Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 05:53:47

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 2012 - Ostatnie Rozwi±zanie - Ostatni Miesi±c...  (Przeczytany 66821 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
sfinks
Go¶æ
« Odpowiedz #125 : Grudzieñ 21, 2012, 22:14:58 »

W sprawie tego ,,miêcha,, czujê siê jak syrenka...- Z PERLU, cuchn±ca z zepsutym ga¼nikiem ,który wydaje od czasu do czasu nieprzyjemny zapach i wiem o tym ,¿e nie tylko ja.Nie chcê mieæ cia³a ,które trzeba szorowaæ ,myæ ,czy¶ciæ ,bo inaczej cuchnie  jak stara skarpeta .Na pewno odezwa siê g³osy,¿e nic podobnego ,¿e inni s± pachn±cy i ¶wie¿y o ka¿dej godzinie dnia i nocy.Naturalny zapach cz³owieka jest w dzisiejszych czasach ,umiejêtnie zakamuflowany ,kilogramami myd³a i pachnid³a ,co nie znaczy ¿e go nie ma. To jest tylko taki ma³y przyk³ad ,dlaczego nie lubiê ludzkiego cia³a.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #126 : Grudzieñ 21, 2012, 22:17:35 »

Teraz Szmer, to polecia³e¶, jak przedmiotowy Enki. Ka¿dy ma swoje do¶wiadczenia i swoje obawy i one nie s± dla nikogo dobre, ale s± takim wyznacznikiem w psychice, jak ból fizyczny dla cia³a. Ból trudno znosiæ to bierzemy tabletkê odpuszczaj±c sobie przyczynê, tu jest tak samo: trzeba odnale¼æ przyczynê inaczej to tylko siê pog³êbia.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #127 : Grudzieñ 21, 2012, 22:21:12 »

Sfinksie, napiszê krotko: je¶li nie potrafisz pokochaæ samej siebie, to nie masz prawa mieæ ¿alu i pretensji o cokolwiek do innych.
To podstawa!

Szmer
Go¶æ
« Odpowiedz #128 : Grudzieñ 21, 2012, 22:23:38 »

Teraz Szmer, to polecia³e¶, jak przedmiotowy Enki. Ka¿dy ma swoje do¶wiadczenia i swoje obawy i one nie s± dla nikogo dobre, ale s± takim wyznacznikiem w psychice, jak ból fizyczny dla cia³a. Ból trudno znosiæ to bierzemy tabletkê odpuszczaj±c sobie przyczynê, tu jest tak samo: trzeba odnale¼æ przyczynê inaczej to tylko siê pog³êbia.

Dobrze powiedziane z tym bólem... tylko widzisz, radzimy sobie z bólem w taki czy inny sposób tylko dlatego ¿e wiemy ¿e to ból i ¿e jest jaka¶ nieprawid³owo¶æ w naszym ciele. Wiêc jak chcemy siê leczyæ to poznajmy nasz± dolegliwo¶æ :>
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #129 : Grudzieñ 21, 2012, 22:23:55 »

Sventer- pamiêtacie kim by³ wcze¶niej ? : Mora, Kot, b±d¼ Kap³an 716 ?  Trafi³em ??  Du¿y u¶miech
sfinks
Go¶æ
« Odpowiedz #130 : Grudzieñ 21, 2012, 22:28:27 »

Ja nie mam ¿alu do nikogo ,tylko do tego ,¿e jestem ,,miêchem,, Wyra¿am tutaj swoje ¿ale ,ale bez pretensji ,poniewa¿ nikt nie jest winny ,¿e jestem taka jaka jestem .Moim marzeniem jest pozbyæ siê tego ,,miêcha,,i tyle .Oto ca³a moja filozofia i problem.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #131 : Grudzieñ 21, 2012, 22:37:35 »

Sfinksie, reagujesz jak typowe starseed, które dok³adnie maja najwiêksze problemy z akceptacj± "ciê¿kiego" cia³a.
Mo¿e w tym co¶ jest, tak czy inaczej jeste¶ duchem, który jest w ciele, bo chcia³ w nim byæ, takie wybra³, takie warunki i dla niego ono jest doskona³e, wiêc mo¿e we¼ pod uwagê wybór twojej duszy. W tym jest wy¿szy cel.

sfinks
Go¶æ
« Odpowiedz #132 : Grudzieñ 21, 2012, 22:40:43 »

Sfinksie, reagujesz jak typowe starseed, które dok³adnie maja najwiêksze problemy z akceptacj± "ciê¿kiego" cia³a.
Mo¿e w tym co¶ jest, tak czy inaczej jeste¶ duchem, który jest w ciele, bo chcia³ w nim byæ, takie wybra³, takie warunki i dla niego ono jest doskona³e, wiêc mo¿e we¼ pod uwagê wybór twojej duszy. W tym jest wy¿szy cel.
Ale chcia³abym  ju¿ wyzwoliæ siê , czy uwa¿asz to za nie mo¿liwe .Czy dawne decyzje s± wi±¿±ce na ca³± wieczno¶æ?
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 21, 2012, 22:41:38 wys³ane przez sfinks » Zapisane
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #133 : Grudzieñ 21, 2012, 22:43:18 »

Ale Tobie nic do tego, wiêc nie wrzucaj nas do jednego worka.
Du¿o mi do tego, to forum jest publiczne.
Dwa, mo¿e i wrzucam ale s³usznie, bo tak jak Kiara i wielu z Was, pisz±cych tutaj gada podobne brednie jak Lucynka. Móg³bym tak wymieniaæ ale niechce mi siê, wyra¼i³em swoje zdanie do którego mam prawo, jest ono krytyczne dla wielu ludzi i ka¿dy siê bedzie wypiera³. Trudno, mnie to nie obchodzi, niech teraz ka¿dy poniesie konsekwencje tego co zrobi³ z tym projektem. Choæby dlatego ¿e wy³udzano pieni±dze o biednych, naiwnych ludzi.
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #134 : Grudzieñ 21, 2012, 22:54:29 »

Ale Tobie nic do tego, wiêc nie wrzucaj nas do jednego worka.
Du¿o mi do tego, to forum jest publiczne.
Dwa, mo¿e i wrzucam ale s³usznie, bo tak jak Kiara i wielu z Was, pisz±cych tutaj gada podobne brednie jak Lucynka. Móg³bym tak wymieniaæ ale niechce mi siê, wyra¼i³em swoje zdanie do którego mam prawo, jest ono krytyczne dla wielu ludzi i ka¿dy siê bedzie wypiera³. Trudno, mnie to nie obchodzi, niech teraz ka¿dy poniesie konsekwencje tego co zrobi³ z tym projektem. Choæby dlatego ¿e wy³udzano pieni±dze o biednych, naiwnych ludzi.
Cz³owieku, jaki¶ ty ciemny, to normalnie szok !!!
Co Ty chrzanisz ??
Co my nakazywali¶my dawanie z³ota dla PCH ?
Nie Ty poprostu jeste¶ nawiedzony i tyle, gadasz od rzeczy jak ma³o który.
Zmieñ lepiej prowadz±cego, lub prowadz±cych, bo oni nie ze ¦wiat³a s±, a z ciemni fotograficznej!!! Du¿y u¶miech
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #135 : Grudzieñ 21, 2012, 22:55:31 »

Nie sfinksie, wed³ug mnie na ¿ycie, ale nie zrealizowanie "programu" skutkuje powtórk± z dodatkowo uzbieran± karm±, przynajmniej tak by³o w 3D.
Wiêc bardziej logiczna jest pe³na akceptacja "tego co jest" i p³yniêcie z pr±dem, zamiast stawania "okoniem".
Teraz czas jest niepowtarzalny, nie daj siê nabraæ na rozczarowanie, to produkt czysto mentalny, bardzo podbudowany ego.
Znam podobne zdanie innej kobiety, ale ona ma prawie 90 lat i przykre dolegliwo¶ci, ale 2 lata temu jeszcze by³a bardzo optymistyczna, mimo ¿e nie by³a miss i te¿ na lekach, aha samotna i praktycznie bez rodziny i znajomych.

Edit: Sventer, to ju¿ pomówienia, wiêc lepiej ugry¼ siê w palec i nie stukaj w klawisze.
       Komandosie - tylko Mora, pozostali nie.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 21, 2012, 22:59:45 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #136 : Grudzieñ 21, 2012, 23:08:34 »

Nie sfinksie, wed³ug mnie na ¿ycie, ale nie zrealizowanie "programu" skutkuje powtórk± z dodatkowo uzbieran± karm±, przynajmniej tak by³o w 3D.
Wiêc bardziej logiczna jest pe³na akceptacja "tego co jest" i p³yniêcie z pr±dem, zamiast stawania "okoniem".
Teraz czas jest niepowtarzalny, nie daj siê nabraæ na rozczarowanie, to produkt czysto mentalny, bardzo podbudowany ego.
Znam podobne zdanie innej kobiety, ale ona ma prawie 90 lat i przykre dolegliwo¶ci, ale 2 lata temu jeszcze by³a bardzo optymistyczna, mimo ¿e nie by³a miss i te¿ na lekach, aha samotna i praktycznie bez rodziny i znajomych.

Edit: Sventer, to ju¿ pomówienia, wiêc lepiej ugry¼ siê w palec i nie stukaj w klawisze.
       Komandosie - tylko Mora, pozostali nie.
Czu³em ¿e to ta z Mora. Mrugniêcie  Du¿y u¶miech
Ale mia³em racjê wymieniaj±c, bo Kap³an by³ sympatykiem projektu, i Kot chyba równie¿. Mrugniêcie
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #137 : Grudzieñ 21, 2012, 23:16:11 »

Kap³an oficjalnie chyba by³ numerologiem PCh, a kot mo¿e wypowie siê sam, bo zagl±da tu czasem.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #138 : Grudzieñ 21, 2012, 23:27:36 »

A ja jestem ciekawa czy ci wieszcze kataklizmów i potopów ju¿ powychodzili ze swoich podziemnych schronów czy jeszcze tam siedz± profilaktycznie? Mo¿e czekaj± czy koniec ¶wiata siê nieco nie opó¼ni³?

Kiara U¶miech U¶miech
Szmer
Go¶æ
« Odpowiedz #139 : Grudzieñ 21, 2012, 23:32:07 »

A ja jestem ciekawa czy ci wieszcze kataklizmów i potopów ju¿ powychodzili ze swoich podziemnych schronów czy jeszcze tam siedz± profilaktycznie? Mo¿e czekaj± czy koniec ¶wiata siê nieco nie opó¼ni³?

Kiara U¶miech U¶miech

No nie wierzê po prostu... jeszcze kilka dni temu sama rozg³asza³a¶ tutaj jakie¶ niestworzone historie, dematerializacje... Ty sama ze sob± rozmawiasz na forum? :> Tak swoj± drog±... nie przyjêli Cie do 4D ¿e jeszcze tu jeste¶? co? U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #140 : Grudzieñ 22, 2012, 00:11:11 »

A ty jeste¶ pewien na 100% i¿ nie jeste¶ w czasie poza czasem i ca³a ta akcja od 21  rozgrywa siê tylko w twoim umy¶le jak by³o zreszt± zapowiadane?
Ja takiej pewno¶ci nie mam nie wiem jak to zweryfikowaæ, ale wiem i¿ odró¿nienie tego stanu od normalnego fizycznie nie jest mo¿liwe. Bycie w nim spowodowane jest jednym ³±cznikiem, nie chcemy ¿adnego kataklizmu.
Co bêdzie dalej? Ano zobaczymy mo¿e po nowym roku sytuacje bêd± bardziej klarowne.

Kiara U¶miech U¶miech
Szmer
Go¶æ
« Odpowiedz #141 : Grudzieñ 22, 2012, 00:23:51 »

A ty jeste¶ pewien na 100% i¿ nie jeste¶ w czasie poza czasem i ca³a ta akcja od 21  rozgrywa siê tylko w twoim umy¶le jak by³o zreszt± zapowiadane?
Ja takiej pewno¶ci nie mam nie wiem jak to zweryfikowaæ, ale wiem i¿ odró¿nienie tego stanu od normalnego fizycznie nie jest mo¿liwe. Bycie w nim spowodowane jest jednym ³±cznikiem, nie chcemy ¿adnego kataklizmu.
Co bêdzie dalej? Ano zobaczymy mo¿e po nowym roku sytuacje bêd± bardziej klarowne.

Kiara U¶miech U¶miech

W sumie zauwa¿y³em u siebie nadprzyrodzone zdolno¶ci... mam chyba dar przepowiadania przysz³o¶ci bo wiedzia³em ¿e to napiszesz. Tylko po co ten 21.12? To¿ to typowe zagadnienie z dziedziny filozofii. A odpowiadaj±c na pytanie... tak jestem pewien.
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #142 : Grudzieñ 22, 2012, 14:01:16 »

Kiara po prostu jako pierwsza wysz³a z ukrycia Mrugniêcie udaj±c mi³ego kociaka aby siê nie spaliæ Mrugniêcie

A co do komandosa i reszty to ¿al mi Was. Nie ma pojêcia o niczym co siê tutaj dzia³o, co siê dzia³o z projektem. Jak widaæ ju¿ nawet arteq siê nie wypowiada, nie dziwie mu siê. Mo¿na by zwariowaæ, bo waszej chorej egzystencji nie da siê przenie¶ nigdzie indziej, wolicie wierzyæ w niego Mrugniêcie i wierzyæ w swoje bajki o potworkach a ty komandosie o czym¶ innym Mrugniêcie wiem o czym. Zostañcie przy swoich bêdzie wam do twarzy.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #143 : Grudzieñ 22, 2012, 14:10:42 »

Sventer wiesz, ¿e ja os. jestem tu nie od pocz±tku,-
ale jak czytam posty ludzi którzy s± niemal od samego startu PCh,-
to siê nie/dziwiê, te ci±g³e narzekania,-
a ¿e to siê nie zdarzy³o, a to nie tamto, etc., etc. i nie jestem obserwatorem, tudzie¿ aktywny na innych forach,-
ale to co znam i widzê- b.jest interesuj±ce dla psychologów, bo nigdzie indziej nie ma takich ¿ali do jakiego¶ tam projektu.

PS. mam nadziejê, ¿e nie podpisali¶cie cyrografów z Enki, bo je¿eli tak- to ju¿ gorsza historia  Z³y 

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #144 : Grudzieñ 22, 2012, 14:27:00 »

Sventer, to ju¿ obsesja, na to co siê dzia³o z projektem, s± w±tki, ale ju¿ nikomu nawet nie chcia³o siê tam nic wklejaæ, a ty grzmisz dalej. Obud¼ siê ju¿ bo tu nie ma czarownic do zapolowania na nie. Ale ciê wziê³o ch³opie, ¿eby zaraz wariowaæ?
Ka¿dy wierzy w takie bajki do jakich dorós³, ale bajek do których siê odwo³ujesz ju¿ dawno tu nie ma, nieco spó¼niony jeste¶, a mo¿e u ciebie czas siê zatrzyma³, bo u wiêkszo¶ci przyspieszy³.
Nigdy nie ¿a³uj innych - niech maj± to na co sobie zas³u¿yli ( to powszechne prawo przyci±gania), i nie wa¿ne co ty chcesz w tym widzieæ. Nie dociera do ciebie jeszcze, ¿e ka¿dy jest inny? Jego pogl±dy i wierzenia to jego prywatna sprawa, jak Przebi¶nieg twierdzi próby przekonywania to ju¿ interwencja. I tu siê zgadzam. Tak trudno zaakceptowaæ, ¿e kto¶ jest inny i ma inny ogl±d i pogl±d?
Czas nietolerancji, "jedynie s³usznych" w³a¶nie siê skoñczy³. Nie da siê nikogo zbawiæ wbrew jego woli i moim zdaniem nie warto nawet próbowaæ, ale tu siê chyba ró¿nimy.

koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #145 : Grudzieñ 22, 2012, 14:40:03 »

koliberek zaproszon by³ na jazzow± wigiliê wczoraj i potem wspólny posi³ek
i mia³ wra¿enie, ¿e by³ nie w czwartym, czy pi±tym,
ale conajmniej szóstym, b±d¼ siódmym wymiarze,
bo, takie to by³o granie i ogólnie atmosfera;

lecz gdy zajrza³ tutaj,  zdumia³ siê straszliwie
czy to jeszcze trzeci, a mo¿e i drugi wymiar
gdy tak sobie próbuje poczytaæ
takiego swentera, artqa lub nie daj bo¿e, szmera

piszê ja to Wa¶ciom z olbrzymim humorem
je¶lim sk³ama³, niechaj moja paszcza
szcze¼nie wraz z moim ozorem!

Mrugniêcie Mrugniêcie Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 22, 2012, 14:44:43 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 [6] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: