Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 18:05:32

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Propozycja i Reforma  (Przeczytany 6931 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Uduchowiony Piotr
Go¶æ
« : Grudzieñ 18, 2012, 04:36:17 »

Temat do usuniêcia...

Dziêkujê
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 19, 2012, 08:58:53 wys³ane przez Piotr » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 18, 2012, 10:06:46 »

Piotrze, moja propozycja jest taka: za³ó¿ w³asne forum - to nic nie kosztuje - je¶li bêdziesz korzysta³ z któregokolwiek z darmowych hostingów. Technicznie, a raczej administracyjnie, przy takim zaawansowaniu, jakie wcze¶niej tu zademonstrowa³e¶, te¿ nie widzê problemu.
Po co siê mêczyæ i zmieniaæ na si³ê innych. Zaczyna siê era Kreacji, wiêc stwórz to, zacznij od nowa.
Nie bêdzie wtedy ¿adnych obci±¿eñ pamiêci przesz³o¶ci±, wytykania itd.
Moja propozycja jest jak najbardziej serio.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 18, 2012, 11:19:49 »

Popieram blueray21 w tym pomy¶le. Piotrze . Stwórz miejsce dla nowego ruchu i dzia³aj. Na pewno wielu zaciekawionych userów z PCH przybêdzie obadaæ co i jak Chichot
 I nie zapomnij podzieliæ siê odno¶nikiem do forum jak ju¿ powstanie (mo¿e byæ na PW) . Pozdrawiam
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Grudzieñ 18, 2012, 12:02:26 »

Popieram tak¿e blurey'a. U¶miech
Poza tym to jest kolebka Naszego powstania i poznania.
Nie wiem czy wiesz Piotrze, ale My powstali¶my tu ze zwolenników, sympatyków i sceptyków tego Projektu, i analizowali¶my wszelkie aspekty channelingów pocz±wszy od Laury z 2004 roku, a skoñczywszy na kana³ach z Lucyn± £obos, i Ann± Doliñsk±. Obecnie bêd±c odrêbnym cia³em Duchowym tworzymy i analizujemy dos³ownie wszystko, co jest ciekawe Duchowo, i poparte podstawami Duchowej ¦wiadomo¶ci.
Dlatego te¿ nie mogê znie¶æ Twojego Nacisku na nas i Nasze Rodzinne Forum, i choæby by³o nawet napisane PCH, to wiedz, ¿e jak w/w by³a to kolebka naszej tu przyja¼ni i kole¿eñstwa, o której nie masz tu zielonego pojêcia.

Po drugie Twoja interpretacja jest "czysto wojskowa" - musicie i tyle... A figa, nic nie musimy.  Du¿y u¶miech
Nie podoba siê tu Panu, to do widzenia. U¶miech Jak to bardzo ujêli moi przedmówcy a wspaniali kompani na Forum blueray i east.
Pozdrawiam. Cool
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 18, 2012, 12:08:17 wys³ane przez komandos040 » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Grudzieñ 18, 2012, 18:08:56 »

Piotrze, moja propozycja jest taka: za³ó¿ w³asne forum - to nic nie kosztuje - je¶li bêdziesz korzysta³ z któregokolwiek z darmowych hostingów.
Jednak z jaki¶ powodów wiele osób (nawet te które maj± swoje fora) wystêpowaæ tutaj... namawiaæ do zapisania siê, wklejaæ chanellingi od rana do wieczora, o¶wiecaæ...
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #5 : Grudzieñ 18, 2012, 19:40:20 »

Channelingi, niezgodne z doktryn±, kiedy¶ zgodnie z doktryn± o¶wiecaæ mogli tylko uprawnieni (przez samych siebie).
Chwa³a Bogu, te czasy minê³y - to se ne vrati pane Havranek.

east
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Grudzieñ 18, 2012, 20:18:10 »

... namawiaæ do zapisania siê, (..) o¶wiecaæ...
Czujesz siê przymuszony ? Nie mo¿esz sie oprzeæ ?
Du¿y u¶miech
Arteq  je¶li mo¿esz siê oprzeæ i nikt Ciê nie zmusza to daruj sobie te odno¶niki. Prezentujesz tutaj swój punkt widzenia i jako¶ nikt tego nie neguje specjalnie. Chyba ¿e siê czujesz w jaki¶ sposób dyskredytowany to napisz Chichot
Co¶ siê poradzi.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Grudzieñ 18, 2012, 20:26:08 »

Channelingi, niezgodne z doktryn±, kiedy¶ zgodnie z doktryn± o¶wiecaæ mogli tylko uprawnieni (przez samych siebie).
Ale¿ ja Ci nie broniê reksiowaæ. Zadajê tylko rzeczowe pytania, a raczej zadawa³em - bo na ¿adne nie byle¶ w stanie udzieliæ odpowiedzi - pytanie dotycz±ce powodów bezrefleksyjnego ich zamieszczania oraz tre¶ci - np. ska wiesz jak ma wygl±daæ 5 wymiar (co w nim bêdzie a czego nie bêdzie) gdy sam pisa³e¶ 2 posty wcze¶niej, ¿e... nie istniej± definicje które s± w stanie opisaæ... 5 wymiar - to tak pierwsze z brzegu. Albo wytkn±³em bzdury w zamieszczanych "informacjach" nt. ustawienia siê planet w jednym rzêdzie. St±d unikanie rzeczowej dyskusji - bo gdy poddamy zagadnienie g³êbszej analizie... wychodz± "braki". St±d bieg naprzód, zanim kto¶ zajrzy do jednej wklejki... zamie¶ciæ ju¿ 4 kolejne...  przy okazji - w nawale tych ¶mieci - ³ami±c cyklicznie regulamin (post za postem) którego... samemu siê pilnuje.

Arteq  je¶li mo¿esz siê oprzeæ i nikt Ciê nie zmusza to daruj sobie te odno¶niki. Prezentujesz tutaj swój punkt widzenia i jako¶ nikt tego nie neguje specjalnie.
No stary, rozwali³e¶ mnie.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #8 : Grudzieñ 18, 2012, 21:42:07 »

Arteq, daruj sobie, to twoje oceny mnie i mojej wiedzy, jak widaæ myl± ci siê osoby, a powielasz to samo za ka¿dym razem, czasami co¶ dopisuj±c.
Nudne to ju¿ to twoje powielanie siebie, czy ja kiedykolwiek zmusza³em ciê czytania czegokolwiek?
A je¶li ju¿ przeczyta³e¶, to dyskutuj z autorem, a nie t³umaczem. T³umacz nie bêdzie ci t³umaczy³.
Szkoda mi czasu, ja nie zabraniam ci pisaæ, ale mo¿e czas zej¶æ ze mnie i nie powiem czym mia³by¶ siê zaj±æ w przeciwieñstwie do ciebie.
Czas to skoñczyæ.

Edit: Je¶li bêdziesz nadal pisa³ personalnie o mnie, bêdê prosi³  usuwanie takich postów.
        Zarzut wstawiania zbyt du¿ej ilo¶ci przekazów / artyku³ów, bo nie s± to same przekazy, je¶li nie zauwa¿y³e¶, jest co najmniej
        ¶mieszny, je¶li nie mo¿esz zd±¿yæ przeczytaæ, to nie moja sprawa.
        Regulamin regulaminem, ale nie sklejamy postów, które mówi± o czym innym lub np. przekazów ró¿nych nadawców, to tak na zdrowy  rozs±dek, na szczê¶cie, nie muszê nic robiæ wed³ug twojej wizji tego forum, bo móg³bym siê za³amaæ.

Mamy ró¿ne widzenie tego forum i tego ¶wiata i przyjmij to w koñcu do wiadomo¶ci. Nie ma nic z³ego w ró¿norodno¶ci, jest ciekawiej.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 18, 2012, 23:08:42 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Grudzieñ 19, 2012, 15:44:59 »

Oceniam przede wszystkim niektóre z tre¶ci zamieszanych przekazów - tre¶ci co do których nie masz ochoty siê odnie¶æ, ok.
Nie zabraniem tego robiæ - pyta³em jedynie o powód - milczenie.
Nie mylê autorów - o planetach pisa³ Songo, odnios³em siê do tych informacji w kontek¶cie wiarygodno¶ci licznych z zamieszczanych przekazów.
Pisa³em równie¿ o odpowiedzialno¶ci za pisane/t³umaczone tre¶ci.

Usuwasz posty z tre¶ciami dla Ciebie niewygodnymi - gdzie zwracam uwagê na ¶lepe wklejanie. Moich odniesieñ personalnych nie jest wiêcej ni¿ Twoich.

Regulamin regulaminem, ale nie sklejamy postów, które mówi± o czym innym lub np. przekazów ró¿nych nadawców, to tak na zdrowy  rozs±dek, na szczê¶cie, nie muszê nic robiæ wed³ug twojej wizji tego forum, bo móg³bym siê za³amaæ.
¯adne moje wizje... wskazujê na KONKRETNE punkty regulaminu których nie raczysz przestrzegaæ - co zabawniejsze jako moderator - a tak ochoczo bêdziesz rozlicza³ innych na podstawie swoich subiektywnych odczuæ. Rozumiem, ¿e je¿eli moje posty bêd± dotyczy³y czego¶ innego, to ¶mia³o mo¿na waliæ jeden za drugim, tak?

To, ¿e co chwila musisz to robiæ (post za postem) ¶wiadczy przecie¿ o niczym innym jak prze³adowaniem wklejkami. Czasami pomagacie sobie z Songo przeplataj±c je, ale jak widaæ i to nie pomaga.

Widzenia widzeniami ale chyba dzia³ania winny zawieraæ siê w zakresie regulaminu, Panie Moderatorze...

yyyy... ten post tak¿e wyleci? oczywi¶cie jako "personalny"?
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Grudzieñ 20, 2012, 00:54:15 »

Cytat: arteq
Oceniam przede wszystkim niektóre z tre¶ci zamieszanych przekazów...

A przy okazji tworzysz coraz wiêcej of'ów.
Mo¿e warto by³oby utworzyæ w±tek, w którym bêd± wytykane wszystkie oceny dotycz±ce tych przekazów, a poszczególne w±tki bêd± dziêki temu klarowniejsze.  Du¿y u¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: