Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:21:44

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Program Wykonuj±cy Pe³ny Portret Numerologiczny  (Przeczytany 38915 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
indygo
Go¶æ
« : Listopad 04, 2012, 08:13:04 »

Prawdziwy fenomen na rynku programów do wró¿enia, czyta w my¶lach, mind reading, robi pe³n± analizê numerologiczn± czy horoskop z daty urodzenia i imienia, po angielsku za darmo.
Analiza pokrywa wszystko. Sprawd¼cie sobie czy wam zrobi.

www.astroccult.net/HNSSetup.exe - Head Numerologist, oprócz tego programu portal ma te¿ inne programy i us³ugi wró¿biarskie, Basic Horoscope jest za darmo, mo¿e byæ wys³any na skrzynkê pocztow±.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #1 : Listopad 04, 2012, 09:27:34 »

Witaj indygo U¶miech
Wszystko ³adnie i piêknie ,ale po angielsku Smutny Nasze forum jest polskojêzyczne  ,a mo¿e jest wersja po polsku ?

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
indygo
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Listopad 04, 2012, 09:47:43 »

trudno wymagaæ od hindusów, ¿eby znali jêzyk polski, my¶lê ¿e polacy s± do¶æ kosmopolityczni, ¿eby sobie umieæ przet³umaczyæ, czy to translatorem google, czy czym¶, wiêkszo¶æ osób ma albo mia³a w szko³ach jêzyk angielski, wiêc nie s±dzê ¿eby zrozumienie by³o jak±¶ trudno¶ci±, niestety tylko po angielsku znalaz³em, ale my¶lê ¿e pomimo to mo¿e byæ
kiedy¶ znalaz³em generator tarota po polsku, na stronie takiej pewnej wró¿ki, ale tylko negatywne wró¿by losowa³, znaczy czyta³ te¿ w my¶lach, ale sprowadza³ wrêcz nieszczê¶cie
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 09:49:13 wys³ane przez indygo » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #3 : Listopad 04, 2012, 09:54:41 »

No tak U¶miech kto mia³ ,to mia³ angielski w szkole,ja nale¿e do osób które w szkole mia³y tylko rosyjski  Du¿y u¶miech.T³umacz google czasem ca³kowicie zmienia kontekst wypowiedzi ,nie jest wiêc wiarygodny.Jednak dziêkujê ci za dobre chêci,w sumie po co mi horoskopy ,przecie¿ i tak siê nie sprawdzaj±  Mrugniêcie

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Listopad 04, 2012, 11:48:00 »

Tak ¶wietny program do wró¿enia  Du¿y u¶miech
Nie tylko rêce opadaj± Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
indygo
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Listopad 04, 2012, 12:03:54 »

dziêki za entuzjazm, trzeba powiedzieæ ¿e program nie zrobi wykresu ¶mieszkowi albo sobie traktuj±cej go niepowa¿nie, tak samo nie zawsze udaje siê wygenerowaæ rozpiskê poniewa¿ niektórym osobom nie jest wskazane przeczytaæ co ma do powiedzenia wyrocznia, albo nie jest im to przeznaczone, nadu¿ywanie programu prowadzi do tego co zwykle robi wyrocznia - czyli odmowy odpowiedzi delikwentowi
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 12:10:15 wys³ane przez indygo » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Listopad 04, 2012, 12:17:47 »

Dodaj te¿, ¿e wielu choæ zada pytanie to tak naprawdê nie che us³yszeæ odpowiedzi Du¿y u¶miech
Co do entuzjazmu to ja uwa¿am, ¿e poniewa¿ ka¿dy cz³owiek jest inny wiêc dla ka¿dego co innego.
Tak jak z diet± cud jednemu pomo¿e drugiemu nie Du¿y u¶miech
Jeden lubi pic piwko drugi wino...
Sam wiesz, ¿e to co jednemu pomaga drugiemu nie koniecznie wiêc warto opisywaæ do¶wiadczenia swoje w³asne z zaznaczeniem, ¿e na moje cia³o fizyczne dzia³a bo uniwersalne s± tylko prawa  Du¿y u¶miech
Oczywi¶cie moim skromnym zdaniem  Du¿y u¶miech
A emocje s± te¿ nie wskazane bo skutkuj± ocen±, a to moim skromnym zdaniem wp³ywa negatywnie na akceptacjê inno¶ci drugiego Du¿y u¶miech
Dodam te¿, ¿e moim skromnym zdaniem mo¿na bawiæ siê w nauczyciela jak ma siê co¶ do przekazania, ale po pierwsze nie nale¿y spinaæ po¶ladków, po drugie warto siê u¶miechn±æ podczas ,,nauczania", po trzecie nie nale¿y zak³adaæ, ¿e drugi tego nie wie Du¿y u¶miech
Wiêc moim skromnym zdaniem lepiej jest nastawiæ siê na wymianê tego co siê wie ni¿ na nauczanie Du¿y u¶miech
to pa  Du¿y u¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Listopad 04, 2012, 12:18:18 »

Ja dodam tylko i¿ takie wró¿enia programowane mo¿na potraktowaæ jako zabawê jedynie i nie podchodziæ do niej powa¿nie, a z przymru¿eniem oka...... bowiem ¶wiat i ¿ycie to nie zamkniête zestawy dzia³añ  w programie. To nieprzewidywalno¶æ decyzji oparta na nieskoñczono¶ci wersji ludzkich reakcji po³±czonych z  odczuciami  i uczuciami ( program , ¿aden nie posiada uczuæ i odczuæ) zatem nie ma mo¿liwo¶ci kontaktu z nimi i reagowania na nie. Ludzie to maj± , wró¿ka jest tym lepsza  im bardziej otwarte ma serce i im bardziej potrafi odczytaæ niuanse rozwojowe osoby której wró¿y.   Bowiem ten sam uk³ad kart w stosunku do ludzi z ró¿nym poziomem rozwoju duchowego znaczy zupe³nie co¶ innego.

Dobry odczyt wró¿b to sztuka obserwacji ca³okszta³tu osobowo¶ci zarówno zdarzenia jak i osób bior±cych w nim udzia³. Gdy zobaczysz w uk³adzie symbol wody to inn± ona role odgrywa w ro¿nych porach dnia , ro¿nych porach roku i dla ro¿nych ludzi nie tylko wiekowo ale te¿ mieszkaj±cych w ro¿nych czê¶ciach globu .
Maszyny nie odró¿niaj± tych subtelno¶ci i nigdy odró¿nia³y nie bêd±.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 12:34:27 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Listopad 04, 2012, 12:20:15 »

Pozwolisz szacowna, ¿e zgadzaj±c siê z tym co piszesz wypije Twoje zdrówko piwkiem  Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
indygo
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Listopad 04, 2012, 12:27:35 »

niestety Kiara to ca³kiem powa¿ny program, tak zwany occult software, i zycie ka¿dego jest zamkniête w tym programie, to powa¿na sprawa i rzecz i chyba nie docenili¶cie mocy tego softu, co prawda jest po angielsku i nie ka¿demu robi horoskop, bo musz± byæ spe³nione pewne warunki, lecz moi znajomi byli w szoku co do trafno¶ci i procentu sprawdzalno¶ci, wszyscy którym udaje siê wygenerowaæ portret s± pod du¿ym wra¿eniem mocy tego programu, nie liczcie ¿e zrobi on portret dla ka¿dego bo jest ma³ym programem, ale jak kto¶ chce na powa¿nie odczytaæ swój los to proszê bardzo
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 12:28:48 wys³ane przez indygo » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #10 : Listopad 04, 2012, 13:09:35 »

szkoda, ¿e nie dzia³a na 64-bit Smutny

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #11 : Listopad 04, 2012, 13:29:39 »

Co do t³umaczenia Google to jest ono dla doskonale znaj±cych angielski, bo bardzo ¼le interpretuje przeczenia i podstawia znaczenia s³ów najczê¶ciej z kontekstu politycznego.
W ¿adnym wypadku nie t³umaczy³bym Googlem pytañ horoskopowych, ani ¿adnych tekstów okultystycznych. 

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #12 : Listopad 04, 2012, 13:35:14 »

tu jest do¶æ ciekawy Serwis Astrologiczny, jak kto¶ potrzebuje po polsku Mrugniêcie:
http://www.solarius.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=21&Itemid=37

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Listopad 04, 2012, 13:43:19 »

Zalecam wstrzemiê¼liwo¶æ. To co¶ na kszta³t pierwszej dawki narkotyku... pierwsza dawka oczywi¶cie gratis...
indygo
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Listopad 04, 2012, 16:46:08 »

szkoda, ¿e nie dzia³a na 64-bit Smutny

od czego jest emulator 32 bit
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 16:46:32 wys³ane przez indygo » Zapisane
indygo
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Listopad 04, 2012, 17:10:35 »

Zalecam wstrzemiê¼liwo¶æ. To co¶ na kszta³t pierwszej dawki narkotyku... pierwsza dawka oczywi¶cie gratis...

nie demonizuj, to pomaga na psyche, jest ca³kowicie ³agodne i daje du¿o wsparcia
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 17:11:18 wys³ane przez indygo » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Listopad 04, 2012, 17:36:12 »

Nie demonizujê, po prostu ostrzegam. Ka¿dy zrobi jak uzna za stosowne.
indygo
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Listopad 04, 2012, 19:15:11 »

uzasadnij, podaj jakie¶ podstawy ¿e wró¿by uzale¿niaj± U¶miech
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Listopad 04, 2012, 19:17:57 »

uzasadnij, podaj jakie¶ podstawy ¿e wró¿by uzale¿niaj±
kolejki do drzwi chaty mojego wuja Du¿y u¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Listopad 04, 2012, 19:42:59 »

uzasadnij, podaj jakie¶ podstawy ¿e wró¿by uzale¿niaj±
kolejki do drzwi chaty mojego wuja Du¿y u¶miech

Szacowny, to masz wuja wró¿a?  Chichot Czy posiadasz równie¿ jakie¶ osobiste do¶wiadczenia w kwestii
sprawdzalno¶ci jego wró¿b? Bo chyba wuj Ciê nie omin±³? A i ciekawo¶æ w³asna…  Mrugniêcie

Z kolei ja, z w³asnego do¶wiadczenia wiem, ¿e korzystanie z takich us³ug jest etapem przej¶ciowym.
Po zrozumieniu, i¿ cz³owiek sam modeluje swoj± przestrzeñ i przysz³o¶æ, wszelkich wró¿ów raczej unika siê,
by niepotrzebnie nie kodowaæ pod¶wiadomo¶ci cudzym rzutowaniem przysz³o¶ci.

To pa  Du¿y u¶miech
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Listopad 04, 2012, 19:54:55 »

ptak
Z kolei ja, z w³asnego do¶wiadczenia wiem, ¿e korzystanie z takich us³ug jest etapem przej¶ciowym.
Po zrozumieniu, i¿ cz³owiek sam modeluje swoj± przestrzeñ i przysz³o¶æ, wszelkich wró¿ów raczej unika siê,
by niepotrzebnie nie kodowaæ pod¶wiadomo¶ci cudzym rzutowaniem przysz³o¶ci.
Wielce szacowna mam takiego wuja i ciocie i siostrê i kuzyna i jego syna czyli mojego ciotecznego bratanka i troszkê zaprzyja¼nionych radiestetów i ró¿d¿karzy... no znalaz³o by siê i wiêcej gdyby nie moje lenistwo.
Co do korzystania z tych us³ugo oczywi¶cie podpisze siê pod Twoimi s³owami ca³ym sob± szacowna.
Dodam te¿ ze czas zabawy siê skoñczy³ i mo¿na oczywi¶cie drugiemu pomóc ale moim skromnym zdaniem jest to wziêcie na siebie jakiej odpowiedzialno¶ci za drugiego (baga¿u)
I osobi¶cie nie jestem pewny czy temu drugiem, rzeczywi¶cie pomagamy, bo gdy koñczy siê energia ,,pomagiera" to czêsto tak siê dzieje, ¿e ten któremu pomagamy wraca do pocz±tku i znowu potrzebuje pomocy wiêkszej lub mniejszej i dlatego troszkê to moim skromnym zdaniem narkotyk przypomina Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech

quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Listopad 04, 2012, 21:34:45 »

mozliwe ze system jest juz bardziej swiadomy niz czlowiek...skoro wszystko jestg wszystkim iitd...tylko ze ludzie nie potrafia tego jeszcze odczytac ..U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Listopad 04, 2012, 22:01:23 »

uzasadnij, podaj jakie¶ podstawy ¿e wró¿by uzale¿niaj± U¶miech
Czyta³em wypowiedzi osób które po jakim¶ czasie z byle pierdo³± lecia³y do wró¿bitki aby zapytaæ siê o radê. Znam wypowiedzi osób które zerwa³y dobrze id±cy powa¿ny zwi±zek i dalej tak samo zapowiadaj±cy siê bo... otrzyma³y wró¿bê, ¿e nie bêdzie szczê¶liw± z osoba o danym kolorze w³osów (szatyn) lecz blondyn da jej szczê¶cie - fina³, w³adowa³a siê w zwi±zek z blondynem, który kosztowa³ j± finalnie wiele ³ez. Znam te¿ powa¿niejsze przypadki gdy spotkanie z wró¿bitk± by³o krokiem do wej¶cia w okultyzm a tym samym konsekwencje by³y znacznie powa¿niejsze...
indygo
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Grudzieñ 18, 2012, 21:55:16 »

znalaz³em podobne co¶, tylko ¿e generator numerologii na stronie internetowej, robi podobny portret jak head numerologist, www.horosoft.net/numerology.htm
Villemo
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Grudzieñ 19, 2012, 08:20:38 »

Bardzo ciekawa jestem tego programu, aby sprawdziæ wyniki, swojego czasu zrobiono mi ca³y niemal¿e portret numerologiczny, ³±cznie z kluczami wcielenia, warunkami itp Zastanawiam siê, czy wiele by siê potwierdzi³o Mrugniêcie
mam tylko jeden problem, po otwarciu programu pojawia mi siê zbyt ma³e okienko, by cokolwiek zobaczyæ Smutny
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: