Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:30:20

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: znamiê wied¼my  (Przeczytany 14020 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
indygo
Go¶æ
« : Grudzieñ 05, 2012, 05:50:41 »

znamiê wied¼my jest to znamiê które wygl±da jak od uk³ucia dwuzêbnym widelcem na ciele, w intymnych miejscach u wied¼my
chcia³bym siê dowiedzieæ czego¶ o tym znamieniu, czy ma jak±¶ moc?
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 06, 2012, 11:31:50 wys³ane przez indygo » Zapisane
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 12

Wiadomo¶ci: 1464

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 13, 2012, 16:15:22 »

Witaj Indigo,
wybacz, ale choc sie staram, to przychodza mi do glowy tylko rozne bzdury.  Du¿y u¶miech  Wlasciwie znam tylko znamie Kainowe czyli brak zarostu
u mezczyzn. Inne jakowes znaki pewnie automatycznie powstawaly, przy udziale osobnikow w ciemnych sutannach i przepasanych sznurem.
pozdrawiam
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 13, 2012, 17:45:24 »

jak zostana otwarte wrota do otchalni to pelno demonow pojawi sie na ziemi wiec wiedzmami sie nie martw  Z³y
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 13, 2012, 18:07:23 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Grudzieñ 13, 2012, 22:34:00 »

Tak, z pewno¶ci± tu przylec± i zjedz± wszystkich fanów Dacida Icke na ¶niadanie. Ament
indygo
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Grudzieñ 14, 2012, 03:17:59 »

Witaj Indigo,
wybacz, ale choc sie staram, to przychodza mi do glowy tylko rozne bzdury.  Du¿y u¶miech  Wlasciwie znam tylko znamie Kainowe czyli brak zarostu

hahahha  Du¿y u¶miech je¶li chcesz byæ zabawny to ci to nie wysz³o, kainowe znamiê to jakie¶ znamiê na ciele w Biblii a nie brak zarostu  Du¿y u¶miech

znamiê od widelca maj± wied¼my i jest to znak diab³a

mam to w miejscu gdzie bêd± wszczepiaæ chipy RFID, na prawej rêce, co wiêcej znamiê jest kszta³tu i wielko¶ci chipa RFID, tylko jakby naturalne wdrukowane w skórê, jaki z tego wniosek?
satani¶ci powiedzieli mi ¿e nikt wiêcej nie ma tego znamienia, tylko ja
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 14, 2012, 03:31:24 wys³ane przez indygo » Zapisane
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Grudzieñ 14, 2012, 09:15:53 »

Witaj Indygo,
kainowe znamiê to jakie¶ znamiê na ciele w Biblii a nie brak zarostu
wlasnie z tamtad pochodzi. Dotyczy ludow pochodzacych od Kaina, zamieszkujacych tereny Ameryki poludniowej, ba ta dostala sie Kainowi,
czy jak on sie tam zwal, w posiadanie.
Cos tam jeszcze bylo od ugryzionej kosci, kustykajacego Zeusa w mitologii greckiej, ale daje sie to przeniesc dalej. Sady nie maja tu zadnego
znaczenia.
znamiê od widelca maj± wied¼my i jest to znak diab³a
moze i kiedys komus to sluzylo, no raczej tak, zawsze sie znajda tacy, co pod jakims nonsensownym pozorem zeruja na innych, a potem
przyjda nastepcy, juz na podstawie przypuszczen beda pisali artykoly i ksiazki.
pozdrawiam
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Grudzieñ 14, 2012, 09:20:41 »

mam to w miejscu gdzie bêd± wszczepiaæ chipy RFID, na prawej rêce, co wiêcej znamiê jest kszta³tu i wielko¶ci chipa RFID, tylko jakby naturalne wdrukowane w skórê, jaki z tego wniosek?
satani¶ci powiedzieli mi ¿e nikt wiêcej nie ma tego znamienia, tylko ja

Próbowa³e¶ po prostu siê umyæ?
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #7 : Grudzieñ 14, 2012, 09:40:28 »

Jak zwykle arteq, merytorycznie i nie osobi¶cie. ¯art ma pewne granice.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Grudzieñ 14, 2012, 14:52:50 »

Blueray, czy¿ chybcikiem nie usuwasz postów które niby to oceniaj± innych, ich zachowanie?
Co w takim razie zrobisz ze swoim? Czy mo¿e wywalasz wy³±cznie te które zawieraj± krytykê dotycz±c± Ciebie?

Ale spokojnie, mo¿esz ¶mia³o siê wypowiadaæ na mój/mojego zachowania temat, nie ka¿dy jest ma³ostkowy...

W pewnych przypadkach - gdy granice absurdu zosta³y definitywnie przekroczone najlepszym rozwi±zaniem jest ¿art...
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #9 : Grudzieñ 14, 2012, 15:47:42 »

Arteq, je¶li przesadzasz, usuwam, nie tylko wobec, mnie, lub próbujê pokazaæ twoj± "merytoryczno¶æ".
Ja wcale nie chcê wypowiadaæ siê na twój temat i nie robiê tego, dopóki nie wkraczasz w czyje¶ osobiste pole.
¯art jest dobry, je¶li nie posuwa siê za daleko.
Granica absurdu to twoja osobista ocena, i na tym zakoñczê , aby ciê nie na¶ladowaæ.

nagumulululi
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Grudzieñ 14, 2012, 16:03:14 »

Arteq, je¶li przesadzasz, usuwam, nie tylko wobec, mnie, lub próbujê pokazaæ twoj± "merytoryczno¶æ".
Ja wcale nie chcê wypowiadaæ siê na twój temat i nie robiê tego, dopóki nie wkraczasz w czyje¶ osobiste pole.
¯art jest dobry, je¶li nie posuwa siê za daleko.
Granica absurdu to twoja osobista ocena, i na tym zakoñczê , aby ciê nie na¶ladowaæ.
Akurat ¿art by³ dobry i ja siê usmia³em U¶miech. Gdyby kto¶ by³ ura¿ony z powodu takiej wypowiedzi musia³by mieæ nierówno pod sufitem.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #11 : Grudzieñ 14, 2012, 18:01:36 »

Punkt widzenia zale¿y....

acentaur

Wielki gadu³a ;)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Grudzieñ 14, 2012, 18:18:14 »

Witaj Indygo,
Traf chcial, pewnie taki wybryk natury, ze pewien lud, zwany INCA, cos w tej Ameryce
kombinowal. Zapewnie byly to jakies brzydkie zabawy, bo potem ich bezlitosnie tepiono.
Niby sprawiedliwie, bo przeciez dla zlota, zasilajacego kase krolewska oficjalnie. Towarzyszacy
oprawcom ksieza, bardzo intensywnie modlili sie za ofiary. A byl powod, bo jak rozbije sie
Inca na sylaby i odczyta od tylu. Zreszta nie byl to jedyny powod dziwnych zbiegow okolicznosci.
pozdrawiam
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Grudzieñ 14, 2012, 21:17:05 »

Pozwolê sobie z ca³ym szacunkiem i z za przeproszeniem dla opisanych uzyc przeno¶ni za która wszystkich przepraszam raz jeszcze U¶miech
Tak czasem jeszcze mi siê zdarzy zadzia³aæ - mo¿e kod lito¶ci, wspó³czucia albo instynkt (podobno stary pies nie ugryzie szczeniaka)
Indygo wyci±gniesz wnioski dobrze nie te¿ dobrze U¶miech
Mój dziadunio mawiali ,,je¿eli o czym¶ mówisz to dobrze sprawd¼ czy aby na pewno znasz temat"
Otó¿ wied¼ma to w staros³owiañskim jêzyku widma, (oczywiscie jeszcze starsze nazwy by³y jeszcze inne jêzyk jest ¿ywy) znaczy³o ni mniej ni wiêcej tylko kobietê wiedz±c±. U¶miech
Ot jej forma fizyczna by³a tak predysponowana ¿e dysponowa³a hm nad zmys³em lub 6- zmys³em jak zwa³ tak zwa³ U¶miech
Korzy¶æ z tego mieli wszyscy najmniejszy wied¼ma -je¿eli zapytasz dlaczego tzn ¿e nie doros³e¶ do odpowiedzi.
Oczywi¶cie taka wied¼ma pomagaj±ca, nauczaj±ca i wspieraj±ca ,,prostych" ludzi by³a sola w oku mo¿nych tego ¶wiata, wiêc machina propagandy ruszy³a.
Skuteczno¶æ propagandy, wiekowego kodowania...widzê w tym w±tku czytaj±c to co napisa³e¶ Indygo.
Tak zastanawiam siê czy nie zauwa¿y³e¶ ¿e chyba z nudów na ten przez ciebie za³o¿ony w±tek wesz³y cztery wilki. U¶miech
Jeden basior, jeden wilk i dwa prawie doros³e wilki. U¶miech
Ty naprzeciw nich jeste¶ hm kilku miesiêcznym szczeniakiem owczarka alzackiego . U¶miech
Hm jakim to trzeba byæ ,,o¶wieconym" by nie zauwa¿yæ tego Cool
Dobrze jeszcze, ¿e dwa wilczki wadz± siê ze sob± i dlatego nie maj± czasu na serio siê tob± zaj±æ  U¶miech
Znam kilku Indygo, z tego dwóch maj±cych m³odsze formy od twojej i to ci powiem, ¿e ka¿dy z nich  po pierwszych postach by hm, ¿e tak pozwolê sobie wróciæ do przeno¶ni ogon podkuli³ Z politowaniem
Hm dla ka¿dego co innego  Z politowaniem
to pa Du¿y u¶miech

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 14, 2012, 21:25:30 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
indygo
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Grudzieñ 15, 2012, 00:01:42 »

zobaczcie: www.darksite.zxq.net/z.jpg
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Grudzieñ 15, 2012, 00:03:01 »

Punkt widzenia zale¿y....
Jak widzê to wed³ug Ciebie, jedyny s³uszny punkt widzenia to... Twój punkt widzenia. Ty decydujesz kto i na ile gdzie wkracza... a analogiczne Twoje wkraczanie ju¿ wkraczaniem nie jest... Ok, niech Ci bêdzi

Co do merytoryczno¶ci to zawsze otwarcie stanê z Tob± na polu dowolnego w±tku, tyle tylko, ¿e Ty uciekasz...
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 15, 2012, 00:08:36 wys³ane przez arteq » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Grudzieñ 15, 2012, 16:02:35 »

arteq

Co do merytoryczno¶ci to zawsze otwarcie stanê z Tob± na polu dowolnego w±tku

Szacowny chyba jednak nie do ka¿dego U¶miech
Bo raczej nie staniesz na polu w±tku dotycz±cego ¦wiata Energii  Cool
Oczywi¶cie mo¿e siê mylê, ale w takim razie swoj± pomy³k± bym siê nie zmartwi³ Du¿y u¶miech
Co do mnie to szacowny blu bierze ciêgi za wklejanie tego co g³osz± ,,mistrzowie z kosmosu i z astralu i jakie¶ jeszcze inne byty"  Du¿y u¶miech
Cóz dla ka¿dego co innego = co kto posieje to zbierze Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 15, 2012, 16:03:47 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Grudzieñ 16, 2012, 01:10:08 »

Do ka¿dego Przebi¶nieg, do ka¿dego - bo je¿eli na czym¶ siê nie znam potrafiê to wprost przyznaæ, a nie siliæ siê na znawcê...
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Grudzieñ 16, 2012, 08:03:16 »

Je¿eli tak deklarujesz szacowny, ze potrafisz siê przyznaæ jak czego¶ nie wiesz to moim skromnym zdaniem je¿eli chodzi o ¶wiat energii ju¿ powiniene¶ to zrobiæ  Cool
Dlaczego?
Dlatego, ¿e jak wiesz to wierzyæ nie musisz bo przecie¿ Wiesz U¶miech
Ciekawi mnie jeszcze jedno szacowny artequ
Ano jak reagujesz, gdy ksi±dz zamiast merytorycznie udzieliæ Ci odpowiedzi na zadane przez Ciebie rzeczowe pytanie otwiera szeroko oczy ze zdumienia, a po chwili gdy szok mu przechodzi zas³ania siê ,,tajemnic± bosk±"  U¶miech
to pa U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 16, 2012, 12:36:21 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Grudzieñ 16, 2012, 18:53:32 »

Nie mia³em takiej sytuacji.
I mo¿e jakie¹ konkrety - czego nie wiem i powinienem siê do tego przyznaæ je¿eli chodzi o energie? Bo widzisz na tym forum bywa³y i takowe sytuacje, ¿e najbardziej "uduchowieni" rozpoznawacze energi twierdzili, ¿e bohaterem danej opowie¶ci z pewno¶ci± jest ten a ten, bo... ona energie rozpoznaje bez pud³a, natomiast ja - jak¿e zacofany duchowo i energetycznie wedle jej opini - twierdzi³em, ¿e ca³a ta opowie¶æ to k³amstwo, brednie. Jaka by³a prawda?  :]

Za kilka dni oka¿e siê kto mia³ racjê  w tematach wa³kowanych przez ostatmie kilka lat... gdzie g³os zabiera³o setki ekspertów (tak¿e forumowych), zarówno tych namacalnych jaki i szepcz±cych do ucha osobom... rozkojarzonym...
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 16, 2012, 19:01:34 wys³ane przez arteq » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Grudzieñ 16, 2012, 19:23:41 »

Szacowny artequ pominê zdziwienie faktem braku pytañ swojemu kap³anowi co do tych ,,o¶wieconych", których ja nazywam guru to moim skromnym zdaniem czas nauki dopuszcza b³êdy i pomy³ki. U¶miech
Tylko jest jedno ale...
Ano czas nauki siê skoñczy³ i teraz wyj±tków nie ma tzn do pracy rodacy i nie tylko rodacy Du¿y u¶miech
Widzisz nie chodzi mi o energiê np czarn± odpowiedzialn± za wprowadzenie porz±dku i jednocze¶nie rozbijaj±c± stare struktury tylko o ¶wiat energii w ogóle U¶miech
Bo przecie¿ je¿eli kto¶ pyta o proces, który siê zaczyna to powinien te¿ odpowiedzieæ sam sobie dlaczego o to pytam?
Arteq przecie¿ nie wchodzisz na to forum tylko dlatego by opisaæ rozmiar pewnych organów szacownego blu, wiêc ja zapyta³bym bym Cie czy istnieje jeszcze inny powód Twojego funkcjonowania na tym forum.
Dlaczego zadaje Ci takie pytanie?
Dlatego, ¿e patrzê co dzieñ w te lustro o którym tak fajnie napisa³ szacowny songo
Otwarcie na ¶wiat energii skutkuje chocia¿by przygotowaniem na do¶wiadczenia pojawiaj±ce siê w moim ¿yciu, wyciszeniem agresji widzisz bardzo rzadko tracê cierpliwo¶æ...zmieniam siê ca³y U¶miech
Dodam te¿ ¿e otwarcie na ¶wiat energii na wielowymiarowo¶æ cz³owieka na to ¿e ma formê, a nie jest form± skutkuje redukcja lêku, gdy¿ nie lêkaj±c siê wchodziæ w ró¿ne do¶wiadczenia sprawdzi³em, ¿e zmiana formy nie oznacza ¶mierci (tej opisywanej przez religie)
Do wszystkiego tak jak np do w³asnego domu jak co¶ dodajesz to ten dom siê zmienia, robi siê barwny kolorowy, funkcjonalny, harmonijny nie wstyd kogo¶ do niego zaprosiæ i je¿eli ju¿ kto¶ przyjdzie to jest zadowolony z wizyty i odwrotnie jak nie inwestujesz to nie zmieniasz to dom nawet na pocz±tku ³adny niszczeje.
Tak jest te¿ i z Cz³owiekiem jak siê nie zmienia jak nic nie dodaje to.... U¶miech
Nie mam zamiaru krytykowaæ drugiego ale sam odpowiedz czy trudno jest komukolwiek kogokolwiek skrytykowaæ U¶miech
Sam wiesz ,¿e najwiêkszy je³op potrafi skrytykowaæ najfajniejszy nawet post U¶miech
Trudniej jest dodaæ do tego co napisze drugi U¶miech
Fajnie by³o by zobaczyæ co Ty szacowny dodasz do tego co kto¶ tu napisze o ¶wiecie energii te¿ (nie mam na my¶li channelingów Du¿y u¶miech) U¶miech
to pa Du¿y u¶miech

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 16, 2012, 19:25:32 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: