Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 14:52:23

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: spór arteq - Kap³an 718 (tylko dowody - ¿adnych bluzgów!)  (Przeczytany 8527 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Kap³an 718
Go¶æ
« : Grudzieñ 09, 2008, 19:32:26 »

OK, ja ju¿ poczyni³em odpowiednie kroki, po pierwsze, zapytam Andrzeja Wójcikiewicza o to czy pad³a odpowied¼, ¿e nie ma takiego stanowiska jak Anlity Liczbowy Projektu Cheops i czy co¶ wie o tym? po drugie arteq - DOWÓD na twoje s³owa - wklej to co odpowiedzia³ A.W. - nie masz? k³amies! - proste, dalej, STOLO wie jak by³o i pamiêta ostatni± moj± wiadomo¶æ, o tym, ¿e z³amiê regulamin CELOWO i to drastycznie i siê po¿egnam - ban na w³asn± pro¶bê (nie ¿yczenie!)

i siê spór skoñczy bo mam do¶æ dyskredytowania mojej osoby i zarzucania mi k³amstwa, którym siê brzydzê bo poszukujê PRAWDY! to co napisa³ arteq mnie obra¿a i dotyka osobi¶cie bo zaprzecza on temu co robiê i miesza w to jeszcze A.W. - tak byæ nie mo¿e!

otó¿ mam namacalny i rzeczowy dowód - je¶li faktycznie nie mam NIC wspólnego z PCH to dlaczego od kilku lat na stronie oficjalnej s± zamieszczone moje teksty i analizy a na dodatek jest podpisane przeze mnie imieniem i nazwiskiem a dokumenty pdf, które rozsy³a A.W. zainteresowanym posiadaj± prawa autorskie nale¿±ce do Projektu Cheops co jest zaznaczone wyra¼nie na koñcu! - uwa¿am to za koronny dowód, ¿e tego co mówi arteq o tej sprawie nie nale¿y braæ na powa¿nie - czekam na dowody wiêc ze strony artqa...

zamie¶ci³em to w tym dziale bo s± to "inne o projekcie" wg mnie - poniewa¿ arteq zarzuca mi, ¿e nie mam nic z tym wspólnego, udowodnie, ¿e jest inaczej!

do STOLO - napisz jaka by³a sytuacja z moim banem na poprzednim forum i co pisa³em Ci na PW wtedy?

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 09, 2008, 21:38:14 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 09, 2008, 21:15:10 »

Nie chcê siê wtr±caæ ale mo¿e przeniesiecie t± dyskusjê na PW?
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 09, 2008, 21:37:50 »

ja nie chce z nim dyskutowaæ a po za tym to WY FORUMOWICZE macie zobaczyæ kto mówi prawdê a kto nie, bo zosta³em pos±dzony o k³amstwo i dowiodê, ¿e to arteq ³¿e...

arteq - dowody twoich "faktów" tutaj daj - odpowied¼ A.W. bêdzie dobra - ja przedstawie aktualn± odpowied¼ jak nadejdzie...

nie chodzi o dyskusjê ale o przedstawienie dowodów - czekam!

718!
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Grudzieñ 09, 2008, 22:55:43 »

Kapłan718 nic Cię nie upoważnia do pisania do kogokolwiek na forum "PSIE"
Świadczy to tylko o tym jak prymitywną osobą jesteś
To że nie dostałeś za to ostrzeżenia mimo wcześniejszych upomnień ze strony moderatorów jest
bynajmniej dziwne

Pytanie do moderatorów
Dlaczego na to pozwalacie?
Jestem pewien że do każdego innego użytkownika poleciałyby ostrzeżenia
tom1ek rozumiem że skoro nie Ty zostałeś nazwany psem to jeszcze nie jest tak źle?
Uważam Cię za naprawdę dobrego Administratora ale czy w tym konkretnym przypadku jesteś obiektywny?
Czy z "pewnych względów" nie uciekasz od podjęcia jakiś sprawiedliwych kroków?

EDYCJA (tom1ek):
Nie ma żadnych "pewnych względów". Co najwyżej takie względy, że NIKT nie zgłaszał mi ani na PW, ani poprzez opcję "zgłoś do administratora/moderatora" żadnego łamania regulaminu w ostatnim czasie przez użytkownika @Kapłan 718. A ja nie mam ostatnio zbyt wiele czasu, żeby czytać WSZYSTKO na forum. Ani nie jestem też wszechwiedzący (narazie Jêzyk). Jeśli widocznie nikt nie czuł się obrażony - nikt nic nie zgłosił.

Jeszcze jedno. Pytania, które mi zadajesz wysyłaj do mnie na PW. A nie - wypisujesz je gdzieś tylko w jakimś temacie na forum. Możesz tak robić z różnych względów (ok, no problem), ale wtedy chociaż KOPIĘ zapytania wyślij mi na PW. Chyba nie sądzisz, że będę czytał wszystkie tematy na forum, nawet te, które mnie KOMPLETNIE nie interesują, bo a nuż ktoś się tam o coś mnie zapyta.

tom1ek, admin
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 11, 2008, 10:21:20 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
Hans Olo
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Grudzieñ 09, 2008, 23:07:58 »

Ja rzadko kiedy ostatnio mam czas, dzisiaj wchodzê i czujê, ¿e bêdzie ¼le i siê okaza³o, ¿e dobr± mam intuicjê. Poza tym nie wiem jak to dzia³a, ale nie mam mo¿liwo¶ci warnowania.
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Grudzieñ 09, 2008, 23:32:33 »

Wybacz OLO,
ale co to znaczy:

nie mam mo¿liwo¶ci warnowania.

A tak szerzej, gdzie >718< nazwa³ kogo¶ "psem"?
Byæ mo¿e nieuwa¿nie czytam, ale wyka¿cie mi to.
Hans Olo
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Grudzieñ 09, 2008, 23:34:19 »

1. To oznacza, ¿e nie widzê ¿adnego przycisku do dawania ostrze¿eñ w moim menu.
2. Mo¿esz sobie sam wykazaæ wchodz±c do jego profilu i przegl±daj±c jego posty.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #7 : Grudzieñ 09, 2008, 23:38:58 »

1. To oznacza, ¿e nie widzê ¿adnego przycisku do dawania ostrze¿eñ w moim menu.
No w³a¶nie nie ma takiej opcji niestety,a wielu osobom przyda³oby siê ostrze¿enie U¶miech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Grudzieñ 09, 2008, 23:40:49 »

Uprzejme dziêki. Ale ze mnie ¶lepiec i niewa¿ny czytacz.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Grudzieñ 10, 2008, 00:05:45 »

mobius jeste¶ nowy wiêc ma³o wiesz a arteq na to mocno zas³u¿y³ swoj± postaw± do mnie a pies w sensie, ¿e nie potrzebnie tak k³apie! i tak by³em bardzo delikatny bo kto¶ mi wys³a³ PW i zaproponowa³ inne rozwi±zanie - ta osoba wie, ¿e to o nim a z rady ju¿ skorzysta³em!

powtarzam TYLKo arteq na to zas³u¿y³ bo mnie urazi³ i przesadzi³ - oczerniaj±c mnie i tak k³ami±c co udowodnie jak pisa³eem wcze¶niej udowodniê tutaj...

P.S. to nie temat do WASZYCH dyskusji ale do wymienienia dowodów miêdzy nim a mn± - czekam na dowody jego...

718!
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Grudzieñ 10, 2008, 00:45:17 »

Cytat: regulamin forum
G³ówna zasada
Forum Projekt Cheops jest w³asno¶ci± prywatn± i w zwi±zku z tym najwy¿szym prawem na forum jest g³os Administratora i jego decyzje. Demokracja nie ma zastosowania

Admin zamkn±³ i usun±³ temat, ja wyja¶ni³em swoje zachowanie i powody ju¿ 10 razy w ró¿nych miejsach i nie kontynuuje tego - zdecydowa³em siê ba bitwê na dowody i to rzeczowe, tak wiêc czekam na to co ma arteq do zaoferowania w tej kwestii...

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 10, 2008, 00:45:51 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
stolo

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 13

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 998

« Odpowiedz #11 : Grudzieñ 10, 2008, 07:38:49 »

Tym w±tkiem zamykam temat i proszê by zainteresowane strony nie wraca³y do dawnych spraw w innych miejscach forum. Zostawcie to co by³o i zajmijcie siê tym co jest. Proszê by Kap³an i Arte swoje przemy¶lenia zostawili dla siebie a je¿eli chc± co¶ komu¶ udowadniaæ to niech to dotyczy bie¿±cych spraw i bie¿±cych wpisów.

Jak wygl±da³a sprawa na poprzednim forum:

Prawd± jest, ¿e obaj bardzo mocn± na siebie naskakiwali. Nie jest to miejsce by wyci±gaæ wszystko na nowo, ale z tego co pamiêtam to faktycznie zarzewiem by³a nazwa jak± Kap³an operowa³ mówi±c o sobie (analityk numeryczny PCH). Jego odej¶cie z forum by³o jego decyzj±, muszê jednak przyznaæ, i¿ nie pamiêtam czy otrzymane ostrze¿enia by³y zaplanowane? Faktem jest, i¿ otrzyma³em list od Kap³ana informuj±cy mnie o jego odej¶ciu zanim dosta³ trzecie ostrze¿enie. Po otrzymaniu bana nigdy nie próbowa³ pod zmienionym IP dostaæ siê na forum.

To tyle co mam do powiedzenia w tej sprawie.

"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"

Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: