Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 06:53:13

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Koniec Âświata czy koniec zdrowego rozsÂądku?  (Przeczytany 34679 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
marek324
Gość
« : Grudzień 21, 2012, 07:10:20 »

jak w temacie - koniec Âświata czy koniec zdrowego rozsÂądku? gdzie sÂą teraz ci ktĂłrzy dali by siĂŞ pokroiĂŚ za nawiedzonÂą lucynkĂŞ i jej pokrewnych w duchu? nie szkoda wam byÂło tyle czasu zmarnowaĂŚ na banialukach zwiÂązanych z rzeczonym koĂącem Âświata? a dla tych ktĂłrzy czujÂą siĂŞ rozczarowani jego brakiem mam dobrÂą nowinĂŞ - wszak idÂą ÂświĂŞta UÂśmiech w najbliÂższym czasie czekajÂą nas kolejne trzy koĂące Âświata... UÂśmiech

buuuuaaaahahahahaaaa... UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 07:11:14 wysłane przez marek324 » Zapisane
Kate
Gość
« Odpowiedz #1 : Grudzień 21, 2012, 09:19:00 »

Uwazam wrecz odwrotnie. Dzis obudzilam sie wczesnie i stwierdzilam, ze jestem madrzejsza, czyli przeszlam widac na druga strone.
Taka jest moja obserwacja. Ta transformacja dokonala sie w szarych komorkach, ale nie sadze ze u kazdego.
No to pa!
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #2 : Grudzień 21, 2012, 10:13:11 »

Koniec Âświata to wÂłaÂśnie poczÂątek, nie zawĂŞÂżaÂłbym go do zdrowego rozsÂądku.
Kate, jak widaĂŚ na twoim przykÂładzie "nie ma tego zÂłego, Âżeby nie wyszÂło na lepsze", i wczoraj jak widaĂŚ, koniec Âświata ci nie zaszkodziÂł, choĂŚ na poczÂątku tak myÂślaÂłaÂś.
Transformacja, jest jednak procesem i jako taki musi potrwaĂŚ.
Z ostatnim stwierdzeniem zgadzam siĂŞ na 100%, a nawet wiĂŞcej.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
sfinks
Gość
« Odpowiedz #3 : Grudzień 21, 2012, 10:13:24 »

Kate , Bardzo dobra transformacja -najwaÂżniejsza ,a reszta sama siĂŞ dokona.
marek324
Gość
« Odpowiedz #4 : Grudzień 21, 2012, 10:16:39 »

transformacja czy hipokryzja? bo mi to hipokryzjÂą zalatuje. ot taka moja uwaga.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #5 : Grudzień 21, 2012, 10:23:21 »

KaÂżdy odczuwa wedÂług swoich moÂżliwoÂści.

gosc5690
Gość
« Odpowiedz #6 : Grudzień 21, 2012, 10:26:19 »

Daleki jestem od wyœmiewania niektórych tu stwierdzeù, staram siê merytorycznie podchodziÌ do zagadnieù i rozmów (mimo, ¿e nie z ka¿dym siê da), ale to mnie rozbawi³o, mo¿e nie do ³ez, ale parskn¹³em œmiechem...

21 grudnia i tak dalej... wiadomo - czêœÌ czeka, ¿e coœ siê wydarzy, czêœÌ czeka, ¿e nic siê nie wydarzy...
... i w odniesieniu do powyÂższego pada hasÂło:

" Dzis obudzilam sie wczesnie i stwierdzilam, ze jestem madrzejsza" ; ))))))

Tak zÂłotko ; ))))), jak widaĂŚ, przeszÂłaÂś na drugÂą stronĂŞ. Pokoju chyba.

Przepraszam za powyÂższy wpis ; )))))))), biorÂąc pod uwagĂŞ mojÂą chĂŞĂŚ prowadzenia rzeczowych dyskusji jest on na mizernym poziomie. Poza tym nie zwykÂłem ingerowaĂŚ w wewnĂŞtrzne odczucia czy przemiany jednostek... ale wtopa z mojej strony ; ))))))...... ale nie potrafiÂłem siĂŞ powstrzymaĂŚ ; )))))))

To juÂż siĂŞ nie powtĂłrzy.... chyba : ))))
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 10:31:05 wysłane przez gosc5690 » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #7 : Grudzień 21, 2012, 10:32:28 »

No to goÂściu trzymam ciĂŞ za sÂłowo!

marek324
Gość
« Odpowiedz #8 : Grudzień 21, 2012, 10:35:43 »

ja za to uÂśmiaÂłem siĂŞ do Âłez UÂśmiech
ale to zupeÂłnie analogiczny przykÂład jak z tymi osobami ktĂłre przechodzÂą z 3G do 4G...
idÂą do Play i przechodzÂą... buuuuaaaaahahahahahaaaa... UÂśmiech

a z tym przejÂściem na drugÂą stronĂŞ... moÂże ona miaÂła na myÂśli "CiemnÂą StronĂŞ Mocy"... UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 10:41:04 wysłane przez marek324 » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #9 : Grudzień 21, 2012, 10:44:20 »

To forum ezoteryczne jest i co najmniej poÂłowa zawsze wie co inni majÂą na myÂśli, znaczy siĂŞ, Âże juÂż dawno przeszli do 5G, bo inaczej byÂłyby to przepowiednie, ktĂłre sami krytykujÂą.

marek324
Gość
« Odpowiedz #10 : Grudzień 21, 2012, 10:47:20 »

poÂłowa poÂłowÂą a mi od razu przychodzi do gÂłowy kiara
gosc5690
Gość
« Odpowiedz #11 : Grudzień 21, 2012, 10:56:28 »

MyÂślĂŞ, Âże powinien powstaĂŚ jakiÂś temat czy dziaÂł, ktĂłry zbierze w kupĂŞ podobne "pereÂłki" ; )))))))

W ka¿dym razie nie ma nad czym dyskutowaÌ, nikt nikomu w g³owie nie siedzi (pomijaj¹c g³osy u pani £. czy potem bodaj¿e u panie D.)... tak¿e..... có¿..... ; ))))))))))))

marek324
Gość
« Odpowiedz #12 : Grudzień 21, 2012, 11:00:58 »

kiara teÂż sÂłyszy gÂłosy...
gosc5690
Gość
« Odpowiedz #13 : Grudzień 21, 2012, 11:04:19 »

Uuuuuu.....

Ale muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże mi siĂŞ to teÂż raz czy dwa zdarzyÂło.
Potem siê okaza³o, gdy ju¿ zacz¹³em siê zastanawiaÌ co jest ze mn¹ nie tak, ¿e po prostu nie wy³¹czy³em odtwarzacza mp3 w kieszeni i z s³uchawek s¹czy³y siê jakieœ kawa³ki. ; ))))))
marek324
Gość
« Odpowiedz #14 : Grudzień 21, 2012, 11:08:59 »

problem polega na tym Âże ona nie zastanawia siĂŞ nad tym co z niÂą jest nie tak.... nie szuka pomocy... diagnozy... po prostu wie lepiej UÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #15 : Grudzień 21, 2012, 11:15:00 »

ale to zupeÂłnie analogiczny przykÂład jak z tymi osobami ktĂłre przechodzÂą z 3G do 4G...
idÂą do Play i przechodzÂą... buuuuaaaaahahahahahaaaa... UÂśmiech

A to akurat bardzo dobra analogia. Nie ma siĂŞ z czego ÂśmiaĂŚ, chociaÂż moÂże byĂŚ ona radosnÂą analogiÂą, wszak poprawia siĂŞ sygnaÂł Chichot
To jednak niewiele znaczy, kiedy nadawca treÂści traktuje to przejÂście wy³¹cznie  jako zabawkĂŞ dla SIEBIE. DaĂŚ mÂłodemu piratowi ferrari to rozwali siĂŞ na pierwszym zakrĂŞcie ..... moÂże to i lepiej ... Âże Transformacja nie jest widoczna dla kaÂżdego.

Natomiast nijak nie widaĂŚ zwiÂązku pomiĂŞdzy tzw "koĂącem Âświata" , a koĂącem zdrowego rozsÂądku. Ten ostatni z pewnoÂściÂą nie zaleÂży od koĂącĂłw ani poczÂątkĂłw DuÂży uÂśmiech
gosc5690
Gość
« Odpowiedz #16 : Grudzień 21, 2012, 11:17:36 »

W kaÂżdym odtwarzaczu kaÂżde bateryjki i kaÂżdy akumulator siĂŞ kiedyÂś wyczerpie. Podejrzewam.

A id¹c wspomnianym przeze mnie tropem, to mo¿e wszelakie tragiczne zajœcia z czo³ówek gazet ("Zabi³ chomika bo mu o tym powiedzia³y g³osy w jego g³owie" na przyk³ad) s¹ w³aœnie powodowane nie naciœniêciem przycisku STOP na playerze?

OczywiÂście jak siĂŞ sÂłucha kawaÂłka w stylu "uuu bejbe ajlowju soÂł macz" nie powinno byĂŚ problemu.
Jednak w przypadku czegoœ w typie "let's kill 'em all motherfuckers" mo¿e ju¿ byÌ ró¿nie.

Wtedy nale¿a³oby na p³ytach hard & heavy dawaæ naklejkê: NIE ZAPOMNIJ WY£¡CZYÆ GDY SKOÑCZYSZ S£UCHAÆ! ; )))))))
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #17 : Grudzień 21, 2012, 11:20:40 »

Jak zwykle, wiedzÂą lepiej, co ktoÂś myÂśli, sÂłyszy. To juÂż chyba wiĂŞksza poÂłowa - w 5G wszystko jest moÂżliwe (prawie) i nie logiczne. MoÂżecie sobie pogratulowaĂŚ "przejÂścia", ale poczekajcie na innych, dzieĂą siĂŞ nie skoĂączyÂł.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #18 : Grudzień 21, 2012, 11:21:40 »

Mili moi ten koniec Âświata ( uÂżywanie tego okreÂślenia  teÂż od tego , co, kto rozumie przez powiedzenie "koniec Âświata") zacz¹³ siĂŞ wczoraj  20. 12. jak zawsze nasi "opiekunowie" nie mĂłwiÂą caÂłej prawdy i nie do koĂąca jÂą mĂłwiÂą.
Jest to powrót do paradygmatu 13/20 , który by³ dawn¹ nasz¹ sekwencj¹ ¿ycia, póŸniej zosta³ przestawiony.
OczywiÂście jak mĂłwi blu.... i ja teÂż tak twierdzĂŞ wszystko jest procesem, najmniejszy dobowy oraz kolejne wiĂŞksze fraktalne.

Jak bym okreÂśliÂła to co siĂŞ zadziaÂło? Podniesienie ostatniej Âśluzy i napÂływ wody.... piĂŞknej b³êkitnej energii w ktĂłrej siĂŞ zanurzamy i zaczynamy niÂą oddychaĂŚ , w niej ÂżyĂŚ. Ona napeÂłnia sobÂą i swojÂą wibracjÂą wszystko i teraz zacznÂą siĂŞ zmiany w kaÂżdym , w jednym szybciej w innym wolniej, a jeszcze inni odejdÂą z ziemi ( jak zresztÂą dzieje siĂŞ na  duÂżo wiĂŞkszÂą skalĂŞ niÂż byÂło kiedyÂś), proces siĂŞ zacz¹³.

Zupe³nie inaczej wygl¹da on rzeczywiœcie i na planach energetycznych, jednak obecna œwiadomoœÌ cz³owieka potrzebuje "czasu ", inaczej przejœcia mentalnego przez poœrednie zdarzenia ¿eby zaakceptowaÌ te zmiany. to nie jest tak ¿e ich nie ma, one ju¿ s¹, jednak Cz³owiek przyzwyczajony do innych procesów rzeczywistoœci nie mo¿e ich akceptowaÌ w jednym momencie.
Co bêdzie dalej .. tzn. po up³ywie tych 24 godzin? Nie wiem , ale coœ zaistnieje coœ co czêœÌ Ludzi zauwa¿y, obserwujcie te¿ zwierzêta, to bardzo ciekawi informatorzy.

Poczekajmy te¿ na up³yw tych 3 dni bo jest to poniek¹d stabilizacja zmian paradygmatu, zmienia siê œwiadomoœÌ, nie u ka¿dego identycznie i w tym samym momencie uruchomi siê szyszynka, a to na otworzeniu jej w ka¿dym polega proces przekroczenia osobistego wymiaru.

Zatem powodzenia, wszystko w trakcie zmian , proces rozpoczĂŞty.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 11:26:45 wysłane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #19 : Grudzień 21, 2012, 11:26:35 »

Cytat: marek324
gdzie sÂą teraz ci ktĂłrzy dali by siĂŞ pokroiĂŚ za nawiedzonÂą lucynkĂŞ i jej pokrewnych w duchu?

Na forum, ktĂłre utworzyli zwolennicy Projektu, wizji p. Lucyny >>.
WynieÂśli siĂŞ od nas, bo nie czuli siĂŞ tu dobrze. Smutny
Tam mielibyœcie pole do popisu (nie myliÌ tego popisu z niedosz³¹ koalicj¹ polityczn¹ Mrugniêcie).

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
marek324
Gość
« Odpowiedz #20 : Grudzień 21, 2012, 11:29:10 »

czyÂżby... na pewno? wszyscy? UÂśmiech

a chanell? i jej koleÂżanki?
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 11:30:10 wysłane przez marek324 » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #21 : Grudzień 21, 2012, 11:29:15 »

Marku, uwaÂżasz personalne, ordynarne odzywki za merytoryczne? Jak widaĂŚ nie wznosisz siĂŞ, a wÂłaÂściwie na wyÂżyny tego, co sam krytykujesz. Gratulacje!

marek324
Gość
« Odpowiedz #22 : Grudzień 21, 2012, 11:32:43 »

ordynarne? dlaczego kaÂżde stwierdzenie faktu jest od razu ordynarnym atakiem skierowanym personalnie? a moÂże po prostu nie jesteÂś partnerem do rozmowy ktĂłra nie idzie twoim tokiem rozumowania?
gosc5690
Gość
« Odpowiedz #23 : Grudzień 21, 2012, 11:33:07 »

" z matematycznego punktu widzenia iloœÌ zdrowego rozs¹dku jest odwrotnie proporcjonalna do pozosta³ego czasu dziel¹cego nas od "przyjêtego" koùca œwiata. jak by³o to widaÌ na przestrzeni ostatnich paru lat wzór matematyczny znalaz³ potwierdzenie u bardzo wielu osobników. na szczêœcie lub na nieszczêœcie... "

To raczej dobra wiadomoœÌ, nieprawda¿? Czas siê kurczy, zdrowy rozs¹dek powiêksza. To s¹dzê pozytywna rzecz.

"WynieÂśli siĂŞ od nas, bo nie czuli siĂŞ tu dobrze."
Ueee... I caÂły czas tam czekajÂą na zaistnienie zdarzeĂą z flagowych przepowiedni projektu?
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 11:33:20 wysłane przez gosc5690 » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #24 : Grudzień 21, 2012, 11:42:06 »

GoÂściu, sprawdÂź u nich na miejscu, jak widzisz nikt nie dyskutuje tu o ich poglÂądach, oprĂłcz ciebie.
Marku, jeÂśli "sczeÂźnij" jest dobrym sÂłowem to chyba bywaÂłeÂś sporo na wagarach podczas lekcji polskiego.

Strony: [1] 2 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: