Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 18:57:41

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 2012 - Ostatnie Rozwi±zanie - Ostatni Miesi±c...  (Przeczytany 66786 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Sventer
Go¶æ
« : Listopad 29, 2012, 14:51:18 »

Witam, Was wiem ¿e podobne w±tki ju¿ s± ale proszê o zostawienie tego w±tku tutaj. Zosta³o nam praktycznie miesi±c do koñca roku. Gdzie ten koniec ¶wiata? Czy co¶ siê dzieje? Co¶ siê zmienia? Gdzie jest ³obos? Co z enkim? My¶lê, ¿e ten temat powinni¶my poruszyæ aby OSTATECZNIE OBALIÆ MIT LUCYNY £OBOS. I przy okazji rozwi±zaæ nurtuj±ce nas pytania.

Zamieszczajcie tylko najnowsze informacje.
Co o tym wszystkim my¶licie?
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Listopad 29, 2012, 19:37:23 »

od 5 lat my¶lê dok³adnie to samo - brednie, k³amstwa, manipulacje.
« Ostatnia zmiana: Listopad 29, 2012, 19:37:32 wys³ane przez arteq » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #2 : Listopad 29, 2012, 20:04:31 »

No to po kolei proszê, bez ogólników.
Skoro wywo³ujecie temat to go poci±gnijcie.
Jestem za wami, tylko konkretnie poproszê.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Listopad 29, 2012, 20:08:03 »

1. No to mo¿e na pocz±tek to co by³o g³ównym motywem za³o¿enia pch - ochrona przed nibiru i ¶ci¶le zwi±zane z tym solenne zapewnienia ¿e nadleci (bêdzie widoczna na niebie go³ym okiem)... ju¿ w 2009 r. Potem oczywi¶cie data by³a kilka razy przesuwana - wiêc Blueray gdzie jest ta nibiru, widzisz j±?

2. Odkrycia archeologiczne dokonane przez pch które to rzuc± na kolana ca³y ¶wiat archeologiczny i tym samym otworz± im dorogê do wykopalisk w dowolnym miejscu - móg³by¶ Blueray wymieniæ jakie to odkrycia i kogo rzuci³y na kolana?
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #4 : Listopad 29, 2012, 20:30:25 »

Nie jestem obroñc±, ani zwolennikiem PCH, nawet nie mam wcale zamiaru dyskutowaæ w tym w±tku, ale chêtnie poczytam i mam nadziejê, ¿e nie bêdziecie siê ¶lizgali jedynie po wygodnych dla was faktach i nie pozostaniecie jedynie przy waszych domniemaniach.
Owocnej lektury sobie ¿yczê.

Kate
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Listopad 29, 2012, 20:45:50 »

Ostatnie rozwiazanie to bedzie - sudoku- a te "blogoslawione stany" sa out!

Chcieliscie - macie!

Buziak
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Listopad 29, 2012, 20:46:55 »

Naprawdê nie wiem jak z Tob± rozmawiaæ - przedstawi³em fakty - konkretne zapowiedzi pch - i to zapowiedzi sztandarowe, fundamenty na których budowali resztê wizerunku - które okaza³y siê (co ju¿ kilka lat temu przewidzia³em - by³em przekonany na podstawie wielu znaków, sposobów wypowiedzi, zachowañ, stosowania uników) k³amstwem. Wiêc we¼ i wyt³umacz mi o jakim ¶lizganiu teraz mówisz? Gdzie w tym co wy¿ej napisa³em jest miejsce na domniemania? Tylko proszê - zgodnie ze swoimi wcze¶niejszymi uwagami aby nie tworzyæ wielu postów - krótko i merytorycznie.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #7 : Listopad 29, 2012, 20:55:03 »

Napisa³em, ¿e nie bêdê dyskutowa³. Odpowiedzi na te dwa tematy s± na forum i w przekazach Enki, czasami szczere a¿ do bólu.

krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Listopad 29, 2012, 23:53:07 »

A ja gotów jestem uwierzyæ w Planetê X w takim sensie, w jakim przedstawiali j± Sumerowie w swojej spu¶ci¼nie opisanej na glinianych tabliczkach i reliefach (co odbi³o siê te¿ echem w artefaktach pozostawionych przez inne staro¿ytne cywilizacje - choæby egipsk±).

Co innego "przepowiednia" Majów. To tylko jeden artefakt, a w³a¶ciwie jego wspó³czesna interpretacja.

Inne fakty s± póki co takie, ¿e w Yellowstone nie dzieje siê nic niezwyk³ego. Zagl±da³em tam ostatnio przez zainstalowane w Parku kamery.

A bêdzie, co bêdzie. Albowiem "niezbadane s± wyroki Boskie..."  Co¶
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Listopad 30, 2012, 03:00:45 »

A ja gotów jestem uwierzyæ w Planetê X w takim sensie, w jakim przedstawiali j± Sumerowie w swojej spu¶ci¼nie opisanej na glinianych tabliczkach i reliefach (co odbi³o siê te¿ echem w artefaktach pozostawionych przez inne staro¿ytne cywilizacje - choæby egipsk±).

Â¦miem twierdziæ, ¿e Sumerowie siê nie mylili umieszczaj±c na glinianych tabliczkach infos o Planecie X, czyli Nibiru.
Tylko, ¿e Sumerowie dowiedzieli siê o tej planecie od Nibirian (mieszkañców tej planety), którzy po prostu odwiedzali Sumer.

Tylko jest jedno ale....

Wczytuj±c siê bardzo g³êboko w ró¿ne tre¶ci, a nastêpnie próbuj±c je logicznie ze sob± ³±czyæ, to wychodzi na to, ¿e Nibiru znajduje siê w tzw. potocznie mówi±c - równoleg³ych ¶wiatach.
Tylko w³a¶nie, czym s± te równoleg³e ¶wiaty ?
Równoleg³e ¶wiaty, to struktury oparte na innych strukturach falowych.
S± to dalej struktury falowe, ale inaczej zbudowane, a co zatem idzie s± one niewidoczne i nie obserwowalne np. przez teleskop.
My¶le, ¿e mo¿na podaæ twierdzenie, ¿e w pewnym sensie  wzajemnie siê zazebiaj± z naszym ¶wiatem,  w którym ¿yjemy, ale z drugiej strony jest to odrêbny ¶wiat.
Czyli, mo¿emy z tego  wyci±gn±æ ostateczne wnioski, ¿e  Nibiru nie mo¿e bezspo¶rednio wp³yn±æ na nasz± przestrzeñ, w której ¿yjemy.

Owszem pojawienie w  uk³adzie s³onecznym Nibiru jaki¶ wp³yw w sensie zakrzywienia ''czasoprzestrzeni'' mo¿e mieæ, ale nie w sensie jakichkolwiek kataklizmów, czy innych spektakularnych wydarzeñ, bo jak wspomnia³em s± to inne struktury falowe.

Tak przy okazji powiem, ¿e czasem siê zdarza, ¿e nasza ¶wiadomo¶æ przesuwa siê w tamte struktury.
Osobi¶cie mia³em taki przypadek, gdzie jad±c samochodem nagle zobaczy³em dziwne rzeczy, które na tej trasie  nie istniej±.
Zobaczy³em jakie¶ transformatory. A, raczej jakie¶ pole transformatorów poustawiane jedne przy drugim.
Jak na moje oko by³y to trochê prymitywne konstrukcje.Niemniej jednak da³bym sobie g³owê uci±æ, ¿e by³y to transformatory, tylko nieco inaczej  zbudowane. Zasadnicza ró¿nica polega³a na tym, ¿e  wyra¼nie by³o widaæ zwoje grubych drutów, czego nie widaæ na transformatorach, które ludzie buduj±, poniewa¿ nasze transformatory s± obudowane, zaekranowane.

Jednym s³owem ¶wiadomo¶æ moja przesunê³a siê w obszar równoleg³ych struktur falowych, gdzie akurat istnia³a, funkcjonowa³a tam jaka¶ cywilizacja.

Dlaczego grupa pod nazw± Enki straszy Nubiru, to tego nie wiem.
Ale, domy¶lam siê, ¿e  ten straszak-fa³sz jest sprytnie wymy¶lony. Bo z jednej strony prawdpodobnie, albo napewno istnieje Nibiru, ale z drugiej nic nie mo¿e on w naszej rzeczywisto¶ci namieszaæ.
A poniewa¿ nikt  nie mo¿e tego zweryfikowaæ, to straszak dla g³upich gotowy - zapedzaj±c tym samym owce do owczarni.

Co¶ mi wewnêtrznie mówi, ¿e w³a¶nie NWO, czyli kontrolerzy, to w³a¶nie istoty z tamtej strefy, z tamtych równoleg³ych struktur falowych, a nie w sensie stricto Draconis, czyli Reptylianie. A Reptylianie to tylko ''narzêdzia'' w ''rêkach tamtych istot.
A, wiêc mamy Borgiów, Hitonów i Archonów....z tamtych, równoleg³ych struktur falowych.

« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2012, 03:06:19 wys³ane przez Astre » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #10 : Listopad 30, 2012, 06:31:51 »

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=8649.msg108928#msg108928

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
sfinks
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Listopad 30, 2012, 07:29:19 »

Podoba mi siê bardzo ,takie podej¶cie do sprawy ,,Koniec kalendarza Majów,,
,,Koniec egoizmu i pocz±tek braterstwa .Koniec indywidualizmu i POCZ¡TEK kolektywizmu,,
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #12 : Listopad 30, 2012, 08:51:50 »

O cholibka, wyjdzie na to, ¿e niejaki Karol Marks mia³ racjê. Brr !!

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #13 : Listopad 30, 2012, 08:55:45 »

..oby tylko reszta "breivików" siê nie przebudzi³a w akcie desperacji  Cool

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
sfinks
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Listopad 30, 2012, 12:19:38 »

O cholibka, wyjdzie na to, ¿e niejaki Karol Marks mia³ racjê. Brr !!
Czy egoizm i indywidualizm to dobre rozwi±zanie na koniec tego cyklu ?
Dlaczego braterstwo i wspólnota ,tak bardzo siê ludziom nie podobaj± ?
Dok±d zaprowadzi³ nas indywidualizm i wybuja³e ego ? Wystarczy wspomnieæ tutaj specjalistów od wojen i bitew ,które mia³y udowodniæ ich wielkie osobowo¶ci  -strategów  , ich wielko¶æ i samozwañcze uznanie siebie za ,,NAD LUDZI,,.
Koniec z tym ! Albo bêdzie wspólnota i bezwarunkowa mi³o¶æ ,albo ¿egnamy siê ze wszystkim i wszystkimi!
Takie jest moje niezachwiane zdanie i zaznaczam ,¿e nie jestem zajad³a i pe³na nienawi¶ci dla inno¶ci ,ale sercem ca³ym jestem za lud¼mi prawymi i prawomy¶lnymi ,którzy potrafi± dzia³aæ na korzy¶æ swoich bli¼nich ca³kowicie bezinteresownie.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #15 : Listopad 30, 2012, 12:47:08 »

Prezydent Boliwii akurat jest takim cz³owiekiem. Oddaje 90% swojej pensji na spo³eczne cele i je¼dzi starym garbusem, mieszka tam gdzie mieszka³ itd. A co jeszcze zrobi³ np. wielkim koncernom mo¿ecie poszukaæ sobie z wujkiem Google.

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #16 : Listopad 30, 2012, 12:56:20 »

jestem z tob± sfinks, i tu nie chodzi o Marksa, Engelsa czy Lenina,-
ale o fundamentaln± zmianê.

PS. prezydent czy premier Szwajcarii te¿ je¼dzi autobusem/tramwajem do swojej PRACY!
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2012, 12:56:31 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

sfinks
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Listopad 30, 2012, 13:12:18 »

jestem z tob± sfinks, i tu nie chodzi o Marksa, Engelsa czy Lenina,-
ale o fundamentaln± zmianê.

PS. prezydent czy premier Szwajcarii te¿ je¼dzi autobusem/tramwajem do swojej PRACY!
songo masz racjê ,tutaj nie chodzi o to kto komu co daje ,kto czym je¼dzi ani nawet o to, co kto mówi i robi .
Chodzi o nas wszystkich ,aby¶my siê nie ogl±dali na nikogo tylko sami podjêli decyzjê ,co tak naprawdê siê liczy?
Co jest najwa¿niejsze  dla nas ,jacy my jeste¶my ? Na co nas staæ?Do czego d±¿ymy ?
Tutaj nie chodzi o prawicowe pogl±dy ,ale o prawo¶æ serca ,naszego serca.
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Listopad 30, 2012, 15:48:11 »

Wg mnie  przemiana zajmie trochê czasu  a jej  trzon zajdzie za kadencji obecnego premiera Polski,

namaszczonego przez "Duchow± Hierarchiê"  ju¿ w momencie swojej inkarnacji  na dotrwanie do koñca  "Starej Ery"

Donald  (imiê po ojcu - celtyckie "Silny W³adca" )   Tu..Sk... nazwisko jakby niedokoñczone, urwane

Ca³kiem prawdopodobne, ¿e zmiany zaczn± siê  w tym przesileniu zimowym,  a trzon zmian w roku  13tym - liczba Chrystusa (12aposto³ów +ON- dlatego znienawidzona przez demony)

Obecnie planeta jest stale w czasowym  w³adaniu Rdzenia, czyli Lucyfera, ale ta powszechna "Cyfryzacja i Wolno¶æ ponad wszystko",

powinna zostaæ zahamowana przez   OJCA
    poprzez  "wrzenie"  i eskalacjê zachowañ zwierzcych  które dominuj±  w okre¶lonych czê¶ciach Ziemi, obecnie tak¿e w Polsce(zreszt± zgodnie z "Planem").

wg jasnowidz±cego ks. Adama Skwarczyñskiego  dojdzie w tym okresie do ostrego szykanowania i prze¶ladowania KK, 

ale ten okres potrwa (wg tego Ksiêdza) oko³o 10 miesiêcy.

A potem  powinien przyj¶æ czas na ... Nibiru, czyli tzw. Bosk± Ingerencjê i zmianê osi Ziemi.

Wg cytowanego przeze mnie Zetatalk -   Obiekt  Px   niezmiennie stoi i czeka  w pobli¿u S³oñca.

Pozostaje  ufaæ  Najwyszym W³adzom,  szczególnie Chrystusowi  cokolwiek z³ego (np. wojna) by siê nie dzia³o.

Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Listopad 30, 2012, 16:22:17 »

Kod:
1. No to mo¿e na pocz±tek to co by³o g³ównym motywem za³o¿enia pch - ochrona przed nibiru i ¶ci¶le zwi±zane z tym solenne zapewnienia ¿e nadleci (bêdzie widoczna na niebie go³ym okiem)... ju¿ w 2009 r. Potem oczywi¶cie data by³a kilka razy przesuwana - wiêc Blueray gdzie jest ta nibiru, widzisz j±?

Popieram te s³owa artqa mimo ogromnych ró¿nic my¶lowych. PCH da³o nam w nie jednej sesji dowody na swoje k³amstwa, Nibiru itd. Oszuka³o wiêkszo¶æ darczyñców i doprowadza do samego z³ego. Jestem zdecydowanie d³ugo na tym forum, bo od samego jego powstania i ju¿ wiele widzia³em i czyta³em. Co by kto¶ chcia³ zw±tpiæ, to w jednym arteq ma racjê jak i inni sceptycy ¿e to BY£O K£AMSTWO. A dowód ostateczny otrzymacie ju¿ wkrótce, po to ten w±tek.

Dodatkowo powiem od siebie, ¿e bêdê pierwsz± osob± która wypowie siê w dniu ostatecznym w tym temacie. Wyleje wtedy wszystkie k³amstwa lucyny zebrane w ca³o¶æ, a druga rzecz sprawa pójdzie do prokuratury za wy³udzanie pieniêdzy naiwnych ludzi. Trzecia rzecz sprawa pójdzie do mediów wraz z dowodami na obalenie tego chorego projektu Cheopsa. Czas z tym skoñczyæ. Dlatego te¿ bêdzie koniec ¶wiata ale tylko dla PCH. Ju¿ wkrótce polec± pierwsze g³owy jak siê ludzie "obudz±" z tego oszustwa. Ile trzeba mieæ g³upoty aby wierzyæ komu¶, kto tak k³amie w sesjach.

Pozdro
Mora(Ci co pamiêtaj±)

PS: Koniec z k³amstwami, obud¼cie siê ludzie albo ja Was obudzê. Ale to bêdzie to zimny prysznic dla tych wszystkich manipulatorów.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #20 : Listopad 30, 2012, 17:00:12 »

..poczekaj jeszcze te 20 dni zanim pójdziesz do s±du,-
i obejrzyj co Grzesiek ma do powiedzenia.

http://youtu.be/HnhaaWccrw0

east
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Listopad 30, 2012, 21:17:39 »

Songo , ten Grzesiek nie¼le siê wkrêci³ Du¿y u¶miech
Jedno zastanawia, ¿e skoro go¶ciu by³ manipulowany przez tylu ró¿nych kolesi, jak sam twierdzi³, to jaka jest gwarancja , ¿e GFOL ,którym uwa¿a , ¿e jest , to nie kolejna manipulacja ? Masz tylko jego s³owo i bardzo, bardzo silne JA .
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #22 : Listopad 30, 2012, 21:34:55 »

East, tu tylko dzia³a "dar" rozró¿niania. I on dzia³a tylko indywidualnie! Oczywi¶cie efekt tego rozró¿niania w znacz±cym stopniu zale¿y od twojej ¶wiadomo¶ci, wibracji itd., pewnie s± dziesi±tki innych warunków. Ale liczy siê g³os wewnêtrzny, intuicja któr± w ostatnim przekazie AA Micha³ nazwa³ g³osem ducha.
W obecnych warunkach logika (3D) zawodzi, a wkrótce pewnie ona te¿ bêdzie jak bajki.
I wszystkie szumne zapowiedzi te¿ wkrótce tak bêdziemy traktowali. Czyje¶ oczekiwania s± zwykle pochodn± jego wyobra¼ni, nawet nie logiki. Zwracam te¿ uwagê na retorykê - s³owo k³amstwo mo¿na stosowaæ tylko do faktów.

between
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Listopad 30, 2012, 22:30:03 »

..poczekaj jeszcze te 20 dni zanim pójdziesz do s±du,-
i obejrzyj co Grzesiek ma do powiedzenia.

http://youtu.be/HnhaaWccrw0

eee, jakie¶ to mêtne, zagmatwane.
w po³owie mi siê odechcia³o.

pozdro
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #24 : Grudzieñ 01, 2012, 02:56:57 »

Songo , ten Grzesiek nie¼le siê wkrêci³ Du¿y u¶miech
Jedno zastanawia, ¿e skoro go¶ciu by³ manipulowany przez tylu ró¿nych kolesi, jak sam twierdzi³, to jaka jest gwarancja , ¿e GFOL ,którym uwa¿a , ¿e jest , to nie kolejna manipulacja ? Masz tylko jego s³owo i bardzo, bardzo silne JA .

poniewa¿ wszyscy graj± znaczonymi kartami,-
pozostaje os. intuicja i bezpo¶redni kontakt ze swoj± dusz± Mrugniêcie

Strony: [1] 2 3 4 5 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: