Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:56:44

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Program Wykonuj±cy Pe³ny Portret Numerologiczny  (Przeczytany 38902 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Grudzieñ 19, 2012, 10:01:16 »

... bowiem ¶wiat i ¿ycie to nie zamkniête zestawy dzia³añ  w programie. To nieprzewidywalno¶æ decyzji oparta na nieskoñczono¶ci wersji ludzkich reakcji po³±czonych z  odczuciami  i uczuciami
OK, lecz jednocze¶nie wszystko co cz³owieka otacza do niego "przemawia" je¶li siê umie to w ogóle zobaczyæ. Zwykle postrzegamy ¶wiat przez pryzmat my¶li, albo wrêcz w ogóle mijamy go obojêtnie zanurzeni we "w³asnych" my¶lach. Mimo to , a mo¿e w³a¶nie dlatego, natur± rzeczywisto¶ci jest dialog, wymiana informacji (nieustanna synteza jakby napisa³ Przebi¶nieg ). Ta nieustanna wymiana informacji przypomina w istocie program. Zdarza siê niejednej osobie dostrzec w jaki sposób ¿ycie reaguje na my¶li, nawet te, które s± nieu¶wiadomione. Bywa, ¿e otwierasz ksi±¿kê na chybi³ trafi³ i Twój wzrok zatrzymuje siê na cytacie, który nagle wyja¶nia nurtuj±cy Ciê od kilku dni problem. Albo kiedy nie spojrzysz na zegarek to widzisz synchroniczne wskazania. ( np 11:11 , 21:12 itd ) , albo jaka¶ liczba ci±gle za Tob± "chodzi" a potem siê okazuje, ¿e to istotna liczba by³a z jakiego¶ powodu bo siê przejawi³a w ¿yciu. Nie mówi±c ju¿ o tzw "proroczych snach".
To wszystko zdarza siê bezintencjonalnie, nie ma w tym ¿adnego "serca" , ¿adnej zajefajnej wró¿ki o wielkich g³êbokich oczach. Przypomina to dzia³anie programu. Dzieje siê tak, poniewa¿ rzeczywisto¶æ nieustannie komunikuje siê z ka¿d± istot±.

Jest te¿ taka zabawka jak wró¿ba pt Symbole Sabiañskie http://integra.boo.pl/symbole.html
Wyt³umaczeniem jak ona dzia³a jest to, ¿e wszelkie odpowiedzi ju¿ istniej± w Polu (¦wiadomo¶ci, Przestrzeni ) . Zadaj±c pytanie automatycznie generuje siê odpowied¼ poniewa¿ na ka¿de pytanie jest odpowied¼ ,a poniewa¿ odpowied¼ nie jest "zlokalizowana" nigdzie - jest potencjalnie wszêdzie - to jest równie¿ w tzw."Tobie".

, wró¿ka jest tym lepsza  im bardziej otwarte ma serce i im bardziej potrafi odczytaæ niuanse rozwojowe osoby której wró¿y(..)
Dobry odczyt wró¿b to sztuka obserwacji ca³okszta³tu osobowo¶ci zarówno zdarzenia jak i osób bior±cych w nim udzia³   
Dobrze prawisz. I dlatego w pewnym momencie  to ju¿ nie jest wró¿ba, tylko czysta psychologia, czyli zabawa w odczyt egotycznych uwarunkowañ.
Uwa¿ny obserwator jest w stanie wiele wywnioskowaæ po sposobie ubierania siê, wymowie, sposobie bycia, uczesania, pozycji zajmowanej na krze¶le ... s± ca³e opas³e tomiska ksi±¿ek opisuj±cych te wszystkie detale, t± ca³± mowê cia³a, oczu, sterowanie NLP , techniki kierowania uwagi i inne tricki . Niektóre osoby , zw³aszcza kobiety, potrafi± intuicyjnie odczytywaæ osobowo¶æ ludzk± w mgnieniu oka i wykorzystywaæ to do "pracy" Du¿y u¶miech (cokolwiek przez ow± "pracê" rozumieæ Mrugniêcie ).

Dlatego program komputerowy mo¿e byæ pod pewnymi wzglêdami lepszy, a to w³a¶nie dziêki totalnej neutralno¶ci.
I to w³a¶nie z tego powodu o którym piszesz  :
Maszyny nie odró¿niaj± tych subtelno¶ci i nigdy odró¿nia³y nie bêd±.

Oczywi¶cie wró¿ki te¿ s± potrzebne. Je¶li cz³owiek chce siê dowiedzieæ jaki ma problem jego osobowo¶æ czy te¿ jak sobie z ni± poradziæ, albo do czego ma sk³onno¶ci czy predyspozycje i co mo¿e go spotkaæ w zwi±zku z tym - to idzie do psychologa albo do wró¿ki.

Je¶li jednak oczy¶cisz umys³ z tzw "siebie" to mo¿esz do¶wiadczyæ tej nieustannej komunikacji . Wszystkie mo¿liwo¶ci siê staj± oczywiste. Wszystko zaprasza i oferuje, wszystko przemawia symbolami, d¼wiêkami, obrazem. I nie ma w tym ¿adnego wró¿enia z fusów. Rzeczywisto¶æ jest wielowymiarowa poza wszelkie wyobra¿enia Du¿y u¶miech
indygo
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Grudzieñ 19, 2012, 11:20:02 »

Bardzo ciekawa jestem tego programu, aby sprawdziæ wyniki, swojego czasu zrobiono mi ca³y niemal¿e portret numerologiczny, ³±cznie z kluczami wcielenia, warunkami itp Zastanawiam siê, czy wiele by siê potwierdzi³o Mrugniêcie
mam tylko jeden problem, po otwarciu programu pojawia mi siê zbyt ma³e okienko, by cokolwiek zobaczyæ Smutny

to, ¿e ten program nie uruchamia siê pod 64-bit, to s³ysza³em, ale to, ¿e pojawia siê jakie¶ "ma³e okienko", pierwsze s³yszê
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 19, 2012, 11:20:19 wys³ane przez indygo » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Grudzieñ 19, 2012, 16:54:59 »

Szacowna Czarodziejko postaraj siê o zaproszenie na dzia³kê szacownej koliberek to no wiesz jestem specjalist± i ze mn± przyjedzie no chyba ¿e co¶ siê zmieni specjalista od kaba³y tarota i jeszcze ma opracowana metodê masa¿u ... widzia³em skutki U¶miech
Có¿  jak móg³bym przej¶æ obojêtnie obok czarodziejki Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Grudzieñ 19, 2012, 18:50:15 »

...o tak, Czarodziejka tak¿e mile widziana! I tych, których "nie ma" szczególnie te¿!

U¶miech U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 19, 2012, 18:56:58 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Grudzieñ 19, 2012, 19:00:44 »

east U¶miech

, wró¿ka jest tym lepsza  im bardziej otwarte ma serce i im bardziej potrafi odczytaæ niuanse rozwojowe osoby której wró¿y(..)
Dobry odczyt wró¿b to sztuka obserwacji ca³okszta³tu osobowo¶ci zarówno zdarzenia jak i osób bior±cych w nim udzia³   
Dobrze prawisz. I dlatego w pewnym momencie  to ju¿ nie jest wró¿ba, tylko czysta psychologia, czyli zabawa w odczyt egotycznych uwarunkowañ.
Uwa¿ny obserwator jest w stanie wiele wywnioskowaæ po sposobie ubierania siê, wymowie, sposobie bycia, uczesania, pozycji zajmowanej na krze¶le ... s± ca³e opas³e tomiska ksi±¿ek opisuj±cych te wszystkie detale, t± ca³± mowê cia³a, oczu, sterowanie NLP , techniki kierowania uwagi i inne tricki . Niektóre osoby , zw³aszcza kobiety, potrafi± intuicyjnie odczytywaæ osobowo¶æ ludzk± w mgnieniu oka i wykorzystywaæ to do "pracy" Du¿y u¶miech (cokolwiek przez ow± "pracê" rozumieæ
Szacowny, a co powiesz nt wprowadzenia ,,pacjenta" w stan hipnozy U¶miech
Zadania mu pytania - co ci dolega - po us³yszeniu odp zadania nastêpnego - co potrzebuje twoje cia³o?
Tak siê dziwnie sk³ada³o, ¿e sprawdza³o siê je¿eli chodzi o podniesienie jako¶ci funkcjonowania formy ,,pacjenta" hm 10 na 10 U¶miech
Czy wtedy tez napiszesz co¶ o psychologii  U¶miech
Czy zaakceptujesz fakt, ¿e to Cz³owiek sam musi podj±æ decyzje by ogólnie mówi±c poprawiæ zdrowie U¶miech
Dla mnie obojêtna jest tzw podpórka jak± ten Cz³owiek zapikuje swojej formie  U¶miech
Oczywi¶cie dla ka¿dego co innego U¶miech
to pa Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #30 : Grudzieñ 19, 2012, 19:15:48 »

Przebi¶niegu, to jest w³a¶nie metoda, któr± Dolores Canon (t od Kosmicznych ogrodników) uzdrawia ludzi i nauczy³a tego ju¿ setki je¶li nie tysi±ce na¶ladowców. Uzdrowienia s± praktycznie natychmiastowe!

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Villemo
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Grudzieñ 19, 2012, 20:12:11 »

Có¿  jak móg³bym przej¶æ obojêtnie obok czarodziejki Du¿y u¶miech

Przebi¶niegu, ja widzê, ¿e Ty tu czarujesz Mrugniêcie

Od 2 lat interesuj± mnie przekazy anielskie - byc mo¿e s³yszeli¶cie o Doreen Virtue i jej kartach archanielskich. Oto¿ pisze ona w swoich ksi±¿kach, ¿e pojawiaj±ce siê co jaki¶ czas numery w sekwencjach np 1111, albo 2222, 333 itd , to nic innego jak informacje od Anio³ów. O ile kto¶ wierzy w Anio³y... innym wyt³umaczeniem mo¿e byæ nasze wy¿sze ja (to ju¿ ja sobie tak wymy¶li³am...), które chce nam co¶ "og³osiæ"... Powiem tylko, ¿e wielokrotnie na przyk³adzie swoim jak i w rodzinie, w¶ród znajomych powtarzaj±ce siê u nich sekwencje niejednokrotnie siê sprawdza³y.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Grudzieñ 19, 2012, 20:32:32 »

blueray21
Przebi¶niegu, to jest w³a¶nie metoda, któr± Dolores Canon (t od Kosmicznych ogrodników) uzdrawia ludzi i nauczy³a tego ju¿ setki je¶li nie tysi±ce na¶ladowców. Uzdrowienia s± praktycznie natychmiastowe!
Szacowny blu choæ wujka nauczy³a jego mama to niech Dolores Canon bêdzie na zdrowie U¶miech

Villemo
O ile kto¶ wierzy w Anio³y... innym wyt³umaczeniem mo¿e byæ nasze wy¿sze ja (to ju¿ ja sobie tak wymy¶li³am...), które chce nam co¶ "og³osiæ"...
Czarodziejko moim zdaniem nazwy tego samego bywaj± ro¿ne  U¶miech
Ja bym o¶mieli³ siê stwierdziæ, ze nawi±za³a¶ lub nawi±zujesz kontakt ze sob± U¶miech
I ten cichy szept Twoja forma (cia³o) za pomoc± Serca coraz wyra¼niej s³yszy  U¶miech
Sutki pewnie dostrzegasz  U¶miech
Czy czarujê? U¶miech
Dopóki czuje, odbieram... fajn± muzykê wibracji drugiego dopóty z nim utrzymuje kontakt U¶miech
Do¶wiadczy³em ju¿, ¿e to kogo przyci±gamy zale¿y od jako¶ci tego co wysy³amy Mrugniêcie
to pa U¶miech

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 19, 2012, 20:38:10 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Grudzieñ 19, 2012, 20:56:31 »

@Przebi¶nieg
Sutki pewnie dostrzegasz
.. te¿ Du¿y u¶miech
Braciak, kto jak kto, ale TY dostrzegasz pewnie te¿ Du¿y u¶miech

, wró¿ka jest tym lepsza  im bardziej otwarte ma serce i im bardziej potrafi odczytaæ niuanse rozwojowe osoby której wró¿y(..)Dobry odczyt wró¿b to sztuka obserwacji ca³okszta³tu osobowo¶ci zarówno zdarzenia jak i osób bior±cych w nim udzia³
- to by³o czarowanie Kiary , nie easta Chichot

east :

Uwa¿ny obserwator jest w stanie wiele wywnioskowaæ po sposobie ubierania siê, wymowie, sposobie bycia, uczesania, pozycji zajmowanej na krze¶le ... s± ca³e opas³e tomiska ksi±¿ek opisuj±cych te wszystkie detale, t± ca³± mowê cia³a, oczu, sterowanie NLP , techniki kierowania uwagi i inne tricki . Niektóre osoby , zw³aszcza kobiety, potrafi± intuicyjnie odczytywaæ osobowo¶æ ludzk± w mgnieniu oka i wykorzystywaæ to do "pracy" Du¿y u¶miech (cokolwiek przez ow± "pracê" rozumieæ
- to easta, na podstawie wiedzy zaobserwowanej tudzie¿ ksi±¿kowej ( a fee )
Szacowny, a co powiesz nt wprowadzenia ,,pacjenta" w stan hipnozy U¶miech
East na ten temat nic nie powie poniewa¿ nie by³ zahipnotyzowany.

Zadania mu pytania - co ci dolega - po us³yszeniu odp zadania nastêpnego - co potrzebuje twoje cia³o?
Tak siê dziwnie sk³ada³o, ¿e sprawdza³o siê je¿eli chodzi o podniesienie jako¶ci funkcjonowania formy ,,pacjenta" hm 10 na 10 U¶miech
Czy wtedy tez napiszesz co¶ o psychologii  U¶miech

Nie, o psychologii nic, ale o oddzia³ywaniu biorezonansem mo¿na tu sporo napisaæ, poniewa¿ urz±dzenie mechaniczne ( o zgroza !!!  - zakrzyczy Kiara) siê "zapytowuje" czyli skanuje cia³o, a potem oddaje zwrotnie czêstotliwo¶ci . Ca³e leczenie wykonuje cia³o. Urz±dzenie tylko dostarcza odpowiedniego sygna³u. Nie wró¿ka, nie urz±dzenie, ale CIA£O samo "wie" co mu dolega, a ca³y proces leczenia odbywa siê w nim i przez nie. Wszystko co ono otrzymuje to odpowiednio wzmocniony sygna³. Urz±dzenie -skaner i wzmacniacz sygna³u - dzia³a wedle programu i to jest jedyne co ³±czy ten temat z t± wypowiedzi±. Numerologiczne to mo¿e byæ oprogramowanie Du¿y u¶miech

Czy zaakceptujesz fakt, ¿e to Cz³owiek sam musi podj±æ decyzje by ogólnie mówi±c poprawiæ zdrowie U¶miech
To co zosta³o powy¿ej napisane , napisane jest z do¶wiadczenia, a w nim ,krótko mówi±c, jedyn± decyzj± jaka siê podjê³a by³o to, aby pój¶æ na leczenie czyli konkretnie - zabieg rzucania palenia. Dalej to siê dzia³o bez ¿adnej ingerencji MNIE. Cia³o wiedzia³o jak skorzystaæ z sygna³u.

Podobnie¿ dzieje siê w ¿yciu. Cia³o , czy ogólniej - Cz³owiek (jako system organiczny) - czyta informacje z otoczenia , równie¿ te symboliczne , równie¿ te, które s± istotne dla rozwoju -  i rozwój dokonuje siê sam. O ile nak³adka JA nie zag³usza sygna³ów.

Villemo
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Grudzieñ 19, 2012, 21:47:22 »

@Przebi¶nieg
Sutki pewnie dostrzegasz
.. te¿ Du¿y u¶miech
Braciak, kto jak kto, ale TY dostrzegasz pewnie te¿ Du¿y u¶miech

Przyznam siê, ¿e nie o¶mieli³am siê ¿artowaæ na ten temat, ale u¶miechnê³am siê bardzo po lekturze zdania o "skutkach".. U¶miech
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Grudzieñ 19, 2012, 23:45:53 »

dlatego wazne jest zeby wyjsc poza system, schemat, cube:) czyli poprostu spontaniczne dzialanie, hramonia z wnetrzem i i natura, jednosc przeciwienstw wtedy otworza sie drzwi percepcji U¶miech

http://www.youtube.com/watch?v=Tfy5CBfjZ8s
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Grudzieñ 20, 2012, 05:11:58 »

Wybaczcie szacowni oczywi¶cie chodzi³o mi o skutku nie o sutki Du¿y u¶miech
Pociesza mnie tylko to, ¿e wywo³a³em u¶miech u Was szacowni U¶miech
Podobno ¶miechu nigdy nie za wiele U¶miech

quetzalcoatl44

dlatego wazne jest zeby wyjsc poza system, schemat, cube:)

Dok³adnie choæ nazwy tego samego s± ró¿ne
W ka¿dym razie chodzi o u¶wiadomienie sobie, ¿e ma siê formê (cia³o) a nie jest siê (form±) cia³em U¶miech
O hipnozie mo¿e jak bêdzie okazja podyskutujemy  U¶miech
O wró¿kach i wró¿ach te¿ U¶miech
Bo moim skromnym zdaniem bardziej chodzi o podjêt± decyzje przez ,,pacjenta" ni¿ predyspozycje pomagaj±cego U¶miech
Oczywi¶cie uparty nie jestem wiêc .... U¶miech
to pa Du¿y u¶miech
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: