Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 02:11:57

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Ksi±¿ka wydana przez >Kap³ana718<  (Przeczytany 41573 razy)
0 u¿ytkowników i 5 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« : Grudzieñ 30, 2012, 18:01:19 »

o, a jak tam z ksi±¿k±, wydana?
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 30, 2012, 18:31:16 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 30, 2012, 18:14:22 »

jedna tak (wszystko samemu zrobi³em, zero wydawcy, ale to mroczne dzieje s±) a druga, konkretna, jak bêdê ju¿ bardziej ogarniêty i wiêcej zrozumiem i bêdê umia³ z³o¿yæ to wszystko razem, mo¿e za 5 lat, nie wiem,,,
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 30, 2012, 18:22:16 »

Pytam bo nie widzia³em i nie s³ysza³em, a zapewnia³e¶, ¿e wydanie odbije siê szerokim echem. Wiêc czy jest mo¿liwo¶æ jej zakupienia w jakiej¶ ksiêgarni
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Grudzieñ 30, 2012, 18:34:33 »

A czy tematyka tej ksi±¿ki zwi±zana jest z Projektem PCH, czy to "lu¼na" ezoteryka?
Pytam, bo nie wiem gdzie przenie¶æ ten w±tek. Du¿y u¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #4 : Grudzieñ 30, 2012, 18:34:48 »

Arteq rozlicza.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Grudzieñ 30, 2012, 18:39:02 »

jak napisa³em wy¿ej - wszystko zrobi³em SAM

wiêc nie ma, nak³ad to 99 sztuk, rêcznie numerowane przeze mnie osobi¶cie, ka¿da podpisana, g³ównie w¶ród znajomych rozprowadzam, cena to 40 z³ plus wysy³ka, ma tylko 176 stron plus 9 ilustracji cz/b, napisana pod pseudonimem poniewa¿ w tym katolickim kraju gdzie nadal panuje inkwizycja za du¿e ryzyko wydaæ takie co¶ pod w³asnym imieniem i nazwiskiem!

próbowa³em na allegro ale bez skutku:

http://allegro.pl/show_item.php?item=2758697955

zamówienia przyjmujê tylko na maila, jak bêd± chêtni to pisaæ na PW... ma³o kto mnie pamiêta z tamtych czasów, ksi±¿ka to jakby opis ciemnego aspektu duszy / ¿ycia, niezbêdnego równie¿ jak mówi Kiara U¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Grudzieñ 30, 2012, 18:41:12 »

A czy tematyka tej ksi±¿ki zwi±zana jest z Projektem PCH, czy to "lu¼na" ezoteryka?
Pytam, bo nie wiem gdzie przenie¶æ ten w±tek. Du¿y u¶miech

i tak i nie, bezpo¶rednio nie, wiêc ezoteryka U¶miech

ALE TO doprowadzi³o mnie do Projektu Cheops i tego, ¿e stworzy³em teksty które do dzisiaj s± na stronie PCh co mnie bardzo cieszy !!!

krótko, ksi±¿kê sponsoruje liczba 718, zwi±zana ze ¦l꿱 (wysoko¶æ) i z Egiptem czyli co¶ co ³±czy siê w PCh w³a¶nie - to by³ mój powód pierwszego kontaktu z AW U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 30, 2012, 18:45:06 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Grudzieñ 30, 2012, 19:14:58 »

I w ten sposób z chêci o¶mieszenia kap³ana 718 arteq sta³ siê promotorem reklamuj±cym publicznie ksi±¿kê i Kap³ana 718....  Du¿y u¶miech

I o to chodzi moi mili by przekszta³caæ z³o w dobro!

Gratulacje Kap³an, ¿yczê Ci sprzedania wszystkich tych unikalnych egzemplarzy!

Kiara U¶miech U¶miech

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 30, 2012, 19:18:35 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Grudzieñ 30, 2012, 19:15:44 »

Arteq rozlicza.

my z artqiem to siê dobrze znamy Jêzyk dobrze nie jest tutaj jednak pozytywnym s³owem, teraz modne jest s³owo hejter, tak, to dobre okre¶lenie tutaj U¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #9 : Grudzieñ 30, 2012, 20:05:18 »

Pytam bo nie widzia³em i nie s³ysza³em, a zapewnia³e¶, ¿e wydanie odbije siê szerokim echem. Wiêc czy jest mo¿liwo¶æ jej zakupienia w jakiej¶ ksiêgarni

Arteq ,czy ty masz jak±¶  "czarn± teczkê " lub kajecik ? Pytam bo,wygl±da to tak jakby¶ sobie zapisywa³ wszystkie s³owa i   " czyny " ludzi z naszego forum. Przypominasz sobie rzeczy ( obietnice ,zapewnienia ,itp ) o których ja juz dawno zapomnia³am. Wszystko masz pochowane w odpowiednich szufladkach i jak przyjdzie pora to je otwierasz ?

Mi³o ciê widzieæ 718 U¶miech zmieni³es siê Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 30, 2012, 20:06:08 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Grudzieñ 30, 2012, 20:23:44 »

I w ten sposób z chêci o¶mieszenia kap³ana 718 arteq sta³ siê promotorem reklamuj±cym publicznie ksi±¿kê i Kap³ana 718....  Du¿y u¶miech
Nie muszê nikogo o¶mieszaæ, Zwracam jedynie uwagê na pewne fakty, poniewa¿ nadszed³ czas ich wype³nienia. Weryfikuje komu i w co mo¿na wierzyæ, kto dotrzymuje danych obietnic, czyje zapowiedzi siê wype³niaj±, a kto pisa³ czcze wypociny.
Jak zwykle w przypadku forumowych "wiedz±cych" i "uduchowionych" szumne zapowiedzi to jedna, a rzeczywisto¶æ drugie- zupe³nie co¶ odmiennego.
Pamiêtam doskonale jak niejaki 718 rzuca³ siê i miota³ rozsiewaj±c l¿enia w stosunku do osób które nie dawa³y wiary jego s³owom. Pamiêtam jak pysznie zapowiada³ jakie to wiekopomne dzie³o tworzy, jakie to bêdzie ono znane.
Rzeczywisto¶æ: 99 sztuk (nawet nie fanatyczna liczna 718) z czego ca³e 2 sprzedane... Do tego wstydzi siê/boi podpisaæ w³asnym imieniem i nazwiskiem - nie chce byæ w takim razie personalnie kojarzony z tre¶ci±...
Ale... nikt nie musi wierzyæ mi na s³owo - zainteresowani mog± to sprawdziæ.

edit:
Nie Chanell, nie mam kajecików. Po prostu w pamiêci tkwi± mi zdarzenia które swojego czasu by³y dosyæ szumne na danym terenie - np. na tym forum - to raz. Dwa - po prostu weryfikujê tre¶ci, teorie, szczególnie te które s± w opozycji do moich, te które krzykliwie zarzuca³y moim za¶lepienie, naiwno¶æ... Patrzê na owoce - czy jest np. rozbie¿no¶æ pomiêdzy deklarowanymi a rzeczywistymi.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 30, 2012, 20:28:29 wys³ane przez arteq » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #11 : Grudzieñ 30, 2012, 20:24:20 »

Chanell, na to ³atwo mo¿na odpowiedzieæ, ale wymaga³oby omawiania cech osobistych, co jest w³a¶nie domena tego kolegi.
Jak sam mówi ma "dobr± pamiêæ", ale nigdy nie dodaje, ¿e bardzo selektywn±.

Edit: w³a¶nie widzisz przyk³ad powy¿szego w powy¿szym po¶cie.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 30, 2012, 20:27:30 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Grudzieñ 30, 2012, 20:33:20 »

Blueray, powy¿ej piszesz personalnie, czyli sam robisz to co zarzucasz innym wywalaj±c ich posty. Jak ju¿ wspomina³em nie mam nic przeciwko personalnym postom ale Ty staraj siê trzymaæ jednej linii - skoro ju¿ piszesz co¶ o selektywno¶ci.

Proszê Ciê wobec tego aby¶ raczy³ podaæ przyk³ady mojej "selektywnej" pamiêci skoro stwierdzasz, ¿e takow± posiadam. O czym niby to "zapomnia³em", albo jakich swoich postów, stwierdzeñ siê wypieram, hê? Jeste¶ w stanie to podaæ, czy te¿ zaraz znowu zaraz uciekniesz za "nie bêdê rozmawia³"?

Kiaro i jak to jest, ¿e jeste¶my razem w tej samej gêsto¶ci? Przecie¿ zapewnia³a¶ o rozdzieleniu wymiarów - oczywi¶cie w oparciu o swoj± "wiedzê". To jak to jest - czy Tobie nie uda³o siê za³apaæ do klasy wy¿ej, a jak zapewnia³a¶ by³a¶ prymusk±, pierwsz± w kolejce, czy te¿ okaza³o siê, ¿e ja nie jestem takim przedszkolakiem energetycznym jak twierdzi³a¶?
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 30, 2012, 20:35:55 wys³ane przez arteq » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Grudzieñ 30, 2012, 20:38:33 »

tak dla informacji, sprzeda³em ju¿ 30 z czego 28 w¶ród znajomych, nie widzê, w tym nic z³ego, mam fajnych znajomych widocznie U¶miech

i nie o tej ksi±¿ce mówi³em zawodowy hejterze...
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Grudzieñ 30, 2012, 20:46:58 »

Ok, 718 to daj link do wydawnictwa tej o której mówi³e¶/której powstanie i wiekopomno¶æ z takim zaanga¿owaniem g³osi³e¶.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #15 : Grudzieñ 30, 2012, 20:51:12 »

Dziêki Polakom, hejter (hater) nabra³o kolorów, jak widzê. Faktycznie to doskona³e okre¶lenie, bo naysayer siê nie sprawdza.

nagumulululi
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Grudzieñ 31, 2012, 09:59:40 »

tak dla informacji, sprzeda³em ju¿ 30 z czego 28 w¶ród znajomych, nie widzê, w tym nic z³ego, mam fajnych znajomych widocznie U¶miech

i nie o tej ksi±¿ce mówi³em zawodowy hejterze...
cze Kap³an, widzê ¿e niezbyt identyfikujesz sie z t± ksia¿k±?
egzorcyzmy by³y? mo¿e co¶ ciê¿szego bez klamek? Na mój nos, to nie widaæ ju¿ u ciebie "rozdêtego ego", co sie sta³o?
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Grudzieñ 31, 2012, 16:56:56 »

nie wiem co masz na my¶li, mo¿e dojrza³em? a co do identyfikacji, oj bardzo siê z ni± identyfikujê! to 5 lat mojego bardzo intensywnego ¿ycia...

dziêki za komplement Du¿y u¶miech
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Styczeñ 03, 2013, 20:35:12 »

Po obejrzeniu ok³adki, napewno znajdzie czytelników.
Taki temat to przecie¿ u nas nadal tabu.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Styczeñ 04, 2013, 19:03:54 »

Po obejrzeniu ok³adki, napewno znajdzie czytelników.
Taki temat to przecie¿ u nas nadal tabu.

czytelników znale¼æ muszê JA SAM U¶miech nie jest to ³atwe, to nie mainstream, ale ci±gle underground...
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Styczeñ 05, 2013, 00:37:39 »

A mia³o to byæ - zgodnie z zapowiedziami - donios³e dzie³o, ksiêgarnie, autografy, wizyty w zak³adach pracy... A widzê, ¿e nawet pch siê wypi±³ i nie chcia³ zakupiæ.
Có¼, idealnie spójnie z moimi przewidywaniami...
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #21 : Styczeñ 05, 2013, 10:05:42 »

100% satysfakcji... ale jakie nudne!
A punkt widzenia....

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Styczeñ 05, 2013, 15:25:50 »

arteq czy ty jeste¶ takim t³umokiem czy tylko udajesz?! bo ju¿ sam nie wiem, PISA£EM WYRA¬NIE, ¯E TO MALUTKA KSI¡¯ECZKA, A TA W£A¦CIWA TO BÊDZIE GRUBY TOM!!!

idioci, wszêdzie idioci...
blueray21

Skryba, jakich ma³o

« Odpowiedz #23 : Styczeñ 05, 2013, 15:37:09 »

Ale¿ sk±d, arteq tylko sprawdza, nawet 100 razy to samo, testuje cierpliwo¶æ interlokutora, a w sumie prowokuje, aby komu¶ siê oberwa³o.
Sk±d my to znamy? To pewna podstawówka, szkoda energii na reakcjê!

Edit: przypomnij sobie swoj± odleg³± przesz³o¶æ na tym forum - ca³y czas ten sam schemat. £apali¶cie siê na to jak szczupaki na b³ystkê.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2013, 15:39:30 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Styczeñ 05, 2013, 16:34:51 »

racja, zapomnia³em... nie karmiæ trolli U¶miech
Strony: [1] 2 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: