Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 19:16:05

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 2012 - Ostatnie RozwiÂązanie - Ostatni MiesiÂąc...  (Przeczytany 70055 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Sventer
Gość
« : Listopad 29, 2012, 14:51:18 »

Witam, Was wiem ¿e podobne w±tki ju¿ s± ale proszê o zostawienie tego w±tku tutaj. Zosta³o nam praktycznie miesi±c do koñca roku. Gdzie ten koniec ¶wiata? Czy co¶ siê dzieje? Co¶ siê zmienia? Gdzie jest ³obos? Co z enkim? My¶lê, ¿e ten temat powinni¶my poruszyæ aby OSTATECZNIE OBALIÆ MIT LUCYNY £OBOS. I przy okazji rozwi±zaæ nurtuj±ce nas pytania.

Zamieszczajcie tylko najnowsze informacje.
Co o tym wszystkim myÂślicie?
arteq
Gość
« Odpowiedz #1 : Listopad 29, 2012, 19:37:23 »

od 5 lat myÂślĂŞ dokÂładnie to samo - brednie, kÂłamstwa, manipulacje.
« Ostatnia zmiana: Listopad 29, 2012, 19:37:32 wysłane przez arteq » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #2 : Listopad 29, 2012, 20:04:31 »

No to po kolei proszĂŞ, bez ogĂłlnikĂłw.
Skoro wywoÂłujecie temat to go pociÂągnijcie.
Jestem za wami, tylko konkretnie poproszĂŞ.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
arteq
Gość
« Odpowiedz #3 : Listopad 29, 2012, 20:08:03 »

1. No to mo¿e na pocz¹tek to co by³o g³ównym motywem za³o¿enia pch - ochrona przed nibiru i œciœle zwi¹zane z tym solenne zapewnienia ¿e nadleci (bêdzie widoczna na niebie go³ym okiem)... ju¿ w 2009 r. Potem oczywiœcie data by³a kilka razy przesuwana - wiêc Blueray gdzie jest ta nibiru, widzisz j¹?

2. Odkrycia archeologiczne dokonane przez pch ktĂłre to rzucÂą na kolana caÂły Âświat archeologiczny i tym samym otworzÂą im dorogĂŞ do wykopalisk w dowolnym miejscu - mĂłgÂłbyÂś Blueray wymieniĂŚ jakie to odkrycia i kogo rzuciÂły na kolana?
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #4 : Listopad 29, 2012, 20:30:25 »

Nie jestem obroĂącÂą, ani zwolennikiem PCH, nawet nie mam wcale zamiaru dyskutowaĂŚ w tym wÂątku, ale chĂŞtnie poczytam i mam nadziejĂŞ, Âże nie bĂŞdziecie siĂŞ Âślizgali jedynie po wygodnych dla was faktach i nie pozostaniecie jedynie przy waszych domniemaniach.
Owocnej lektury sobie ÂżyczĂŞ.

Kate
Gość
« Odpowiedz #5 : Listopad 29, 2012, 20:45:50 »

Ostatnie rozwiazanie to bedzie - sudoku- a te "blogoslawione stany" sa out!

Chcieliscie - macie!

Buziak
arteq
Gość
« Odpowiedz #6 : Listopad 29, 2012, 20:46:55 »

NaprawdĂŞ nie wiem jak z TobÂą rozmawiaĂŚ - przedstawiÂłem fakty - konkretne zapowiedzi pch - i to zapowiedzi sztandarowe, fundamenty na ktĂłrych budowali resztĂŞ wizerunku - ktĂłre okazaÂły siĂŞ (co juÂż kilka lat temu przewidziaÂłem - byÂłem przekonany na podstawie wielu znakĂłw, sposobĂłw wypowiedzi, zachowaĂą, stosowania unikĂłw) kÂłamstwem. WiĂŞc weÂź i wytÂłumacz mi o jakim Âślizganiu teraz mĂłwisz? Gdzie w tym co wyÂżej napisaÂłem jest miejsce na domniemania? Tylko proszĂŞ - zgodnie ze swoimi wczeÂśniejszymi uwagami aby nie tworzyĂŚ wielu postĂłw - krĂłtko i merytorycznie.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #7 : Listopad 29, 2012, 20:55:03 »

NapisaÂłem, Âże nie bĂŞdĂŞ dyskutowaÂł. Odpowiedzi na te dwa tematy sÂą na forum i w przekazach Enki, czasami szczere aÂż do bĂłlu.

krzysiek
Gość
« Odpowiedz #8 : Listopad 29, 2012, 23:53:07 »

A ja gotĂłw jestem uwierzyĂŚ w PlanetĂŞ X w takim sensie, w jakim przedstawiali jÂą Sumerowie w swojej spuÂściÂźnie opisanej na glinianych tabliczkach i reliefach (co odbiÂło siĂŞ teÂż echem w artefaktach pozostawionych przez inne staroÂżytne cywilizacje - choĂŚby egipskÂą).

Co innego "przepowiednia" Majów. To tylko jeden artefakt, a w³aœciwie jego wspó³czesna interpretacja.

Inne fakty sÂą pĂłki co takie, Âże w Yellowstone nie dzieje siĂŞ nic niezwykÂłego. ZaglÂądaÂłem tam ostatnio przez zainstalowane w Parku kamery.

A bĂŞdzie, co bĂŞdzie. Albowiem "niezbadane sÂą wyroki Boskie..."  CoÂś
Astre
Gość
« Odpowiedz #9 : Listopad 30, 2012, 03:00:45 »

A ja gotĂłw jestem uwierzyĂŚ w PlanetĂŞ X w takim sensie, w jakim przedstawiali jÂą Sumerowie w swojej spuÂściÂźnie opisanej na glinianych tabliczkach i reliefach (co odbiÂło siĂŞ teÂż echem w artefaktach pozostawionych przez inne staroÂżytne cywilizacje - choĂŚby egipskÂą).

ÂŚmiem twierdziĂŚ, Âże Sumerowie siĂŞ nie mylili umieszczajÂąc na glinianych tabliczkach infos o Planecie X, czyli Nibiru.
Tylko, Âże Sumerowie dowiedzieli siĂŞ o tej planecie od Nibirian (mieszkaĂącĂłw tej planety), ktĂłrzy po prostu odwiedzali Sumer.

Tylko jest jedno ale....

Wczytuj¹c siê bardzo g³êboko w ró¿ne treœci, a nastêpnie próbuj¹c je logicznie ze sob¹ ³¹czyÌ, to wychodzi na to, ¿e Nibiru znajduje siê w tzw. potocznie mówi¹c - równoleg³ych œwiatach.
Tylko wÂłaÂśnie, czym sÂą te rĂłwnolegÂłe Âświaty ?
RĂłwnolegÂłe Âświaty, to struktury oparte na innych strukturach falowych.
SÂą to dalej struktury falowe, ale inaczej zbudowane, a co zatem idzie sÂą one niewidoczne i nie obserwowalne np. przez teleskop.
MyÂśle, Âże moÂżna podaĂŚ twierdzenie, Âże w pewnym sensie  wzajemnie siĂŞ zazebiajÂą z naszym Âświatem,  w ktĂłrym Âżyjemy, ale z drugiej strony jest to odrĂŞbny Âświat.
Czyli, moÂżemy z tego  wyciÂągn¹Ì ostateczne wnioski, Âże  Nibiru nie moÂże bezspoÂśrednio wpÂłyn¹Ì na naszÂą przestrzeĂą, w ktĂłrej Âżyjemy.

Owszem pojawienie w  ukÂładzie sÂłonecznym Nibiru jakiÂś wpÂływ w sensie zakrzywienia ''czasoprzestrzeni'' moÂże mieĂŚ, ale nie w sensie jakichkolwiek kataklizmĂłw, czy innych spektakularnych wydarzeĂą, bo jak wspomniaÂłem sÂą to inne struktury falowe.

Tak przy okazji powiem, ¿e czasem siê zdarza, ¿e nasza œwiadomoœÌ przesuwa siê w tamte struktury.
OsobiÂście miaÂłem taki przypadek, gdzie jadÂąc samochodem nagle zobaczyÂłem dziwne rzeczy, ktĂłre na tej trasie  nie istniejÂą.
ZobaczyÂłem jakieÂś transformatory. A, raczej jakieÂś pole transformatorĂłw poustawiane jedne przy drugim.
Jak na moje oko byÂły to trochĂŞ prymitywne konstrukcje.Niemniej jednak daÂłbym sobie gÂłowĂŞ uci¹Ì, Âże byÂły to transformatory, tylko nieco inaczej  zbudowane. Zasadnicza ró¿nica polegaÂła na tym, Âże  wyraÂźnie byÂło widaĂŚ zwoje grubych drutĂłw, czego nie widaĂŚ na transformatorach, ktĂłre ludzie budujÂą, poniewaÂż nasze transformatory sÂą obudowane, zaekranowane.

Jednym s³owem œwiadomoœÌ moja przesunê³a siê w obszar równoleg³ych struktur falowych, gdzie akurat istnia³a, funkcjonowa³a tam jakaœ cywilizacja.

Dlaczego grupa pod nazwÂą Enki straszy Nubiru, to tego nie wiem.
Ale, domyÂślam siĂŞ, Âże  ten straszak-faÂłsz jest sprytnie wymyÂślony. Bo z jednej strony prawdpodobnie, albo napewno istnieje Nibiru, ale z drugiej nic nie moÂże on w naszej rzeczywistoÂści namieszaĂŚ.
A poniewaÂż nikt  nie moÂże tego zweryfikowaĂŚ, to straszak dla gÂłupich gotowy - zapedzajÂąc tym samym owce do owczarni.

CoÂś mi wewnĂŞtrznie mĂłwi, Âże wÂłaÂśnie NWO, czyli kontrolerzy, to wÂłaÂśnie istoty z tamtej strefy, z tamtych rĂłwnolegÂłych struktur falowych, a nie w sensie stricto Draconis, czyli Reptylianie. A Reptylianie to tylko ''narzĂŞdzia'' w ''rĂŞkach tamtych istot.
A, wiĂŞc mamy BorgiĂłw, HitonĂłw i ArchonĂłw....z tamtych, rĂłwnolegÂłych struktur falowych.

« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2012, 03:06:19 wysłane przez Astre » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #10 : Listopad 30, 2012, 06:31:51 »

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=8649.msg108928#msg108928

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
sfinks
Gość
« Odpowiedz #11 : Listopad 30, 2012, 07:29:19 »

Podoba mi siĂŞ bardzo ,takie podejÂście do sprawy ,,Koniec kalendarza MajĂłw,,
,,Koniec egoizmu i poczÂątek braterstwa .Koniec indywidualizmu i POCZÂĄTEK kolektywizmu,,
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #12 : Listopad 30, 2012, 08:51:50 »

O cholibka, wyjdzie na to, Âże niejaki Karol Marks miaÂł racjĂŞ. Brr !!

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #13 : Listopad 30, 2012, 08:55:45 »

..oby tylko reszta "breivikĂłw" siĂŞ nie przebudziÂła w akcie desperacji  Cool

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
sfinks
Gość
« Odpowiedz #14 : Listopad 30, 2012, 12:19:38 »

O cholibka, wyjdzie na to, Âże niejaki Karol Marks miaÂł racjĂŞ. Brr !!
Czy egoizm i indywidualizm to dobre rozwiÂązanie na koniec tego cyklu ?
Dlaczego braterstwo i wspĂłlnota ,tak bardzo siĂŞ ludziom nie podobajÂą ?
DokÂąd zaprowadziÂł nas indywidualizm i wybujaÂłe ego ? Wystarczy wspomnieĂŚ tutaj specjalistĂłw od wojen i bitew ,ktĂłre miaÂły udowodniĂŚ ich wielkie osobowoÂści  -strategĂłw  , ich wielkoœÌ i samozwaĂącze uznanie siebie za ,,NAD LUDZI,,.
Koniec z tym ! Albo bêdzie wspólnota i bezwarunkowa mi³oœÌ ,albo ¿egnamy siê ze wszystkim i wszystkimi!
Takie jest moje niezachwiane zdanie i zaznaczam ,¿e nie jestem zajad³a i pe³na nienawiœci dla innoœci ,ale sercem ca³ym jestem za ludŸmi prawymi i prawomyœlnymi ,którzy potrafi¹ dzia³aÌ na korzyœÌ swoich bliŸnich ca³kowicie bezinteresownie.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #15 : Listopad 30, 2012, 12:47:08 »

Prezydent Boliwii akurat jest takim czÂłowiekiem. Oddaje 90% swojej pensji na spoÂłeczne cele i jeÂździ starym garbusem, mieszka tam gdzie mieszkaÂł itd. A co jeszcze zrobiÂł np. wielkim koncernom moÂżecie poszukaĂŚ sobie z wujkiem Google.

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #16 : Listopad 30, 2012, 12:56:20 »

jestem z tobÂą sfinks, i tu nie chodzi o Marksa, Engelsa czy Lenina,-
ale o fundamentalnÂą zmianĂŞ.

PS. prezydent czy premier Szwajcarii teÂż jeÂździ autobusem/tramwajem do swojej PRACY!
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2012, 12:56:31 wysłane przez songo1970 » Zapisane

sfinks
Gość
« Odpowiedz #17 : Listopad 30, 2012, 13:12:18 »

jestem z tobÂą sfinks, i tu nie chodzi o Marksa, Engelsa czy Lenina,-
ale o fundamentalnÂą zmianĂŞ.

PS. prezydent czy premier Szwajcarii teÂż jeÂździ autobusem/tramwajem do swojej PRACY!
songo masz racjĂŞ ,tutaj nie chodzi o to kto komu co daje ,kto czym jeÂździ ani nawet o to, co kto mĂłwi i robi .
Chodzi o nas wszystkich ,abyÂśmy siĂŞ nie oglÂądali na nikogo tylko sami podjĂŞli decyzjĂŞ ,co tak naprawdĂŞ siĂŞ liczy?
Co jest najwaÂżniejsze  dla nas ,jacy my jesteÂśmy ? Na co nas staĂŚ?Do czego d¹¿ymy ?
Tutaj nie chodzi o prawicowe pogl¹dy ,ale o prawoœÌ serca ,naszego serca.
JACK
Gość
« Odpowiedz #18 : Listopad 30, 2012, 15:48:11 »

Wg mnie  przemiana zajmie trochĂŞ czasu  a jej  trzon zajdzie za kadencji obecnego premiera Polski,

namaszczonego przez "DuchowÂą HierarchiĂŞ"  juÂż w momencie swojej inkarnacji  na dotrwanie do koĂąca  "Starej Ery"

Donald  (imiĂŞ po ojcu - celtyckie "Silny WÂładca" )   Tu..Sk... nazwisko jakby niedokoĂączone, urwane

CaÂłkiem prawdopodobne, Âże zmiany zacznÂą siĂŞ  w tym przesileniu zimowym,  a trzon zmian w roku  13tym - liczba Chrystusa (12aposto³ów +ON- dlatego znienawidzona przez demony)

Obecnie planeta jest stale w czasowym  wÂładaniu Rdzenia, czyli Lucyfera, ale ta powszechna "Cyfryzacja i WolnoœÌ ponad wszystko",

powinna zostaĂŚ zahamowana przez   OJCA
    poprzez  "wrzenie"  i eskalacjĂŞ zachowaĂą zwierzcych  ktĂłre dominujÂą  w okreÂślonych czĂŞÂściach Ziemi, obecnie takÂże w Polsce(zresztÂą zgodnie z "Planem").

wg jasnowidzÂącego ks. Adama SkwarczyĂąskiego  dojdzie w tym okresie do ostrego szykanowania i przeÂśladowania KK, 

ale ten okres potrwa (wg tego KsiĂŞdza) okoÂło 10 miesiĂŞcy.

A potem  powinien przyjœÌ czas na ... Nibiru, czyli tzw. BoskÂą IngerencjĂŞ i zmianĂŞ osi Ziemi.

Wg cytowanego przeze mnie Zetatalk -   Obiekt  Px   niezmiennie stoi i czeka  w pobliÂżu SÂłoĂąca.

Pozostaje  ufaĂŚ  Najwyszym WÂładzom,  szczegĂłlnie Chrystusowi  cokolwiek zÂłego (np. wojna) by siĂŞ nie dziaÂło.

Sventer
Gość
« Odpowiedz #19 : Listopad 30, 2012, 16:22:17 »

Kod:
1. No to mo¿e na pocz¹tek to co by³o g³ównym motywem za³o¿enia pch - ochrona przed nibiru i œciœle zwi¹zane z tym solenne zapewnienia ¿e nadleci (bêdzie widoczna na niebie go³ym okiem)... ju¿ w 2009 r. Potem oczywiœcie data by³a kilka razy przesuwana - wiêc Blueray gdzie jest ta nibiru, widzisz j¹?

Popieram te s³owa artqa mimo ogromnych ró¿nic myœlowych. PCH da³o nam w nie jednej sesji dowody na swoje k³amstwa, Nibiru itd. Oszuka³o wiêkszoœÌ darczyùców i doprowadza do samego z³ego. Jestem zdecydowanie d³ugo na tym forum, bo od samego jego powstania i ju¿ wiele widzia³em i czyta³em. Co by ktoœ chcia³ zw¹tpiÌ, to w jednym arteq ma racjê jak i inni sceptycy ¿e to BY£O K£AMSTWO. A dowód ostateczny otrzymacie ju¿ wkrótce, po to ten w¹tek.

Dodatkowo powiem od siebie, ¿e bêdê pierwsz¹ osob¹ która wypowie siê w dniu ostatecznym w tym temacie. Wyleje wtedy wszystkie k³amstwa lucyny zebrane w ca³oœÌ, a druga rzecz sprawa pójdzie do prokuratury za wy³udzanie pieniêdzy naiwnych ludzi. Trzecia rzecz sprawa pójdzie do mediów wraz z dowodami na obalenie tego chorego projektu Cheopsa. Czas z tym skoùczyÌ. Dlatego te¿ bêdzie koniec œwiata ale tylko dla PCH. Ju¿ wkrótce polec¹ pierwsze g³owy jak siê ludzie "obudz¹" z tego oszustwa. Ile trzeba mieÌ g³upoty aby wierzyÌ komuœ, kto tak k³amie w sesjach.

Pozdro
Mora(Ci co pamiĂŞtajÂą)

PS: Koniec z kÂłamstwami, obudÂźcie siĂŞ ludzie albo ja Was obudzĂŞ. Ale to bĂŞdzie to zimny prysznic dla tych wszystkich manipulatorĂłw.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #20 : Listopad 30, 2012, 17:00:12 »

..poczekaj jeszcze te 20 dni zanim pĂłjdziesz do sÂądu,-
i obejrzyj co Grzesiek ma do powiedzenia.

http://youtu.be/HnhaaWccrw0

east
Gość
« Odpowiedz #21 : Listopad 30, 2012, 21:17:39 »

Songo , ten Grzesiek nieÂźle siĂŞ wkrĂŞciÂł DuÂży uÂśmiech
Jedno zastanawia, ¿e skoro goœciu by³ manipulowany przez tylu ró¿nych kolesi, jak sam twierdzi³, to jaka jest gwarancja , ¿e GFOL ,którym uwa¿a , ¿e jest , to nie kolejna manipulacja ? Masz tylko jego s³owo i bardzo, bardzo silne JA .
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #22 : Listopad 30, 2012, 21:34:55 »

East, tu tylko dzia³a "dar" rozró¿niania. I on dzia³a tylko indywidualnie! Oczywiœcie efekt tego rozró¿niania w znacz¹cym stopniu zale¿y od twojej œwiadomoœci, wibracji itd., pewnie s¹ dziesi¹tki innych warunków. Ale liczy siê g³os wewnêtrzny, intuicja któr¹ w ostatnim przekazie AA Micha³ nazwa³ g³osem ducha.
W obecnych warunkach logika (3D) zawodzi, a wkrĂłtce pewnie ona teÂż bĂŞdzie jak bajki.
I wszystkie szumne zapowiedzi teÂż wkrĂłtce tak bĂŞdziemy traktowali. CzyjeÂś oczekiwania sÂą zwykle pochodnÂą jego wyobraÂźni, nawet nie logiki. Zwracam teÂż uwagĂŞ na retorykĂŞ - sÂłowo kÂłamstwo moÂżna stosowaĂŚ tylko do faktĂłw.

between
Gość
« Odpowiedz #23 : Listopad 30, 2012, 22:30:03 »

..poczekaj jeszcze te 20 dni zanim pĂłjdziesz do sÂądu,-
i obejrzyj co Grzesiek ma do powiedzenia.

http://youtu.be/HnhaaWccrw0

eee, jakieÂś to mĂŞtne, zagmatwane.
w poÂłowie mi siĂŞ odechciaÂło.

pozdro
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #24 : Grudzień 01, 2012, 02:56:57 »

Songo , ten Grzesiek nieÂźle siĂŞ wkrĂŞciÂł DuÂży uÂśmiech
Jedno zastanawia, ¿e skoro goœciu by³ manipulowany przez tylu ró¿nych kolesi, jak sam twierdzi³, to jaka jest gwarancja , ¿e GFOL ,którym uwa¿a , ¿e jest , to nie kolejna manipulacja ? Masz tylko jego s³owo i bardzo, bardzo silne JA .

poniewaÂż wszyscy grajÂą znaczonymi kartami,-
pozostaje os. intuicja i bezpoÂśredni kontakt ze swojÂą duszÂą MrugniĂŞcie

Strony: [1] 2 3 4 5 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: