blueray21
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
|
« Odpowiedz #100 : Grudzień 08, 2012, 16:10:05 » |
|
AleÂż Sventer, gdy wszyscy razem zniknÂą, to nikt nie zniknie, nie zauwaÂżysz, bo dalej bĂŞdÂą razem.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #101 : Grudzień 08, 2012, 16:15:54 » |
|
..mĂłwiÂłem jak NRDowcy, obudzili siĂŞ w RFN- wszyscy
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
sfinks
Gość
|
|
« Odpowiedz #102 : Grudzień 08, 2012, 19:20:06 » |
|
Na pewno zniknie pewna struktura ,a my przemieÂścimy siĂŞ do innej rzeczywistoÂści .Na pewno nie bĂŞdzie nas na dotychczasowej planecie ,w jej dotychczasowej materialnej postaci .
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
|
|
« Odpowiedz #103 : Grudzień 08, 2012, 20:18:37 » |
|
No w³aœnie. Nasz obraz przysz³oœci jest pe³en naszych przekonaù o tym jak ona ma wygl¹daÌ. Niektórzy mieli wizje, przeb³yski itp. Nawet jeœli, to pozostaje kwestia interpretacji. Niestety to wszystko jest drastycznie filtrowane przez nasz umys³, a tym samym nawet podœwiadomy system wierzeù, zreszt¹ inaczej siê nie da odebraÌ wizji. Jedyne co mo¿na okreœliÌ prawdziwie to s¹ uczucia! St¹d mój apel, mo¿e zwracajmy wiêcej uwagi jak tam bêdziemy siê czuli (podobno uczucia nie k³ami¹) i nie przywi¹zujmy wielkiej wagi jak to ma wygl¹daÌ. Jeœli chodzi o przekazy opisów jest niezmiernie ma³o i generalnie twierdz¹, ¿e nie mo¿na tego oddaÌ jêzykiem 3D. Generalnie wszystkie twierdz¹, ¿e dla nas nic ju¿ nie bêdzie takie samo. Myœlê, ¿e to akurat odnosi siê do naszego postrzegania, które ulegnie drastycznym zmianom z powodu zmian w œwiadomoœci. Du¿o czasu nam nie zosta³o, wiêc róbmy dla siebie, to o co nas prosz¹ - uwalniajmy wszelkie "ogony" 3D, które ju¿ nam nie s³u¿¹. Uwalniajmy sytuacje, osoby, nawet najbli¿sze, co wcale nie oznacza, ¿e siê rozstajemy, uwalniamy energetyczne po³¹czenia - w³aœciwie wszystko co z przesz³oœci nam wyp³ynie teraz. Ostatnie 2 przekazy AA Micha³a w "Inni o energii" by³y o tym, to ju¿ ostatni czas, aby pozbywaÌ siê energetycznych obci¹¿eù. W pewnym sensie przyjdzie, co ma przyjœÌ, dla nas wybiera³a nasza dusza, choÌ pewien wp³yw mamy z fizycznoœci, wiêc go wykorzystajmy. Tu nie ma lekko, ka¿dy pracuje na swoje konto. Marzenia i sny pomog¹ nam nieco odnaleŸÌ siebie, ale na dziœ chyba nie s¹ w stanie nas do tego przygotowaÌ. Mog¹ byÌ piêkne, ale to tylko nasze wyobra¿enia.
|
|
|
|
|
|
|
sfinks
Gość
|
|
« Odpowiedz #104 : Grudzień 09, 2012, 06:04:20 » |
|
Niebo i piekÂło ,to tylko stan naszej ÂświadomoÂści .W takim przypadku uczucia ,a raczej odczucia bĂŞdÂą graÂły najwaÂżniejszÂą rolĂŞ. MĂłwimy czĂŞsto Âże ,,czujemy siĂŞ jak w niebie,, ,taki stan wystĂŞpuje gdy jesteÂśmy z czegoÂś zadowoleni ,gdy wszystko siĂŞ piĂŞknie ukÂłada ,gdy nie ma przeciwnoÂści losu ,po prostu jesteÂśmy szczĂŞÂśliwi .Jednak stany takie sÂą krĂłtkotrwaÂłe i ,,pĂŞkajÂą jak baĂąka mydlana,, Ludzie od zawsze marzÂą o tym ,jak zatrzymaĂŚ szczĂŞÂście na dÂłuÂżej ,jak przedÂłuÂżyĂŚ tan bÂłogi stan ? Ale mimo wysiÂłkĂłw ,na ziemi jest to nie moÂżliwe.Jak to siĂŞ mĂłwi u nas ,,jak siĂŞ polepszy ,to siĂŞ popiepszy ,,
Natomiast jest du¿a nadzieja ,¿e gdy nadejdzie inna rzeczywistoœÌ ,to stan naszyj œwiadomoœci bêdzie w³aœnie pe³en szczêœliwoœci .Wtedy nic inne nie powinno byÌ wa¿ne,ani jak wygl¹damy ,ani z czego jesteœmy zbudowani ,ani nawet to czy mamy jakieœ cia³o czy nie?
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
|
« Odpowiedz #105 : Grudzień 17, 2012, 16:52:56 » |
|
5 Dni... na TVN PLAYER dodali nowy odcinek nie do wiary. Jako ciekawostka polecam poszukaĂŚ obejrzeĂŚ
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #106 : Grudzień 17, 2012, 20:33:13 » |
|
nieobiektywny.
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
|
« Odpowiedz #107 : Grudzień 21, 2012, 16:10:57 » |
|
No wiĂŞc hej czoÂłem i tak dalej, mamy koniec Âświata zapowiadany przez Lucynosa, Samuela Enkiego vel projekt cheops, oszustwa. I co teraz?
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
|
|
« Odpowiedz #108 : Grudzień 21, 2012, 16:20:42 » |
|
NastĂŞpny, odpowiedzi sÂą w nowym wÂątku - Koniec Âświata ...
|
|
|
|
|
|
|
sfinks
Gość
|
|
« Odpowiedz #109 : Grudzień 21, 2012, 20:20:48 » |
|
No wiĂŞc hej czoÂłem i tak dalej, mamy koniec Âświata zapowiadany przez Lucynosa, Samuela Enkiego vel projekt cheops, oszustwa. I co teraz? Kto wie czÂłowieku co miaÂło byĂŚ i co mogÂło byĂŚ zmienione .MoÂże ktoÂś lub coÂś zmieniÂło przeznaczenie naszego Âświata ? Nie wiesz nic ,kompletnie nic o sprawie ,a wypowiadasz siĂŞ jak jakiÂś ekspert.
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #110 : Grudzień 21, 2012, 20:34:46 » |
|
A teraz jest wszystko wyjasnione i wszyscy sa szczesliwi. To przeciesz jest swietne zakonczenie dla wszystkich ludzi na tym swiecie.
|
|
|
|
|
|
|
sfinks
Gość
|
|
« Odpowiedz #111 : Grudzień 21, 2012, 20:45:51 » |
|
Uwa¿am ,¿e najwa¿niejsze jest ,¿e 13 baktun ,czyli zamkniêcie siê cyklu czasowego wed³ug wyliczeù Majów nie skoùczy³ siê jak¹œ tragedi¹ .Jest to pozytywne zakoùczenie wszelkich spekulacji ,oczekiwaù i przewidywaù . Nie rozumiem pretensji tych ludzi ,którzy maj¹ za z³e ,ze nie wydarzy³a siê ¿adna tragedia . ¯YJCIE ,CIESZCIE SIà ¯YCIEM I DAJCIE ¯Yà INNYM.
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
|
« Odpowiedz #112 : Grudzień 21, 2012, 20:56:47 » |
|
Uwa¿am ,¿e najwa¿niejsze jest ,¿e 13 baktun ,czyli zamkniêcie siê cyklu czasowego wed³ug wyliczeù Majów nie skoùczy³ siê jak¹œ tragedi¹ .Jest to pozytywne zakoùczenie wszelkich spekulacji ,oczekiwaù i przewidywaù . Nie rozumiem pretensji tych ludzi ,którzy maj¹ za z³e ,ze nie wydarzy³a siê ¿adna tragedia . ¯YJCIE ,CIESZCIE SIà ¯YCIEM I DAJCIE ¯Yà INNYM.
Tym byli zainteresowani ciemni, ale juÂż po nich, wiĂŞc nie ma siĂŞ juÂż o co martwiĂŚ. Teraz czekajmy na oficjalne ujawnienie Gwiezdnej Rodziny na wielkich okrĂŞtach. Ciekawe, jakie bĂŞdÂą nowe informacje w tej dziedzinie, kiedy lÂądujÂą ? Za rok, m-c ? lub za parĂŞ lat ?
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
|
|
« Odpowiedz #113 : Grudzień 21, 2012, 21:18:07 » |
|
Niezbyt szybko, musz¹ du¿o popracowaÌ, aby dotar³o do œwiadomoœci masowej, ¿e nie jesteœmy sami, ¿eby zwalczyÌ strach przed obcymi wygenerowany przez "Dzieù Niepodleg³oœci" i ró¿ne takie. Dopóki nie wyjdzie to od "polityki" bêdzie zastój. A my mamy podnosiÌ nadal wibracje, ¿ebyœmy mogli ich widzieÌ bezpoœrednio.
|
|
|
|
|
|
|
sfinks
Gość
|
|
« Odpowiedz #114 : Grudzień 21, 2012, 21:22:58 » |
|
Ludzie dajcie spokój z tymi okrêtami ,czy wy ju¿ nic nie mo¿ecie wyobra¿aÌ sobie bez tych materialnych gratów. Proszê was dajmy spokój materii ,nie ma ona ¿adnej przysz³oœci ,a co za tym idzie ¿adne materialne graty ,nic nie maja tu do roboty. Tylko cia³a potrzebuj¹ siê przemieszczaÌ w statkach zbudowanych z materii .Zostawmy swoje cia³a ,przyjrzyjmy siê im dok³adnie ,czym s¹? Zwierzyna w czystej postaci-miêcho ,miêcho i jeszcze raz miêcho . Ta postaÌ musi z czasem ulec rozpadowi i na pewno nikt nie bêdzie ¿a³owa³ tego truch³a.Jesteœmy przeznaczeni do innej egzystencji ,niematerialnej ,subtelnej ,godnej aby nazwaÌ j¹ cz³owiekiem . Na razie jesteœmy uwiêzieni w grubej materii ,ale to musi siê zmieniÌ .¯adne statki kosmiczne nam nie pomog¹-dok¹d niby mia³y by nas zawieŸÌ? Tu potrzebny jest logiczny umys³.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
|
|
« Odpowiedz #115 : Grudzień 21, 2012, 21:44:32 » |
|
Niestety, albo stety sfinksie. Dziêki Bogu nie opuszczamy materii, tylko j¹ transformujemy. Nie ma dezintegracji, nie ma szoku. Niebo zafundowa³o nam naj³agodniejsze przejœcie z mo¿liwych i ju¿ mo¿emy za to byÌ wdziêczni. Czyst¹ postaci¹ ducha byliœmy i sami (ponoÌ) siê tu wepchaliœmy, wiêc duchowi to wszystko by³o potrzebne. WiêkszoœÌ "starych dusz" mia³a tysi¹ce ¿ywotów we wszystkich mo¿liwych rolach i konfiguracjach, szkoda czasu na opisywanie tego. S¹ oczywiœcie tacy, którzy po tej operacji "Wzniesienie" porzuc¹ fizyczne skafandry i pozostan¹ w sferze ducha w wy¿szych wymiarach, ale wymiar do którego weszliœmy / wchodzimy jest nadal fizyczny i dualny, aczkolwiek nasza fizycznoœÌ siê zmieni w tym od¿ywianie i dualnoœÌ te¿ bêdzie "p³ytka". Nie ma co narzekaÌ, przesz³oœÌ ju¿ by³a, popatrz naprzód na twój cel - rozumiem forma duchowa. Statki nie maja nas zabieraÌ! Po czêœci oni bêd¹ z nami "mieszkali" tutaj. My te¿ bêdziemy wybierali siê w kosmos. To ma byÌ docelowo JednoœÌ, oczywiœcie w jej ramach ka¿dy nadal jest odrêbny, ale nie oddzielony. Ale to nie jutro, bo my nie jesteœmy na to przygotowani. Wiêc œpijcie spokojnie.
|
|
|
|
|
|
|
Szmer
Gość
|
|
« Odpowiedz #116 : Grudzień 21, 2012, 21:46:50 » |
|
Ludzie dajcie spokój z tymi okrêtami ,czy wy ju¿ nic nie mo¿ecie wyobra¿aÌ sobie bez tych materialnych gratów. Proszê was dajmy spokój materii ,nie ma ona ¿adnej przysz³oœci ,a co za tym idzie ¿adne materialne graty ,nic nie maja tu do roboty. Tylko cia³a potrzebuj¹ siê przemieszczaÌ w statkach zbudowanych z materii .Zostawmy swoje cia³a ,przyjrzyjmy siê im dok³adnie ,czym s¹? Zwierzyna w czystej postaci-miêcho ,miêcho i jeszcze raz miêcho . Ta postaÌ musi z czasem ulec rozpadowi i na pewno nikt nie bêdzie ¿a³owa³ tego truch³a.Jesteœmy przeznaczeni do innej egzystencji ,niematerialnej ,subtelnej ,godnej aby nazwaÌ j¹ cz³owiekiem . Na razie jesteœmy uwiêzieni w grubej materii ,ale to musi siê zmieniÌ .¯adne statki kosmiczne nam nie pomog¹-dok¹d niby mia³y by nas zawieŸÌ? Tu potrzebny jest logiczny umys³.
To brzmi jak oÂświadczenie samobĂłjcy... swojÂą drogÂą, nie wszyscy podzielajÂą Twoje zdanie. materialna egzystencja nie jest godna bycia czÂłowiekiem? To czym niby wedÂług Ciebie jest czÂłowiek? Ja jestem materialny, jestem czÂłowiekiem i bardzo mi z tym dobrze. JeÂżeli ten Âświat jest dla Ciebie mimo wszystko taki przygnĂŞbiajÂący to jest mi Ciebie bardzo Âżal. Owszem, jest wiele zÂła na tym Âświecie ale ja jednak wolĂŞ coÂś z tym robiĂŚ niÂż ÂżyĂŚ do koĂąca Âżycia w swojej wyimaginowanej baÂśni zwanej "gdzie indziej bĂŞdzie lepiej". Tak wiĂŞc rozpadowi to powinno ulec te twoje truchÂło wyimaginowanej niematerialnej subtelnoÂści... zejdÂź na ziemiĂŞ, znajdÂź ludzi, ktĂłrzy dadzÂą Ci wiĂŞcej radoÂści i zacznij ÂżyĂŚ tak abyÂś byÂła godna nazwania CiĂŞ czÂłowiekiem. I nie pisz mi o logice bo to akurat bardzo materialne zagadnienie
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 21:49:35 wysłane przez Szmer »
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
|
« Odpowiedz #117 : Grudzień 21, 2012, 21:46:56 » |
|
sfinsk a ty tez widac pozjadales wszystkie rozumy. Prawie jak Lucyna i jej sesje razem z cala kompani¹ forumowych kotów(pozdrowienia dla kota) który tak sie wspiera³, serdeczne podziekowania dla pani Horoszy czy jak jej tam z radia, pan wójcik barava dla pana, dziœ gwiazd¹ wieczoru bêdzie jednak kiara i jej sekta, moglbym tak wymieniaÌ ale po co? Dla Was i tak ju¿ jest koniec, to co wy uwa¿aliœcie za racjê bytu pad³o, nie macie pojêcia o prawdziwym œwiecie, o nauce, o przewidywaniach. Zastanówcie siê gdzie to wasze oœwiecenie? Ktore serwowa³ Wam enki w sesjach? Umar³o wraz z Waszymi umys³ami. Jeœli ktokolwiek, chce znaÌ prawdê o œwiecie, sam szuka nie imituje wiedzy enkiego, sam sprawdza, dzia³a a nie biernie siê ogl¹da za sektami. Jestem bardzo zadowolony poniewa¿ mój test wszystkich wtedy obecnych na forum móg³ Wasze chore umys³y obudziÌ ju¿ 4 lata temu. I nawet gdybym chcia³, ka¿dy by to móg³ zrobiÌ znów Was bym przetestowa³ i sta³o by siê dok³adnie to samo. Prawdziw¹ wiedzê nios¹ ludzie czêsto chorzy jak savanci, osoby, które prze¿y³y kilka wypadków, s¹ w stanie agonalnym, albo te¿ maj¹ prawdziwy dar ale wtedy te osoby mówi¹ o konkretach, przekazuj¹ nam naukê, która ma nas nauczyÌ ¿yÌ i rozumieÌ to. Enki tego nie mia³, by³ zwyk³ym wymys³em, mota³, pl¹ta³. Czy potrzeba Wam by³o tyle czasu abyœcie to zrozumieli? Wspó³czuje temu narodowi Polskiemu, sam jestem polakiem ¿e tyle przeszliœmy, tyle razy nas palono i zabijano a teraz sami polacy siebie zatracaj¹ na rzecz takich projektów jak ten. Nikt nie jest idealny, tak¿e ja i ka¿dy cz³owiek ma jakieœ wady ale z nimi walczy, ja ju¿ wiele w sobie zmieni³em, zrozumia³em i nauczy³em. Probowa³em podzieliÌ siê t¹ wiedz¹, która zosta³a WYŒMIANA i WYRZUCONA do kosza. Jak chcecie, powiem Wam tyle, ¿e jest to kolejna lekcja dla mnie i teraz bêdê poziom wy¿ej a Wy dalej siedŸcie sobie w tym bagnie.
|
|
|
|
|
|
|
sfinks
Gość
|
|
« Odpowiedz #118 : Grudzień 21, 2012, 21:51:05 » |
|
Okey,chciaÂłam tylko wyraziĂŚ swoje zdanie i odczucie.Jest ono takie ,Âże na samÂą myÂśl o statkach ,maszynach i robotach jest mi nie dobrze .Widocznie ewidentnie nie nadajĂŞ siĂŞ do tego Âświata ,to jest dla mnie bardzo trudne przejÂście.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
|
|
« Odpowiedz #119 : Grudzień 21, 2012, 21:58:45 » |
|
No to pogratulowaĂŚ oÂświecenia, tylko ci o ktĂłrych mĂłwisz dawno odeszli od tego tematu, chociaÂż tu jeszcze powiĂŞkszyÂłeÂś ten worek pakujÂąc jak rozumiem do niego wszystkich z wyjÂątkiem siebie. To juÂż znamy. Ale czujesz siĂŞ wzniesiony, przynajmniej ponad innych, wiĂŞc tak trzymaj i baw siĂŞ dobrze, chociaÂż mĂłgÂłbyÂś sobie darowaĂŚ chodzenie innym po gÂłowach, ale co tam.
|
|
|
|
|
|
|
biolog2
Gość
|
|
« Odpowiedz #120 : Grudzień 21, 2012, 22:00:25 » |
|
.... ale miĂŞcho jest dobre i smaczne i poÂżywne.
MoÂże ciaÂło ulega rozpadowi ale pierwiastki wchodzÂące w jego skÂład idÂą dalej w tzw. obieg materii. WiĂŞc nawet jak Umrzesz to za miliardy lat z pierwiastkĂłw wchodzÂących w skÂład Twojego ciaÂła powstaĂŚ moÂże planeta albo jakaÂś inna komĂłrka. Co w tej materii jest zÂłego ? Materia po prostu jest ... i bĂŞdzie
Najbardziej podoba mi siĂŞ ten tekst:
"JesteÂśmy przeznaczeni do innej egzystencji ,niematerialnej ,subtelnej ,godnej aby nazwaĂŚ jÂą czÂłowiekiem ."
To znaczy jakiej egzystencji ? Umiesz mi podaĂŚ definicjĂŞ czÂłowieczeĂąstwa ? Mam inne pytanie
"Kto wie czÂłowieku co miaÂło byĂŚ i co mogÂło byĂŚ zmienione .MoÂże ktoÂś lub coÂś zmieniÂło przeznaczenie naszego Âświata ? Nie wiesz nic ,kompletnie nic o sprawie ,a wypowiadasz siĂŞ jak jakiÂś ekspert."
SkÂąd to wiadomo, Âże w ogĂłle zmieniÂło ? SkÂąd wiadomo, Âże w ogĂłle byÂło cokolwiek w planie ? SkÂąd, wiadomo Âże to co podane jest prawdÂą ?
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
|
« Odpowiedz #121 : Grudzień 21, 2012, 22:00:29 » |
|
Tak jak mówisz blue. Jak widzê, co nasi naukowcy wyprawiaj¹ z projektami statków i "selekcja" ludzi, którzy mog¹ lecieÌ, to jest to podobne jak to by³o w filmie 2012. Bo ten to, a ta tamto. Zastanawiaj¹ siê jak w systemie w kosmosie kobieta ma rodziÌ ? Kombinuj¹ nad sztuczn¹ grawitacj¹. Tak od tygodni tr¹bi¹ w NGeographic, i w tym momencie tak¿e to powtarzaj¹. Dlatego takie statki z wy¿szych cywilizacji, to dla nas postêp w kolejnej egzystencji. Poza tym, jak d³ugo bêd¹ na drogach wylewaÌ ten œmierdz¹cy asfalt ?? Jak nam zapowiedzieli otrzymamy pojazdy, jestem ciekaw, jak wygl¹da³o by takie pierwsze latanie jak na ziemi - drodze, kierowcy s¹ przeciêtni, albo ca³kowicie zieloni i pope³niaj¹ b³êdy. Z pewnoœci¹ by³a by jakaœ szkó³ka lotnicza-pojazdowa. I po czym mo¿na by by³o bezpiecznie podró¿owaÌ po Polsce, lub Europie, b¹dŸ Ameryce. To taki ma³y "wybieg" w przysz³oœÌ. Ja obecnie mam inny i wa¿ny priorytet, muszê sp³aciÌ do zera dwie karty kredytowe, i bêdê spokojny, gdy to osi¹gnê, i wyjdê na + i wiem wtedy, ¿e mam swoje fundusze, i nie jestem uzale¿niony od jakichœ tam bangsterów. A poza tym co z NESAR¥ ?
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 22:17:13 wysłane przez komandos040 »
|
|
|
|
|
Szmer
Gość
|
|
« Odpowiedz #122 : Grudzień 21, 2012, 22:05:39 » |
|
statkĂłw, maszy Okey,chciaÂłam tylko wyraziĂŚ swoje zdanie i odczucie.Jest ono takie ,Âże na samÂą myÂśl o statkach ,maszynach i robotach jest mi nie dobrze .Widocznie ewidentnie nie nadajĂŞ siĂŞ do tego Âświata ,to jest dla mnie bardzo trudne przejÂście. StatkĂłw, maszyn i robotĂłw teÂż pĂłki co nie ma. Co najwyÂżej roboty kuchenne i samochody... widzisz i to jest ten problem, Was "oÂświeconych". Napchacie sobie gÂłowĂŞ jakimiÂś bzdurami, dostaniecie jakiÂś paranoi i potem tworzycie sobie jakieÂś bajki, ktĂłre majÂą was zbawiĂŚ. Ostrzegam Âże jak siĂŞ z tym przesadzi to siĂŞ lÂąduje w takim Âślicznym pokoiku bez klamek... wiĂŞc jeszcze raz dobrze radzĂŞ... zejdÂźcie na ziemiĂŞ i skoĂączcie te swoje paranoje, kompleksy i inne dolegliwoÂści.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #123 : Grudzień 21, 2012, 22:11:03 » |
|
Najbardziej podoba mi siĂŞ ten tekst:
"JesteÂśmy przeznaczeni do innej egzystencji ,niematerialnej ,subtelnej ,godnej aby nazwaĂŚ jÂą czÂłowiekiem ."
To znaczy jakiej egzystencji ? Umiesz mi podaĂŚ definicjĂŞ czÂłowieczeĂąstwa ? (..) SkÂąd to wiadomo, Âże w ogĂłle zmieniÂło ? SkÂąd wiadomo, Âże w ogĂłle byÂło cokolwiek w planie ? SkÂąd, wiadomo Âże to co podane jest prawdÂą ?
Bardzo dobre pytania , bo dziêki nim mo¿esz wejœÌ g³êbiej w "królicz¹ norê". Kto ma to wiedzieÌ ? Kto wie ? Sk¹d przekonanie ?
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
|
« Odpowiedz #124 : Grudzień 21, 2012, 22:12:57 » |
|
sfinsk a ty tez widac pozjadales wszystkie rozumy. Prawie jak Lucyna i jej sesje razem z cala kompani¹ forumowych kotów(pozdrowienia dla kota) który tak sie wspiera³, serdeczne podziekowania dla pani Horoszy czy jak jej tam z radia, pan wójcik barava dla pana, dziœ gwiazd¹ wieczoru bêdzie jednak kiara i jej sekta, moglbym tak wymieniaÌ ale po co? Dla Was i tak ju¿ jest koniec, to co wy uwa¿aliœcie za racjê bytu pad³o, nie macie pojêcia o prawdziwym œwiecie, o nauce, o przewidywaniach. Zastanówcie siê gdzie to wasze oœwiecenie? Ktore serwowa³ Wam enki w sesjach? Umar³o wraz z Waszymi umys³ami. Jeœli ktokolwiek, chce znaÌ prawdê o œwiecie, sam szuka nie imituje wiedzy enkiego, sam sprawdza, dzia³a a nie biernie siê ogl¹da za sektami. Jestem bardzo zadowolony poniewa¿ mój test wszystkich wtedy obecnych na forum móg³ Wasze chore umys³y obudziÌ ju¿ 4 lata temu. I nawet gdybym chcia³, ka¿dy by to móg³ zrobiÌ znów Was bym przetestowa³ i sta³o by siê dok³adnie to samo. Prawdziw¹ wiedzê nios¹ ludzie czêsto chorzy jak savanci, osoby, które prze¿y³y kilka wypadków, s¹ w stanie agonalnym, albo te¿ maj¹ prawdziwy dar ale wtedy te osoby mówi¹ o konkretach, przekazuj¹ nam naukê, która ma nas nauczyÌ ¿yÌ i rozumieÌ to. Enki tego nie mia³, by³ zwyk³ym wymys³em, mota³, pl¹ta³. Czy potrzeba Wam by³o tyle czasu abyœcie to zrozumieli? Wspó³czuje temu narodowi Polskiemu, sam jestem polakiem ¿e tyle przeszliœmy, tyle razy nas palono i zabijano a teraz sami polacy siebie zatracaj¹ na rzecz takich projektów jak ten. Nikt nie jest idealny, tak¿e ja i ka¿dy cz³owiek ma jakieœ wady ale z nimi walczy, ja ju¿ wiele w sobie zmieni³em, zrozumia³em i nauczy³em. Probowa³em podzieliÌ siê t¹ wiedz¹, która zosta³a WYŒMIANA i WYRZUCONA do kosza. Jak chcecie, powiem Wam tyle, ¿e jest to kolejna lekcja dla mnie i teraz bêdê poziom wy¿ej a Wy dalej siedŸcie sobie w tym bagnie. Sventer powiedz mi co bra³eœ ? Mo¿e siê z nami podzielisz tym towarkiem ? Od kiedy byliœmy do teraz sympatykami i zwolennikami PCH ?? Chyba coœ Ci siê pomerda³o. To ¿e mamy to forum "przy" PCH, to nie znaczy , ¿e jesteœmy, lub byliœmy z ich gniazda. Jesteœmy grup¹ racjonalnych sceptyków, którzy ju¿ dawno , ¿e tak powiem "olaliœmy" przekazy enkiego, i ich podobnym. Analizowaliœmy to co przedstawia³a Kiara i Blu. Ale Tobie nic do tego, wiêc nie wrzucaj nas do jednego worka. Spójrz na siebie. Nie s¹dŸ, a nie bêdziesz s¹dzony !
|
|
|
|
|
|
|
|