Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 04:14:50

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 2012 - Ostatnie RozwiÂązanie - Ostatni MiesiÂąc...  (Przeczytany 67203 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #100 : Grudzień 08, 2012, 16:10:05 »

AleÂż Sventer, gdy wszyscy razem zniknÂą,  to nikt nie zniknie, nie zauwaÂżysz, bo dalej bĂŞdÂą razem.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #101 : Grudzień 08, 2012, 16:15:54 »

..mĂłwiÂłem jak NRDowcy, obudzili siĂŞ w RFN- wszyscy DuÂży uÂśmiech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
sfinks
Gość
« Odpowiedz #102 : Grudzień 08, 2012, 19:20:06 »

Na pewno zniknie pewna struktura ,a my przemieÂścimy siĂŞ do innej rzeczywistoÂści .Na pewno nie bĂŞdzie nas na dotychczasowej planecie ,w jej dotychczasowej materialnej postaci .
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #103 : Grudzień 08, 2012, 20:18:37 »

No wÂłaÂśnie. Nasz obraz przyszÂłoÂści jest peÂłen naszych przekonaĂą o tym jak ona ma wyglÂądaĂŚ. NiektĂłrzy mieli wizje, przebÂłyski itp.
Nawet jeÂśli, to pozostaje kwestia interpretacji. Niestety to wszystko jest drastycznie filtrowane przez nasz umysÂł, a tym samym nawet podÂświadomy system wierzeĂą, zresztÂą inaczej siĂŞ nie da odebraĂŚ wizji. Jedyne co moÂżna okreÂśliĂŚ prawdziwie to sÂą uczucia!
StÂąd mĂłj apel, moÂże zwracajmy wiĂŞcej uwagi jak tam bĂŞdziemy siĂŞ czuli (podobno uczucia nie kÂłamiÂą) i nie przywiÂązujmy wielkiej wagi jak to ma wyglÂądaĂŚ. JeÂśli chodzi o przekazy opisĂłw jest niezmiernie maÂło i generalnie twierdzÂą, Âże nie moÂżna tego oddaĂŚ jĂŞzykiem 3D.
Generalnie wszystkie twierdzÂą, Âże dla nas nic juÂż nie bĂŞdzie takie samo. MyÂślĂŞ, Âże to akurat odnosi siĂŞ do naszego postrzegania, ktĂłre ulegnie drastycznym zmianom z powodu zmian w ÂświadomoÂści.
Du¿o czasu nam nie zosta³o, wiêc róbmy dla siebie, to o co nas prosz¹ - uwalniajmy wszelkie "ogony" 3D, które ju¿ nam nie s³u¿¹.
Uwalniajmy sytuacje, osoby, nawet najbli¿sze, co wcale nie oznacza, ¿e siê rozstajemy, uwalniamy energetyczne po³¹czenia - w³aœciwie wszystko co z przesz³oœci nam wyp³ynie teraz. Ostatnie 2 przekazy AA Micha³a w "Inni o energii" by³y o tym, to ju¿ ostatni czas, aby pozbywaÌ siê energetycznych obci¹¿eù.
W pewnym sensie przyjdzie, co ma przyjœÌ, dla nas wybiera³a nasza dusza, choÌ pewien wp³yw mamy z fizycznoœci, wiêc go wykorzystajmy. Tu nie ma lekko, ka¿dy pracuje na swoje konto.
Marzenia i sny pomog¹ nam nieco odnaleŸÌ siebie, ale na dziœ chyba nie s¹ w stanie nas do tego przygotowaÌ.
MogÂą byĂŚ piĂŞkne, ale to tylko nasze wyobraÂżenia.

sfinks
Gość
« Odpowiedz #104 : Grudzień 09, 2012, 06:04:20 »

Niebo i piekÂło ,to tylko stan naszej ÂświadomoÂści  .W takim przypadku  uczucia ,a raczej odczucia bĂŞdÂą graÂły najwaÂżniejszÂą rolĂŞ.
 MĂłwimy czĂŞsto Âże ,,czujemy siĂŞ jak w niebie,,  ,taki stan wystĂŞpuje gdy jesteÂśmy z czegoÂś zadowoleni ,gdy wszystko siĂŞ
piĂŞknie ukÂłada ,gdy nie ma przeciwnoÂści losu ,po prostu jesteÂśmy szczĂŞÂśliwi .Jednak stany takie sÂą krĂłtkotrwaÂłe i ,,pĂŞkajÂą jak baĂąka mydlana,,
Ludzie od zawsze marzÂą o tym ,jak zatrzymaĂŚ szczĂŞÂście na dÂłuÂżej ,jak przedÂłuÂżyĂŚ tan bÂłogi stan ?
Ale mimo wysiÂłkĂłw ,na ziemi jest to nie moÂżliwe.Jak to siĂŞ mĂłwi u nas ,,jak siĂŞ polepszy ,to siĂŞ popiepszy  ,,

Natomiast jest du¿a nadzieja ,¿e gdy nadejdzie inna rzeczywistoœÌ ,to stan naszyj œwiadomoœci bêdzie w³aœnie pe³en szczêœliwoœci .Wtedy nic inne nie powinno byÌ wa¿ne,ani jak wygl¹damy ,ani z czego jesteœmy zbudowani ,ani nawet to czy mamy jakieœ cia³o czy nie?
Sventer
Gość
« Odpowiedz #105 : Grudzień 17, 2012, 16:52:56 »

5 Dni... na TVN PLAYER dodali nowy odcinek nie do wiary. Jako ciekawostka polecam poszukaĂŚ obejrzeĂŚ MrugniĂŞcie
arteq
Gość
« Odpowiedz #106 : Grudzień 17, 2012, 20:33:13 »

nieobiektywny.
Sventer
Gość
« Odpowiedz #107 : Grudzień 21, 2012, 16:10:57 »

No wiĂŞc hej czoÂłem i tak dalej, mamy koniec Âświata zapowiadany przez Lucynosa, Samuela Enkiego vel projekt cheops, oszustwa. I co teraz? MrugniĂŞcie
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #108 : Grudzień 21, 2012, 16:20:42 »

NastĂŞpny, odpowiedzi sÂą w nowym wÂątku - Koniec Âświata ...

sfinks
Gość
« Odpowiedz #109 : Grudzień 21, 2012, 20:20:48 »

No wiĂŞc hej czoÂłem i tak dalej, mamy koniec Âświata zapowiadany przez Lucynosa, Samuela Enkiego vel projekt cheops, oszustwa. I co teraz? MrugniĂŞcie
Kto wie czÂłowieku co miaÂło byĂŚ i co mogÂło byĂŚ zmienione .MoÂże ktoÂś lub coÂś zmieniÂło przeznaczenie naszego Âświata ?
Nie wiesz nic ,kompletnie nic o sprawie ,a wypowiadasz siĂŞ jak jakiÂś ekspert.
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #110 : Grudzień 21, 2012, 20:34:46 »

A teraz jest wszystko wyjasnione i wszyscy sa szczesliwi. To przeciesz jest swietne zakonczenie dla wszystkich ludzi na tym swiecie. 
sfinks
Gość
« Odpowiedz #111 : Grudzień 21, 2012, 20:45:51 »

Uwa¿am ,¿e najwa¿niejsze jest ,¿e 13 baktun ,czyli zamkniêcie siê cyklu czasowego wed³ug wyliczeù Majów nie skoùczy³ siê jak¹œ tragedi¹ .Jest to pozytywne zakoùczenie wszelkich spekulacji ,oczekiwaù i przewidywaù .
Nie rozumiem pretensji tych ludzi ,ktĂłrzy majÂą za zÂłe ,ze nie wydarzyÂła siĂŞ Âżadna tragedia .
¯YJCIE ,CIESZCIE SIÊ ¯YCIEM I DAJCIE ¯YÆ INNYM.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #112 : Grudzień 21, 2012, 20:56:47 »

Uwa¿am ,¿e najwa¿niejsze jest ,¿e 13 baktun ,czyli zamkniêcie siê cyklu czasowego wed³ug wyliczeù Majów nie skoùczy³ siê jak¹œ tragedi¹ .Jest to pozytywne zakoùczenie wszelkich spekulacji ,oczekiwaù i przewidywaù .
Nie rozumiem pretensji tych ludzi ,ktĂłrzy majÂą za zÂłe ,ze nie wydarzyÂła siĂŞ Âżadna tragedia .
¯YJCIE ,CIESZCIE SIÊ ¯YCIEM I DAJCIE ¯YÆ INNYM.
Tym byli zainteresowani ciemni, ale juÂż po nich, wiĂŞc nie ma siĂŞ juÂż o co martwiĂŚ. UÂśmiech
Teraz czekajmy na oficjalne ujawnienie Gwiezdnej Rodziny na wielkich okrĂŞtach. MrugniĂŞcie
Ciekawe, jakie bĂŞdÂą nowe informacje w tej dziedzinie, kiedy lÂądujÂą ?
Za rok, m-c ? lub za parĂŞ lat ?
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #113 : Grudzień 21, 2012, 21:18:07 »

Niezbyt szybko, musz¹ du¿o popracowaÌ, aby dotar³o do œwiadomoœci masowej, ¿e nie jesteœmy sami, ¿eby zwalczyÌ strach przed obcymi wygenerowany przez "Dzieù Niepodleg³oœci" i ró¿ne takie. Dopóki nie wyjdzie to od "polityki" bêdzie zastój.
A my mamy podnosiĂŚ nadal wibracje, ÂżebyÂśmy mogli ich widzieĂŚ bezpoÂśrednio.

sfinks
Gość
« Odpowiedz #114 : Grudzień 21, 2012, 21:22:58 »

Ludzie dajcie spokĂłj z tymi okrĂŞtami ,czy wy juÂż nic nie moÂżecie wyobraÂżaĂŚ sobie bez tych materialnych gratĂłw.
ProszĂŞ was dajmy spokĂłj materii ,nie ma ona Âżadnej przyszÂłoÂści ,a co za tym idzie Âżadne materialne graty ,nic nie maja tu do roboty.
Tylko ciaÂła potrzebujÂą siĂŞ przemieszczaĂŚ w statkach zbudowanych z materii .Zostawmy swoje ciaÂła ,przyjrzyjmy siĂŞ im dokÂładnie ,czym sÂą? Zwierzyna w czystej postaci-miĂŞcho ,miĂŞcho i jeszcze raz miĂŞcho . Ta postaĂŚ musi z czasem ulec rozpadowi i na pewno nikt nie bĂŞdzie ÂżaÂłowaÂł tego truchÂła.JesteÂśmy przeznaczeni do innej egzystencji ,niematerialnej ,subtelnej ,godnej aby nazwaĂŚ jÂą czÂłowiekiem .
Na razie jesteœmy uwiêzieni w grubej materii ,ale to musi siê zmieniÌ .¯adne statki kosmiczne nam nie pomog¹-dok¹d niby mia³y by nas zawieŸÌ? Tu potrzebny jest logiczny umys³.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #115 : Grudzień 21, 2012, 21:44:32 »

Niestety, albo stety sfinksie. DziĂŞki Bogu nie opuszczamy materii, tylko jÂą transformujemy. Nie ma dezintegracji, nie ma szoku.
Niebo zafundowaÂło nam najÂłagodniejsze przejÂście z moÂżliwych i juÂż moÂżemy za to byĂŚ wdziĂŞczni.
CzystÂą postaciÂą ducha byliÂśmy i sami (ponoĂŚ) siĂŞ tu wepchaliÂśmy, wiĂŞc duchowi to wszystko byÂło potrzebne.
WiêkszoœÌ "starych dusz" mia³a tysi¹ce ¿ywotów we wszystkich mo¿liwych rolach i konfiguracjach, szkoda czasu na opisywanie tego.
S¹ oczywiœcie tacy, którzy po tej operacji "Wzniesienie" porzuc¹ fizyczne skafandry i pozostan¹ w sferze ducha w wy¿szych wymiarach, ale wymiar do którego weszliœmy / wchodzimy jest nadal fizyczny i dualny, aczkolwiek nasza fizycznoœÌ siê zmieni w tym od¿ywianie i dualnoœÌ te¿ bêdzie "p³ytka".
Nie ma co narzekaÌ, przesz³oœÌ ju¿ by³a, popatrz naprzód na twój cel - rozumiem forma duchowa.
Statki nie maja nas zabieraĂŚ!
Po czêœci oni bêd¹ z nami "mieszkali" tutaj. My te¿ bêdziemy wybierali siê w kosmos. To ma byÌ docelowo JednoœÌ, oczywiœcie w jej ramach ka¿dy nadal jest odrêbny, ale nie oddzielony.
Ale to nie jutro, bo my nie jesteÂśmy na to przygotowani.
WiĂŞc Âśpijcie spokojnie.

Szmer
Gość
« Odpowiedz #116 : Grudzień 21, 2012, 21:46:50 »

Ludzie dajcie spokĂłj z tymi okrĂŞtami ,czy wy juÂż nic nie moÂżecie wyobraÂżaĂŚ sobie bez tych materialnych gratĂłw.
ProszĂŞ was dajmy spokĂłj materii ,nie ma ona Âżadnej przyszÂłoÂści ,a co za tym idzie Âżadne materialne graty ,nic nie maja tu do roboty.
Tylko ciaÂła potrzebujÂą siĂŞ przemieszczaĂŚ w statkach zbudowanych z materii .Zostawmy swoje ciaÂła ,przyjrzyjmy siĂŞ im dokÂładnie ,czym sÂą? Zwierzyna w czystej postaci-miĂŞcho ,miĂŞcho i jeszcze raz miĂŞcho . Ta postaĂŚ musi z czasem ulec rozpadowi i na pewno nikt nie bĂŞdzie ÂżaÂłowaÂł tego truchÂła.JesteÂśmy przeznaczeni do innej egzystencji ,niematerialnej ,subtelnej ,godnej aby nazwaĂŚ jÂą czÂłowiekiem .
Na razie jesteœmy uwiêzieni w grubej materii ,ale to musi siê zmieniÌ .¯adne statki kosmiczne nam nie pomog¹-dok¹d niby mia³y by nas zawieŸÌ? Tu potrzebny jest logiczny umys³.

To brzmi jak oÂświadczenie samobĂłjcy... swojÂą drogÂą, nie wszyscy podzielajÂą Twoje zdanie. materialna egzystencja nie jest godna bycia czÂłowiekiem? To czym niby wedÂług Ciebie jest czÂłowiek? Ja jestem materialny, jestem czÂłowiekiem i bardzo mi z tym dobrze. JeÂżeli ten Âświat jest dla Ciebie mimo wszystko taki przygnĂŞbiajÂący to jest mi Ciebie bardzo Âżal. Owszem, jest wiele zÂła na tym Âświecie ale ja jednak wolĂŞ coÂś z tym robiĂŚ niÂż ÂżyĂŚ do koĂąca Âżycia w swojej wyimaginowanej baÂśni zwanej "gdzie indziej bĂŞdzie lepiej".
Tak wiĂŞc rozpadowi to powinno ulec te twoje truchÂło wyimaginowanej niematerialnej subtelnoÂści... zejdÂź na ziemiĂŞ, znajdÂź ludzi, ktĂłrzy dadzÂą Ci wiĂŞcej radoÂści i zacznij ÂżyĂŚ tak abyÂś byÂła godna nazwania CiĂŞ czÂłowiekiem. I nie pisz mi o logice bo to akurat bardzo materialne zagadnienie UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 21:49:35 wysłane przez Szmer » Zapisane
Sventer
Gość
« Odpowiedz #117 : Grudzień 21, 2012, 21:46:56 »

sfinsk a ty tez widac pozjadales wszystkie rozumy. UÂśmiech Prawie jak Lucyna i jej sesje MrugniĂŞcie razem z cala kompaniÂą forumowych kotĂłw(pozdrowienia dla kota) ktĂłry tak sie wspieraÂł, serdeczne podziekowania dla pani Horoszy czy jak jej tam z radia, pan wĂłjcik barava dla pana, dziÂś gwiazdÂą wieczoru bĂŞdzie jednak kiara i jej sekta, moglbym tak wymieniaĂŚ ale po co? Dla Was i tak juÂż jest koniec, to co wy uwaÂżaliÂście za racjĂŞ bytu padÂło, nie macie pojĂŞcia o prawdziwym Âświecie, o nauce, o przewidywaniach.

ZastanĂłwcie siĂŞ gdzie to wasze oÂświecenie? Ktore serwowaÂł Wam enki w sesjach? UmarÂło wraz z Waszymi umysÂłami.

JeÂśli ktokolwiek, chce znaĂŚ prawdĂŞ o Âświecie, sam szuka nie imituje wiedzy enkiego, sam sprawdza, dziaÂła a nie biernie siĂŞ oglÂąda za sektami.

Jestem bardzo zadowolony poniewaÂż mĂłj test wszystkich wtedy obecnych na forum mĂłgÂł Wasze chore umysÂły obudziĂŚ juÂż 4 lata temu. I nawet gdybym chciaÂł, kaÂżdy by to mĂłgÂł zrobiĂŚ znĂłw Was bym przetestowaÂł i staÂło by siĂŞ dokÂładnie to samo. PrawdziwÂą wiedzĂŞ niosÂą ludzie czĂŞsto chorzy jak savanci, osoby, ktĂłre przeÂżyÂły kilka wypadkĂłw, sÂą w stanie agonalnym, albo teÂż majÂą prawdziwy dar ale wtedy te osoby mĂłwiÂą o konkretach, przekazujÂą nam naukĂŞ, ktĂłra ma nas nauczyĂŚ ÂżyĂŚ i rozumieĂŚ to. Enki tego nie miaÂł, byÂł zwykÂłym wymysÂłem, motaÂł, plÂątaÂł. Czy potrzeba Wam byÂło tyle czasu abyÂście to zrozumieli?

Wspó³czuje temu narodowi Polskiemu, sam jestem polakiem ¿e tyle przeszliœmy, tyle razy nas palono i zabijano a teraz sami polacy siebie zatracaj¹ na rzecz takich projektów jak ten. Nikt nie jest idealny, tak¿e ja i ka¿dy cz³owiek ma jakieœ wady ale z nimi walczy, ja ju¿ wiele w sobie zmieni³em, zrozumia³em i nauczy³em. Probowa³em podzieliÌ siê t¹ wiedz¹, która zosta³a WYŒMIANA i WYRZUCONA do kosza. Jak chcecie, powiem Wam tyle, ¿e jest to kolejna lekcja dla mnie i teraz bêdê poziom wy¿ej a Wy dalej siedŸcie sobie w tym bagnie.
sfinks
Gość
« Odpowiedz #118 : Grudzień 21, 2012, 21:51:05 »

Okey,chciaÂłam tylko wyraziĂŚ swoje zdanie i odczucie.Jest ono takie  ,Âże na samÂą myÂśl o statkach ,maszynach i robotach jest mi nie dobrze .Widocznie ewidentnie nie nadajĂŞ siĂŞ do tego Âświata ,to jest dla mnie bardzo trudne przejÂście.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #119 : Grudzień 21, 2012, 21:58:45 »

No to pogratulowaĂŚ oÂświecenia, tylko ci o ktĂłrych mĂłwisz dawno odeszli od tego tematu, chociaÂż tu jeszcze powiĂŞkszyÂłeÂś ten worek pakujÂąc jak rozumiem do niego wszystkich z wyjÂątkiem siebie. To juÂż znamy. Ale czujesz siĂŞ wzniesiony, przynajmniej ponad innych, wiĂŞc tak trzymaj i baw siĂŞ dobrze, chociaÂż mĂłgÂłbyÂś sobie darowaĂŚ chodzenie innym po gÂłowach, ale co tam.

biolog2
Gość
« Odpowiedz #120 : Grudzień 21, 2012, 22:00:25 »

.... ale miĂŞcho jest dobre i smaczne i poÂżywne.

MoÂże ciaÂło ulega rozpadowi ale pierwiastki wchodzÂące w jego skÂład idÂą dalej w tzw. obieg materii. WiĂŞc nawet jak Umrzesz to za miliardy lat z pierwiastkĂłw wchodzÂących w skÂład Twojego ciaÂła powstaĂŚ moÂże planeta albo jakaÂś inna komĂłrka. Co w tej materii jest zÂłego ? Materia po prostu jest ... i bĂŞdzie

Najbardziej podoba mi siĂŞ ten tekst:

"JesteÂśmy przeznaczeni do innej egzystencji ,niematerialnej ,subtelnej ,godnej aby nazwaĂŚ jÂą czÂłowiekiem ."

To znaczy jakiej egzystencji ? Umiesz mi podaĂŚ definicjĂŞ czÂłowieczeĂąstwa ?

Mam inne pytanie

"Kto wie czÂłowieku co miaÂło byĂŚ i co mogÂło byĂŚ zmienione .MoÂże ktoÂś lub coÂś zmieniÂło przeznaczenie naszego Âświata ?
Nie wiesz nic ,kompletnie nic o sprawie ,a wypowiadasz siĂŞ jak jakiÂś ekspert."

SkÂąd to wiadomo, Âże w ogĂłle zmieniÂło ? SkÂąd wiadomo, Âże w ogĂłle byÂło cokolwiek w planie ? SkÂąd, wiadomo Âże to co podane jest prawdÂą ?
komandos040
Gość
« Odpowiedz #121 : Grudzień 21, 2012, 22:00:29 »

Tak jak mĂłwisz blue.UÂśmiech
Jak widzĂŞ, co nasi naukowcy wyprawiajÂą z projektami statkĂłw i "selekcja" ludzi, ktĂłrzy mogÂą lecieĂŚ, to jest to podobne jak to byÂło w filmie 2012.
Bo ten to, a ta tamto. ZastanawiajÂą siĂŞ jak w systemie w kosmosie kobieta ma rodziĂŚ ? KombinujÂą nad sztucznÂą grawitacjÂą. Tak od tygodni trÂąbiÂą w NGeographic, i w tym momencie takÂże to powtarzajÂą.  DuÂży uÂśmiech

Dlatego takie statki z wyÂższych cywilizacji, to dla nas postĂŞp w kolejnej egzystencji.
Poza tym, jak dÂługo bĂŞdÂą na drogach wylewaĂŚ ten ÂśmierdzÂący asfalt ??
Jak nam zapowiedzieli otrzymamy pojazdy, jestem ciekaw, jak wyglÂądaÂło by takie pierwsze latanie jak na ziemi -
drodze, kierowcy s¹ przeciêtni, albo ca³kowicie zieloni i pope³niaj¹ b³êdy.
Z pewnoœci¹ by³a by jakaœ szkó³ka lotnicza-pojazdowa. Uœmiech I po czym mo¿na by by³o bezpiecznie podró¿owaÌ po Polsce, lub Europie, b¹dŸ Ameryce.
To taki ma³y "wybieg" w przysz³oœÌ. Uœmiech
Ja obecnie mam inny i waÂżny priorytet, muszĂŞ spÂłaciĂŚ do zera dwie karty kredytowe, i bĂŞdĂŞ spokojny, gdy to osiÂągnĂŞ, i wyjdĂŞ na + i wiem wtedy, Âże mam swoje fundusze, i nie jestem uzaleÂżniony od jakichÂś tam bangsterĂłw.

A poza tym co z NESARÂĄ ?  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 22:17:13 wysłane przez komandos040 » Zapisane
Szmer
Gość
« Odpowiedz #122 : Grudzień 21, 2012, 22:05:39 »

statkĂłw, maszy
Okey,chciaÂłam tylko wyraziĂŚ swoje zdanie i odczucie.Jest ono takie  ,Âże na samÂą myÂśl o statkach ,maszynach i robotach jest mi nie dobrze .Widocznie ewidentnie nie nadajĂŞ siĂŞ do tego Âświata ,to jest dla mnie bardzo trudne przejÂście.

StatkĂłw, maszyn i robotĂłw teÂż pĂłki co nie ma. Co najwyÂżej roboty kuchenne i samochody... widzisz i to jest ten problem, Was "oÂświeconych". Napchacie sobie gÂłowĂŞ jakimiÂś bzdurami, dostaniecie jakiÂś paranoi i potem tworzycie sobie jakieÂś bajki, ktĂłre majÂą was zbawiĂŚ. Ostrzegam Âże jak siĂŞ z tym przesadzi to siĂŞ lÂąduje w takim Âślicznym pokoiku bez klamek... wiĂŞc jeszcze raz dobrze radzĂŞ... zejdÂźcie na ziemiĂŞ i skoĂączcie te swoje paranoje, kompleksy i inne dolegliwoÂści.
east
Gość
« Odpowiedz #123 : Grudzień 21, 2012, 22:11:03 »

Najbardziej podoba mi siĂŞ ten tekst:

"JesteÂśmy przeznaczeni do innej egzystencji ,niematerialnej ,subtelnej ,godnej aby nazwaĂŚ jÂą czÂłowiekiem ."

To znaczy jakiej egzystencji ? Umiesz mi podaĂŚ definicjĂŞ czÂłowieczeĂąstwa ?
 (..)
SkÂąd to wiadomo, Âże w ogĂłle zmieniÂło ? SkÂąd wiadomo, Âże w ogĂłle byÂło cokolwiek w planie ? SkÂąd, wiadomo Âże to co podane jest prawdÂą ?
Bardzo dobre pytania , bo dziêki nim mo¿esz wejœÌ g³êbiej w "królicz¹ norê".
Kto ma to wiedzieĂŚ ? Kto wie ? SkÂąd przekonanie ?
komandos040
Gość
« Odpowiedz #124 : Grudzień 21, 2012, 22:12:57 »

sfinsk a ty tez widac pozjadales wszystkie rozumy. UÂśmiech Prawie jak Lucyna i jej sesje MrugniĂŞcie razem z cala kompaniÂą forumowych kotĂłw(pozdrowienia dla kota) ktĂłry tak sie wspieraÂł, serdeczne podziekowania dla pani Horoszy czy jak jej tam z radia, pan wĂłjcik barava dla pana, dziÂś gwiazdÂą wieczoru bĂŞdzie jednak kiara i jej sekta, moglbym tak wymieniaĂŚ ale po co? Dla Was i tak juÂż jest koniec, to co wy uwaÂżaliÂście za racjĂŞ bytu padÂło, nie macie pojĂŞcia o prawdziwym Âświecie, o nauce, o przewidywaniach.

ZastanĂłwcie siĂŞ gdzie to wasze oÂświecenie? Ktore serwowaÂł Wam enki w sesjach? UmarÂło wraz z Waszymi umysÂłami.

JeÂśli ktokolwiek, chce znaĂŚ prawdĂŞ o Âświecie, sam szuka nie imituje wiedzy enkiego, sam sprawdza, dziaÂła a nie biernie siĂŞ oglÂąda za sektami.

Jestem bardzo zadowolony poniewaÂż mĂłj test wszystkich wtedy obecnych na forum mĂłgÂł Wasze chore umysÂły obudziĂŚ juÂż 4 lata temu. I nawet gdybym chciaÂł, kaÂżdy by to mĂłgÂł zrobiĂŚ znĂłw Was bym przetestowaÂł i staÂło by siĂŞ dokÂładnie to samo. PrawdziwÂą wiedzĂŞ niosÂą ludzie czĂŞsto chorzy jak savanci, osoby, ktĂłre przeÂżyÂły kilka wypadkĂłw, sÂą w stanie agonalnym, albo teÂż majÂą prawdziwy dar ale wtedy te osoby mĂłwiÂą o konkretach, przekazujÂą nam naukĂŞ, ktĂłra ma nas nauczyĂŚ ÂżyĂŚ i rozumieĂŚ to. Enki tego nie miaÂł, byÂł zwykÂłym wymysÂłem, motaÂł, plÂątaÂł. Czy potrzeba Wam byÂło tyle czasu abyÂście to zrozumieli?

Wspó³czuje temu narodowi Polskiemu, sam jestem polakiem ¿e tyle przeszliœmy, tyle razy nas palono i zabijano a teraz sami polacy siebie zatracaj¹ na rzecz takich projektów jak ten. Nikt nie jest idealny, tak¿e ja i ka¿dy cz³owiek ma jakieœ wady ale z nimi walczy, ja ju¿ wiele w sobie zmieni³em, zrozumia³em i nauczy³em. Probowa³em podzieliÌ siê t¹ wiedz¹, która zosta³a WYŒMIANA i WYRZUCONA do kosza. Jak chcecie, powiem Wam tyle, ¿e jest to kolejna lekcja dla mnie i teraz bêdê poziom wy¿ej a Wy dalej siedŸcie sobie w tym bagnie.
Sventer powiedz mi co braÂłeÂś ? MoÂże siĂŞ z nami podzielisz tym towarkiem ? DuÂży uÂśmiech
Od kiedy byliÂśmy do teraz sympatykami i zwolennikami PCH ??
Chyba coÂś Ci siĂŞ pomerdaÂło. To Âże mamy to forum "przy" PCH, to nie znaczy , Âże jesteÂśmy, lub byliÂśmy z ich gniazda.
JesteÂśmy grupÂą racjonalnych sceptykĂłw, ktĂłrzy juÂż dawno , Âże tak powiem "olaliÂśmy" przekazy enkiego, i ich podobnym.
AnalizowaliÂśmy to co przedstawiaÂła Kiara i Blu.
Ale Tobie nic do tego, wiĂŞc nie wrzucaj nas do jednego worka.
SpĂłjrz na siebie.
Nie sÂądÂź, a nie bĂŞdziesz sÂądzony !
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: