Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 23, 2024, 01:09:29

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Strefa tajemnic  (Przeczytany 23334 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Betti
Go¶æ
« : Grudzieñ 09, 2008, 18:26:56 »

Ogladaliscie moze trzeci odcinek strefy tajemnic o czakramie wawelskim? Dlaczego dyrekcje neguje jego istnienie? Co¶
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 09, 2008, 19:36:38 »

ogl±da³em ; jak kto¶ nie ogl±da³ to w necie ju¿ jest
Heh jest lepsze pytanie: skoro nic tam nie ma to czemu drzwi s± nom stop zamkniête , wokó³ s± kamery , pilnuj± ochroniarze i strszy siê tabliczkami ¿e to niezgodnê z wiar± chrze¶cijañska ( a co ma jedno do drugiego to nie wiem )
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 09, 2008, 22:20:26 »

Ot, taka ma³a ob³uda.  Z³y
Czy to co¶ nowego? Cool Wiêc có¿ w tym dziwnego? Co¶ Du¿y u¶miech Z³y
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #3 : Grudzieñ 09, 2008, 23:53:09 »

Ludzie i tak tam stoj±,bed± stali i ja tez !! Jak juz pisa³am tu na forum,to moje ulubione miejsce ,tam do³adowywujê siê i rozmyslam.Czuje siê tam moc wszech¶wiata,wibracje,jak±¶ têsknotê za minionym.To niesamowite miejsce !!! ale mo¿e to ja tak odczuwam.Teraz nie mam czasu,ale napewno bede w drugi dzieñ ¶wi±t w czakramie U¶miech

Betti   U¶miech
by³a¶ kiedy¶ na Wawelu w tym miejscu? Je¿eli nie to ,powiem ci ¿e ludzie opieraj± siê o ¶cianê i w tym miejscu jest brudna,oraz od³upuj± elewacjê.Mysl± ¿e jak przytul± siê do ¶cianylub wezm± kawa³ek, to energia lepiej zadzia³a.Nie wiedz± ¿e to nie ¶ciana ma promieniowanie kosmiczne,ale miejsce.Czakram Wawelski ma oddzia³owywanie w promieniu 3km,ale najwiêksze jest w Kaplicy ¦w. Gareona,która niestety jest od kilku lat niedostêpna dla turystów.Dlatego ludzie stoj± wzd³u¿ jej ¶ciany.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 10, 2008, 00:02:58 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Betti
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Grudzieñ 10, 2008, 10:53:58 »

Bylam dawno temu ,ale nie w tym miejscu, musze sie jednak wybrac w przyszlym roku, bo w tym juz nie zdaze, przebywam aktualnie zagranica.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Grudzieñ 10, 2008, 15:39:21 »

my¶lê, ¿e to na temat, naukowcy bêd± negowaæ istnienie Wielkiego Labiryntu dopóki jaki¶ nie wpadnie do ¶rodka i nie po³amie sobie FIZYCZNIE nogi i bêd± negowaæ istnienie kamiennych tablic z przekazem dla ludzko¶ci dopóki jaki¶ naukowiec nie rozbijê sobie ³ba o nie - tacy s± naukowcy i dlatego wiêkszo¶æ odkryæ jest utajniania przez rz±dy - w Polsce jest tak samo, niestety Smutny dla niektórych strefa tejemnic to TABU i siê o tym nie mówi nawet!

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 10, 2008, 15:39:47 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Grudzieñ 10, 2008, 21:56:34 »

naukowcy będą negować istnienie Wielkiego Labiryntu dopóki jakiś nie wpadnie do środka i nie połamie sobie FIZYCZNIE nogi
Moim zdaniem to dobrze, bo mielibyśmy masę pseudoodkryć. Teorie są fajne ale to tylko teorie, nauka wartościowa staje się wtedy, gdy właśnie połamiemy sobie o nią... Cośtam.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 10, 2008, 21:57:09 wys³ane przez Septerra » Zapisane
Rutko¶
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Grudzieñ 11, 2008, 07:43:56 »

Problem Septerra tylko wtedy, gdy kpi siê i drwi z ludzi upubliczniaj±cy pewne odkrycia, by za kilka kilkna¶cie lat przyznaæ, ¿e jest to mo¿liwe, a za kolejne ¿e jest to faktem. Na pocz±tku sprowadza siê osobe do roli chorego psychicznie, by pó¼niej cynicznie "og³aszaæ ¶wiatu jedynie s³uszn± prawdê" - vide globalne ocieplenie. A Ty czytasz te doniesienia i mówisz: "Hej to ju¿ wiem od ...... lat"
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Grudzieñ 11, 2008, 21:35:38 »

St±d mamy tylu po¶miertnie uznanych za o¶wieconych, za ¿ycia uznawanych za pomylonych.
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Grudzieñ 21, 2008, 18:28:15 »

Przypominam ¿e dzisiaj o 19:30 kolejny odcinek Strefy Tajemnic
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Grudzieñ 21, 2008, 20:35:32 »

kolejny odcinek Strefy Tajemnic za nami - tym razem o reinkarnacji
I jakie refleksje po filmiku ??
betley
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Grudzieñ 21, 2008, 22:06:13 »

Wszystkim którzy ogl±dali dzisiejszy odcinek Sfery tajemnic i chc± pog³êbiæ wiedzê na temat inkarnacji i nie tylko polecam ksi±¿kê Jana van Helsinga "Rozmowy ze ¶mierci±".

Pozdrawiam i ¿yczê radosnych ¶wi±t.  U¶miech       
sharki_vip
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Grudzieñ 22, 2008, 10:03:40 »

Chanell, w którym miejscu na wawelu jest to miejsce, bardzo chêtnie siê tam wybiorê. Mieszkam w Krk od prawie roku i nawet o tym nie s³ysza³em.
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Grudzieñ 22, 2008, 10:34:40 »

Chanell, w którym miejscu na wawelu jest to miejsce, bardzo chętnie się tam wybiorę. Mieszkam w Krk od prawie roku i nawet o tym nie słyszałem.

Co prawda Chanell nie jestem ale odpowiedz znam - to miejsce to Kaplica Św.Gareona
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 22, 2008, 10:35:07 wys³ane przez Cysio91 » Zapisane
sharki_vip
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Grudzieñ 22, 2008, 13:29:31 »

Dziêki wielkie:), bêdê musia³ siê tam koniecznie wybraæ, ale to pewnie dopiero po ¦wiêtach.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #15 : Grudzieñ 22, 2008, 21:08:21 »

Chanell, w którym miejscu na wawelu jest to miejsce, bardzo chêtnie siê tam wybiorê. Mieszkam w Krk od prawie roku i nawet o tym nie s³ysza³em.

Co prawda Chanell nie jestem ale odpowiedz znam - to miejsce to Kaplica ¦w.Gareona

Brawo Cysio U¶miech  jestem ciekawa czy po tym opisie trafi³by¶ do niej Co¶

Ksiêga Koheleta 3,1
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Grudzieñ 23, 2008, 21:58:29 »

Co prawda Chanell nie jestem ale odpowiedz znam - to miejsce to Kaplica ¦w.Gareona

Brawo Cysio U¶miech  jestem ciekawa czy po tym opisie trafi³by¶ do niej Co¶

Ironiczny komentarza ale có¿..... ja z Krakowa nie jestem wiêc nie wiem ale Krakowianin powinien wiedzieæ tak jak ja gdzie jest Pa³ac Branickich , Planty  czy Katedra Bia³ostocka

Jak ju¿ co to bym poleca³ obejrzenie filmiku w necie ,,Strefa Tajemnic'' o czakramie a tam pokazane jes gdzie to bo krêcili wiêc wtedy nie powinno byæ problemu
janusz

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 29

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 1370

« Odpowiedz #17 : Grudzieñ 24, 2008, 10:29:01 »

Kraków to piêkne miasto. U¶miech
O czakramie i wzgórzu wawelskim w poni¿szych linkach.
http://www.krakow4u.pl/wawel/
http://images.google.pl/images?hl=pl&q=zamek+kr%C3%B3lewski+na+wawelu&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=image_result_group&resnum=5&ct=title
http://www.um.oswiecim.pl/pl_chemik/13_2001/articles/czakram.html
http://www.gwiazdy.com.pl/12_01/4.html
Pozdrawiam. Janusz U¶miech
kam3leon
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Grudzieñ 25, 2008, 00:48:38 »

Czy móg³by kto¶ umiejscowiæ kaplice ¶w. Gareona na tej mapce ? http://www.krakow.pl/turystyka/wawel/
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Grudzieñ 25, 2008, 02:33:03 »

Wchodzisz g³ówn± bram± na dziedziniec zamkowy i od razu kierujesz siê w lewo, wzd³ó¿ kolumnady, wprost na drzwi, przed którymi znajduj± siê dwa stopnie schodów. Zawsze stoj± tam nieruchomo "wtajemniczeni", a wszyscy inni patrz± nie wiedz±c o co chodzi z tymi "niruchomymi niemowami" U¶miech

Patrz±c na mapkê, to punkt o którym piszê znajduje siê pomiêdzy cyfr± "3" a "1".
Kaplica Gerona jest niedostêpna, ale miejsce o którym piszê jest zawsze oblegane, znajdziecie je napewno.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
janusz

Wielki gadu³a ;)

« Odpowiedz #20 : Grudzieñ 25, 2008, 15:57:05 »

W poni¿szym artykule pt. ''Wawel - dar bogów'',jest zdjêcie przedstawiaj±ce dziedziniec
zamkowy oraz ludzi przytulonych do ¶ciany, za któr± znajduje siê zej¶cie do
kaplicy Gereona.
http://www.gwiazdy.com.pl/5_99/22.htm miejsce mocy

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%9Bci%C3%B3%C5%82_%C5%9Bw._Gereona_na_Wawelu
http://www.um.oswiecim.pl/pl_chemik/14_2001/articles/czakram_cz2.html druga czê¶æ
artyku³u ''Czakram na Wawelu
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Grudzieñ 25, 2008, 17:50:10 »

Kiedy¶ ogl±da³em ci±gle Strefê 11.
Teraz zauwa¿y³em tego samego redaktora, prowadz±cego "Strefê Tajemnic", i bardzo dobrze.U¶miech
Czekam na kolejny odcinek "Strefy", a tu ju¿ 28.12.U¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #22 : Grudzieñ 26, 2008, 15:37:20 »

Janusz U¶miech te linki które poda³e¶ i to co napisa³e¶ jest doskona³e !!! Dziêkujê ci za to  Buziak Nic dodaæ nic uj±æ. Mo¿e zorganizujemy spotkanie forumowiczów na Wawelu w³a¶nie w czakramie? Moglibysmy podyskutowac na ¿ywo i do³adowaæ akumulatory Zawstydzony
Pozdrawiam krakowianka U¶miech

Ksiêga Koheleta 3,1
janusz

Wielki gadu³a ;)

« Odpowiedz #23 : Grudzieñ 26, 2008, 19:29:09 »

Witaj Chanell U¶miech
Doskona³e s± zdjêcia Zamku Królewskiego, robione wczesnym ¶witem przez Paw³a Krzana.
Musi on byæ napewno zakochanym w tym miejscu krakowianinem.
Tym którzy chc± odczuæ dzia³anie wibracyjne czakramu wawelskiego,polecam specjalne
wydanie ''Muzycznych Witra¿y'' Andrzeja Nikodemowicza z przepiêkn± muzyk± Jacka
Ga³uszki.Tytu³ tej p³yty to ''Czakram Wawelski - przebudzenie ¶pi±cego rycerza''.
Jest na niej zamieszczona historia czakramu,oraz opis tego miejsca i prze¿ycia osoby,
która bezpo¶rednio przebywa³a w jego samym centrum.Ca³o¶æ ilustrowana muzyk±
wyprzedzaj±c± epokê.P³yta jest czêsto sprzedawana na spotkaniach z parapsychologi±.
Czêsto j± puszczam w celu wyciszenia i uspokojenia.Poni¿ej prezentacja.
http://sklep.tarotnet.pl/product_info.php?products_id=37730
Pomys³ spotkania forumowiczów jest bardzo ciekawy.Co s±dz± na ten temat inni ?
Pozdrawiam, mi³o¶nik Krakowa z Wroc³awia. U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Grudzieñ 26, 2008, 20:36:10 »

Dzisiaj o 8 godz 18 Venus otworzyla nam Brame Gwiazdy. Weszlismy wcykl oktawy , ktora laczy nas z galaktycznym tchnieniem Stworcy, z Jego wibracyjna fala swiatla i dzwieku. Wiem tyle. Moze ktos wie wiecej?

Kiara U¶miech U¶miech
Strony: [1] 2 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: