Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 03:11:52

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 2012 - Ostatnie RozwiÂązanie - Ostatni MiesiÂąc...  (Przeczytany 67201 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
sfinks
Gość
« Odpowiedz #125 : Grudzień 21, 2012, 22:14:58 »

W sprawie tego ,,miĂŞcha,, czujĂŞ siĂŞ jak syrenka...- Z PERLU, cuchnÂąca z zepsutym gaÂźnikiem ,ktĂłry wydaje od czasu do czasu nieprzyjemny zapach i wiem o tym ,Âże nie tylko ja.Nie chcĂŞ mieĂŚ ciaÂła ,ktĂłre trzeba szorowaĂŚ ,myĂŚ ,czyÂściĂŚ ,bo inaczej cuchnie  jak stara skarpeta .Na pewno odezwa siĂŞ gÂłosy,Âże nic podobnego ,Âże inni sÂą pachnÂący i ÂświeÂży o kaÂżdej godzinie dnia i nocy.Naturalny zapach czÂłowieka jest w dzisiejszych czasach ,umiejĂŞtnie zakamuflowany ,kilogramami mydÂła i pachnidÂła ,co nie znaczy Âże go nie ma. To jest tylko taki maÂły przykÂład ,dlaczego nie lubiĂŞ ludzkiego ciaÂła.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #126 : Grudzień 21, 2012, 22:17:35 »

Teraz Szmer, to polecia³eœ, jak przedmiotowy Enki. Ka¿dy ma swoje doœwiadczenia i swoje obawy i one nie s¹ dla nikogo dobre, ale s¹ takim wyznacznikiem w psychice, jak ból fizyczny dla cia³a. Ból trudno znosiÌ to bierzemy tabletkê odpuszczaj¹c sobie przyczynê, tu jest tak samo: trzeba odnaleŸÌ przyczynê inaczej to tylko siê pog³êbia.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #127 : Grudzień 21, 2012, 22:21:12 »

Sfinksie, napiszĂŞ krotko: jeÂśli nie potrafisz pokochaĂŚ samej siebie, to nie masz prawa mieĂŚ Âżalu i pretensji o cokolwiek do innych.
To podstawa!

Szmer
Gość
« Odpowiedz #128 : Grudzień 21, 2012, 22:23:38 »

Teraz Szmer, to polecia³eœ, jak przedmiotowy Enki. Ka¿dy ma swoje doœwiadczenia i swoje obawy i one nie s¹ dla nikogo dobre, ale s¹ takim wyznacznikiem w psychice, jak ból fizyczny dla cia³a. Ból trudno znosiÌ to bierzemy tabletkê odpuszczaj¹c sobie przyczynê, tu jest tak samo: trzeba odnaleŸÌ przyczynê inaczej to tylko siê pog³êbia.

Dobrze powiedziane z tym bólem... tylko widzisz, radzimy sobie z bólem w taki czy inny sposób tylko dlatego ¿e wiemy ¿e to ból i ¿e jest jakaœ nieprawid³owoœÌ w naszym ciele. Wiêc jak chcemy siê leczyÌ to poznajmy nasz¹ dolegliwoœÌ :>
komandos040
Gość
« Odpowiedz #129 : Grudzień 21, 2012, 22:23:55 »

Sventer- pamiĂŞtacie kim byÂł wczeÂśniej ? : Mora, Kot, bÂądÂź KapÂłan 716 ?  TrafiÂłem ??  DuÂży uÂśmiech
sfinks
Gość
« Odpowiedz #130 : Grudzień 21, 2012, 22:28:27 »

Ja nie mam Âżalu do nikogo ,tylko do tego ,Âże jestem ,,miĂŞchem,, WyraÂżam tutaj swoje Âżale ,ale bez pretensji ,poniewaÂż nikt nie jest winny ,Âże jestem taka jaka jestem .Moim marzeniem jest pozbyĂŚ siĂŞ tego ,,miĂŞcha,,i tyle .Oto caÂła moja filozofia i problem.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #131 : Grudzień 21, 2012, 22:37:35 »

Sfinksie, reagujesz jak typowe starseed, ktĂłre dokÂładnie maja najwiĂŞksze problemy z akceptacjÂą "ciĂŞÂżkiego" ciaÂła.
MoÂże w tym coÂś jest, tak czy inaczej jesteÂś duchem, ktĂłry jest w ciele, bo chciaÂł w nim byĂŚ, takie wybraÂł, takie warunki i dla niego ono jest doskonaÂłe, wiĂŞc moÂże weÂź pod uwagĂŞ wybĂłr twojej duszy. W tym jest wyÂższy cel.

sfinks
Gość
« Odpowiedz #132 : Grudzień 21, 2012, 22:40:43 »

Sfinksie, reagujesz jak typowe starseed, ktĂłre dokÂładnie maja najwiĂŞksze problemy z akceptacjÂą "ciĂŞÂżkiego" ciaÂła.
MoÂże w tym coÂś jest, tak czy inaczej jesteÂś duchem, ktĂłry jest w ciele, bo chciaÂł w nim byĂŚ, takie wybraÂł, takie warunki i dla niego ono jest doskonaÂłe, wiĂŞc moÂże weÂź pod uwagĂŞ wybĂłr twojej duszy. W tym jest wyÂższy cel.
Ale chciaÂłabym  juÂż wyzwoliĂŚ siĂŞ , czy uwaÂżasz to za nie moÂżliwe .Czy dawne decyzje sÂą wi¹¿¹ce na ca³¹ wiecznoœÌ?
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 22:41:38 wysłane przez sfinks » Zapisane
Sventer
Gość
« Odpowiedz #133 : Grudzień 21, 2012, 22:43:18 »

Ale Tobie nic do tego, wiĂŞc nie wrzucaj nas do jednego worka.
DuÂżo mi do tego, to forum jest publiczne.
Dwa, moÂże i wrzucam ale sÂłusznie, bo tak jak Kiara i wielu z Was, piszÂących tutaj gada podobne brednie jak Lucynka. MĂłgÂłbym tak wymieniaĂŚ ale niechce mi siĂŞ, wyraÂźiÂłem swoje zdanie do ktĂłrego mam prawo, jest ono krytyczne dla wielu ludzi i kaÂżdy siĂŞ bedzie wypieraÂł. Trudno, mnie to nie obchodzi, niech teraz kaÂżdy poniesie konsekwencje tego co zrobiÂł z tym projektem. ChoĂŚby dlatego Âże wyÂłudzano pieniÂądze o biednych, naiwnych ludzi.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #134 : Grudzień 21, 2012, 22:54:29 »

Ale Tobie nic do tego, wiĂŞc nie wrzucaj nas do jednego worka.
DuÂżo mi do tego, to forum jest publiczne.
Dwa, moÂże i wrzucam ale sÂłusznie, bo tak jak Kiara i wielu z Was, piszÂących tutaj gada podobne brednie jak Lucynka. MĂłgÂłbym tak wymieniaĂŚ ale niechce mi siĂŞ, wyraÂźiÂłem swoje zdanie do ktĂłrego mam prawo, jest ono krytyczne dla wielu ludzi i kaÂżdy siĂŞ bedzie wypieraÂł. Trudno, mnie to nie obchodzi, niech teraz kaÂżdy poniesie konsekwencje tego co zrobiÂł z tym projektem. ChoĂŚby dlatego Âże wyÂłudzano pieniÂądze o biednych, naiwnych ludzi.
CzÂłowieku, jakiÂś ty ciemny, to normalnie szok !!!
Co Ty chrzanisz ??
Co my nakazywaliÂśmy dawanie zÂłota dla PCH ?
Nie Ty poprostu jesteÂś nawiedzony i tyle, gadasz od rzeczy jak maÂło ktĂłry.
ZmieĂą lepiej prowadzÂącego, lub prowadzÂących, bo oni nie ze ÂŚwiatÂła sÂą, a z ciemni fotograficznej!!! DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #135 : Grudzień 21, 2012, 22:55:31 »

Nie sfinksie, wedÂług mnie na Âżycie, ale nie zrealizowanie "programu" skutkuje powtĂłrkÂą z dodatkowo uzbieranÂą karmÂą, przynajmniej tak byÂło w 3D.
WiĂŞc bardziej logiczna jest peÂłna akceptacja "tego co jest" i pÂłyniĂŞcie z prÂądem, zamiast stawania "okoniem".
Teraz czas jest niepowtarzalny, nie daj siĂŞ nabraĂŚ na rozczarowanie, to produkt czysto mentalny, bardzo podbudowany ego.
Znam podobne zdanie innej kobiety, ale ona ma prawie 90 lat i przykre dolegliwoÂści, ale 2 lata temu jeszcze byÂła bardzo optymistyczna, mimo Âże nie byÂła miss i teÂż na lekach, aha samotna i praktycznie bez rodziny i znajomych.

Edit: Sventer, to juÂż pomĂłwienia, wiĂŞc lepiej ugryÂź siĂŞ w palec i nie stukaj w klawisze.
       Komandosie - tylko Mora, pozostali nie.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 22:59:45 wysłane przez blueray21 » Zapisane

komandos040
Gość
« Odpowiedz #136 : Grudzień 21, 2012, 23:08:34 »

Nie sfinksie, wedÂług mnie na Âżycie, ale nie zrealizowanie "programu" skutkuje powtĂłrkÂą z dodatkowo uzbieranÂą karmÂą, przynajmniej tak byÂło w 3D.
WiĂŞc bardziej logiczna jest peÂłna akceptacja "tego co jest" i pÂłyniĂŞcie z prÂądem, zamiast stawania "okoniem".
Teraz czas jest niepowtarzalny, nie daj siĂŞ nabraĂŚ na rozczarowanie, to produkt czysto mentalny, bardzo podbudowany ego.
Znam podobne zdanie innej kobiety, ale ona ma prawie 90 lat i przykre dolegliwoÂści, ale 2 lata temu jeszcze byÂła bardzo optymistyczna, mimo Âże nie byÂła miss i teÂż na lekach, aha samotna i praktycznie bez rodziny i znajomych.

Edit: Sventer, to juÂż pomĂłwienia, wiĂŞc lepiej ugryÂź siĂŞ w palec i nie stukaj w klawisze.
       Komandosie - tylko Mora, pozostali nie.
CzuÂłem Âże to ta z Mora. MrugniĂŞcie  DuÂży uÂśmiech
Ale miaÂłem racjĂŞ wymieniajÂąc, bo KapÂłan byÂł sympatykiem projektu, i Kot chyba rĂłwnieÂż. MrugniĂŞcie
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #137 : Grudzień 21, 2012, 23:16:11 »

KapÂłan oficjalnie chyba byÂł numerologiem PCh, a kot moÂże wypowie siĂŞ sam, bo zaglÂąda tu czasem.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #138 : Grudzień 21, 2012, 23:27:36 »

A ja jestem ciekawa czy ci wieszcze kataklizmów i potopów ju¿ powychodzili ze swoich podziemnych schronów czy jeszcze tam siedz¹ profilaktycznie? Mo¿e czekaj¹ czy koniec œwiata siê nieco nie opóŸni³?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Szmer
Gość
« Odpowiedz #139 : Grudzień 21, 2012, 23:32:07 »

A ja jestem ciekawa czy ci wieszcze kataklizmów i potopów ju¿ powychodzili ze swoich podziemnych schronów czy jeszcze tam siedz¹ profilaktycznie? Mo¿e czekaj¹ czy koniec œwiata siê nieco nie opóŸni³?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

No nie wierzĂŞ po prostu... jeszcze kilka dni temu sama rozgÂłaszaÂłaÂś tutaj jakieÂś niestworzone historie, dematerializacje... Ty sama ze sobÂą rozmawiasz na forum? :> Tak swojÂą drogÂą... nie przyjĂŞli Cie do 4D Âże jeszcze tu jesteÂś? co? UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #140 : Grudzień 22, 2012, 00:11:11 »

A ty jesteÂś pewien na 100% iÂż nie jesteÂś w czasie poza czasem i caÂła ta akcja od 21  rozgrywa siĂŞ tylko w twoim umyÂśle jak byÂło zresztÂą zapowiadane?
Ja takiej pewnoœci nie mam nie wiem jak to zweryfikowaÌ, ale wiem i¿ odró¿nienie tego stanu od normalnego fizycznie nie jest mo¿liwe. Bycie w nim spowodowane jest jednym ³¹cznikiem, nie chcemy ¿adnego kataklizmu.
Co bĂŞdzie dalej? Ano zobaczymy moÂże po nowym roku sytuacje bĂŞdÂą bardziej klarowne.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Szmer
Gość
« Odpowiedz #141 : Grudzień 22, 2012, 00:23:51 »

A ty jesteÂś pewien na 100% iÂż nie jesteÂś w czasie poza czasem i caÂła ta akcja od 21  rozgrywa siĂŞ tylko w twoim umyÂśle jak byÂło zresztÂą zapowiadane?
Ja takiej pewnoœci nie mam nie wiem jak to zweryfikowaÌ, ale wiem i¿ odró¿nienie tego stanu od normalnego fizycznie nie jest mo¿liwe. Bycie w nim spowodowane jest jednym ³¹cznikiem, nie chcemy ¿adnego kataklizmu.
Co bĂŞdzie dalej? Ano zobaczymy moÂże po nowym roku sytuacje bĂŞdÂą bardziej klarowne.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

W sumie zauwaÂżyÂłem u siebie nadprzyrodzone zdolnoÂści... mam chyba dar przepowiadania przyszÂłoÂści bo wiedziaÂłem Âże to napiszesz. Tylko po co ten 21.12? ToÂż to typowe zagadnienie z dziedziny filozofii. A odpowiadajÂąc na pytanie... tak jestem pewien.
Sventer
Gość
« Odpowiedz #142 : Grudzień 22, 2012, 14:01:16 »

Kiara po prostu jako pierwsza wyszÂła z ukrycia MrugniĂŞcie udajÂąc miÂłego kociaka aby siĂŞ nie spaliĂŚ MrugniĂŞcie

A co do komandosa i reszty to Âżal mi Was. Nie ma pojĂŞcia o niczym co siĂŞ tutaj dziaÂło, co siĂŞ dziaÂło z projektem. Jak widaĂŚ juÂż nawet arteq siĂŞ nie wypowiada, nie dziwie mu siĂŞ. MoÂżna by zwariowaĂŚ, bo waszej chorej egzystencji nie da siĂŞ przenieÂś nigdzie indziej, wolicie wierzyĂŚ w niego MrugniĂŞcie i wierzyĂŚ w swoje bajki o potworkach a ty komandosie o czymÂś innym MrugniĂŞcie wiem o czym. ZostaĂącie przy swoich bĂŞdzie wam do twarzy.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #143 : Grudzień 22, 2012, 14:10:42 »

Sventer wiesz, Âże ja os. jestem tu nie od poczÂątku,-
ale jak czytam posty ludzi ktĂłrzy sÂą niemal od samego startu PCh,-
to siĂŞ nie/dziwiĂŞ, te ciÂągÂłe narzekania,-
a Âże to siĂŞ nie zdarzyÂło, a to nie tamto, etc., etc. i nie jestem obserwatorem, tudzieÂż aktywny na innych forach,-
ale to co znam i widzĂŞ- b.jest interesujÂące dla psychologĂłw, bo nigdzie indziej nie ma takich Âżali do jakiegoÂś tam projektu.

PS. mam nadziejĂŞ, Âże nie podpisaliÂście cyrografĂłw z Enki, bo jeÂżeli tak- to juÂż gorsza historia  ZÂły 

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #144 : Grudzień 22, 2012, 14:27:00 »

Sventer, to juÂż obsesja, na to co siĂŞ dziaÂło z projektem, sÂą wÂątki, ale juÂż nikomu nawet nie chciaÂło siĂŞ tam nic wklejaĂŚ, a ty grzmisz dalej. ObudÂź siĂŞ juÂż bo tu nie ma czarownic do zapolowania na nie. Ale ciĂŞ wziĂŞÂło chÂłopie, Âżeby zaraz wariowaĂŚ?
Ka¿dy wierzy w takie bajki do jakich dorós³, ale bajek do których siê odwo³ujesz ju¿ dawno tu nie ma, nieco spóŸniony jesteœ, a mo¿e u ciebie czas siê zatrzyma³, bo u wiêkszoœci przyspieszy³.
Nigdy nie ÂżaÂłuj innych - niech majÂą to na co sobie zasÂłuÂżyli ( to powszechne prawo przyciÂągania), i nie waÂżne co ty chcesz w tym widzieĂŚ. Nie dociera do ciebie jeszcze, Âże kaÂżdy jest inny? Jego poglÂądy i wierzenia to jego prywatna sprawa, jak PrzebiÂśnieg twierdzi prĂłby przekonywania to juÂż interwencja. I tu siĂŞ zgadzam. Tak trudno zaakceptowaĂŚ, Âże ktoÂś jest inny i ma inny oglÂąd i poglÂąd?
Czas nietolerancji, "jedynie s³usznych" w³aœnie siê skoùczy³. Nie da siê nikogo zbawiÌ wbrew jego woli i moim zdaniem nie warto nawet próbowaÌ, ale tu siê chyba ró¿nimy.

koliberek33
Gość
« Odpowiedz #145 : Grudzień 22, 2012, 14:40:03 »

koliberek zaproszon byÂł na jazzowÂą wigiliĂŞ wczoraj i potem wspĂłlny posiÂłek
i miaÂł wraÂżenie, Âże byÂł nie w czwartym, czy piÂątym,
ale conajmniej szĂłstym, bÂądÂź siĂłdmym wymiarze,
bo, takie to byÂło granie i ogĂłlnie atmosfera;

lecz gdy zajrzaÂł tutaj,  zdumiaÂł siĂŞ straszliwie
czy to jeszcze trzeci, a moÂże i drugi wymiar
gdy tak sobie prĂłbuje poczytaĂŚ
takiego swentera, artqa lub nie daj boÂże, szmera

piszĂŞ ja to WaÂściom z olbrzymim humorem
jeÂślim skÂłamaÂł, niechaj moja paszcza
szczeÂźnie wraz z moim ozorem!

MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Grudzień 22, 2012, 14:44:43 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 [6] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: