêsto na tym forum U¶miech

to pa Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #26 : Grudzieñ 18, 2012, 19:35:56 »

Cósiek misia widza, ¿e pozazmys³owe postrzeganie nie jest zgodne z doktryn± i wcale mnie to nie dziwi.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Grudzieñ 18, 2012, 20:35:26 »

Przebi¶nieg, ale konkretnie - potrafiê to i to, widzia³em przez nie to i tamto - zamiast uciekania w rozmycie. Jestem prosty ch³opak, dlatego proszê o prost±, konkretn± odpowied¼.
Czy to ma zwi±zek z... zagadnieniami energii?
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Grudzieñ 18, 2012, 21:20:43 »

arteq
jakie oko, takie postrzeganie.
Konkretnie to ja móg³bym zapytaæ dlaczego pytasz o co¶ o czym jak deklarujesz sam nie masz pojêcia
 U¶miech

Przebi¶nieg, ale konkretnie - potrafiê to i to, widzia³em przez nie to i tamto - zamiast uciekania w rozmycie.

Toæ troszkê postów napisa³em, nt  mojego postrzegania i odczuwania zjawisk zachodz±cych w ¶wiecie energii wiêc wybacz nie rozumiem zasadno¶ci i sensu tego pytania U¶miech
Mam wyliczyæ w punktach i w podpunktach  Du¿y u¶miech
Szacowny u mnie to tak nie dzia³a  Du¿y u¶miech
Nie ma chciejstwa, popisywania siê przed t³umem gawiedzi i obserwowania ust w kszta³cie du¿ego O Du¿y u¶miech
Ja nie zak³adam, ¿e dzi¶ to bêdê Widzia³, S³ysza³ lub Czu³ Du¿y u¶miech
Ewentualnie, ¿e kto¶  (nie mówiê o bytach astralnych) nawi±¿e ze mn± kontakt U¶miech
Ja sobie zwyczajnie funkcjonuje ba nawet pije pifko i przychodzi moment w którym zaczynam odczuwaæ usztywnienie formy (cia³a fizycznego)
Wiêc poniewa¿ nie zdarzy³o mi siê to raz czy dwa przerywam zajêcie np ogl±danie tv i wchodzê w dane do¶wiadczenie, i np ogl±dam obrazki je¿eli jest co¶ do przekazania to dziele siê ta wiedz±
Je¿eli nie to wracam sobie do przerwanej czynno¶ci U¶miech
Czasem przyjdzie my¶l i ciep³o mi siê zrobi w okolicach serca U¶miech
Obejrzê ja ze wszystkich stron i albo pop³ynie dalej albo dodam do my¶li drugiego U¶miech
Czasem we ¶nie pojawi siê informacja lub kontakt do tego stopnia realny, ¿e dopiera po przebudzeniu wiem, ¿e to by³ sen lub kontakt U¶miech
To mo¿e na tyle  U¶miech
Obiecuje, ¿e jak co¶ odbiorê, odczujê lub zobaczê co bêdzie hm rzetelne  Du¿y u¶miech to zamieszczê na tym zacnym forum U¶miech
to pa U¶miech

PS
Kiedy¶ jak odczuwa³em taka potrzebê pomaga³em wujkowi w poprawianiu jako¶ci funkcjonowania cia³a bli¼niego, ale teraz coraz rzadziej odczuwam tak± potrzebê  U¶miech
Deklarowa³em wcze¶niej, ¿e jestem leniwy i lubiê pifko U¶miech

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 18, 2012, 21:28:12 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Villemo
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Grudzieñ 19, 2012, 08:13:35 »

dobrze.... a ja dodam, ¿e po kilku dniach zalecanych æwiczeñ mam pierwsze efekty - boli mnie g³owa w okolicy trzeciego oka i zniechêca mnie to do kontynuowania :-P
indygo
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Grudzieñ 19, 2012, 11:15:11 »

Villemo, a czujesz wibracje w trzecim oku? Je¶li czujesz energiê, to czemu nie kontynuowaæ

to æwiczenie jest skuteczne, potwierdza to mój znajomy, który równolegle dokona³ odkrycia tej techniki o wiele wcze¶niej zanim siê poznali¶my, mówi³, ¿e "mia³ filmy po zamkniêciu oczu" - ruchome wizje, mówi³ te¿ ¿e bardzo dobrze opisa³em t± technikê
pozatym testowa³em to æwiczenie i po 2 dniach widzia³em pierwsze stadium aury wokó³ sylwetek i g³ów ludzkich
to ¿adna g³upia zabawa ani ¶ciema, ale faktyczna technika, naprawdê
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 19, 2012, 11:25:16 wys³ane przez indygo » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Grudzieñ 19, 2012, 13:03:35 »

Chc±c korzystaæ z dobrodziejstw "trzeciego oka" dobrze jest doprowadziæ swój organizm na wy¿szy poziom energetyczny.
S³u¿± temu æwiczenia QI GONG, albo bardzo podobne w formie i rezultatach æwiczenia Metod± Bronnikowa.
Dobrze rozbudzone wszystkie czakry (punkty energetyczne) automatycznie doprowadzaj± do uruchomienia TRZECIEGO OKA.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #32 : Grudzieñ 19, 2012, 13:45:53 »

Cze¶æ >Thotal<.  Du¿y u¶miech
Gdzie ¿e¶ Ty bywa³ ... ?

Tak w temacie. Mo¿e to, o czy wspomina >Thotal<, to g³ówne przyczyny (ba, moi zdaniem na pewno) niekorzystnych odczuæ, np. wspomnianej przeze mnie znajomej.
St±d mo¿e i moja postawa, choæ podszyta intuicj± bardziej, ¿e lepiej poczekaæ.
T³umaczy³em to sobie tym, ¿e wszystko przyjdzie samo, bo to nasze naturalne zdolno¶ci, ale fakt jest te¿ taki, i¿ w grê wchodzi nasze dostosowanie energetyczne, wibracyjne, a to ju¿ bezdyskusyjnie postêpuje zdecydowanie wolniej od naszego chciejstwa.
St±d moja asekuracyjna postawa.  Du¿y u¶miech Mrugniêcie

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Grudzieñ 19, 2012, 13:50:48 »

Przebi¶nieg, ale konkretnie - potrafiê to i to, widzia³em przez nie to i tamto - zamiast uciekania w rozmycie. Jestem prosty ch³opak, dlatego proszê o prost±, konkretn± odpowied¼.
Czy to ma zwi±zek z... zagadnieniami energii?
Artek, ale co sam Pan Kleks widzia³ !!!! To dopiero by³o odkrycie !!! Du¿y u¶miech

Chc±c korzystaæ z dobrodziejstw "trzeciego oka" dobrze jest doprowadziæ swój organizm na wy¿szy poziom energetyczny.
S³u¿± temu æwiczenia QI GONG, albo bardzo podobne w formie i rezultatach æwiczenia Metod± Bronnikowa.
Dobrze rozbudzone wszystkie czakry (punkty energetyczne) automatycznie doprowadzaj± do uruchomienia TRZECIEGO OKA.

Z pewno¶ci± odrzuciæ Wszelakie Miêcha !!! Du¿y u¶miech
I efekt bêdzie murowany. Mrugniêcie
Ja próbowa³em skupiæ siê na czakrze III Oka, wczoraj przy przekazie medytacji -Pleadian, jest to na YT.
I zauwa¿y³em takie ciep³o lekk± energiê, ale g³owa mnie nie bola³a. U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 19, 2012, 13:55:49 wys³ane przez komandos040 » Zapisane
indygo
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Grudzieñ 19, 2012, 15:47:48 »

Chyba odwrotnie, dobrze rozbudzone trzecie oko automatycznie odpowiada za pozosta³e czakry i d¼wiga je. Ajna - tak w sanskrycie nazywa siê ta czakra, znaczy dowództwo, dowodzi pozosta³ymi czakrami i odpowiada za nie.

pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 19, 2012, 15:48:40 wys³ane przez indygo » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Grudzieñ 19, 2012, 15:54:57 »

Rozwój polega na wznoszeniu siê energetyki i ¶wiadomo¶ci od czakry podstawy, te najwy¿ej po³o¿one s± wynikiem przebytych do¶wiadczeñ w ¶wiecie cia³a umys³u i ducha. Kto¶, kto chce przeskoczyæ szczeble na swojej drabinie rozwoju nara¿a siê na niechybny upadek, ale próbowaæ mo¿na...

indygo
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Grudzieñ 19, 2012, 16:04:10 »

najlepiej wznie¶æ kundalini od razu, tylko ¿e niewielu to potrafi

je¶li kto¶ chce siê rozwijaæ w dziedzinie ezoteryki, to poda³em przepis dla przeciêtnego cz³owieka, bez zbêdnej filozofii czy idei, dodaæ do tego wahade³ko (ka¿dy powinien wiedzieæ jak nale¿y trzymaæ wahade³ko, je¶li tego nie wie, tzn. ¿e te ¼ród³a i autorzy ¼le podaj±) daje to w³a¶ciwy psychotroniczny rozwój cz³owieka - psychotronika to nauka o niezbadanych zjawiskach poza nauk±

mam pytanie, po co skasowali¶cie post komandosa?
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 19, 2012, 16:12:29 wys³ane przez indygo » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Grudzieñ 19, 2012, 17:07:10 »

No i mo¿emy otworzyæ szampana lub ruskoje igrusnoje - chodzi mi o zasobno¶æ portfela  U¶miech
Szacowna Czarodziejko nie dziwie Ci siê  U¶miech
to pa Du¿y u¶miech

PS
Gdzie siê zapodzia³ szacowny arteq toæ tu taka okazja by sobie pou¿ywaæ 
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Grudzieñ 19, 2012, 17:18:58 »

najlepiej wznie¶æ kundalini od razu, tylko ¿e niewielu to potrafi

je¶li kto¶ chce siê rozwijaæ w dziedzinie ezoteryki, to poda³em przepis dla przeciêtnego cz³owieka, bez zbêdnej filozofii czy idei, dodaæ do tego wahade³ko (ka¿dy powinien wiedzieæ jak nale¿y trzymaæ wahade³ko, je¶li tego nie wie, tzn. ¿e te ¼ród³a i autorzy ¼le podaj±) daje to w³a¶ciwy psychotroniczny rozwój cz³owieka - psychotronika to nauka o niezbadanych zjawiskach poza nauk±

mam pytanie, po co skasowali¶cie post komandosa?
Sprawdza³em. U¶miech
Ten post masz ten sam powy¿ej. U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Grudzieñ 19, 2012, 19:18:35 »

Trzecie Oko ... wcale nie takie najwa¿niejsze

<a href="http://www.youtube.com/v/vKyQMcSmyDI?version=3&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;rel=0&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/vKyQMcSmyDI?version=3&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;rel=0&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;</a>
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Grudzieñ 19, 2012, 19:41:35 »

East, piêkny i wzruszaj±cy przekaz…. nie pad³o ani jedno s³owo, a ile¿ tre¶ci….
Czy s³owem da³oby siê to wyraziæ?  U¶miech
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Grudzieñ 19, 2012, 20:09:51 »

Podpisze siê pod tekstem szacownej ptak U¶miech
to pa U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Grudzieñ 19, 2012, 20:20:03 »

Konkretnie to ja móg³bym zapytaæ dlaczego pytasz o co¶ o czym jak deklarujesz sam nie masz pojêcia
hmmm... aby siê dowiedzieæ? zweryfikowaæ posiadane informacje? sprawdziæ ich rzetelno¶æ?

Mam wyliczyæ w punktach i w podpunktach  Du¿y u¶miech
Szacowny u mnie to tak nie dzia³a  Du¿y u¶miech Nie ma chciejstwa, popisywania siê przed t³umem gawiedzi i obserwowania ust w kszta³cie du¿ego O Du¿y u¶miech
Ja nie zak³adam, ¿e dzi¶ to bêdê Widzia³, S³ysza³ lub Czu³ Du¿y u¶miech
Mo¿e byc i w punktach - szybko i precyzyjnie by³oby...
I sprawa wygl±da jak zwykle na tym forum. Dwa dni temu zarzuca³e¶ mi brak chêci/mo¿liwo¶ci/umiejêtno¶ci aby poruszaæ siê w tematach zwi±zanych z energi±. Gdy zacz±³em wchodziæ w konkretn± dyskusjê - stawiam konkretne pytania, proszê o konkretne wypowiedzi... to standardowo - nie bêdê pisa³, nie bêdê siê chwali³, nie teraz... Och, gdyby¶ tylko mia³ czym - rzuci³by¶ mi tym z satysfakcj± w twarz, no ale... jak widaæ nie masz.

Wiêc poniewa¿ nie zdarzy³o mi siê to raz czy dwa przerywam zajêcie np ogl±danie tv i wchodzê w dane do¶wiadczenie, i np ogl±dam obrazki je¿eli jest co¶ do przekazania to dziele siê ta wiedz±
Mo¿e rozwiñmy jakowe to obrazki i dlaczego od razu okre¶lasz to mianem wiedzy.

Czasem we ¶nie pojawi siê informacja lub kontakt do tego stopnia realny, ¿e dopiera po przebudzeniu wiem, ¿e to by³ sen lub kontakt U¶miech
Te¿ miewam bardzo realne sny, bardzo... lecz co bym nie powiedzia³ to tylko sny. Czy¿ kilka postów temu nie negowa³e¶ snów, ba nawet wizji na jawie jako niewiarygodnych?

Obiecuje, ¿e jak co¶ odbiorê, odczujê lub zobaczê co bêdzie hm rzetelne  Du¿y u¶miech to zamieszczê na tym zacnym forum U¶miech
No czekam z niecierpliwo¶ci±.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Grudzieñ 19, 2012, 20:32:01 »

@Arteq
Och, gdyby¶ tylko mia³ czym - rzuci³by¶ mi tym z satysfakcj± w twarz, no ale... jak widaæ nie masz.
Lustereczko powiedz przecie ..........
typowe, typowe Du¿y u¶miech . Tak jakby rzucanie z satysfakcj± w twarz by³o celem Przebi¶niega. Nie ten adres Artqu. Facet co¶ Ci pokazuje , a Ty dalej swoj± katarynkê dmuchasz ....

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Grudzieñ 19, 2012, 20:57:51 »

Czasami - bywa ¿e na granicy z przera¿eniem - stwierdzam, ¿e wielu forumowiczów dzia³a jak... program (?). Zaskakuje mnie, ¿e a¿ z taka precyzj± wiem kto i co powie, i to nie jakie¶ ogólne zarysy, ale konkretne zdania. Im bardziej "uduchowiony" tym wiêksza precyzja przewidywania. Czasami odbiera to chêæ/motywacjê do zabrania g³osu/dyskusji...
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #45 : Grudzieñ 19, 2012, 20:58:20 »

Wszêdzie lustra. Lustra widzê! Bez trzeciego oka, ale za to bardzo wyra¼nie.

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #46 : Grudzieñ 19, 2012, 20:59:32 »

... 99%
kurcze, nudnawe.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #47 : Grudzieñ 19, 2012, 21:08:41 »

Wprost przeciwnie - w tym szaleñstwie jest ... zabawa!

east
Go¶æ
« Odpowiedz #48 : Grudzieñ 19, 2012, 23:24:55 »

Czasami - bywa ¿e na granicy z przera¿eniem - stwierdzam, ¿e wielu forumowiczów dzia³a jak... program (?). Zaskakuje mnie, ¿e a¿ z taka precyzj± wiem kto i co powie, i to nie jakie¶ ogólne zarysy, ale konkretne zdania. Im bardziej "uduchowiony" tym wiêksza precyzja przewidywania. Czasami odbiera to chêæ/motywacjê do zabrania g³osu/dyskusji...
Och Artku Du¿y u¶miech
Patrzysz, a nie widzisz, choæ siê che³pisz, ¿e wiesz. Typowe Du¿y u¶miech

Dostarczasz o sobie bardzo jednostronnego obrazu twierdz±c ¿e wiesz i ¿e znasz tak dobrze wszystkich. Nic nie wiesz tak na prawdê, ale próbuj, próbuj Du¿y u¶miech

Mo¿e za którym¶ razem w koñcu przejrzysz na oczy.... powodzenia.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #49 : Grudzieñ 20, 2012, 18:36:38 »

Ja nic nie wiem, nic nie widzê... po prostu jako "nieuduchowiony" nie mogê zobaczyæ/wiedzieæ i tyle. Nawet to, ¿e sprawdzaj± siê moje przewidywania, które w chwili wyg³aszania ich by³y cieniutkim, jak¿e fa³szuj±cym g³osikiem na tle chóru pozosta³ych.
Pogodzi³em siê z tym. Nie znam Was, ale Wasze zachowania i reakcje nie s± dla mnie jak±kolwiek tajemnic±.
Strony: 1 [2] 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: