Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 06:46:59

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 2012 - Ostatnie Rozwi±zanie - Ostatni Miesi±c...  (Przeczytany 66918 razy)
0 u¿ytkowników i 17 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #100 : Grudzieñ 08, 2012, 16:10:05 »

Ale¿ Sventer, gdy wszyscy razem znikn±,  to nikt nie zniknie, nie zauwa¿ysz, bo dalej bêd± razem.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #101 : Grudzieñ 08, 2012, 16:15:54 »

..mówi³em jak NRDowcy, obudzili siê w RFN- wszyscy Du¿y u¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
sfinks
Go¶æ
« Odpowiedz #102 : Grudzieñ 08, 2012, 19:20:06 »

Na pewno zniknie pewna struktura ,a my przemie¶cimy siê do innej rzeczywisto¶ci .Na pewno nie bêdzie nas na dotychczasowej planecie ,w jej dotychczasowej materialnej postaci .
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #103 : Grudzieñ 08, 2012, 20:18:37 »

No w³a¶nie. Nasz obraz przysz³o¶ci jest pe³en naszych przekonañ o tym jak ona ma wygl±daæ. Niektórzy mieli wizje, przeb³yski itp.
Nawet je¶li, to pozostaje kwestia interpretacji. Niestety to wszystko jest drastycznie filtrowane przez nasz umys³, a tym samym nawet pod¶wiadomy system wierzeñ, zreszt± inaczej siê nie da odebraæ wizji. Jedyne co mo¿na okre¶liæ prawdziwie to s± uczucia!
St±d mój apel, mo¿e zwracajmy wiêcej uwagi jak tam bêdziemy siê czuli (podobno uczucia nie k³ami±) i nie przywi±zujmy wielkiej wagi jak to ma wygl±daæ. Je¶li chodzi o przekazy opisów jest niezmiernie ma³o i generalnie twierdz±, ¿e nie mo¿na tego oddaæ jêzykiem 3D.
Generalnie wszystkie twierdz±, ¿e dla nas nic ju¿ nie bêdzie takie samo. My¶lê, ¿e to akurat odnosi siê do naszego postrzegania, które ulegnie drastycznym zmianom z powodu zmian w ¶wiadomo¶ci.
Du¿o czasu nam nie zosta³o, wiêc róbmy dla siebie, to o co nas prosz± - uwalniajmy wszelkie "ogony" 3D, które ju¿ nam nie s³u¿±.
Uwalniajmy sytuacje, osoby, nawet najbli¿sze, co wcale nie oznacza, ¿e siê rozstajemy, uwalniamy energetyczne po³±czenia - w³a¶ciwie wszystko co z przesz³o¶ci nam wyp³ynie teraz. Ostatnie 2 przekazy AA Micha³a w "Inni o energii" by³y o tym, to ju¿ ostatni czas, aby pozbywaæ siê energetycznych obci±¿eñ.
W pewnym sensie przyjdzie, co ma przyj¶æ, dla nas wybiera³a nasza dusza, choæ pewien wp³yw mamy z fizyczno¶ci, wiêc go wykorzystajmy. Tu nie ma lekko, ka¿dy pracuje na swoje konto.
Marzenia i sny pomog± nam nieco odnale¼æ siebie, ale na dzi¶ chyba nie s± w stanie nas do tego przygotowaæ.
Mog± byæ piêkne, ale to tylko nasze wyobra¿enia.

sfinks
Go¶æ
« Odpowiedz #104 : Grudzieñ 09, 2012, 06:04:20 »

Niebo i piek³o ,to tylko stan naszej ¶wiadomo¶ci  .W takim przypadku  uczucia ,a raczej odczucia bêd± gra³y najwa¿niejsz± rolê.
 Mówimy czêsto ¿e ,,czujemy siê jak w niebie,,  ,taki stan wystêpuje gdy jeste¶my z czego¶ zadowoleni ,gdy wszystko siê
piêknie uk³ada ,gdy nie ma przeciwno¶ci losu ,po prostu jeste¶my szczê¶liwi .Jednak stany takie s± krótkotrwa³e i ,,pêkaj± jak bañka mydlana,,
Ludzie od zawsze marz± o tym ,jak zatrzymaæ szczê¶cie na d³u¿ej ,jak przed³u¿yæ tan b³ogi stan ?
Ale mimo wysi³ków ,na ziemi jest to nie mo¿liwe.Jak to siê mówi u nas ,,jak siê polepszy ,to siê popiepszy  ,,

Natomiast jest du¿a nadzieja ,¿e gdy nadejdzie inna rzeczywisto¶æ ,to stan naszyj ¶wiadomo¶ci bêdzie w³a¶nie pe³en szczê¶liwo¶ci .Wtedy nic inne nie powinno byæ wa¿ne,ani jak wygl±damy ,ani z czego jeste¶my zbudowani ,ani nawet to czy mamy jakie¶ cia³o czy nie?
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #105 : Grudzieñ 17, 2012, 16:52:56 »

5 Dni... na TVN PLAYER dodali nowy odcinek nie do wiary. Jako ciekawostka polecam poszukaæ obejrzeæ Mrugniêcie
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #106 : Grudzieñ 17, 2012, 20:33:13 »

nieobiektywny.
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #107 : Grudzieñ 21, 2012, 16:10:57 »

No wiêc hej czo³em i tak dalej, mamy koniec ¶wiata zapowiadany przez Lucynosa, Samuela Enkiego vel projekt cheops, oszustwa. I co teraz? Mrugniêcie
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #108 : Grudzieñ 21, 2012, 16:20:42 »

Nastêpny, odpowiedzi s± w nowym w±tku - Koniec ¶wiata ...

sfinks
Go¶æ
« Odpowiedz #109 : Grudzieñ 21, 2012, 20:20:48 »

No wiêc hej czo³em i tak dalej, mamy koniec ¶wiata zapowiadany przez Lucynosa, Samuela Enkiego vel projekt cheops, oszustwa. I co teraz? Mrugniêcie
Kto wie cz³owieku co mia³o byæ i co mog³o byæ zmienione .Mo¿e kto¶ lub co¶ zmieni³o przeznaczenie naszego ¶wiata ?
Nie wiesz nic ,kompletnie nic o sprawie ,a wypowiadasz siê jak jaki¶ ekspert.
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #110 : Grudzieñ 21, 2012, 20:34:46 »

A teraz jest wszystko wyjasnione i wszyscy sa szczesliwi. To przeciesz jest swietne zakonczenie dla wszystkich ludzi na tym swiecie. 
sfinks
Go¶æ
« Odpowiedz #111 : Grudzieñ 21, 2012, 20:45:51 »

Uwa¿am ,¿e najwa¿niejsze jest ,¿e 13 baktun ,czyli zamkniêcie siê cyklu czasowego wed³ug wyliczeñ Majów nie skoñczy³ siê jak±¶ tragedi± .Jest to pozytywne zakoñczenie wszelkich spekulacji ,oczekiwañ i przewidywañ .
Nie rozumiem pretensji tych ludzi ,którzy maj± za z³e ,ze nie wydarzy³a siê ¿adna tragedia .
¯YJCIE ,CIESZCIE SIÊ ¯YCIEM I DAJCIE ¯YÆ INNYM.
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #112 : Grudzieñ 21, 2012, 20:56:47 »

Uwa¿am ,¿e najwa¿niejsze jest ,¿e 13 baktun ,czyli zamkniêcie siê cyklu czasowego wed³ug wyliczeñ Majów nie skoñczy³ siê jak±¶ tragedi± .Jest to pozytywne zakoñczenie wszelkich spekulacji ,oczekiwañ i przewidywañ .
Nie rozumiem pretensji tych ludzi ,którzy maj± za z³e ,ze nie wydarzy³a siê ¿adna tragedia .
¯YJCIE ,CIESZCIE SIÊ ¯YCIEM I DAJCIE ¯YÆ INNYM.
Tym byli zainteresowani ciemni, ale ju¿ po nich, wiêc nie ma siê ju¿ o co martwiæ. U¶miech
Teraz czekajmy na oficjalne ujawnienie Gwiezdnej Rodziny na wielkich okrêtach. Mrugniêcie
Ciekawe, jakie bêd± nowe informacje w tej dziedzinie, kiedy l±duj± ?
Za rok, m-c ? lub za parê lat ?
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #113 : Grudzieñ 21, 2012, 21:18:07 »

Niezbyt szybko, musz± du¿o popracowaæ, aby dotar³o do ¶wiadomo¶ci masowej, ¿e nie jeste¶my sami, ¿eby zwalczyæ strach przed obcymi wygenerowany przez "Dzieñ Niepodleg³o¶ci" i ró¿ne takie. Dopóki nie wyjdzie to od "polityki" bêdzie zastój.
A my mamy podnosiæ nadal wibracje, ¿eby¶my mogli ich widzieæ bezpo¶rednio.

sfinks
Go¶æ
« Odpowiedz #114 : Grudzieñ 21, 2012, 21:22:58 »

Ludzie dajcie spokój z tymi okrêtami ,czy wy ju¿ nic nie mo¿ecie wyobra¿aæ sobie bez tych materialnych gratów.
Proszê was dajmy spokój materii ,nie ma ona ¿adnej przysz³o¶ci ,a co za tym idzie ¿adne materialne graty ,nic nie maja tu do roboty.
Tylko cia³a potrzebuj± siê przemieszczaæ w statkach zbudowanych z materii .Zostawmy swoje cia³a ,przyjrzyjmy siê im dok³adnie ,czym s±? Zwierzyna w czystej postaci-miêcho ,miêcho i jeszcze raz miêcho . Ta postaæ musi z czasem ulec rozpadowi i na pewno nikt nie bêdzie ¿a³owa³ tego truch³a.Jeste¶my przeznaczeni do innej egzystencji ,niematerialnej ,subtelnej ,godnej aby nazwaæ j± cz³owiekiem .
Na razie jeste¶my uwiêzieni w grubej materii ,ale to musi siê zmieniæ .¯adne statki kosmiczne nam nie pomog±-dok±d niby mia³y by nas zawie¼æ? Tu potrzebny jest logiczny umys³.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #115 : Grudzieñ 21, 2012, 21:44:32 »

Niestety, albo stety sfinksie. Dziêki Bogu nie opuszczamy materii, tylko j± transformujemy. Nie ma dezintegracji, nie ma szoku.
Niebo zafundowa³o nam naj³agodniejsze przej¶cie z mo¿liwych i ju¿ mo¿emy za to byæ wdziêczni.
Czyst± postaci± ducha byli¶my i sami (ponoæ) siê tu wepchali¶my, wiêc duchowi to wszystko by³o potrzebne.
Wiêkszo¶æ "starych dusz" mia³a tysi±ce ¿ywotów we wszystkich mo¿liwych rolach i konfiguracjach, szkoda czasu na opisywanie tego.
S± oczywi¶cie tacy, którzy po tej operacji "Wzniesienie" porzuc± fizyczne skafandry i pozostan± w sferze ducha w wy¿szych wymiarach, ale wymiar do którego weszli¶my / wchodzimy jest nadal fizyczny i dualny, aczkolwiek nasza fizyczno¶æ siê zmieni w tym od¿ywianie i dualno¶æ te¿ bêdzie "p³ytka".
Nie ma co narzekaæ, przesz³o¶æ ju¿ by³a, popatrz naprzód na twój cel - rozumiem forma duchowa.
Statki nie maja nas zabieraæ!
Po czê¶ci oni bêd± z nami "mieszkali" tutaj. My te¿ bêdziemy wybierali siê w kosmos. To ma byæ docelowo Jedno¶æ, oczywi¶cie w jej ramach ka¿dy nadal jest odrêbny, ale nie oddzielony.
Ale to nie jutro, bo my nie jeste¶my na to przygotowani.
Wiêc ¶pijcie spokojnie.

Szmer
Go¶æ
« Odpowiedz #116 : Grudzieñ 21, 2012, 21:46:50 »

Ludzie dajcie spokój z tymi okrêtami ,czy wy ju¿ nic nie mo¿ecie wyobra¿aæ sobie bez tych materialnych gratów.
Proszê was dajmy spokój materii ,nie ma ona ¿adnej przysz³o¶ci ,a co za tym idzie ¿adne materialne graty ,nic nie maja tu do roboty.
Tylko cia³a potrzebuj± siê przemieszczaæ w statkach zbudowanych z materii .Zostawmy swoje cia³a ,przyjrzyjmy siê im dok³adnie ,czym s±? Zwierzyna w czystej postaci-miêcho ,miêcho i jeszcze raz miêcho . Ta postaæ musi z czasem ulec rozpadowi i na pewno nikt nie bêdzie ¿a³owa³ tego truch³a.Jeste¶my przeznaczeni do innej egzystencji ,niematerialnej ,subtelnej ,godnej aby nazwaæ j± cz³owiekiem .
Na razie jeste¶my uwiêzieni w grubej materii ,ale to musi siê zmieniæ .¯adne statki kosmiczne nam nie pomog±-dok±d niby mia³y by nas zawie¼æ? Tu potrzebny jest logiczny umys³.

To brzmi jak o¶wiadczenie samobójcy... swoj± drog±, nie wszyscy podzielaj± Twoje zdanie. materialna egzystencja nie jest godna bycia cz³owiekiem? To czym niby wed³ug Ciebie jest cz³owiek? Ja jestem materialny, jestem cz³owiekiem i bardzo mi z tym dobrze. Je¿eli ten ¶wiat jest dla Ciebie mimo wszystko taki przygnêbiaj±cy to jest mi Ciebie bardzo ¿al. Owszem, jest wiele z³a na tym ¶wiecie ale ja jednak wolê co¶ z tym robiæ ni¿ ¿yæ do koñca ¿ycia w swojej wyimaginowanej ba¶ni zwanej "gdzie indziej bêdzie lepiej".
Tak wiêc rozpadowi to powinno ulec te twoje truch³o wyimaginowanej niematerialnej subtelno¶ci... zejd¼ na ziemiê, znajd¼ ludzi, którzy dadz± Ci wiêcej rado¶ci i zacznij ¿yæ tak aby¶ by³a godna nazwania Ciê cz³owiekiem. I nie pisz mi o logice bo to akurat bardzo materialne zagadnienie U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 21, 2012, 21:49:35 wys³ane przez Szmer » Zapisane
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #117 : Grudzieñ 21, 2012, 21:46:56 »

sfinsk a ty tez widac pozjadales wszystkie rozumy. U¶miech Prawie jak Lucyna i jej sesje Mrugniêcie razem z cala kompani± forumowych kotów(pozdrowienia dla kota) który tak sie wspiera³, serdeczne podziekowania dla pani Horoszy czy jak jej tam z radia, pan wójcik barava dla pana, dzi¶ gwiazd± wieczoru bêdzie jednak kiara i jej sekta, moglbym tak wymieniaæ ale po co? Dla Was i tak ju¿ jest koniec, to co wy uwa¿ali¶cie za racjê bytu pad³o, nie macie pojêcia o prawdziwym ¶wiecie, o nauce, o przewidywaniach.

Zastanówcie siê gdzie to wasze o¶wiecenie? Ktore serwowa³ Wam enki w sesjach? Umar³o wraz z Waszymi umys³ami.

Je¶li ktokolwiek, chce znaæ prawdê o ¶wiecie, sam szuka nie imituje wiedzy enkiego, sam sprawdza, dzia³a a nie biernie siê ogl±da za sektami.

Jestem bardzo zadowolony poniewa¿ mój test wszystkich wtedy obecnych na forum móg³ Wasze chore umys³y obudziæ ju¿ 4 lata temu. I nawet gdybym chcia³, ka¿dy by to móg³ zrobiæ znów Was bym przetestowa³ i sta³o by siê dok³adnie to samo. Prawdziw± wiedzê nios± ludzie czêsto chorzy jak savanci, osoby, które prze¿y³y kilka wypadków, s± w stanie agonalnym, albo te¿ maj± prawdziwy dar ale wtedy te osoby mówi± o konkretach, przekazuj± nam naukê, która ma nas nauczyæ ¿yæ i rozumieæ to. Enki tego nie mia³, by³ zwyk³ym wymys³em, mota³, pl±ta³. Czy potrzeba Wam by³o tyle czasu aby¶cie to zrozumieli?

Wspó³czuje temu narodowi Polskiemu, sam jestem polakiem ¿e tyle przeszli¶my, tyle razy nas palono i zabijano a teraz sami polacy siebie zatracaj± na rzecz takich projektów jak ten. Nikt nie jest idealny, tak¿e ja i ka¿dy cz³owiek ma jakie¶ wady ale z nimi walczy, ja ju¿ wiele w sobie zmieni³em, zrozumia³em i nauczy³em. Probowa³em podzieliæ siê t± wiedz±, która zosta³a WY¦MIANA i WYRZUCONA do kosza. Jak chcecie, powiem Wam tyle, ¿e jest to kolejna lekcja dla mnie i teraz bêdê poziom wy¿ej a Wy dalej sied¼cie sobie w tym bagnie.
sfinks
Go¶æ
« Odpowiedz #118 : Grudzieñ 21, 2012, 21:51:05 »

Okey,chcia³am tylko wyraziæ swoje zdanie i odczucie.Jest ono takie  ,¿e na sam± my¶l o statkach ,maszynach i robotach jest mi nie dobrze .Widocznie ewidentnie nie nadajê siê do tego ¶wiata ,to jest dla mnie bardzo trudne przej¶cie.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #119 : Grudzieñ 21, 2012, 21:58:45 »

No to pogratulowaæ o¶wiecenia, tylko ci o których mówisz dawno odeszli od tego tematu, chocia¿ tu jeszcze powiêkszy³e¶ ten worek pakuj±c jak rozumiem do niego wszystkich z wyj±tkiem siebie. To ju¿ znamy. Ale czujesz siê wzniesiony, przynajmniej ponad innych, wiêc tak trzymaj i baw siê dobrze, chocia¿ móg³by¶ sobie darowaæ chodzenie innym po g³owach, ale co tam.

biolog2
Go¶æ
« Odpowiedz #120 : Grudzieñ 21, 2012, 22:00:25 »

.... ale miêcho jest dobre i smaczne i po¿ywne.

Mo¿e cia³o ulega rozpadowi ale pierwiastki wchodz±ce w jego sk³ad id± dalej w tzw. obieg materii. Wiêc nawet jak Umrzesz to za miliardy lat z pierwiastków wchodz±cych w sk³ad Twojego cia³a powstaæ mo¿e planeta albo jaka¶ inna komórka. Co w tej materii jest z³ego ? Materia po prostu jest ... i bêdzie

Najbardziej podoba mi siê ten tekst:

"Jeste¶my przeznaczeni do innej egzystencji ,niematerialnej ,subtelnej ,godnej aby nazwaæ j± cz³owiekiem ."

To znaczy jakiej egzystencji ? Umiesz mi podaæ definicjê cz³owieczeñstwa ?

Mam inne pytanie

"Kto wie cz³owieku co mia³o byæ i co mog³o byæ zmienione .Mo¿e kto¶ lub co¶ zmieni³o przeznaczenie naszego ¶wiata ?
Nie wiesz nic ,kompletnie nic o sprawie ,a wypowiadasz siê jak jaki¶ ekspert."

Sk±d to wiadomo, ¿e w ogóle zmieni³o ? Sk±d wiadomo, ¿e w ogóle by³o cokolwiek w planie ? Sk±d, wiadomo ¿e to co podane jest prawd± ?
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #121 : Grudzieñ 21, 2012, 22:00:29 »

Tak jak mówisz blue.U¶miech
Jak widzê, co nasi naukowcy wyprawiaj± z projektami statków i "selekcja" ludzi, którzy mog± lecieæ, to jest to podobne jak to by³o w filmie 2012.
Bo ten to, a ta tamto. Zastanawiaj± siê jak w systemie w kosmosie kobieta ma rodziæ ? Kombinuj± nad sztuczn± grawitacj±. Tak od tygodni tr±bi± w NGeographic, i w tym momencie tak¿e to powtarzaj±.  Du¿y u¶miech

Dlatego takie statki z wy¿szych cywilizacji, to dla nas postêp w kolejnej egzystencji.
Poza tym, jak d³ugo bêd± na drogach wylewaæ ten ¶mierdz±cy asfalt ??
Jak nam zapowiedzieli otrzymamy pojazdy, jestem ciekaw, jak wygl±da³o by takie pierwsze latanie jak na ziemi -
drodze, kierowcy s± przeciêtni, albo ca³kowicie zieloni i pope³niaj± b³êdy.
Z pewno¶ci± by³a by jaka¶ szkó³ka lotnicza-pojazdowa. U¶miech I po czym mo¿na by by³o bezpiecznie podró¿owaæ po Polsce, lub Europie, b±d¼ Ameryce.
To taki ma³y "wybieg" w przysz³o¶æ. U¶miech
Ja obecnie mam inny i wa¿ny priorytet, muszê sp³aciæ do zera dwie karty kredytowe, i bêdê spokojny, gdy to osi±gnê, i wyjdê na + i wiem wtedy, ¿e mam swoje fundusze, i nie jestem uzale¿niony od jakich¶ tam bangsterów.

A poza tym co z NESAR¡ ?  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 21, 2012, 22:17:13 wys³ane przez komandos040 » Zapisane
Szmer
Go¶æ
« Odpowiedz #122 : Grudzieñ 21, 2012, 22:05:39 »

statków, maszy
Okey,chcia³am tylko wyraziæ swoje zdanie i odczucie.Jest ono takie  ,¿e na sam± my¶l o statkach ,maszynach i robotach jest mi nie dobrze .Widocznie ewidentnie nie nadajê siê do tego ¶wiata ,to jest dla mnie bardzo trudne przej¶cie.

Statków, maszyn i robotów te¿ póki co nie ma. Co najwy¿ej roboty kuchenne i samochody... widzisz i to jest ten problem, Was "o¶wieconych". Napchacie sobie g³owê jakimi¶ bzdurami, dostaniecie jaki¶ paranoi i potem tworzycie sobie jakie¶ bajki, które maj± was zbawiæ. Ostrzegam ¿e jak siê z tym przesadzi to siê l±duje w takim ¶licznym pokoiku bez klamek... wiêc jeszcze raz dobrze radzê... zejd¼cie na ziemiê i skoñczcie te swoje paranoje, kompleksy i inne dolegliwo¶ci.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #123 : Grudzieñ 21, 2012, 22:11:03 »

Najbardziej podoba mi siê ten tekst:

"Jeste¶my przeznaczeni do innej egzystencji ,niematerialnej ,subtelnej ,godnej aby nazwaæ j± cz³owiekiem ."

To znaczy jakiej egzystencji ? Umiesz mi podaæ definicjê cz³owieczeñstwa ?
 (..)
Sk±d to wiadomo, ¿e w ogóle zmieni³o ? Sk±d wiadomo, ¿e w ogóle by³o cokolwiek w planie ? Sk±d, wiadomo ¿e to co podane jest prawd± ?
Bardzo dobre pytania , bo dziêki nim mo¿esz wej¶æ g³êbiej w "królicz± norê".
Kto ma to wiedzieæ ? Kto wie ? Sk±d przekonanie ?
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #124 : Grudzieñ 21, 2012, 22:12:57 »

sfinsk a ty tez widac pozjadales wszystkie rozumy. U¶miech Prawie jak Lucyna i jej sesje Mrugniêcie razem z cala kompani± forumowych kotów(pozdrowienia dla kota) który tak sie wspiera³, serdeczne podziekowania dla pani Horoszy czy jak jej tam z radia, pan wójcik barava dla pana, dzi¶ gwiazd± wieczoru bêdzie jednak kiara i jej sekta, moglbym tak wymieniaæ ale po co? Dla Was i tak ju¿ jest koniec, to co wy uwa¿ali¶cie za racjê bytu pad³o, nie macie pojêcia o prawdziwym ¶wiecie, o nauce, o przewidywaniach.

Zastanówcie siê gdzie to wasze o¶wiecenie? Ktore serwowa³ Wam enki w sesjach? Umar³o wraz z Waszymi umys³ami.

Je¶li ktokolwiek, chce znaæ prawdê o ¶wiecie, sam szuka nie imituje wiedzy enkiego, sam sprawdza, dzia³a a nie biernie siê ogl±da za sektami.

Jestem bardzo zadowolony poniewa¿ mój test wszystkich wtedy obecnych na forum móg³ Wasze chore umys³y obudziæ ju¿ 4 lata temu. I nawet gdybym chcia³, ka¿dy by to móg³ zrobiæ znów Was bym przetestowa³ i sta³o by siê dok³adnie to samo. Prawdziw± wiedzê nios± ludzie czêsto chorzy jak savanci, osoby, które prze¿y³y kilka wypadków, s± w stanie agonalnym, albo te¿ maj± prawdziwy dar ale wtedy te osoby mówi± o konkretach, przekazuj± nam naukê, która ma nas nauczyæ ¿yæ i rozumieæ to. Enki tego nie mia³, by³ zwyk³ym wymys³em, mota³, pl±ta³. Czy potrzeba Wam by³o tyle czasu aby¶cie to zrozumieli?

Wspó³czuje temu narodowi Polskiemu, sam jestem polakiem ¿e tyle przeszli¶my, tyle razy nas palono i zabijano a teraz sami polacy siebie zatracaj± na rzecz takich projektów jak ten. Nikt nie jest idealny, tak¿e ja i ka¿dy cz³owiek ma jakie¶ wady ale z nimi walczy, ja ju¿ wiele w sobie zmieni³em, zrozumia³em i nauczy³em. Probowa³em podzieliæ siê t± wiedz±, która zosta³a WY¦MIANA i WYRZUCONA do kosza. Jak chcecie, powiem Wam tyle, ¿e jest to kolejna lekcja dla mnie i teraz bêdê poziom wy¿ej a Wy dalej sied¼cie sobie w tym bagnie.
Sventer powiedz mi co bra³e¶ ? Mo¿e siê z nami podzielisz tym towarkiem ? Du¿y u¶miech
Od kiedy byli¶my do teraz sympatykami i zwolennikami PCH ??
Chyba co¶ Ci siê pomerda³o. To ¿e mamy to forum "przy" PCH, to nie znaczy , ¿e jeste¶my, lub byli¶my z ich gniazda.
Jeste¶my grup± racjonalnych sceptyków, którzy ju¿ dawno , ¿e tak powiem "olali¶my" przekazy enkiego, i ich podobnym.
Analizowali¶my to co przedstawia³a Kiara i Blu.
Ale Tobie nic do tego, wiêc nie wrzucaj nas do jednego worka.
Spójrz na siebie.
Nie s±d¼, a nie bêdziesz s±dzony !
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: