Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 21:42:47

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 4 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Lista obecnoÂści po 21-12-2012  (Przeczytany 44358 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
east
Gość
« Odpowiedz #25 : Grudzień 18, 2012, 20:20:41 »

Arteq chwaÂła CI za to , ze nie daÂłeÂś siebie zmyĂŚ. JesteÂś bohaterem. NaleÂży CI siĂŞ Wzniesienie co najmniej DuÂży uÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #26 : Grudzień 18, 2012, 20:31:51 »

LubiĂŞ Âżarty, doceniam ironiĂŞ czy uszczypliwoÂści ale pod jednym warunkiem - gdy je zdejmiemy coÂś za nimi pozostaje. W tym przypadku - nic. Pusta ironia za ktĂłrÂą nic nie stoi, prĂłba wykpienia, obniÂżenia powagi tematu, degradacji aby ukryĂŚ prawdziwy obraz spraw. A gdy zerwiemy zasÂłonĂŞ ujrzymy... naiwnych ludzi, oszukanych ludzi, wykorzystanych ludzi.

¯adna chwa³a, ¿adne wzniesienie, ¿adna wspania³oœÌ - minimum logicznego myœlenia, analiza sytuacji, szczypta intuicji VS proroctwa uduchowionych...
Gdy siĂŞ polegÂło, upadÂła sztuczna kreacja wiedzy, wyjÂątkowoÂści... pozostaje jedynie prĂłba bagatelizowania i oÂśmieszania. I jakoÂś "amnezja" gdy jeszcze tak niedawno zabieraÂło siĂŞ powaÂżny gÂłos, na nietuzinkowy temat.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2012, 20:32:59 wysłane przez arteq » Zapisane
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #27 : Grudzień 18, 2012, 21:38:21 »

arteq
. A gdy zerwiemy zasÂłonĂŞ ujrzymy... naiwnych ludzi, oszukanych ludzi, wykorzystanych ludzi.

¯adna chwa³a, ¿adne wzniesienie, ¿adna wspania³oœÌ - minimum logicznego myœlenia, analiza sytuacji, szczypta intuicji VS proroctwa uduchowionych...
Gdy siĂŞ polegÂło, upadÂła sztuczna kreacja wiedzy, wyjÂątkowoÂści... pozostaje jedynie prĂłba bagatelizowania i oÂśmieszania. I jakoÂś "amnezja" gdy jeszcze tak niedawno zabieraÂło siĂŞ powaÂżny gÂłos, na nietuzinkowy temat

Zgadzam siĂŞ w 100% z takim pisaniem tylko chyba mam na myÂśli innych hierarchĂłw, dostojnikĂłw, a gdy zasÂłona opadnie to ..
to wypijÂą piwo ktĂłrego nawaÂżyli Cool
I moim skromnym zdaniem nie bĂŞdzie im tak smakowaÂło ja zielony leszek mi DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #28 : Grudzień 18, 2012, 21:47:06 »

Cytat: przebiÂśnieg
I moim skromnym zdaniem nie bĂŞdzie im tak smakowaÂło ja zielony leszek mi  ?

Znaczy siĂŞ szacowny, Lech Ci smakuje, czy nie?  DuÂży uÂśmiech
Bo poÂłapaĂŚ siĂŞ nie mogĂŞ.  DuÂży uÂśmiech

To pa  DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #29 : Grudzień 18, 2012, 21:55:52 »

Zawsze zastanawia³a mnie œmia³oœÌ ludzi do wypowiadania siê w imieniu innych (rzekomo).
SkÂądinÂąd znamy to z Âżycia publicznego od ambony poczÂąwszy po najbardziej znanych politykĂłw - zawsze wiedzÂą co jest najlepsze dla innych, a na dodatek co inni myÂślÂą.
ÂŻeby nie rozwijaĂŚ tego tematu przypomnĂŞ kawaÂłek znanego tu motta: "... pozwĂłl innym byĂŚ innymi".

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
Kate
Gość
« Odpowiedz #30 : Grudzień 19, 2012, 09:05:54 »

Szmer i Przebisnieg zainspirowaliscie mnie, ze tez o tym nie pomyslalam. Jasne trzeba zrobic balange, dac czadu i przeczekac jakos w stanie niewazkosci ten koniec swiata. Ale tak na dobra sprawe, czy to aby nie dzis w nocy? czyli z 19 na 20-go ma nas wymiesc Szok

<a href="http://youtube.com/v/ANb0oSfj0Sg" target="_blank">http://youtube.com/v/ANb0oSfj0Sg</a>
east
Gość
« Odpowiedz #31 : Grudzień 19, 2012, 10:15:41 »

LubiĂŞ Âżarty, doceniam ironiĂŞ czy uszczypliwoÂści ale pod jednym warunkiem - gdy je zdejmiemy coÂś za nimi pozostaje. W tym przypadku - nic. Pusta ironia za ktĂłrÂą nic nie stoi, prĂłba wykpienia, obniÂżenia powagi tematu, degradacji aby ukryĂŚ prawdziwy obraz spraw.
JeÂśli siĂŞ nie potrafi patrzeĂŚ to sie nie zobaczy. JakieÂś masz bardzo wybiĂłrcze to poczucie humoru. Podejrzenie przyszÂło, Âże jednak TY kwestie "Wzniesienia" traktujesz powaÂżnie DuÂży uÂśmiech

A gdy zerwiemy zasÂłonĂŞ ujrzymy... naiwnych ludzi, oszukanych ludzi, wykorzystanych ludzi.
No có¿, ka¿dy odbiera lekcje jakie mu jego "Wznos" zafunduje Du¿y uœmiech
Nie ma w tym niczego tragicznego. Rozczarowanie to bardzo waÂżna lekcja, ale kiedy siĂŞ  jÂą rozpozna to nawet moÂżna siĂŞ serdecznie uÂśmiaĂŚ i ..... doceniĂŚ Artku Chichot

Gdy siĂŞ polegÂło, upadÂła sztuczna kreacja wiedzy, wyjÂątkowoÂści... pozostaje jedynie prĂłba bagatelizowania i oÂśmieszania. I jakoÂś "amnezja" gdy jeszcze tak niedawno zabieraÂło siĂŞ powaÂżny gÂłos, na nietuzinkowy temat.
Hmmm powaÂżny gÂłos powiadasz .. nietuzinkowy temat ... powaÂżna sprawa , powaÂżna DuÂży uÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #32 : Grudzień 21, 2012, 11:14:24 »

Kochani, obudziÂłam siĂŞ a Âświat jak byÂł, tak jest. Forum, rĂłwnieÂż ma siĂŞ dobrze, dyskusja wre.  Chichot
Nawet KiarĂŞ widzĂŞ w tle. Czyli, jesteÂśmy w 4D! Super!  DuÂży uÂśmiech

To pa i WesoÂłych oraz Zdrowych ÂŚwiÂąt.  UÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #33 : Grudzień 21, 2012, 11:24:00 »

Ptaku, dzieù siê dopiero zacz¹³ (dla niektórych), ale siê nie skoùczy³, myœlê, ¿e jeszcze wiele tu dziœ zobaczymy.

ptak
Gość
« Odpowiedz #34 : Grudzień 21, 2012, 11:29:59 »

No tak, zapomniaÂłam o jeszcze jednej wersji, Âże koniec nastÂąpi 21-12-2012 o godz. 12:12
Czyli za chwil parĂŞ. To idĂŞ sobie zrobiĂŚ kawĂŞ.  MrugniĂŞcie

Pa  DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #35 : Grudzień 21, 2012, 11:36:33 »

No to skoro Ptaku taka uprzejmoœÌ ju¿ w 4D poproszê te¿ kawê dla mnie, bez mleka i z minimaln¹ iloœci¹ ciemnego cukru, bardzo aromatyczn¹. A dla mojej jednej znajomej poproszê kawê waniliow¹.. Mrugniêcie Uœmiech niech œwiat piêknieje dobrem, radoœci¹ i szczêœciem.! Buziak

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Za trzy dni coÂś opowiem , bo teraz jeszcze jestem po wyjÂściu z "miksera, magla i jakiejÂś dziwnej karuzeli".....  Z politowaniem JĂŞzyk Buziak UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 23:29:34 wysłane przez Kiara » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #36 : Grudzień 21, 2012, 11:37:07 »

Koniec? Raczej poczÂątek nowych zabaw, ale u nas to bĂŞdzie 13.12, bo jesteÂśmy o godzinĂŞ wiĂŞcej od GMT.
Kawa moÂże byĂŚ, ale czy ptakom teÂż sÂłuÂży?

ptak
Gość
« Odpowiedz #37 : Grudzień 21, 2012, 11:44:53 »

No to skoro Ptaku taka uprzejmoœÌ ju¿ w 4D poproszê te¿ kawê dla mnie, bez mleka i z minimaln¹ iloœci¹ ciemnego cukru, bardzo aromatyczn¹. A dla mojej jednej kole¿anki poproszê kawê waniliow¹.. Mrugniêcie Uœmiech niech œwiat piêknieje dobrem, radoœci¹ i szczêœciem.! Buziak

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Za trzy dni coÂś opowiem , bo teraz jeszcze jestem po wyjÂściu z "miksera, magla i jakiejÂś dziwnej karuzeli".....  Z politowaniem JĂŞzyk Buziak UÂśmiech

Ok., juÂż kawusie siĂŞ robiÂą.  UÂśmiech Tylko, czy w 4D moÂżna jeœÌ i piĂŚ?

A ten „mikser, magiel, i jakaÂś dziwna karuzela” o wyjÂściu z ktĂłrej wspominasz, to moÂże prĂłba
odpalenia Merkaby? CzyÂżby nieudana?  Smutny
Kiara
Gość
« Odpowiedz #38 : Grudzień 21, 2012, 11:48:41 »

MER KA BA , to juÂż robiÂłam , to nie to, opowiem za 3 dni. MER KA BA otwiera siĂŞ inaczej odczucia  sÂą niezmiernie miÂłe. W 4D mamy ciaÂła fizyczne , tylko jemy o wiele lÂżejsze pokarmy , zatem obserwujcie teÂż siebie i ochotĂŞ na jedzenie, bo jemy teÂż mniej.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #39 : Grudzień 21, 2012, 11:54:34 »

Czyli naprawdĂŞ jesteÂśmy w 4D?  Chichot Wszyscy hurtowo i awansem?  DuÂży uÂśmiech

A co z rozdzieleniem siĂŞ Ziemi?  Co z tymi, co nie wybrali, co z androidami?  MrugniĂŞcie
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #40 : Grudzień 21, 2012, 11:57:53 »

Od merkab jest Fioletowy MichaÂł, trzeba zajrzeĂŚ, co wymyÂśliÂł.
A o maglu, czyli sprasowaniu, scaleniu swoich aspektĂłw w przejÂściu wiru wspominali "manuskrypciarze", moÂże juÂż ciĂŞ wciÂągnĂŞÂło i przeciÂągnĂŞÂło, no to witaj w 4D, choĂŚ ja tego nie czujĂŞ.

sfinks
Gość
« Odpowiedz #41 : Grudzień 21, 2012, 12:04:50 »

PrzyszÂła mi do gÂłowy pewna myÂśl -moÂże ÂŚWIAT  MIAÂŁ SIÊ SKOÑCZYÆ . I to bardzo drastycznie!
MoÂże dziĂŞki wielu osobom ,ktĂłre przeszÂły pewnÂą transformacjĂŞ ÂświadomoÂści ,darowano nam !
Przyjdzie czas ,wszystko siĂŞ wyjaÂśni .Nie moÂżna osĂłb ,ktĂłre wierzyÂły w coÂś piĂŞknego i idealnego,zignorowaĂŚ ,wykpiĂŚ i mieĂŚ za nic.
SkoĂączyÂł siĂŞ pewien cykl ,coÂś dobiegÂło kresu ,musi siĂŞ coÂś zmieniĂŚ ,naleÂży teraz Âżycie na ziemi obserwowaĂŚ .
Takie cykle ,okresy czy jak to inaczej nazwaĂŚ ? IstniejÂą po coÂś i po coÂś sÂą wyznaczane.
Jeszcze siê na dobre nie zacz¹³ nastêpny cykl czasu ,a niektórzy ludzie od razu go krytykuj¹ ,chocia¿ nie wiedz¹ co jutro mo¿e nam przynieœÌ.
Ja np. czujĂŞ siĂŞ dzisiaj Âświetnie i od nowa budujĂŞ wiarĂŞ w coÂś dobrego.
Czego i wszystkim ÂżyczĂŞ .
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 12:14:08 wysłane przez sfinks » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #42 : Grudzień 21, 2012, 12:11:07 »

Od merkab jest Fioletowy MichaÂł, trzeba zajrzeĂŚ, co wymyÂśliÂł.
A o maglu, czyli sprasowaniu, scaleniu swoich aspektĂłw w przejÂściu wiru wspominali "manuskrypciarze", moÂże juÂż ciĂŞ wciÂągnĂŞÂło i przeciÂągnĂŞÂło, no to witaj w 4D, choĂŚ ja tego nie czujĂŞ.

Ale do kogo siĂŞ zwracasz? Do mnie czy do Kiary?
Ja tam nic  nie wiem. Za oknem widzĂŞ piĂŞkny dzieĂą a w sobie czujĂŞ radoœÌ, jak zwykle.  Chichot
JeÂśli jednak KiarĂŞ przeciÂągnĂŞÂło a jest razem z nami, to nas rĂłwnieÂż przeciÂągnĂŞÂło. Logiczne.  DuÂży uÂśmiech
Czyli lepiej, Âżeby Kiara byÂła przeciÂągniĂŞta.  DuÂży uÂśmiech

To pa  DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #43 : Grudzień 21, 2012, 12:15:59 »

Do Kiary, a o zajrzeniu do MF do siebie. 
Logicznie to masz racjĂŞ, ale czy logika obowiÂązuje jeszcze w 4D?

east
Gość
« Odpowiedz #44 : Grudzień 21, 2012, 13:07:02 »

Coby nie pisaĂŚ ... jest jakoÂś inaczej. I oby siĂŞ "dobry wirus" rozprzestrzeniaÂł teraz bez przeszkĂłd DuÂży uÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #45 : Grudzień 21, 2012, 13:11:51 »

Coby nie pisaĂŚ ... jest jakoÂś inaczej. I oby siĂŞ "dobry wirus" rozprzestrzeniaÂł teraz bez przeszkĂłd DuÂży uÂśmiech

Oby tylko pandemii nie ogÂłosili i jakiejÂś szczepionki nam nie zaserwowali!  Chichot

To pa  DuÂży uÂśmiech
komandos040
Gość
« Odpowiedz #46 : Grudzień 21, 2012, 13:20:30 »

Melduje siĂŞ rĂłwnieÂż i komandos. MrugniĂŞcie
Zaraz po zakoĂączeniu medytacji 12:12 - 13:13. UÂśmiech
Jest Oki Doki. MrugniĂŞcie
Mam nadziejĂŞ, Âże to juÂż 4 Wymiar.UÂśmiech
Pozdrowionka ÂświÂąteczne !!! MrugniĂŞcie  Cool
ptak
Gość
« Odpowiedz #47 : Grudzień 21, 2012, 13:28:10 »

Witaj komandosie, dobrze, Âże jesteÂś z nami.  UÂśmiech

Co do wymiaru, to musimy to jakoÂś ustaliĂŚ, aby wiedzieĂŚ. Tylko jak?
Chyba pozostaje jedynie baczna obserwacja Âświata i wÂłasnego wnĂŞtrza.
No i wyciÂąganie wnioskĂłw.  Chichot PrawidÂłowych.  DuÂży uÂśmiech

To pa  DuÂży uÂśmiech
hiacynt
Gość
« Odpowiedz #48 : Grudzień 21, 2012, 13:33:46 »

MeldujĂŞ iÂż w kamiennych  krĂŞgach w Odrach nic spektakularnego nie zaszÂło i jak zwykle pozytywnie naÂładowany dobrÂą energiÂą wracam do domu. Humor mi dopisuje,apetyt rĂłwnieÂż a pogoda jeszcze bardziej sprzyja dobremu wizerunkowi Nowego ÂŚwiata. Pozdrawiam wszystkich bardzo gorÂąco UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #49 : Grudzień 21, 2012, 13:41:19 »

"cisza, spokĂłj nic siĂŞ nie dzieje" DuÂży uÂśmiech
ale pó³ nocy nie spa³em, chyba nowe kody siê ³adowa³y Mrugniêcie

pozdrĂłwka UÂśmiech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Strony: 1 [2] 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: