janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 10, 2008, 19:45:08 » |
|
Kap³anie spieszê ze sprostowaniem. Po Twoim wielkim przybyciu na forum i burzy, jakie ono wywo³a³o, pierwsz± logiczn± my¶l± i rozwi±zaniem by³o napisanie do pana Andrzeja Wójcikiewicza w celu zweryfikowania Twojej prawdomówno¶ci. Nadmieniam, ¿e mail zosta³ wys³any zanim wys³a³e¶ do Arteq PW z przeprosinami, które niejako za³agodzi³y sytuacjê.
Mail do p.Wójcikiewicza: "Jestem jednym z u¿ytkowników forum Projektu Cheops. ¦ledzê postêpy projektu z zainteresowaniem i ¿yczê mu jak najlepiej. 4 dni temu na forum pojawi³ siê u¿ytkownik, który twierdzi, ¿e jest analitykiem numerologicznym zatrudnionym do pracy przy Projekcie. Jego login to Kap³an 718. Cz³owiek ten swoj± postaw± niszczy dobre imiê Projektu, oczernia ludzi, wyzywa ich od psów, jest agresywny i zarozumia³y. Nie pisa³abym do Pañstwa, poniewa¿ zdajê sobie doskonale sprawê z tego, ¿e w porównaniu do ogromnej warto¶ci problemów, jakimi siê Pañstwo zajmuj±, sytuacja jak± opisujê jest b³aha. Jednak¿e ¶wiadomo¶æ, ¿e taka osoba rzeczywi¶cie mo¿e dla Pañstwa pracowaæ jest nad wyraz bolesna i na pewno nie przysporzy Projektowi ¿adnych sympatyków, a mo¿e wywo³aæ dok³adnie odwrotny skutek. U¿ytkownik ten przytoczy³ równie¿ na forum s³owa pana Andrzeja Wójcikiewicza zawarte w rzekomym mailu, jaki od niego otrzyma³: "Sprawe Barbary i Slawy znam bardzo dobrze... Moge tylko powiedziec - psy szczekaja, karawana jedzie dalej. Dla nas wazne sa wykopaliska, ktore sie odbywaja w Egipcie a nie to co mysla byle jaskolki i ci, ktorzy im kibicuja... Liczy sie efekt, a nie gadanie. Pozdrawiam Andrzej Wojcikiewicz" W zwi±zku z powy¿szym - czy mogê prosiæ o weryfikacjê i sprostowanie, czy w Waszym zespole rzeczywi¶cie pracuje dany u¿ytkownik i czy przytoczone przez niego s³owa s± faktycznie autorstwa pana Wójcikiewicza?"
Odowied¼, jak± otrzyma³am: "Wyslalem do "Kaplana 718" kopie Pani listu do jego wiadomosci. Jest osoba, ktora napisala szereg artykulow dotyczacych spraw numerologicznych zwiazanych z Projektem Cheops, ale nie jest przez nas "zatrudniony". Nie wiedzialem, ze jest postrzegany na Forum jako ten, "ktory niszczy dobre imie Projektu". Tak, jego cytat jest autentycznym cytatem z mojego maila. Pozdrawiam Andrzej Wojcikiewicz"
Kap³an 718 - my¶lê, ¿e rozwia³am wszelkie w±tpliwo¶ci u¿ytkowników dotycz±ce Twoich s³ów. Wiem, ¿e w wyniku tego, co napisa³am do p.Wójcikiewicza masz teraz problemy i jak ju¿ Ci powiedzia³am - przykro mi. Ogromnie cieszy mnie fakt, ¿e przeprosi³e¶ Arteq i ¿ywiê nadziejê, ¿e spór miêdzy Wami zosta³ ju¿ za¿egnany na dobre i ¿adna ze stron nie bêdzie ju¿ do tego wraca³a. Dodam dla wiadomo¶ci innych, ¿e przeprosi³e¶ równie¿ i mnie - a to godne przyznaæ siê do b³êdu i za niego ¿a³owaæ. Chcia³abym, aby wszystko wróci³o do normy, nie by³o na forum awantur na tak niskim poziomie, liczy siê jedynie rzeczowa dyskusja. Proszê tych u¿ytkowników, którzy s± do Ciebie uprzedzeni, aby poznali Ciê na nowo - takiego, jakim mnie siê przedstawi³e¶ w naszej d³ugiej rozmowie. A Ciebie - aby¶ da³ siê od tej strony poznaæ.
|