Oceniam przede wszystkim niektóre z treœci zamieszanych przekazów - treœci co do których nie masz ochoty siê odnieœÌ, ok.
Nie zabraniem tego robiĂŚ - pytaÂłem jedynie o powĂłd - milczenie.
Nie mylĂŞ autorĂłw - o planetach pisaÂł Songo, odniosÂłem siĂŞ do tych informacji w kontekÂście wiarygodnoÂści licznych z zamieszczanych przekazĂłw.
PisaÂłem rĂłwnieÂż o odpowiedzialnoÂści za pisane/tÂłumaczone treÂści.
Usuwasz posty z treÂściami dla Ciebie niewygodnymi - gdzie zwracam uwagĂŞ na Âślepe wklejanie. Moich odniesieĂą personalnych nie jest wiĂŞcej niÂż Twoich.
Regulamin regulaminem, ale nie sklejamy postów, które mówi¹ o czym innym lub np. przekazów ró¿nych nadawców, to tak na zdrowy rozs¹dek, na szczêœcie, nie muszê nic robiÌ wed³ug twojej wizji tego forum, bo móg³bym siê za³amaÌ.
ÂŻadne moje wizje... wskazujĂŞ na KONKRETNE punkty regulaminu ktĂłrych nie raczysz przestrzegaĂŚ - co zabawniejsze jako moderator - a tak ochoczo bĂŞdziesz rozliczaÂł innych na podstawie swoich subiektywnych odczuĂŚ. Rozumiem, Âże jeÂżeli moje posty bĂŞdÂą dotyczyÂły czegoÂś innego, to ÂśmiaÂło moÂżna waliĂŚ jeden za drugim, tak?
To, Âże co chwila musisz to robiĂŚ (post za postem) Âświadczy przecieÂż o niczym innym jak przeÂładowaniem wklejkami. Czasami pomagacie sobie z Songo przeplatajÂąc je, ale jak widaĂŚ i to nie pomaga.
Widzenia widzeniami ale chyba dziaÂłania winny zawieraĂŚ siĂŞ w zakresie regulaminu, Panie Moderatorze...
yyyy... ten post takÂże wyleci? oczywiÂście jako "personalny"?