marek324
Gość
|
 |
« : Grudzień 21, 2012, 07:10:20 » |
|
jak w temacie - koniec Âświata czy koniec zdrowego rozsÂądku? gdzie sÂą teraz ci ktĂłrzy dali by siĂŞ pokroiĂŚ za nawiedzonÂą lucynkĂŞ i jej pokrewnych w duchu? nie szkoda wam byÂło tyle czasu zmarnowaĂŚ na banialukach zwiÂązanych z rzeczonym koĂącem Âświata? a dla tych ktĂłrzy czujÂą siĂŞ rozczarowani jego brakiem mam dobrÂą nowinĂŞ - wszak idÂą ÂświĂŞta  w najbliÂższym czasie czekajÂą nas kolejne trzy koĂące Âświata...  buuuuaaaahahahahaaaa... 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 07:11:14 wysłane przez marek324 »
|
|
|
|
|
Kate
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 21, 2012, 09:19:00 » |
|
Uwazam wrecz odwrotnie. Dzis obudzilam sie wczesnie i stwierdzilam, ze jestem madrzejsza, czyli przeszlam widac na druga strone. Taka jest moja obserwacja. Ta transformacja dokonala sie w szarych komorkach, ale nie sadze ze u kazdego. No to pa!
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 21, 2012, 10:13:11 » |
|
Koniec Âświata to wÂłaÂśnie poczÂątek, nie zawĂŞÂżaÂłbym go do zdrowego rozsÂądku. Kate, jak widaĂŚ na twoim przykÂładzie "nie ma tego zÂłego, Âżeby nie wyszÂło na lepsze", i wczoraj jak widaĂŚ, koniec Âświata ci nie zaszkodziÂł, choĂŚ na poczÂątku tak myÂślaÂłaÂś. Transformacja, jest jednak procesem i jako taki musi potrwaĂŚ. Z ostatnim stwierdzeniem zgadzam siĂŞ na 100%, a nawet wiĂŞcej.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
sfinks
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 21, 2012, 10:13:24 » |
|
Kate , Bardzo dobra transformacja -najwaÂżniejsza ,a reszta sama siĂŞ dokona.
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 21, 2012, 10:16:39 » |
|
transformacja czy hipokryzja? bo mi to hipokryzjÂą zalatuje. ot taka moja uwaga.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudzień 21, 2012, 10:23:21 » |
|
KaÂżdy odczuwa wedÂług swoich moÂżliwoÂści.
|
|
|
|
|
|
|
gosc5690
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 21, 2012, 10:26:19 » |
|
Daleki jestem od wyœmiewania niektórych tu stwierdzeù, staram siê merytorycznie podchodziÌ do zagadnieù i rozmów (mimo, ¿e nie z ka¿dym siê da), ale to mnie rozbawi³o, mo¿e nie do ³ez, ale parskn¹³em œmiechem...
21 grudnia i tak dalej... wiadomo - czêœÌ czeka, ¿e coœ siê wydarzy, czêœÌ czeka, ¿e nic siê nie wydarzy... ... i w odniesieniu do powy¿szego pada has³o:
" Dzis obudzilam sie wczesnie i stwierdzilam, ze jestem madrzejsza" ; ))))))
Tak zÂłotko ; ))))), jak widaĂŚ, przeszÂłaÂś na drugÂą stronĂŞ. Pokoju chyba.
Przepraszam za powyÂższy wpis ; )))))))), biorÂąc pod uwagĂŞ mojÂą chĂŞĂŚ prowadzenia rzeczowych dyskusji jest on na mizernym poziomie. Poza tym nie zwykÂłem ingerowaĂŚ w wewnĂŞtrzne odczucia czy przemiany jednostek... ale wtopa z mojej strony ; ))))))...... ale nie potrafiÂłem siĂŞ powstrzymaĂŚ ; )))))))
To juÂż siĂŞ nie powtĂłrzy.... chyba : ))))
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 10:31:05 wysłane przez gosc5690 »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 21, 2012, 10:32:28 » |
|
No to goÂściu trzymam ciĂŞ za sÂłowo!
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 21, 2012, 10:35:43 » |
|
ja za to uÂśmiaÂłem siĂŞ do Âłez  ale to zupeÂłnie analogiczny przykÂład jak z tymi osobami ktĂłre przechodzÂą z 3G do 4G... idÂą do Play i przechodzÂą... buuuuaaaaahahahahahaaaa...  a z tym przejÂściem na drugÂą stronĂŞ... moÂże ona miaÂła na myÂśli "CiemnÂą StronĂŞ Mocy"... 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 10:41:04 wysłane przez marek324 »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 21, 2012, 10:44:20 » |
|
To forum ezoteryczne jest i co najmniej poÂłowa zawsze wie co inni majÂą na myÂśli, znaczy siĂŞ, Âże juÂż dawno przeszli do 5G, bo inaczej byÂłyby to przepowiednie, ktĂłre sami krytykujÂą.
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 21, 2012, 10:47:20 » |
|
poÂłowa poÂłowÂą a mi od razu przychodzi do gÂłowy kiara
|
|
|
|
|
|
|
gosc5690
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 21, 2012, 10:56:28 » |
|
MyÂślĂŞ, Âże powinien powstaĂŚ jakiÂś temat czy dziaÂł, ktĂłry zbierze w kupĂŞ podobne "pereÂłki" ; )))))))
W ka¿dym razie nie ma nad czym dyskutowaÌ, nikt nikomu w g³owie nie siedzi (pomijaj¹c g³osy u pani £. czy potem bodaj¿e u panie D.)... tak¿e..... có¿..... ; ))))))))))))
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 21, 2012, 11:00:58 » |
|
kiara teÂż sÂłyszy gÂłosy...
|
|
|
|
|
|
|
gosc5690
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 21, 2012, 11:04:19 » |
|
Uuuuuu.....
Ale muszê przyznaÌ, ¿e mi siê to te¿ raz czy dwa zdarzy³o. Potem siê okaza³o, gdy ju¿ zacz¹³em siê zastanawiaÌ co jest ze mn¹ nie tak, ¿e po prostu nie wy³¹czy³em odtwarzacza mp3 w kieszeni i z s³uchawek s¹czy³y siê jakieœ kawa³ki. ; ))))))
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Grudzień 21, 2012, 11:08:59 » |
|
problem polega na tym Âże ona nie zastanawia siĂŞ nad tym co z niÂą jest nie tak.... nie szuka pomocy... diagnozy... po prostu wie lepiej 
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Grudzień 21, 2012, 11:15:00 » |
|
ale to zupe³nie analogiczny przyk³ad jak z tymi osobami które przechodz¹ z 3G do 4G... id¹ do Play i przechodz¹... buuuuaaaaahahahahahaaaa...  A to akurat bardzo dobra analogia. Nie ma siê z czego œmiaÌ, chocia¿ mo¿e byÌ ona radosn¹ analogi¹, wszak poprawia siê sygna³  To jednak niewiele znaczy, kiedy nadawca treœci traktuje to przejœcie wy³¹cznie jako zabawkê dla SIEBIE. DaÌ m³odemu piratowi ferrari to rozwali siê na pierwszym zakrêcie ..... mo¿e to i lepiej ... ¿e Transformacja nie jest widoczna dla ka¿dego. Natomiast nijak nie widaÌ zwi¹zku pomiêdzy tzw "koùcem œwiata" , a koùcem zdrowego rozs¹dku. Ten ostatni z pewnoœci¹ nie zale¿y od koùców ani pocz¹tków 
|
|
|
|
|
|
|
gosc5690
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Grudzień 21, 2012, 11:17:36 » |
|
W kaÂżdym odtwarzaczu kaÂżde bateryjki i kaÂżdy akumulator siĂŞ kiedyÂś wyczerpie. Podejrzewam.
A id¹c wspomnianym przeze mnie tropem, to mo¿e wszelakie tragiczne zajœcia z czo³ówek gazet ("Zabi³ chomika bo mu o tym powiedzia³y g³osy w jego g³owie" na przyk³ad) s¹ w³aœnie powodowane nie naciœniêciem przycisku STOP na playerze?
Oczywiœcie jak siê s³ucha kawa³ka w stylu "uuu bejbe ajlowju so³ macz" nie powinno byÌ problemu. Jednak w przypadku czegoœ w typie "let's kill 'em all motherfuckers" mo¿e ju¿ byÌ ró¿nie.
Wtedy naleÂżaÂłoby na pÂłytach hard & heavy dawaĂŚ naklejkĂŞ: NIE ZAPOMNIJ WYÂŁÂĄCZYĂ GDY SKOĂCZYSZ SÂŁUCHAĂ! ; )))))))
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #17 : Grudzień 21, 2012, 11:20:40 » |
|
Jak zwykle, wiedzÂą lepiej, co ktoÂś myÂśli, sÂłyszy. To juÂż chyba wiĂŞksza poÂłowa - w 5G wszystko jest moÂżliwe (prawie) i nie logiczne. MoÂżecie sobie pogratulowaĂŚ "przejÂścia", ale poczekajcie na innych, dzieĂą siĂŞ nie skoĂączyÂł.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Grudzień 21, 2012, 11:21:40 » |
|
Mili moi ten koniec œwiata ( u¿ywanie tego okreœlenia te¿ od tego , co, kto rozumie przez powiedzenie "koniec œwiata") zacz¹³ siê wczoraj 20. 12. jak zawsze nasi "opiekunowie" nie mówi¹ ca³ej prawdy i nie do koùca j¹ mówi¹. Jest to powrót do paradygmatu 13/20 , który by³ dawn¹ nasz¹ sekwencj¹ ¿ycia, póŸniej zosta³ przestawiony. Oczywiœcie jak mówi blu.... i ja te¿ tak twierdzê wszystko jest procesem, najmniejszy dobowy oraz kolejne wiêksze fraktalne. Jak bym okreœli³a to co siê zadzia³o? Podniesienie ostatniej œluzy i nap³yw wody.... piêknej b³êkitnej energii w której siê zanurzamy i zaczynamy ni¹ oddychaÌ , w niej ¿yÌ. Ona nape³nia sob¹ i swoj¹ wibracj¹ wszystko i teraz zaczn¹ siê zmiany w ka¿dym , w jednym szybciej w innym wolniej, a jeszcze inni odejd¹ z ziemi ( jak zreszt¹ dzieje siê na du¿o wiêksz¹ skalê ni¿ by³o kiedyœ), proces siê zacz¹³. Zupe³nie inaczej wygl¹da on rzeczywiœcie i na planach energetycznych, jednak obecna œwiadomoœÌ cz³owieka potrzebuje "czasu ", inaczej przejœcia mentalnego przez poœrednie zdarzenia ¿eby zaakceptowaÌ te zmiany. to nie jest tak ¿e ich nie ma, one ju¿ s¹, jednak Cz³owiek przyzwyczajony do innych procesów rzeczywistoœci nie mo¿e ich akceptowaÌ w jednym momencie. Co bêdzie dalej .. tzn. po up³ywie tych 24 godzin? Nie wiem , ale coœ zaistnieje coœ co czêœÌ Ludzi zauwa¿y, obserwujcie te¿ zwierzêta, to bardzo ciekawi informatorzy. Poczekajmy te¿ na up³yw tych 3 dni bo jest to poniek¹d stabilizacja zmian paradygmatu, zmienia siê œwiadomoœÌ, nie u ka¿dego identycznie i w tym samym momencie uruchomi siê szyszynka, a to na otworzeniu jej w ka¿dym polega proces przekroczenia osobistego wymiaru. Zatem powodzenia, wszystko w trakcie zmian , proces rozpoczêty. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 11:26:45 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #19 : Grudzień 21, 2012, 11:26:35 » |
|
gdzie s¹ teraz ci którzy dali by siê pokroiÌ za nawiedzon¹ lucynkê i jej pokrewnych w duchu? Na forum, które utworzyli zwolennicy Projektu, wizji p. Lucyny >>. Wynieœli siê od nas, bo nie czuli siê tu dobrze.  Tam mielibyœcie pole do popisu (nie myliÌ tego popisu z niedosz³¹ koalicj¹ polityczn¹  ).
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Grudzień 21, 2012, 11:29:10 » |
|
czyÂżby... na pewno? wszyscy? a chanell? i jej koleÂżanki?
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 11:30:10 wysłane przez marek324 »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #21 : Grudzień 21, 2012, 11:29:15 » |
|
Marku, uwaÂżasz personalne, ordynarne odzywki za merytoryczne? Jak widaĂŚ nie wznosisz siĂŞ, a wÂłaÂściwie na wyÂżyny tego, co sam krytykujesz. Gratulacje!
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Grudzień 21, 2012, 11:32:43 » |
|
ordynarne? dlaczego kaÂżde stwierdzenie faktu jest od razu ordynarnym atakiem skierowanym personalnie? a moÂże po prostu nie jesteÂś partnerem do rozmowy ktĂłra nie idzie twoim tokiem rozumowania?
|
|
|
|
|
|
|
gosc5690
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Grudzień 21, 2012, 11:33:07 » |
|
" z matematycznego punktu widzenia iloœÌ zdrowego rozs¹dku jest odwrotnie proporcjonalna do pozosta³ego czasu dziel¹cego nas od "przyjêtego" koùca œwiata. jak by³o to widaÌ na przestrzeni ostatnich paru lat wzór matematyczny znalaz³ potwierdzenie u bardzo wielu osobników. na szczêœcie lub na nieszczêœcie... "
To raczej dobra wiadomoœÌ, nieprawda¿? Czas siê kurczy, zdrowy rozs¹dek powiêksza. To s¹dzê pozytywna rzecz.
"WynieÂśli siĂŞ od nas, bo nie czuli siĂŞ tu dobrze." Ueee... I caÂły czas tam czekajÂą na zaistnienie zdarzeĂą z flagowych przepowiedni projektu?
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 11:33:20 wysłane przez gosc5690 »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #24 : Grudzień 21, 2012, 11:42:06 » |
|
GoÂściu, sprawdÂź u nich na miejscu, jak widzisz nikt nie dyskutuje tu o ich poglÂądach, oprĂłcz ciebie. Marku, jeÂśli "sczeÂźnij" jest dobrym sÂłowem to chyba bywaÂłeÂś sporo na wagarach podczas lekcji polskiego.
|
|
|
|
|
|
|
|