east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #25 : Grudzieñ 18, 2012, 20:20:41 » |
|
Arteq chwa³a CI za to , ze nie da³e¶ siebie zmyæ. Jeste¶ bohaterem. Nale¿y CI siê Wzniesienie co najmniej
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #26 : Grudzieñ 18, 2012, 20:31:51 » |
|
Lubiê ¿arty, doceniam ironiê czy uszczypliwo¶ci ale pod jednym warunkiem - gdy je zdejmiemy co¶ za nimi pozostaje. W tym przypadku - nic. Pusta ironia za któr± nic nie stoi, próba wykpienia, obni¿enia powagi tematu, degradacji aby ukryæ prawdziwy obraz spraw. A gdy zerwiemy zas³onê ujrzymy... naiwnych ludzi, oszukanych ludzi, wykorzystanych ludzi.
¯adna chwa³a, ¿adne wzniesienie, ¿adna wspania³o¶æ - minimum logicznego my¶lenia, analiza sytuacji, szczypta intuicji VS proroctwa uduchowionych... Gdy siê poleg³o, upad³a sztuczna kreacja wiedzy, wyj±tkowo¶ci... pozostaje jedynie próba bagatelizowania i o¶mieszania. I jako¶ "amnezja" gdy jeszcze tak niedawno zabiera³o siê powa¿ny g³os, na nietuzinkowy temat.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 18, 2012, 20:32:59 wys³ane przez arteq »
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #27 : Grudzieñ 18, 2012, 21:38:21 » |
|
arteq. A gdy zerwiemy zas³onê ujrzymy... naiwnych ludzi, oszukanych ludzi, wykorzystanych ludzi.
¯adna chwa³a, ¿adne wzniesienie, ¿adna wspania³o¶æ - minimum logicznego my¶lenia, analiza sytuacji, szczypta intuicji VS proroctwa uduchowionych... Gdy siê poleg³o, upad³a sztuczna kreacja wiedzy, wyj±tkowo¶ci... pozostaje jedynie próba bagatelizowania i o¶mieszania. I jako¶ "amnezja" gdy jeszcze tak niedawno zabiera³o siê powa¿ny g³os, na nietuzinkowy temat Zgadzam siê w 100% z takim pisaniem tylko chyba mam na my¶li innych hierarchów, dostojników, a gdy zas³ona opadnie to .. to wypij± piwo którego nawa¿yli I moim skromnym zdaniem nie bêdzie im tak smakowa³o ja zielony leszek mi to pa
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #28 : Grudzieñ 18, 2012, 21:47:06 » |
|
I moim skromnym zdaniem nie bêdzie im tak smakowa³o ja zielony leszek mi ? Znaczy siê szacowny, Lech Ci smakuje, czy nie? Bo po³apaæ siê nie mogê. To pa
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 32
Wiadomo¶ci: 1696
|
|
« Odpowiedz #29 : Grudzieñ 18, 2012, 21:55:52 » |
|
Zawsze zastanawia³a mnie ¶mia³o¶æ ludzi do wypowiadania siê w imieniu innych (rzekomo). Sk±din±d znamy to z ¿ycia publicznego od ambony pocz±wszy po najbardziej znanych polityków - zawsze wiedz± co jest najlepsze dla innych, a na dodatek co inni my¶l±. ¯eby nie rozwijaæ tego tematu przypomnê kawa³ek znanego tu motta: "... pozwól innym byæ innymi".
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
|
|
|
Kate
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #30 : Grudzieñ 19, 2012, 09:05:54 » |
|
Szmer i Przebisnieg zainspirowaliscie mnie, ze tez o tym nie pomyslalam. Jasne trzeba zrobic balange, dac czadu i przeczekac jakos w stanie niewazkosci ten koniec swiata. Ale tak na dobra sprawe, czy to aby nie dzis w nocy? czyli z 19 na 20-go ma nas wymiesc http://youtube.com/v/ANb0oSfj0Sg
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #31 : Grudzieñ 19, 2012, 10:15:41 » |
|
Lubiê ¿arty, doceniam ironiê czy uszczypliwo¶ci ale pod jednym warunkiem - gdy je zdejmiemy co¶ za nimi pozostaje. W tym przypadku - nic. Pusta ironia za któr± nic nie stoi, próba wykpienia, obni¿enia powagi tematu, degradacji aby ukryæ prawdziwy obraz spraw. Je¶li siê nie potrafi patrzeæ to sie nie zobaczy. Jakie¶ masz bardzo wybiórcze to poczucie humoru. Podejrzenie przysz³o, ¿e jednak TY kwestie "Wzniesienia" traktujesz powa¿nie A gdy zerwiemy zas³onê ujrzymy... naiwnych ludzi, oszukanych ludzi, wykorzystanych ludzi.
No có¿, ka¿dy odbiera lekcje jakie mu jego "Wznos" zafunduje Nie ma w tym niczego tragicznego. Rozczarowanie to bardzo wa¿na lekcja, ale kiedy siê j± rozpozna to nawet mo¿na siê serdecznie u¶miaæ i ..... doceniæ Artku Gdy siê poleg³o, upad³a sztuczna kreacja wiedzy, wyj±tkowo¶ci... pozostaje jedynie próba bagatelizowania i o¶mieszania. I jako¶ "amnezja" gdy jeszcze tak niedawno zabiera³o siê powa¿ny g³os, na nietuzinkowy temat.
Hmmm powa¿ny g³os powiadasz .. nietuzinkowy temat ... powa¿na sprawa , powa¿na
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #32 : Grudzieñ 21, 2012, 11:14:24 » |
|
Kochani, obudzi³am siê a ¶wiat jak by³, tak jest. Forum, równie¿ ma siê dobrze, dyskusja wre. Nawet Kiarê widzê w tle. Czyli, jeste¶my w 4D! Super! To pa i Weso³ych oraz Zdrowych ¦wi±t.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #33 : Grudzieñ 21, 2012, 11:24:00 » |
|
Ptaku, dzieñ siê dopiero zacz±³ (dla niektórych), ale siê nie skoñczy³, my¶lê, ¿e jeszcze wiele tu dzi¶ zobaczymy.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #34 : Grudzieñ 21, 2012, 11:29:59 » |
|
No tak, zapomnia³am o jeszcze jednej wersji, ¿e koniec nast±pi 21-12-2012 o godz. 12:12 Czyli za chwil parê. To idê sobie zrobiæ kawê. Pa
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #35 : Grudzieñ 21, 2012, 11:36:33 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 21, 2012, 23:29:34 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #36 : Grudzieñ 21, 2012, 11:37:07 » |
|
Koniec? Raczej pocz±tek nowych zabaw, ale u nas to bêdzie 13.12, bo jeste¶my o godzinê wiêcej od GMT. Kawa mo¿e byæ, ale czy ptakom te¿ s³u¿y?
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #37 : Grudzieñ 21, 2012, 11:44:53 » |
|
Ok., ju¿ kawusie siê robi±. Tylko, czy w 4D mo¿na je¶æ i piæ? A ten „mikser, magiel, i jaka¶ dziwna karuzela” o wyj¶ciu z której wspominasz, to mo¿e próba odpalenia Merkaby? Czy¿by nieudana?
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #38 : Grudzieñ 21, 2012, 11:48:41 » |
|
MER KA BA , to ju¿ robi³am , to nie to, opowiem za 3 dni. MER KA BA otwiera siê inaczej odczucia s± niezmiernie mi³e. W 4D mamy cia³a fizyczne , tylko jemy o wiele l¿ejsze pokarmy , zatem obserwujcie te¿ siebie i ochotê na jedzenie, bo jemy te¿ mniej. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #39 : Grudzieñ 21, 2012, 11:54:34 » |
|
Czyli naprawdê jeste¶my w 4D? Wszyscy hurtowo i awansem? A co z rozdzieleniem siê Ziemi? Co z tymi, co nie wybrali, co z androidami?
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #40 : Grudzieñ 21, 2012, 11:57:53 » |
|
Od merkab jest Fioletowy Micha³, trzeba zajrzeæ, co wymy¶li³. A o maglu, czyli sprasowaniu, scaleniu swoich aspektów w przej¶ciu wiru wspominali "manuskrypciarze", mo¿e ju¿ ciê wci±gnê³o i przeci±gnê³o, no to witaj w 4D, choæ ja tego nie czujê.
|
|
|
|
|
|
|
sfinks
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #41 : Grudzieñ 21, 2012, 12:04:50 » |
|
Przysz³a mi do g³owy pewna my¶l -mo¿e ¦WIAT MIA£ SIÊ SKOÑCZYÆ . I to bardzo drastycznie! Mo¿e dziêki wielu osobom ,które przesz³y pewn± transformacjê ¶wiadomo¶ci ,darowano nam ! Przyjdzie czas ,wszystko siê wyja¶ni .Nie mo¿na osób ,które wierzy³y w co¶ piêknego i idealnego,zignorowaæ ,wykpiæ i mieæ za nic. Skoñczy³ siê pewien cykl ,co¶ dobieg³o kresu ,musi siê co¶ zmieniæ ,nale¿y teraz ¿ycie na ziemi obserwowaæ . Takie cykle ,okresy czy jak to inaczej nazwaæ ? Istniej± po co¶ i po co¶ s± wyznaczane. Jeszcze siê na dobre nie zacz±³ nastêpny cykl czasu ,a niektórzy ludzie od razu go krytykuj± ,chocia¿ nie wiedz± co jutro mo¿e nam przynie¶æ. Ja np. czujê siê dzisiaj ¶wietnie i od nowa budujê wiarê w co¶ dobrego. Czego i wszystkim ¿yczê .
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 21, 2012, 12:14:08 wys³ane przez sfinks »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #42 : Grudzieñ 21, 2012, 12:11:07 » |
|
Od merkab jest Fioletowy Micha³, trzeba zajrzeæ, co wymy¶li³. A o maglu, czyli sprasowaniu, scaleniu swoich aspektów w przej¶ciu wiru wspominali "manuskrypciarze", mo¿e ju¿ ciê wci±gnê³o i przeci±gnê³o, no to witaj w 4D, choæ ja tego nie czujê.
Ale do kogo siê zwracasz? Do mnie czy do Kiary? Ja tam nic nie wiem. Za oknem widzê piêkny dzieñ a w sobie czujê rado¶æ, jak zwykle. Je¶li jednak Kiarê przeci±gnê³o a jest razem z nami, to nas równie¿ przeci±gnê³o. Logiczne. Czyli lepiej, ¿eby Kiara by³a przeci±gniêta. To pa
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
|
|
« Odpowiedz #43 : Grudzieñ 21, 2012, 12:15:59 » |
|
Do Kiary, a o zajrzeniu do MF do siebie. Logicznie to masz racjê, ale czy logika obowi±zuje jeszcze w 4D?
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #44 : Grudzieñ 21, 2012, 13:07:02 » |
|
Coby nie pisaæ ... jest jako¶ inaczej. I oby siê "dobry wirus" rozprzestrzenia³ teraz bez przeszkód
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #45 : Grudzieñ 21, 2012, 13:11:51 » |
|
Coby nie pisaæ ... jest jako¶ inaczej. I oby siê "dobry wirus" rozprzestrzenia³ teraz bez przeszkód Oby tylko pandemii nie og³osili i jakiej¶ szczepionki nam nie zaserwowali! To pa
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #46 : Grudzieñ 21, 2012, 13:20:30 » |
|
Melduje siê równie¿ i komandos. Zaraz po zakoñczeniu medytacji 12:12 - 13:13. Jest Oki Doki. Mam nadziejê, ¿e to ju¿ 4 Wymiar. Pozdrowionka ¶wi±teczne !!!
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #47 : Grudzieñ 21, 2012, 13:28:10 » |
|
Witaj komandosie, dobrze, ¿e jeste¶ z nami. Co do wymiaru, to musimy to jako¶ ustaliæ, aby wiedzieæ. Tylko jak? Chyba pozostaje jedynie baczna obserwacja ¶wiata i w³asnego wnêtrza. No i wyci±ganie wniosków. Prawid³owych. To pa
|
|
|
|
|
|
|
hiacynt
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #48 : Grudzieñ 21, 2012, 13:33:46 » |
|
Meldujê i¿ w kamiennych krêgach w Odrach nic spektakularnego nie zasz³o i jak zwykle pozytywnie na³adowany dobr± energi± wracam do domu. Humor mi dopisuje,apetyt równie¿ a pogoda jeszcze bardziej sprzyja dobremu wizerunkowi Nowego ¦wiata. Pozdrawiam wszystkich bardzo gor±co
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #49 : Grudzieñ 21, 2012, 13:41:19 » |
|
"cisza, spokój nic siê nie dzieje" ale pó³ nocy nie spa³em, chyba nowe kody siê ³adowa³y pozdrówka
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
|