Thotal
Gość
|
 |
« : Grudzień 29, 2012, 10:48:13 » |
|
Fala KSIĂÂŻYCA 2012.12.29 KIN 215 - Niebieski Rezonansowy OrzeÂł MojÂą osobowoœÌ odzwierciedlajÂą sny i wizje. DziÂś zjednoczĂŞ WyÂższego DUCHA z ciaÂłem i przestanĂŞ bujaĂŚ w obÂłokach. DziÂś otwierajÂą siĂŞ przede mnÂą nowe, nieograniczone horyzonty. DziÂś uÂświadamiam sobie moje zadania na Ziemi. DziÂś ÂświecĂŞ peÂłnÂą dojrzaÂłoÂściÂą i wyrĂłwnujĂŞ drogĂŞ dla tego, czego powinienem byĂŚ przykÂładem i wzorem. http://www.maya.net.pl/ Pozdrawiam - Thotal 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 29, 2012, 11:09:09 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 29, 2012, 12:50:48 » |
|
A gdzie mo¿na znaleŸÌ najnowszy = aktualny kalendarz Majów, bo jak rozumiem stary siê zakoùczy³ kilka dni temu. Zadziwiaj¹ce, ¿e zmiana tak wielkiego kalendarza, tak szeroko komentowanego, g³oszonego, etc. nie przynios³a ¿adnych zauwa¿alnych znaków, efektów. To¿ ju¿ za 3 dni, stary dobry Sylwester bêdzie obfitowa³ w wiêksze oddŸwiêki.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 30, 2012, 11:33:29 » |
|
Fala KSIĂÂŻYCA 2012.12.30 KIN 216 - ¯ó³ty Galaktyczny Wojownik DziÂś mojÂą operatywnÂą si³¹ jest rozsÂądek. DziÂś aktywnie w³¹czam siĂŞ do dziaÂłaĂą, by pokazaĂŚ, na co mnie staĂŚ i co potrafiĂŞ. DziÂś wprowadzam intuicjĂŞ do mojego codziennego Âżycia. DziÂś pozostawiĂŞ po sobie same pozytywne Âślady. DziÂś nikt nie bĂŞdzie przeze mnie pÂłakaĂŚ. http://www.maya.net.pl/Pozdrawiam - Thotal 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2012, 11:34:12 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 30, 2012, 11:37:54 » |
|
 ROK 7 Wichru, 2012-2013 26 lipca 2012 r. rozpocz¹³ siê nowy rok w rytmie Kalendarza 13 Ksiê¿yców. Jest to siódmy rok w 13-letnim cyklu porz¹dkowania historii i powrotu do naszej prawdziwej to¿samoœci (lata 2006-2019). Liczba 7 wskazuje, ¿e proces oczyszczenia, odnowy i transformacji relacji miêdzy ludŸmi skoncentruje siê na p³aszczyŸnie emocjonalno-zmys³owej.
«Cauac» w jĂŞzyku maya znaczy: chmura burzowa, burza, nawaÂłnica, wicher, piorun. Podobnie jak burza oczyszcza atmosferĂŞ, a wiatr przegania ciemne chmury, by znĂłw mogÂło zaÂświeciĂŚ sÂłoĂące, tak archetyp «Cauac» zapowiada odnowĂŞ, regeneracjĂŞ siÂł, uzdrowienie relacji miĂŞdzyludzkich. SiÂła „Wichru transformacji” bĂŞdzie zaleÂżeĂŚ od ÂświadomoÂści ludzi.
W tym roku bĂŞdziemy wspó³pracowaĂŚ z najwyÂższym potencjaÂłem przemian. «Cauac» nazywany jest „kosmicznÂą pralkÂą”, ktĂłrej nie da siĂŞ wy³¹czyĂŚ, dopĂłki rzeczy nie zostanÂą wyprane. Dlatego samorefleksja, ÂżyczliwoœÌ, ufnoœÌ i uniwersalna wiedza zakodowana w ÂŚwiĂŞtym Kalendarzu MajĂłw sÂą tymi elementami, ktĂłre pomogÂą nam otworzyĂŚ siĂŞ na innych i razem dokonaĂŚ zmian – w sposĂłb pokojowy. W grupie Âłatwiej bĂŞdzie przetrwaĂŚ potencjalne burze, zawirowania, zrzÂądzenia losu, jakie moÂże przynieœÌ rok 2012–13.
Fala BEN W roku «7 Cauac» gra bĂŞdzie siĂŞ toczyĂŚ o naszÂą WOLNOÂŚĂ na wszystkich poziomach i we wszystkich sektorach Âżycia. Kin roku, «Niebieski Rezonansowy Wicher», przyporzÂądkowany jest do «Fali WĂŞdrowca» /archetyp «Ben». «Ben» to spektrum wewnĂŞtrznej wolnoÂści albo subtelnego zniewolenia. Tu otwiera siĂŞ przed nami paleta nowych moÂżliwoÂści i niepowtarzalnych szans Âżyciowych. PoniÂżej fraktalne pola ÂświadomoÂści osĂłb urodzonych w kinach fali, ktĂłre bĂŞdÂą obecne w tle roku 2012-2013:
Wg H. Kotwicka "Kalendarz MajĂłw i numerologia"
● FalĂŞ roku otwiera fraktalne pole ÂświadomoÂści niemieckiego uzdrowiciela, a domyka pole autorki znanej powieÂści dla dzieci pt. "Pippi PoĂączoszanka". Pippi to maÂła niepokorna dziewczynka, wolna w kaÂżdym calu, bardzo zaradna, wraÂżliwa na wszelkÂą krzywdĂŞ. ● PrzestrzeĂą pomiĂŞdzy wypeÂłniajÂą zró¿nicowane pola ÂświadomoÂści, takÂże te mocno destrukcyjne. ● Natomiast pole ÂświadomoÂści Krzysztofa Jackowskiego (ur. 1.06.1963) na szczycie «Fali Ben» wskazuje, Âże w roku «7 Cauac» liczyĂŚ siĂŞ bĂŞdzie nadzmysÂłowoœÌ, odpowiedzialnoœÌ, samokontrola. ObecnoœÌ energii fraktalnych innych jasnowidzĂłw w tej fali tylko wzmacnia ten impuls.
W tym roku mamy wyjÂątkowÂą szansÂą zrzuciĂŚ z plecĂłw stare ciĂŞÂżary, poniewaÂż stojÂąc na szczycie grzbietu «Fali Ben», jak rĂłwnieÂż na szczycie 13-letniego cyklu «Muluc», moÂżemy spojrzeĂŚ w przeszÂłoœÌ, potem w przyszÂłoœÌ i zdecydowaĂŚ, co dalej: czy zabieramy emocjonalnÂą bombĂŞ do przyszÂłoÂści, czy teÂż dziĂŞkujÂąc historii za wszystkie bolesne doÂświadczenia, odsyÂłamy jÂą do lamusa przeszÂłoÂści.
UWAGA: Fragmenty opracowania "Co przyniesie Rok 2012-2013 wedÂług Kalendarza MajĂłw" zostaÂły opublikowane w numerze 8 miesiĂŞcznika "CZWARTY WYMIAR". http://www.maya.net.pl/opinie.php?LANG=pl&sub=kalendarz&id=536
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2012, 12:02:21 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 31, 2012, 06:49:36 » |
|
Fala KSIĂÂŻYCA 2012.12.31 KIN 217 - Czerwona Solarna Ziemia DziÂś mam tysiÂące pomys³ów na Âżycie, ale to ono testuje ich przydatnoœÌ i weryfikuje wartoœÌ podejmowanych przeze mnie krokĂłw. DziÂś stajĂŞ siĂŞ pilnym sÂłuchaczem i uczniem. DziÂś nastĂŞpuje przeÂłom i zaczynam ÂżyĂŚ od nowa. DziÂś nie poczujĂŞ siĂŞ zagubiony. JeÂśli bĂŞdzie konieczne, dostanĂŞ wsparcie z zewnÂątrz, od Âżyczliwych mi osĂłb. DziÂś wspiera mnie Âżycie i Âżyciepowstrzymuje mnie od b³êdĂłw. http://www.maya.net.pl/Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 01, 2013, 20:12:55 » |
|
Fala KSIĂÂŻYCA 2013.01.01 KIN 218 - BiaÂłe Planetarne ZwierciadÂło DziÂś rozpoznajĂŞ swoje odbicia w postawach moich wrogĂłw. To, co stanie siĂŞ nie po mojej myÂśli, pokaÂże mi mojÂą nieudolnoœÌ. DziÂś nie ma winnych na zewnÂątrz. Jestem tylko ja i moje wÂłasne twarze. Nie dam siĂŞ ponieœÌ fantazji i nie bĂŞdĂŞ oszukiwaĂŚ siebie samego. DziÂś moim pomocnikiem jest ÂświatÂło i ciemnoœÌ. http://www.maya.net.pl/Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 05, 2013, 06:56:53 » |
|
Fala WIATRU 2013.01.05 KIN 222 - Bia³y Magnetyczny Wiatr Dzisiejsze trudnoœci muszê przezwyciê¿yÌ si³¹ ducha. Je¿eli bêdê siê wzbraniaÌ, pojawi¹ siê "guzy nowotworowe" w moim ¿yciu. Dziœ nie bêdê zaka³¹ rodziny. Pola napiêÌ, problemy, poczucie roz³¹ki lub utraty kogoœ bliskiego nale¿¹ do mojej drogi. Nie ma kary za grzechy. Wszelkie przewinienia wracaj¹ jedynie do korekty w taki czy inny sposób. Dziœ naprawiê to, co wypad³o mi spod kontroli. ¯ycie stawia mi wyj¹tkowe wyzwania, abym sprawdzi³ swoj¹ indywidualnoœÌ. OpatrznoœÌ ca³y czas czuwa nade mn¹. http://www.maya.net.pl/Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
|