Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 22:27:19

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Propozycja i Reforma  (Przeczytany 7265 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Uduchowiony Piotr
Gość
« : Grudzień 18, 2012, 04:36:17 »

Temat do usuniĂŞcia...

DziĂŞkujĂŞ
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 08:58:53 wysłane przez Piotr » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #1 : Grudzień 18, 2012, 10:06:46 »

Piotrze, moja propozycja jest taka: za³ó¿ w³asne forum - to nic nie kosztuje - jeœli bêdziesz korzysta³ z któregokolwiek z darmowych hostingów. Technicznie, a raczej administracyjnie, przy takim zaawansowaniu, jakie wczeœniej tu zademonstrowa³eœ, te¿ nie widzê problemu.
Po co siê mêczyÌ i zmieniaÌ na si³ê innych. Zaczyna siê era Kreacji, wiêc stwórz to, zacznij od nowa.
Nie bêdzie wtedy ¿adnych obci¹¿eù pamiêci przesz³oœci¹, wytykania itd.
Moja propozycja jest jak najbardziej serio.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
east
Gość
« Odpowiedz #2 : Grudzień 18, 2012, 11:19:49 »

Popieram blueray21 w tym pomyÂśle. Piotrze . StwĂłrz miejsce dla nowego ruchu i dziaÂłaj. Na pewno wielu zaciekawionych userĂłw z PCH przybĂŞdzie obadaĂŚ co i jak Chichot
 I nie zapomnij podzieliĂŚ siĂŞ odnoÂśnikiem do forum jak juÂż powstanie (moÂże byĂŚ na PW) . Pozdrawiam
komandos040
Gość
« Odpowiedz #3 : Grudzień 18, 2012, 12:02:26 »

Popieram takÂże blurey'a. UÂśmiech
Poza tym to jest kolebka Naszego powstania i poznania.
Nie wiem czy wiesz Piotrze, ale My powstaliÂśmy tu ze zwolennikĂłw, sympatykĂłw i sceptykĂłw tego Projektu, i analizowaliÂśmy wszelkie aspekty channelingĂłw poczÂąwszy od Laury z 2004 roku, a skoĂączywszy na kanaÂłach z LucynÂą ÂŁobos, i AnnÂą DoliĂąskÂą. Obecnie bĂŞdÂąc odrĂŞbnym ciaÂłem Duchowym tworzymy i analizujemy dosÂłownie wszystko, co jest ciekawe Duchowo, i poparte podstawami Duchowej ÂŚwiadomoÂści.
Dlatego te¿ nie mogê znieœÌ Twojego Nacisku na nas i Nasze Rodzinne Forum, i choÌby by³o nawet napisane PCH, to wiedz, ¿e jak w/w by³a to kolebka naszej tu przyjaŸni i kole¿eùstwa, o której nie masz tu zielonego pojêcia.

Po drugie Twoja interpretacja jest "czysto wojskowa" - musicie i tyle... A figa, nic nie musimy.  DuÂży uÂśmiech
Nie podoba siĂŞ tu Panu, to do widzenia. UÂśmiech Jak to bardzo ujĂŞli moi przedmĂłwcy a wspaniali kompani na Forum blueray i east.
Pozdrawiam. Cool
« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2012, 12:08:17 wysłane przez komandos040 » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #4 : Grudzień 18, 2012, 18:08:56 »

Piotrze, moja propozycja jest taka: za³ó¿ w³asne forum - to nic nie kosztuje - jeœli bêdziesz korzysta³ z któregokolwiek z darmowych hostingów.
Jednak z jakiÂś powodĂłw wiele osĂłb (nawet te ktĂłre majÂą swoje fora) wystĂŞpowaĂŚ tutaj... namawiaĂŚ do zapisania siĂŞ, wklejaĂŚ chanellingi od rana do wieczora, oÂświecaĂŚ...
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #5 : Grudzień 18, 2012, 19:40:20 »

Channelingi, niezgodne z doktrynÂą, kiedyÂś zgodnie z doktrynÂą oÂświecaĂŚ mogli tylko uprawnieni (przez samych siebie).
ChwaÂła Bogu, te czasy minĂŞÂły - to se ne vrati pane Havranek.

east
Gość
« Odpowiedz #6 : Grudzień 18, 2012, 20:18:10 »

... namawiaĂŚ do zapisania siĂŞ, (..) oÂświecaĂŚ...
Czujesz siĂŞ przymuszony ? Nie moÂżesz sie oprzeĂŚ ?
DuÂży uÂśmiech
Arteq  jeÂśli moÂżesz siĂŞ oprzeĂŚ i nikt CiĂŞ nie zmusza to daruj sobie te odnoÂśniki. Prezentujesz tutaj swĂłj punkt widzenia i jakoÂś nikt tego nie neguje specjalnie. Chyba Âże siĂŞ czujesz w jakiÂś sposĂłb dyskredytowany to napisz Chichot
CoÂś siĂŞ poradzi.
arteq
Gość
« Odpowiedz #7 : Grudzień 18, 2012, 20:26:08 »

Channelingi, niezgodne z doktrynÂą, kiedyÂś zgodnie z doktrynÂą oÂświecaĂŚ mogli tylko uprawnieni (przez samych siebie).
AleÂż ja Ci nie broniĂŞ reksiowaĂŚ. ZadajĂŞ tylko rzeczowe pytania, a raczej zadawaÂłem - bo na Âżadne nie byleÂś w stanie udzieliĂŚ odpowiedzi - pytanie dotyczÂące powodĂłw bezrefleksyjnego ich zamieszczania oraz treÂści - np. ska wiesz jak ma wyglÂądaĂŚ 5 wymiar (co w nim bĂŞdzie a czego nie bĂŞdzie) gdy sam pisaÂłeÂś 2 posty wczeÂśniej, Âże... nie istniejÂą definicje ktĂłre sÂą w stanie opisaĂŚ... 5 wymiar - to tak pierwsze z brzegu. Albo wytkn¹³em bzdury w zamieszczanych "informacjach" nt. ustawienia siĂŞ planet w jednym rzĂŞdzie. StÂąd unikanie rzeczowej dyskusji - bo gdy poddamy zagadnienie g³êbszej analizie... wychodzÂą "braki". StÂąd bieg naprzĂłd, zanim ktoÂś zajrzy do jednej wklejki... zamieÂściĂŚ juÂż 4 kolejne...  przy okazji - w nawale tych Âśmieci - ÂłamiÂąc cyklicznie regulamin (post za postem) ktĂłrego... samemu siĂŞ pilnuje.

Arteq  jeÂśli moÂżesz siĂŞ oprzeĂŚ i nikt CiĂŞ nie zmusza to daruj sobie te odnoÂśniki. Prezentujesz tutaj swĂłj punkt widzenia i jakoÂś nikt tego nie neguje specjalnie.
No stary, rozwaliÂłeÂś mnie.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #8 : Grudzień 18, 2012, 21:42:07 »

Arteq, daruj sobie, to twoje oceny mnie i mojej wiedzy, jak widaĂŚ mylÂą ci siĂŞ osoby, a powielasz to samo za kaÂżdym razem, czasami coÂś dopisujÂąc.
Nudne to juÂż to twoje powielanie siebie, czy ja kiedykolwiek zmuszaÂłem ciĂŞ czytania czegokolwiek?
A jeÂśli juÂż przeczytaÂłeÂś, to dyskutuj z autorem, a nie tÂłumaczem. TÂłumacz nie bĂŞdzie ci tÂłumaczyÂł.
Szkoda mi czasu, ja nie zabraniam ci pisaÌ, ale mo¿e czas zejœÌ ze mnie i nie powiem czym mia³byœ siê zaj¹Ì w przeciwieùstwie do ciebie.
Czas to skoĂączyĂŚ.

Edit: JeÂśli bĂŞdziesz nadal pisaÂł personalnie o mnie, bĂŞdĂŞ prosiÂł  usuwanie takich postĂłw.
        Zarzut wstawiania zbyt duÂżej iloÂści przekazĂłw / artyku³ów, bo nie sÂą to same przekazy, jeÂśli nie zauwaÂżyÂłeÂś, jest co najmniej
        Âśmieszny, jeÂśli nie moÂżesz zd¹¿yĂŚ przeczytaĂŚ, to nie moja sprawa.
        Regulamin regulaminem, ale nie sklejamy postĂłw, ktĂłre mĂłwiÂą o czym innym lub np. przekazĂłw ró¿nych nadawcĂłw, to tak na zdrowy  rozsÂądek, na szczĂŞÂście, nie muszĂŞ nic robiĂŚ wedÂług twojej wizji tego forum, bo mĂłgÂłbym siĂŞ zaÂłamaĂŚ.

Mamy ró¿ne widzenie tego forum i tego œwiata i przyjmij to w koùcu do wiadomoœci. Nie ma nic z³ego w ró¿norodnoœci, jest ciekawiej.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2012, 23:08:42 wysłane przez blueray21 » Zapisane

arteq
Gość
« Odpowiedz #9 : Grudzień 19, 2012, 15:44:59 »

Oceniam przede wszystkim niektóre z treœci zamieszanych przekazów - treœci co do których nie masz ochoty siê odnieœÌ, ok.
Nie zabraniem tego robiĂŚ - pytaÂłem jedynie o powĂłd - milczenie.
Nie mylĂŞ autorĂłw - o planetach pisaÂł Songo, odniosÂłem siĂŞ do tych informacji w kontekÂście wiarygodnoÂści licznych z zamieszczanych przekazĂłw.
PisaÂłem rĂłwnieÂż o odpowiedzialnoÂści za pisane/tÂłumaczone treÂści.

Usuwasz posty z treÂściami dla Ciebie niewygodnymi - gdzie zwracam uwagĂŞ na Âślepe wklejanie. Moich odniesieĂą personalnych nie jest wiĂŞcej niÂż Twoich.

Regulamin regulaminem, ale nie sklejamy postĂłw, ktĂłre mĂłwiÂą o czym innym lub np. przekazĂłw ró¿nych nadawcĂłw, to tak na zdrowy  rozsÂądek, na szczĂŞÂście, nie muszĂŞ nic robiĂŚ wedÂług twojej wizji tego forum, bo mĂłgÂłbym siĂŞ zaÂłamaĂŚ.
ÂŻadne moje wizje... wskazujĂŞ na KONKRETNE punkty regulaminu ktĂłrych nie raczysz przestrzegaĂŚ - co zabawniejsze jako moderator - a tak ochoczo bĂŞdziesz rozliczaÂł innych na podstawie swoich subiektywnych odczuĂŚ. Rozumiem, Âże jeÂżeli moje posty bĂŞdÂą dotyczyÂły czegoÂś innego, to ÂśmiaÂło moÂżna waliĂŚ jeden za drugim, tak?

To, Âże co chwila musisz to robiĂŚ (post za postem) Âświadczy przecieÂż o niczym innym jak przeÂładowaniem wklejkami. Czasami pomagacie sobie z Songo przeplatajÂąc je, ale jak widaĂŚ i to nie pomaga.

Widzenia widzeniami ale chyba dziaÂłania winny zawieraĂŚ siĂŞ w zakresie regulaminu, Panie Moderatorze...

yyyy... ten post takÂże wyleci? oczywiÂście jako "personalny"?
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Grudzień 20, 2012, 00:54:15 »

Cytat: arteq
Oceniam przede wszystkim niektĂłre z treÂści zamieszanych przekazĂłw...

A przy okazji tworzysz coraz wiĂŞcej of'Ăłw.
MoÂże warto byÂłoby utworzyĂŚ wÂątek, w ktĂłrym bĂŞdÂą wytykane wszystkie oceny dotyczÂące tych przekazĂłw, a poszczegĂłlne wÂątki bĂŞdÂą dziĂŞki temu klarowniejsze.  DuÂży uÂśmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: