Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 13:15:45

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Program WykonujÂący PeÂłny Portret Numerologiczny  (Przeczytany 40151 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
east
Gość
« Odpowiedz #25 : Grudzień 19, 2012, 10:01:16 »

... bowiem Âświat i Âżycie to nie zamkniĂŞte zestawy dziaÂłaĂą  w programie. To nieprzewidywalnoœÌ decyzji oparta na nieskoĂączonoÂści wersji ludzkich reakcji po³¹czonych z  odczuciami  i uczuciami
OK, lecz jednoczeœnie wszystko co cz³owieka otacza do niego "przemawia" jeœli siê umie to w ogóle zobaczyÌ. Zwykle postrzegamy œwiat przez pryzmat myœli, albo wrêcz w ogóle mijamy go obojêtnie zanurzeni we "w³asnych" myœlach. Mimo to , a mo¿e w³aœnie dlatego, natur¹ rzeczywistoœci jest dialog, wymiana informacji (nieustanna synteza jakby napisa³ Przebiœnieg ). Ta nieustanna wymiana informacji przypomina w istocie program. Zdarza siê niejednej osobie dostrzec w jaki sposób ¿ycie reaguje na myœli, nawet te, które s¹ nieuœwiadomione. Bywa, ¿e otwierasz ksi¹¿kê na chybi³ trafi³ i Twój wzrok zatrzymuje siê na cytacie, który nagle wyjaœnia nurtuj¹cy Ciê od kilku dni problem. Albo kiedy nie spojrzysz na zegarek to widzisz synchroniczne wskazania. ( np 11:11 , 21:12 itd ) , albo jakaœ liczba ci¹gle za Tob¹ "chodzi" a potem siê okazuje, ¿e to istotna liczba by³a z jakiegoœ powodu bo siê przejawi³a w ¿yciu. Nie mówi¹c ju¿ o tzw "proroczych snach".
To wszystko zdarza siê bezintencjonalnie, nie ma w tym ¿adnego "serca" , ¿adnej zajefajnej wró¿ki o wielkich g³êbokich oczach. Przypomina to dzia³anie programu. Dzieje siê tak, poniewa¿ rzeczywistoœÌ nieustannie komunikuje siê z ka¿d¹ istot¹.

Jest te¿ taka zabawka jak wró¿ba pt Symbole Sabiaùskie http://integra.boo.pl/symbole.html
WytÂłumaczeniem jak ona dziaÂła jest to, Âże wszelkie odpowiedzi juÂż istniejÂą w Polu (ÂŚwiadomoÂści, Przestrzeni ) . ZadajÂąc pytanie automatycznie generuje siĂŞ odpowiedÂź poniewaÂż na kaÂżde pytanie jest odpowiedÂź ,a poniewaÂż odpowiedÂź nie jest "zlokalizowana" nigdzie - jest potencjalnie wszĂŞdzie - to jest rĂłwnieÂż w tzw."Tobie".

, wró¿ka jest tym lepsza  im bardziej otwarte ma serce i im bardziej potrafi odczytaĂŚ niuanse rozwojowe osoby ktĂłrej wró¿y(..)
Dobry odczyt wró¿b to sztuka obserwacji caÂłoksztaÂłtu osobowoÂści zarĂłwno zdarzenia jak i osĂłb biorÂących w nim udziaÂł   
Dobrze prawisz. I dlatego w pewnym momencie  to juÂż nie jest wró¿ba, tylko czysta psychologia, czyli zabawa w odczyt egotycznych uwarunkowaĂą.
Uwa¿ny obserwator jest w stanie wiele wywnioskowaÌ po sposobie ubierania siê, wymowie, sposobie bycia, uczesania, pozycji zajmowanej na krzeœle ... s¹ ca³e opas³e tomiska ksi¹¿ek opisuj¹cych te wszystkie detale, t¹ ca³¹ mowê cia³a, oczu, sterowanie NLP , techniki kierowania uwagi i inne tricki . Niektóre osoby , zw³aszcza kobiety, potrafi¹ intuicyjnie odczytywaÌ osobowoœÌ ludzk¹ w mgnieniu oka i wykorzystywaÌ to do "pracy" Du¿y uœmiech (cokolwiek przez ow¹ "pracê" rozumieÌ Mrugniêcie ).

Dlatego program komputerowy moÂże byĂŚ pod pewnymi wzglĂŞdami lepszy, a to wÂłaÂśnie dziĂŞki totalnej neutralnoÂści.
I to wÂłaÂśnie z tego powodu o ktĂłrym piszesz  :
Maszyny nie odró¿niaj¹ tych subtelnoœci i nigdy odró¿nia³y nie bêd¹.

Oczywiœcie wró¿ki te¿ s¹ potrzebne. Jeœli cz³owiek chce siê dowiedzieÌ jaki ma problem jego osobowoœÌ czy te¿ jak sobie z ni¹ poradziÌ, albo do czego ma sk³onnoœci czy predyspozycje i co mo¿e go spotkaÌ w zwi¹zku z tym - to idzie do psychologa albo do wró¿ki.

Jeœli jednak oczyœcisz umys³ z tzw "siebie" to mo¿esz doœwiadczyÌ tej nieustannej komunikacji . Wszystkie mo¿liwoœci siê staj¹ oczywiste. Wszystko zaprasza i oferuje, wszystko przemawia symbolami, dŸwiêkami, obrazem. I nie ma w tym ¿adnego wró¿enia z fusów. RzeczywistoœÌ jest wielowymiarowa poza wszelkie wyobra¿enia Du¿y uœmiech
indygo
Gość
« Odpowiedz #26 : Grudzień 19, 2012, 11:20:02 »

Bardzo ciekawa jestem tego programu, aby sprawdziÌ wyniki, swojego czasu zrobiono mi ca³y niemal¿e portret numerologiczny, ³¹cznie z kluczami wcielenia, warunkami itp Zastanawiam siê, czy wiele by siê potwierdzi³o Mrugniêcie
mam tylko jeden problem, po otwarciu programu pojawia mi siĂŞ zbyt maÂłe okienko, by cokolwiek zobaczyĂŚ Smutny

to, Âże ten program nie uruchamia siĂŞ pod 64-bit, to sÂłyszaÂłem, ale to, Âże pojawia siĂŞ jakieÂś "maÂłe okienko", pierwsze sÂłyszĂŞ
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 11:20:19 wysłane przez indygo » Zapisane
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #27 : Grudzień 19, 2012, 16:54:59 »

Szacowna Czarodziejko postaraj siĂŞ o zaproszenie na dziaÂłkĂŞ szacownej koliberek to no wiesz jestem specjalistÂą i ze mnÂą przyjedzie no chyba Âże coÂś siĂŞ zmieni specjalista od kabaÂły tarota i jeszcze ma opracowana metodĂŞ masaÂżu ... widziaÂłem skutki UÂśmiech
Có¿  jak mĂłgÂłbym przejœÌ obojĂŞtnie obok czarodziejki DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #28 : Grudzień 19, 2012, 18:50:15 »

...o tak, Czarodziejka takÂże mile widziana! I tych, ktĂłrych "nie ma" szczegĂłlnie teÂż!

UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 18:56:58 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #29 : Grudzień 19, 2012, 19:00:44 »

east UÂśmiech

, wró¿ka jest tym lepsza  im bardziej otwarte ma serce i im bardziej potrafi odczytaĂŚ niuanse rozwojowe osoby ktĂłrej wró¿y(..)
Dobry odczyt wró¿b to sztuka obserwacji caÂłoksztaÂłtu osobowoÂści zarĂłwno zdarzenia jak i osĂłb biorÂących w nim udziaÂł   
Dobrze prawisz. I dlatego w pewnym momencie  to juÂż nie jest wró¿ba, tylko czysta psychologia, czyli zabawa w odczyt egotycznych uwarunkowaĂą.
Uwa¿ny obserwator jest w stanie wiele wywnioskowaÌ po sposobie ubierania siê, wymowie, sposobie bycia, uczesania, pozycji zajmowanej na krzeœle ... s¹ ca³e opas³e tomiska ksi¹¿ek opisuj¹cych te wszystkie detale, t¹ ca³¹ mowê cia³a, oczu, sterowanie NLP , techniki kierowania uwagi i inne tricki . Niektóre osoby , zw³aszcza kobiety, potrafi¹ intuicyjnie odczytywaÌ osobowoœÌ ludzk¹ w mgnieniu oka i wykorzystywaÌ to do "pracy" Du¿y uœmiech (cokolwiek przez ow¹ "pracê" rozumieÌ
Szacowny, a co powiesz nt wprowadzenia ,,pacjenta" w stan hipnozy UÂśmiech
Zadania mu pytania - co ci dolega - po usÂłyszeniu odp zadania nastĂŞpnego - co potrzebuje twoje ciaÂło?
Tak siĂŞ dziwnie skÂładaÂło, Âże sprawdzaÂło siĂŞ jeÂżeli chodzi o podniesienie jakoÂści funkcjonowania formy ,,pacjenta" hm 10 na 10 UÂśmiech
Czy wtedy tez napiszesz coÂś o psychologii  UÂśmiech
Czy zaakceptujesz fakt, ¿e to Cz³owiek sam musi podj¹Ì decyzje by ogólnie mówi¹c poprawiÌ zdrowie Uœmiech
Dla mnie obojĂŞtna jest tzw podpĂłrka jakÂą ten CzÂłowiek zapikuje swojej formie  UÂśmiech
OczywiÂście dla kaÂżdego co innego UÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #30 : Grudzień 19, 2012, 19:15:48 »

PrzebiÂśniegu, to jest wÂłaÂśnie metoda, ktĂłrÂą Dolores Canon (t od Kosmicznych ogrodnikĂłw) uzdrawia ludzi i nauczyÂła tego juÂż setki jeÂśli nie tysiÂące naÂśladowcĂłw. Uzdrowienia sÂą praktycznie natychmiastowe!

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
Villemo
Gość
« Odpowiedz #31 : Grudzień 19, 2012, 20:12:11 »

Có¿  jak mĂłgÂłbym przejœÌ obojĂŞtnie obok czarodziejki DuÂży uÂśmiech

PrzebiÂśniegu, ja widzĂŞ, Âże Ty tu czarujesz MrugniĂŞcie

Od 2 lat interesuj¹ mnie przekazy anielskie - byc mo¿e s³yszeliœcie o Doreen Virtue i jej kartach archanielskich. Oto¿ pisze ona w swoich ksi¹¿kach, ¿e pojawiaj¹ce siê co jakiœ czas numery w sekwencjach np 1111, albo 2222, 333 itd , to nic innego jak informacje od Anio³ów. O ile ktoœ wierzy w Anio³y... innym wyt³umaczeniem mo¿e byÌ nasze wy¿sze ja (to ju¿ ja sobie tak wymyœli³am...), które chce nam coœ "og³osiÌ"... Powiem tylko, ¿e wielokrotnie na przyk³adzie swoim jak i w rodzinie, wœród znajomych powtarzaj¹ce siê u nich sekwencje niejednokrotnie siê sprawdza³y.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #32 : Grudzień 19, 2012, 20:32:32 »

blueray21
PrzebiÂśniegu, to jest wÂłaÂśnie metoda, ktĂłrÂą Dolores Canon (t od Kosmicznych ogrodnikĂłw) uzdrawia ludzi i nauczyÂła tego juÂż setki jeÂśli nie tysiÂące naÂśladowcĂłw. Uzdrowienia sÂą praktycznie natychmiastowe!
Szacowny blu choĂŚ wujka nauczyÂła jego mama to niech Dolores Canon bĂŞdzie na zdrowie UÂśmiech

Villemo
O ile ktoÂś wierzy w AnioÂły... innym wytÂłumaczeniem moÂże byĂŚ nasze wyÂższe ja (to juÂż ja sobie tak wymyÂśliÂłam...), ktĂłre chce nam coÂś "ogÂłosiĂŚ"...
Czarodziejko moim zdaniem nazwy tego samego bywajÂą roÂżne  UÂśmiech
Ja bym oÂśmieliÂł siĂŞ stwierdziĂŚ, ze nawiÂązaÂłaÂś lub nawiÂązujesz kontakt ze sobÂą UÂśmiech
I ten cichy szept Twoja forma (ciaÂło) za pomocÂą Serca coraz wyraÂźniej sÂłyszy  UÂśmiech
Sutki pewnie dostrzegasz  UÂśmiech
Czy czarujĂŞ? UÂśmiech
DopĂłki czuje, odbieram... fajnÂą muzykĂŞ wibracji drugiego dopĂłty z nim utrzymuje kontakt UÂśmiech
DoÂświadczyÂłem juÂż, Âże to kogo przyciÂągamy zaleÂży od jakoÂści tego co wysyÂłamy MrugniĂŞcie
to pa UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 20:38:10 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #33 : Grudzień 19, 2012, 20:56:31 »

@PrzebiÂśnieg
Sutki pewnie dostrzegasz
.. teÂż DuÂży uÂśmiech
Braciak, kto jak kto, ale TY dostrzegasz pewnie teÂż DuÂży uÂśmiech

, wró¿ka jest tym lepsza  im bardziej otwarte ma serce i im bardziej potrafi odczytaĂŚ niuanse rozwojowe osoby ktĂłrej wró¿y(..)Dobry odczyt wró¿b to sztuka obserwacji caÂłoksztaÂłtu osobowoÂści zarĂłwno zdarzenia jak i osĂłb biorÂących w nim udziaÂł
- to byÂło czarowanie Kiary , nie easta Chichot

east :

Uwa¿ny obserwator jest w stanie wiele wywnioskowaÌ po sposobie ubierania siê, wymowie, sposobie bycia, uczesania, pozycji zajmowanej na krzeœle ... s¹ ca³e opas³e tomiska ksi¹¿ek opisuj¹cych te wszystkie detale, t¹ ca³¹ mowê cia³a, oczu, sterowanie NLP , techniki kierowania uwagi i inne tricki . Niektóre osoby , zw³aszcza kobiety, potrafi¹ intuicyjnie odczytywaÌ osobowoœÌ ludzk¹ w mgnieniu oka i wykorzystywaÌ to do "pracy" Du¿y uœmiech (cokolwiek przez ow¹ "pracê" rozumieÌ
- to easta, na podstawie wiedzy zaobserwowanej tudzie¿ ksi¹¿kowej ( a fee )
Szacowny, a co powiesz nt wprowadzenia ,,pacjenta" w stan hipnozy UÂśmiech
East na ten temat nic nie powie poniewaÂż nie byÂł zahipnotyzowany.

Zadania mu pytania - co ci dolega - po usÂłyszeniu odp zadania nastĂŞpnego - co potrzebuje twoje ciaÂło?
Tak siĂŞ dziwnie skÂładaÂło, Âże sprawdzaÂło siĂŞ jeÂżeli chodzi o podniesienie jakoÂści funkcjonowania formy ,,pacjenta" hm 10 na 10 UÂśmiech
Czy wtedy tez napiszesz coÂś o psychologii  UÂśmiech

Nie, o psychologii nic, ale o oddziaÂływaniu biorezonansem moÂżna tu sporo napisaĂŚ, poniewaÂż urzÂądzenie mechaniczne ( o zgroza !!!  - zakrzyczy Kiara) siĂŞ "zapytowuje" czyli skanuje ciaÂło, a potem oddaje zwrotnie czĂŞstotliwoÂści . CaÂłe leczenie wykonuje ciaÂło. UrzÂądzenie tylko dostarcza odpowiedniego sygnaÂłu. Nie wró¿ka, nie urzÂądzenie, ale CIAÂŁO samo "wie" co mu dolega, a caÂły proces leczenia odbywa siĂŞ w nim i przez nie. Wszystko co ono otrzymuje to odpowiednio wzmocniony sygnaÂł. UrzÂądzenie -skaner i wzmacniacz sygnaÂłu - dziaÂła wedle programu i to jest jedyne co ³¹czy ten temat z tÂą wypowiedziÂą. Numerologiczne to moÂże byĂŚ oprogramowanie DuÂży uÂśmiech

Czy zaakceptujesz fakt, ¿e to Cz³owiek sam musi podj¹Ì decyzje by ogólnie mówi¹c poprawiÌ zdrowie Uœmiech
To co zosta³o powy¿ej napisane , napisane jest z doœwiadczenia, a w nim ,krótko mówi¹c, jedyn¹ decyzj¹ jaka siê podjê³a by³o to, aby pójœÌ na leczenie czyli konkretnie - zabieg rzucania palenia. Dalej to siê dzia³o bez ¿adnej ingerencji MNIE. Cia³o wiedzia³o jak skorzystaÌ z sygna³u.

PodobnieÂż dzieje siĂŞ w Âżyciu. CiaÂło , czy ogĂłlniej - CzÂłowiek (jako system organiczny) - czyta informacje z otoczenia , rĂłwnieÂż te symboliczne , rĂłwnieÂż te, ktĂłre sÂą istotne dla rozwoju -  i rozwĂłj dokonuje siĂŞ sam. O ile nakÂładka JA nie zagÂłusza sygna³ów.

Villemo
Gość
« Odpowiedz #34 : Grudzień 19, 2012, 21:47:22 »

@PrzebiÂśnieg
Sutki pewnie dostrzegasz
.. teÂż DuÂży uÂśmiech
Braciak, kto jak kto, ale TY dostrzegasz pewnie teÂż DuÂży uÂśmiech

Przyznam siĂŞ, Âże nie oÂśmieliÂłam siĂŞ ÂżartowaĂŚ na ten temat, ale uÂśmiechnĂŞÂłam siĂŞ bardzo po lekturze zdania o "skutkach".. UÂśmiech
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #35 : Grudzień 19, 2012, 23:45:53 »

dlatego wazne jest zeby wyjsc poza system, schemat, cube:) czyli poprostu spontaniczne dzialanie, hramonia z wnetrzem i i natura, jednosc przeciwienstw wtedy otworza sie drzwi percepcji UÂśmiech

http://www.youtube.com/watch?v=Tfy5CBfjZ8s
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #36 : Grudzień 20, 2012, 05:11:58 »

Wybaczcie szacowni oczywiÂście chodziÂło mi o skutku nie o sutki DuÂży uÂśmiech
Pociesza mnie tylko to, Âże wywoÂłaÂłem uÂśmiech u Was szacowni UÂśmiech
Podobno Âśmiechu nigdy nie za wiele UÂśmiech

quetzalcoatl44

dlatego wazne jest zeby wyjsc poza system, schemat, cube:)

Dok³adnie choÌ nazwy tego samego s¹ ró¿ne
W kaÂżdym razie chodzi o uÂświadomienie sobie, Âże ma siĂŞ formĂŞ (ciaÂło) a nie jest siĂŞ (formÂą) ciaÂłem UÂśmiech
O hipnozie moÂże jak bĂŞdzie okazja podyskutujemy  UÂśmiech
O wró¿kach i wró¿ach te¿ Uœmiech
Bo moim skromnym zdaniem bardziej chodzi o podjĂŞtÂą decyzje przez ,,pacjenta" niÂż predyspozycje pomagajÂącego UÂśmiech
OczywiÂście uparty nie jestem wiĂŞc .... UÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: