indygo
Gość
|
|
« : Listopad 04, 2012, 08:13:04 » |
|
Prawdziwy fenomen na rynku programów do wró¿enia, czyta w myœlach, mind reading, robi pe³n¹ analizê numerologiczn¹ czy horoskop z daty urodzenia i imienia, po angielsku za darmo. Analiza pokrywa wszystko. SprawdŸcie sobie czy wam zrobi. www.astroccult.net/HNSSetup.exe - Head Numerologist, oprócz tego programu portal ma te¿ inne programy i us³ugi wró¿biarskie, Basic Horoscope jest za darmo, mo¿e byÌ wys³any na skrzynkê pocztow¹.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #1 : Listopad 04, 2012, 09:27:34 » |
|
Witaj indygo Wszystko Âładnie i piĂŞknie ,ale po angielsku Nasze forum jest polskojĂŞzyczne ,a moÂże jest wersja po polsku ?
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
indygo
Gość
|
|
« Odpowiedz #2 : Listopad 04, 2012, 09:47:43 » |
|
trudno wymagaÌ od hindusów, ¿eby znali jêzyk polski, myœlê ¿e polacy s¹ doœÌ kosmopolityczni, ¿eby sobie umieÌ przet³umaczyÌ, czy to translatorem google, czy czymœ, wiêkszoœÌ osób ma albo mia³a w szko³ach jêzyk angielski, wiêc nie s¹dzê ¿eby zrozumienie by³o jak¹œ trudnoœci¹, niestety tylko po angielsku znalaz³em, ale myœlê ¿e pomimo to mo¿e byÌ kiedyœ znalaz³em generator tarota po polsku, na stronie takiej pewnej wró¿ki, ale tylko negatywne wró¿by losowa³, znaczy czyta³ te¿ w myœlach, ale sprowadza³ wrêcz nieszczêœcie
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 09:49:13 wysłane przez indygo »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #3 : Listopad 04, 2012, 09:54:41 » |
|
No tak kto miaÂł ,to miaÂł angielski w szkole,ja naleÂże do osĂłb ktĂłre w szkole miaÂły tylko rosyjski .TÂłumacz google czasem caÂłkowicie zmienia kontekst wypowiedzi ,nie jest wiĂŞc wiarygodny.Jednak dziĂŞkujĂŞ ci za dobre chĂŞci,w sumie po co mi horoskopy ,przecieÂż i tak siĂŞ nie sprawdzajÂą
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #4 : Listopad 04, 2012, 11:48:00 » |
|
Tak œwietny program do wró¿enia Nie tylko rêce opadaj¹ to pa
|
|
|
|
|
|
|
indygo
Gość
|
|
« Odpowiedz #5 : Listopad 04, 2012, 12:03:54 » |
|
dziĂŞki za entuzjazm, trzeba powiedzieĂŚ Âże program nie zrobi wykresu Âśmieszkowi albo sobie traktujÂącej go niepowaÂżnie, tak samo nie zawsze udaje siĂŞ wygenerowaĂŚ rozpiskĂŞ poniewaÂż niektĂłrym osobom nie jest wskazane przeczytaĂŚ co ma do powiedzenia wyrocznia, albo nie jest im to przeznaczone, naduÂżywanie programu prowadzi do tego co zwykle robi wyrocznia - czyli odmowy odpowiedzi delikwentowi
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 12:10:15 wysłane przez indygo »
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #6 : Listopad 04, 2012, 12:17:47 » |
|
Dodaj te¿, ¿e wielu choÌ zada pytanie to tak naprawdê nie che us³yszeÌ odpowiedzi Co do entuzjazmu to ja uwa¿am, ¿e poniewa¿ ka¿dy cz³owiek jest inny wiêc dla ka¿dego co innego. Tak jak z diet¹ cud jednemu pomo¿e drugiemu nie Jeden lubi pic piwko drugi wino... Sam wiesz, ¿e to co jednemu pomaga drugiemu nie koniecznie wiêc warto opisywaÌ doœwiadczenia swoje w³asne z zaznaczeniem, ¿e na moje cia³o fizyczne dzia³a bo uniwersalne s¹ tylko prawa Oczywiœcie moim skromnym zdaniem A emocje s¹ te¿ nie wskazane bo skutkuj¹ ocen¹, a to moim skromnym zdaniem wp³ywa negatywnie na akceptacjê innoœci drugiego Dodam te¿, ¿e moim skromnym zdaniem mo¿na bawiÌ siê w nauczyciela jak ma siê coœ do przekazania, ale po pierwsze nie nale¿y spinaÌ poœladków, po drugie warto siê uœmiechn¹Ì podczas ,,nauczania", po trzecie nie nale¿y zak³adaÌ, ¿e drugi tego nie wie Wiêc moim skromnym zdaniem lepiej jest nastawiÌ siê na wymianê tego co siê wie ni¿ na nauczanie to pa
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #7 : Listopad 04, 2012, 12:18:18 » |
|
Ja dodam tylko i¿ takie wró¿enia programowane mo¿na potraktowaÌ jako zabawê jedynie i nie podchodziÌ do niej powa¿nie, a z przymru¿eniem oka...... bowiem œwiat i ¿ycie to nie zamkniête zestawy dzia³aù w programie. To nieprzewidywalnoœÌ decyzji oparta na nieskoùczonoœci wersji ludzkich reakcji po³¹czonych z odczuciami i uczuciami ( program , ¿aden nie posiada uczuÌ i odczuÌ) zatem nie ma mo¿liwoœci kontaktu z nimi i reagowania na nie. Ludzie to maj¹ , wró¿ka jest tym lepsza im bardziej otwarte ma serce i im bardziej potrafi odczytaÌ niuanse rozwojowe osoby której wró¿y. Bowiem ten sam uk³ad kart w stosunku do ludzi z ró¿nym poziomem rozwoju duchowego znaczy zupe³nie coœ innego. Dobry odczyt wró¿b to sztuka obserwacji ca³okszta³tu osobowoœci zarówno zdarzenia jak i osób bior¹cych w nim udzia³. Gdy zobaczysz w uk³adzie symbol wody to inn¹ ona role odgrywa w ro¿nych porach dnia , ro¿nych porach roku i dla ro¿nych ludzi nie tylko wiekowo ale te¿ mieszkaj¹cych w ro¿nych czêœciach globu . Maszyny nie odró¿niaj¹ tych subtelnoœci i nigdy odró¿nia³y nie bêd¹. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 12:34:27 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #8 : Listopad 04, 2012, 12:20:15 » |
|
Pozwolisz szacowna, Âże zgadzajÂąc siĂŞ z tym co piszesz wypije Twoje zdrĂłwko piwkiem to pa
|
|
|
|
|
|
|
indygo
Gość
|
|
« Odpowiedz #9 : Listopad 04, 2012, 12:27:35 » |
|
niestety Kiara to caÂłkiem powaÂżny program, tak zwany occult software, i zycie kaÂżdego jest zamkniĂŞte w tym programie, to powaÂżna sprawa i rzecz i chyba nie doceniliÂście mocy tego softu, co prawda jest po angielsku i nie kaÂżdemu robi horoskop, bo muszÂą byĂŚ speÂłnione pewne warunki, lecz moi znajomi byli w szoku co do trafnoÂści i procentu sprawdzalnoÂści, wszyscy ktĂłrym udaje siĂŞ wygenerowaĂŚ portret sÂą pod duÂżym wraÂżeniem mocy tego programu, nie liczcie Âże zrobi on portret dla kaÂżdego bo jest maÂłym programem, ale jak ktoÂś chce na powaÂżnie odczytaĂŚ swĂłj los to proszĂŞ bardzo
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 12:28:48 wysłane przez indygo »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #10 : Listopad 04, 2012, 13:09:35 » |
|
szkoda, Âże nie dziaÂła na 64-bit
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
|
« Odpowiedz #11 : Listopad 04, 2012, 13:29:39 » |
|
Co do t³umaczenia Google to jest ono dla doskonale znaj¹cych angielski, bo bardzo Ÿle interpretuje przeczenia i podstawia znaczenia s³ów najczêœciej z kontekstu politycznego. W ¿adnym wypadku nie t³umaczy³bym Googlem pytaù horoskopowych, ani ¿adnych tekstów okultystycznych.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #12 : Listopad 04, 2012, 13:35:14 » |
|
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #13 : Listopad 04, 2012, 13:43:19 » |
|
Zalecam wstrzemiêŸliwoœÌ. To coœ na kszta³t pierwszej dawki narkotyku... pierwsza dawka oczywiœcie gratis...
|
|
|
|
|
|
|
indygo
Gość
|
|
« Odpowiedz #14 : Listopad 04, 2012, 16:46:08 » |
|
szkoda, Âże nie dziaÂła na 64-bit od czego jest emulator 32 bit
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 16:46:32 wysłane przez indygo »
|
|
|
|
|
indygo
Gość
|
|
« Odpowiedz #15 : Listopad 04, 2012, 17:10:35 » |
|
Zalecam wstrzemiêŸliwoœÌ. To coœ na kszta³t pierwszej dawki narkotyku... pierwsza dawka oczywiœcie gratis...
nie demonizuj, to pomaga na psyche, jest caÂłkowicie Âłagodne i daje duÂżo wsparcia
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2012, 17:11:18 wysłane przez indygo »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #16 : Listopad 04, 2012, 17:36:12 » |
|
Nie demonizujĂŞ, po prostu ostrzegam. KaÂżdy zrobi jak uzna za stosowne.
|
|
|
|
|
|
|
indygo
Gość
|
|
« Odpowiedz #17 : Listopad 04, 2012, 19:15:11 » |
|
uzasadnij, podaj jakieœ podstawy ¿e wró¿by uzale¿niaj¹
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #18 : Listopad 04, 2012, 19:17:57 » |
|
uzasadnij, podaj jakieœ podstawy ¿e wró¿by uzale¿niaj¹ kolejki do drzwi chaty mojego wuja
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #19 : Listopad 04, 2012, 19:42:59 » |
|
uzasadnij, podaj jakieÂś podstawy Âże wró¿by uzaleÂżniajÂą kolejki do drzwi chaty mojego wuja Szacowny, to masz wuja wró¿a? Czy posiadasz rĂłwnieÂż jakieÂś osobiste doÂświadczenia w kwestii sprawdzalnoÂści jego wró¿b? Bo chyba wuj CiĂŞ nie omin¹³? A i ciekawoœÌ wÂłasna… Z kolei ja, z wÂłasnego doÂświadczenia wiem, Âże korzystanie z takich usÂług jest etapem przejÂściowym. Po zrozumieniu, iÂż czÂłowiek sam modeluje swojÂą przestrzeĂą i przyszÂłoœÌ, wszelkich wró¿ów raczej unika siĂŞ, by niepotrzebnie nie kodowaĂŚ podÂświadomoÂści cudzym rzutowaniem przyszÂłoÂści. To pa
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #20 : Listopad 04, 2012, 19:54:55 » |
|
ptakZ kolei ja, z w³asnego doœwiadczenia wiem, ¿e korzystanie z takich us³ug jest etapem przejœciowym. Po zrozumieniu, i¿ cz³owiek sam modeluje swoj¹ przestrzeù i przysz³oœÌ, wszelkich wró¿ów raczej unika siê, by niepotrzebnie nie kodowaÌ podœwiadomoœci cudzym rzutowaniem przysz³oœci. Wielce szacowna mam takiego wuja i ciocie i siostrê i kuzyna i jego syna czyli mojego ciotecznego bratanka i troszkê zaprzyjaŸnionych radiestetów i ró¿d¿karzy... no znalaz³o by siê i wiêcej gdyby nie moje lenistwo. Co do korzystania z tych us³ugo oczywiœcie podpisze siê pod Twoimi s³owami ca³ym sob¹ szacowna. Dodam te¿ ze czas zabawy siê skoùczy³ i mo¿na oczywiœcie drugiemu pomóc ale moim skromnym zdaniem jest to wziêcie na siebie jakiej odpowiedzialnoœci za drugiego (baga¿u) I osobiœcie nie jestem pewny czy temu drugiem, rzeczywiœcie pomagamy, bo gdy koùczy siê energia ,,pomagiera" to czêsto tak siê dzieje, ¿e ten któremu pomagamy wraca do pocz¹tku i znowu potrzebuje pomocy wiêkszej lub mniejszej i dlatego troszkê to moim skromnym zdaniem narkotyk przypomina to pa
|
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
|
« Odpowiedz #21 : Listopad 04, 2012, 21:34:45 » |
|
mozliwe ze system jest juz bardziej swiadomy niz czlowiek...skoro wszystko jestg wszystkim iitd...tylko ze ludzie nie potrafia tego jeszcze odczytac ..
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #22 : Listopad 04, 2012, 22:01:23 » |
|
uzasadnij, podaj jakieœ podstawy ¿e wró¿by uzale¿niaj¹ Czyta³em wypowiedzi osób które po jakimœ czasie z byle pierdo³¹ lecia³y do wró¿bitki aby zapytaÌ siê o radê. Znam wypowiedzi osób które zerwa³y dobrze id¹cy powa¿ny zwi¹zek i dalej tak samo zapowiadaj¹cy siê bo... otrzyma³y wró¿bê, ¿e nie bêdzie szczêœliw¹ z osoba o danym kolorze w³osów (szatyn) lecz blondyn da jej szczêœcie - fina³, w³adowa³a siê w zwi¹zek z blondynem, który kosztowa³ j¹ finalnie wiele ³ez. Znam te¿ powa¿niejsze przypadki gdy spotkanie z wró¿bitk¹ by³o krokiem do wejœcia w okultyzm a tym samym konsekwencje by³y znacznie powa¿niejsze...
|
|
|
|
|
|
|
indygo
Gość
|
|
« Odpowiedz #23 : Grudzień 18, 2012, 21:55:16 » |
|
znalazÂłem podobne coÂś, tylko Âże generator numerologii na stronie internetowej, robi podobny portret jak head numerologist, www.horosoft.net/numerology.htm
|
|
|
|
|
|
|
Villemo
Gość
|
|
« Odpowiedz #24 : Grudzień 19, 2012, 08:20:38 » |
|
Bardzo ciekawa jestem tego programu, aby sprawdziÌ wyniki, swojego czasu zrobiono mi ca³y niemal¿e portret numerologiczny, ³¹cznie z kluczami wcielenia, warunkami itp Zastanawiam siê, czy wiele by siê potwierdzi³o mam tylko jeden problem, po otwarciu programu pojawia mi siê zbyt ma³e okienko, by cokolwiek zobaczyÌ
|
|
|
|
|
|
|
|