Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 20:26:29

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Ksi¹¿ka wydana przez >KapÂłana718<  (Przeczytany 44171 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
arteq
Gość
« Odpowiedz #25 : Styczeń 05, 2013, 19:51:02 »

100% satysfakcji... ale jakie nudne! A punkt widzenia....
Fakty sÂą faktami i tyle. PoniewaÂż nie jesteÂś w stanie sprostaĂŚ moim stwierdzeniom, Âże pewne dziaÂłania, wyniki, owoce juÂż dawno i bardzo celnie przewidziaÂłem - wtedy ¿¹dano w miejsce mojej argumentacji dowodĂłw, ktĂłrych ze wzglĂŞdu na koniecznoœÌ upÂłyniĂŞcia czasu do daty deklarowanego wydarzenia nie byÂłem w stanie przedstawiĂŚ wiĂŞc robiĂŞ to dzisiaj. A teraz sÂłyszĂŞ "100% satysfakcji" , "aleÂż to nudne" - bo nic innego nie jesteÂś w stanie powiedzieĂŚ, a usilnie chcesz wykazaĂŚ, Âże siĂŞ czczo czepiam, bezpodstawnie krytykujĂŞ. 

arteq czy ty jeste¶ takim t³umokiem czy tylko udajesz?! bo ju¿ sam nie wiem, PISA£EM WYRA¬NIE, ¯E TO MALUTKA KSI¡¯ECZKA, A TA W£A¦CIWA TO BÊDZIE GRUBY TOM!!!
idioci, wszĂŞdzie idioci...
Faktem jest, ¿e swojego czasu buùczucznie zapowiada³eœ, ¿e "pracujesz" nad wielkim dzie³em, które to zostanie wydane/pojawi siê w ksiêgarniach, etc. w grudniu 2012 r., do tego odbije siê szerokim echem ze wzglêdu na donios³oœÌ treœci tam poruszanych/ujawnionych. Có¿, mamy styczeù 2013 r. i ni widu ni s³ychu, ani ksi¹¿ki w ksiêgarniach ani tez jakoœ echa nie s³ychaÌ - za to jak widzê wyzwiska skierowane do osoby która raczy wskazaÌ na fiasko.

Ale¿ sk¹d, arteq tylko sprawdza, nawet 100 razy to samo, testuje cierpliwoœÌ interlokutora, a w sumie prowokuje, aby komuœ siê oberwa³o. Sk¹d my to znamy? To pewna podstawówka, szkoda energii na reakcjê!
Jak widaÌ w powy¿szym mamy w wykonaniu moderatora prezentacjê zapowiadanej nowej "jakoœci" i ukrócenia wycieczek osobistych. Jeden z forumowiczów u¿ywa s³ów "t³umok" i "idiota" a moderator... poklepuje go po ramieniu. Gdybym to ja odniós³ siê tymi s³owami do innego forumowicza zaraz powsta³oby larum, kary i stwierdzenie "tacy s¹ katolicy". Jest to zarazem dowód na stronniczoœÌ o której pisa³em i wykazywa³em na tym forum. Cóz skoro Blue nie potrafi stawiÌ pola w merytorycznej dyskusji, a ze stronniczej oceny mojego zachowania musia³ siê wycofaÌ to teraz koi swoj¹ bezsilnoœÌ poprzez jawne przyzwolenia na tego typu zachowania. Chêtnie wys³ucha³bym gdzie siê pomyli³em wskazuj¹c na fiasko zapowiedzi 718 w odniesieniu do wydania wiekopomnej ksi¹¿ki... ale nie ma na to szans, bo fakty s¹ jaki s¹, a poniewa¿ bezsilnoœÌ dokucza to trzeba sobie jakoœ upuœciÌ pary...
Blue - wskaÂż mi co napisaÂłem nieprawdziwego odnoÂśnie zapowiadanej publikacji - potrafisz to zrobiĂŚ zamiast przyklepywaĂŚ wyzwiska? SÂłucham. Nie? To Twoje wstawki o podstawĂłwce sÂą hipokryzjÂą. Unikasz odpowiedzi na konkretne pytania a za to chĂŞtnie pokrzykujesz... z bezpiecznej odlegÂłoÂści dokonujÂą bezpodstawnych ocen, przy czym tak ostro krytykujesz "personalne" wypowiedzi u innych... Ostatnie pytanie brzmiaÂło "dlaczego kopiujesz/tÂłumaczysz" chanellingi. Zero odpowiedzi, za to przypisywanie, Âże nie potrafiĂŞ zrozumieĂŚ Âże... Ty tylko tÂłumaczysz. To ja wiem ale pytanie nie brzmi: czy tÂłumaczysz/wklejasz, tylko: dlaczego wklejasz/tÂłumaczysz? Dlaczego te a nie inne?

Rozumiem Blue, ¿e w dzia³ach przez Ciebie moderowanych mo¿na swobodnie (i co ciekawsze - bezpodstawnie) u¿ywaÌ okreœleù "t³umok" czy "idiota", tak? Bo skoro tutaj Ci nie przeszkadzaj¹... ba - przyklaskujesz temu, popieraj¹c dan¹ postawê forumowicza. Za to niewygodne dla Ciebie i Twoich towarzyszy posty (w których nie ma ani œladu l¿enia, k³amstw) usuwasz b³yskawicznie, bez s³owa wyjasnienia... Kolejny raz siê pogr¹¿asz.

718, a Ty? WskaÂżesz mi gdzie to wielkie dzieÂło pojawiÂło siĂŞ w grudniu 2012 - czyli tak jak zapowiadaÂłeÂś? Czy poza "tÂłumok, idiota, troll" na nic wiĂŞcej CiĂŞ nie staĂŚ?

Dla jasnoÂści - nie lamentujĂŞ, nie krzyczĂŞ jaka to mnie krzywda spotkaÂła, wskazujĂŞ i udowadniam swoje opinie odnoÂśnie zachowaĂą/dziaÂłaĂą/postaw. MĂłicie jedno, robicie coÂś zgoÂła odmiennego, do tego coÂś co wykazujĂŞ.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2013, 19:56:37 wysłane przez arteq » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #26 : Styczeń 06, 2013, 15:35:36 »

Posty nie dotyczÂące tematu przeniosÂłem do: WyraÂź siebie >>.

PodziaÂł przy stanie 43 postĂłw.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2013, 15:37:23 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #27 : Styczeń 06, 2013, 16:41:00 »

Darku,

nawet mi siĂŞ nie chciaÂło czytaĂŚ posta artqa, usuĂą caÂły ten wÂątek, posty, albo wypieprz to gdzieÂś przez okno bo szkoda czasu i nerwĂłw ludzi na to, a zrobiÂł siĂŞ jak zwykle syf, a nie informacja jakaÂś!

P.S. na stronie projektu pojawiÂł siĂŞ wÂłaÂśnie mĂłj nowy artykuÂł, ktĂłry napisaÂłem wczoraj wieczorem pt: "Tajemnica KrysztaÂłowej Piramidy", zachĂŞcam wszystkich do lektury, bo wiele siĂŞ wyjaÂśniÂło bardzo UÂśmiech

http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1&sectionId=1&cmd=

osi¹gn¹³em wielki osobisty sukces hejtartqu i nie zakrzyczysz tego swoim trollingiem w ¿aden sposób...

pozdrawiam sÂłonecznie,
718
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2013, 16:50:33 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
1111LALA
Gość
« Odpowiedz #28 : Styczeń 06, 2013, 21:33:10 »

kAPÂŁANIE 718 ,
piszesz bardzo madre rzeczy ,ale nie sadze aby tutaj na forum kogokolwiek to interesowaÂło.
Ale ciekaw jestem Twoich dalszych obliczeĂą ,np.dlaczego byÂł taki napis na prĂŞtach zÂłotych  ,dlaczego w j.polskim i hebrajskim a nie np.francuskim?
kolejne pytanie dlaczego jezioro Titikaka byÂło tak waÂżnym punktem ceremoni -czy to miejsce rĂłwnieÂż ma coÂś wsolnego z Syriuszem albo Orionem.Alba sama piramida La Danta NA eL mIRADOR ,BO TAM BYÂŁA CEREMONIA ZE SÂŁYNNÂĄ PIRAMIDKÂĄ KRYSZTAÂŁOWA .a widziaÂłeÂś na zdjeciach ten portal ktĂłry otworzyli na Jeziorze Titicaca.?
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=150&sectionId=680&cmd=
Widze ,ze jesteœ madry facet ,i m¹drze dr¹¿ysz temat ,takich ludzi sie ceni i poszukuje ,

Z niecierpliwoscia czekam na dlasze Twoje wpisy.
Astre
Gość
« Odpowiedz #29 : Styczeń 06, 2013, 22:11:29 »

Darku,

P.S. na stronie projektu pojawiÂł siĂŞ wÂłaÂśnie mĂłj nowy artykuÂł, ktĂłry napisaÂłem wczoraj wieczorem pt: "Tajemnica KrysztaÂłowej Piramidy
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1&sectionId=1&cmd=

Cytat z artykuÂłu :

'' 718 jest bardzo istotnÂą liczbÂą w Proroctwie Cheopsa, ktĂłre zapowiada OgromnÂą KatastrofÂą na rok 2012 a dokÂładniej mĂłwi o tym, Âże PÂłonÂące ÂŚwiatÂło zniszczy wszystko''

Nie wnikajÂąc g³êbiej w treœÌ owych tekstĂłw  : no  gdzie to ''pÂłonÂące ÂświatÂło'' i ta  caÂła ogromna katastrofa w 2012 r ?...!

JuÂż Ci kiedyÂś Leszek Barycki tÂłumaczyÂł. ÂŻe wszelkie zapisy to TYLKO symbolika. Bez wzglĂŞdu na to, czy bĂŞdzie to zapis liczbowy, czy jakikolwiek inny ma to do siebie, Âże moÂżna go  interpretowaĂŚ na setki ró¿nych sposobĂłw....

Tymczasem Ty prĂłbujesz widzieĂŚ, to co chcesz widzieĂŚ ?

To tak jak z noÂżem, ktĂłrego moÂżna widzieĂŚ jako narzĂŞdzie do krojenia chleba, albo narzĂŞdzie do tego, abyÂś kogoÂś zabiĂŚ.

« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2013, 22:11:58 wysłane przez Astre » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #30 : Styczeń 06, 2013, 22:27:02 »

Nie wnikajÂąc g³êbiej w treœÌ owych tekstĂłw 

jak nie WNIKNIESZ to nie pogadamy UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #31 : Styczeń 06, 2013, 22:45:27 »

718... trzeba czytaĂŚ jako oddzielne cyfry czyli 7 i 1 ( siedem i jeden) co w sumie daje 8, a te osiem to jest graficzny obraz nieskoĂączonoÂści inaczej dwĂłch zer albo krĂŞgĂłw jak ktoÂś woli.
Czy to jest magiczna liczba katastrofy? tak , zapewne dla niektórych systemów opartych wy³¹cznie albo g³ownie na materii czyli siódemce , tak. bo wal¹ siê ich struktury dominacji i zaczyna inny aspekt wiedzy mi³oœci i nieskoùczonej wolnoœci.

Pionowa 8- ósemka to po³¹czenie wiedzy duchowej z materi¹, to koniec obrotu poziomego w niezamkniêtym symbolu nieskoùczonoœci poziomej czyli w przestrzeni dwóch pó³kul mózgowych - materii.
Ogromna katastrofa Cheopsa , to koniec jego dominacji oraz tylko czĂŞÂściowej informacji, to wyjÂście uwiĂŞzionego  ducha z materii oraz wÂładza nad niÂą.

Czy Syriusz ma zwiÂązek z obecnym czasem? Syriusz byÂł wzorcem energetycznym dla III wymiaru, jego max jasnoÂści,jednak nie Syriusz stworzyÂł  Syriusza B, ktĂłry koĂączy swĂłj Âżywot razem z koĂącem epoki dominacji.

ZrozumieĂŚ warto iÂż 'wzory czĂŞÂściowej informacji " sÂą wydzielane dla danego niÂższego  wymiaru z wyÂższych wymiarĂłw , peÂłniejszych wibracji. Dzieje siĂŞ tak dlatego, by pewne grupy Energii  miaÂły moÂżliwoœÌ rozwoju od podstaw i poszÂły do gĂłry w swojej ewolucji.

Czy to zÂłe iÂż dzieci w przedszkolu uczÂą siĂŞ liczyĂŚ na cukierkach lub patyczkach? Czy ta nauka nie jest czĂŞÂściÂą wstĂŞpnÂą olbrzymiej matematyki?
Czy wielka matematyka jest poniÂżona przez takie poczÂątkowe dzieciĂŞce  formy poznawcze?

Tak teÂż jest z wcielonymi wielkimi Energiami , muszÂą obniÂżaĂŚ swoje wibracje do bardzo niskich oraz maÂło Âświetlistych Âżeby mĂłc istnieĂŚ w przestrzeni niskich wymiarĂłw i komunikowaĂŚ siĂŞ tam w miarĂŞ zrozumiale z ÂżyjÂącymi ludÂźmi.
Zatem nie trzeba siĂŞ doszukiwaĂŚ w nich zÂła czy niedoskonaÂłoÂści, a raczej zrozumieĂŚ dlaczego musiaÂły przyj¹Ì takie przejawy.  W zaleÂżnoÂści od rozwoju osoby kontaktujÂącej siĂŞ z nimi, zmienia siĂŞ ich obraz , ale nie one, tylko moÂżliwoœÌ oglÂądu ich przez danÂą osobĂŞ.

WĂłwczas zmienia siĂŞ caÂłkowicie zrozumienie symboliki i sensu zaistnienia wielu zdarzeĂą, zarĂłwno Projektu Cheops jak i symbolu liczby 7, 1, 8.
Jeszcze raz, sekret informacji o 7,1, 8, to po³¹czenie wiedzy materialnej  7. z peÂłniÂą wiedzy duchowej 1.czyli JEDNI , co daje wiedzĂŞ nieskoĂączonoÂści, czyli , 8.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2013, 01:12:39 wysłane przez Kiara » Zapisane
Astre
Gość
« Odpowiedz #32 : Styczeń 06, 2013, 23:13:28 »

Dlatego ''katastrofa'' to destrukcja starych modeli/systemĂłw wartoÂści.
PÂłonÂące ÂświatÂło to tzw. fala przemian....

Tymczasem zwolennicy PCH ''katastrofĂŞ'' i ''pÂłonÂące ÂświatÂło'', ktĂłry zniszczy wszystko -  zrozumieli dosÂłownie. Szok
PoniekÂąd dziĂŞki manipalucji jaszczurzych bytĂłw przedstawiajÂących NAIWNYM ziemianom  jako - N-KI
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2013, 23:17:17 wysłane przez Astre » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #33 : Styczeń 06, 2013, 23:17:04 »

Dlatego ''katastrofa'' to destrukcja starych modeli/systemĂłw wartoÂści.
PÂłonÂące ÂświatÂło to tzw. fala przemian....

Tymczasem zwolennicy PCH ''katastrofĂŞ'' i ''pÂłonÂące ÂświatÂło'', ktĂłry zniszczy wszystko -  zrozumieli dosÂłownie. Szok PoniekÂąd dziĂŞki manipalucji jaszczurzych bytĂłw.

miszczu, odk¹d zacz¹³em siê zajmowaÌ PCh (circa 2006) patrzy³em na to w sposób nie materialny, duchowy, jak oni kopali w Egipcie to ja kopa³em w œwiecie ducha, rozumiesz teraz?
Astre
Gość
« Odpowiedz #34 : Styczeń 06, 2013, 23:20:45 »

miszczu, odk¹d zacz¹³em siê zajmowaÌ PCh (circa 2006) patrzy³em na to w sposób nie materialny, duchowy, jak oni kopali w Egipcie to ja kopa³em w œwiecie ducha, rozumiesz teraz?

I do czego siĂŞ dokopaÂłeÂś ?
Bo tu moim zdaniem nie chodzi, aby siĂŞ do czegoÂś dokopaĂŚ, tylko -zrozumieĂŚ.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2013, 23:20:59 wysłane przez Astre » Zapisane
nagumulululi
Gość
« Odpowiedz #35 : Styczeń 06, 2013, 23:26:16 »

Arteq po przeczytaniu bĂŞdzie ci lÂżej ...

Walczysz z syndromem niepokonanym UÂśmiech

Inflacja psychiczna  jest stanem, w ktĂłrym psychika identyfikuje siĂŞ z treÂściami nieÂświadomoÂści zbiorowej, co moÂże byĂŚ spowodowane inwazjÂą treÂści archetypowych, lub poszerzeniem ÂświadomoÂści. „W wytworach wyobraÂźni znika ego, a jego miejsce zajmujÂą kompleksy archetypowe” (Z.W. Dudek). TowarzyszÂą temu czĂŞsto zmienione stany ÂświadomoÂści, ekstatyczne uczucia, natchnienia i uwznioÂślenia. CzÂłowiek doznaje w sobie uczucia jakby nadzwyczajnej mocy, co Jung tÂłumaczy faktem, Âże treœÌ archetypowa „(…) chwyta siĂŞ psyche z jak¹œ pierwotnÂą si³¹ i zmusza jÂą, aby przekroczyÂła ograniczenia ludzkiej natury” (C.G. Jung, za: A. Samuels i in.). Prowadzi to do „nadĂŞtej” postawy, gdzie ego w swoim funkcjonowaniu nie rozró¿nia rozsÂądnych granic. „Zjawiska „nadĂŞtoÂści” nie naleÂży jednak rozumieĂŚ jako stanu Âświadomego zarozumialstwa – wcale nie zawsze o to chodzi. CzÂłowiek w ogĂłle, bezpoÂśrednio nie uÂświadamia sobie tego stanu – w najlepszym wypadku moÂże wnioskowaĂŚ, Âże zaistniaÂł na podstawie symptomĂłw poÂśrednich, do ktĂłrych naleÂży takÂże to, co ma o nas do powiedzenia najbliÂższe otoczenie. Inflacja powiĂŞksza bowiem ÂślepÂą plamkĂŞ w oku, im wiĂŞcej zaÂś asymilujemy z czynnika formujÂącego projekcje, tym wiĂŞksza jest nasza skÂłonnoœÌ do identyfikowania siĂŞ z nim. WyraÂźnym tego symptomem jest pojawiajÂąca siĂŞ wĂłwczas niechĂŞĂŚ do postrzegania i uwzglĂŞdniania reakcji otoczenia” (C.G Jung)

CzĂŞsto okreÂśla siĂŞ to przymiotnik opetania lub zawladniecia
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2013, 23:28:18 wysłane przez nagumulululi » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #36 : Styczeń 06, 2013, 23:34:54 »

I do czego siĂŞ dokopaÂłeÂś ?
Bo tu moim zdaniem nie chodzi, aby siĂŞ do czegoÂś dokopaĂŚ, tylko -zrozumieĂŚ.

ja siĂŞ dokopaÂłem po to aby inni mogli zrozumieĂŚ, jak to zrozumiaÂłem to dopiero wtedy opisaÂłem, o to chyba w tym wszystkim chodzi, to sÂą moje artefakty, wykopaliska i zÂłota - WIEDZA!!!
ptak
Gość
« Odpowiedz #37 : Styczeń 06, 2013, 23:36:51 »

Arteq po przeczytaniu bĂŞdzie ci lÂżej ...

Walczysz z syndromem niepokonanym UÂśmiech

Inflacja psychiczna  jest stanem, w ktĂłrym psychika identyfikuje siĂŞ z treÂściami nieÂświadomoÂści zbiorowej, co moÂże byĂŚ spowodowane inwazjÂą treÂści archetypowych, lub poszerzeniem ÂświadomoÂści. „W wytworach wyobraÂźni znika ego, a jego miejsce zajmujÂą kompleksy archetypowe” (Z.W. Dudek). TowarzyszÂą temu czĂŞsto zmienione stany ÂświadomoÂści, ekstatyczne uczucia, natchnienia i uwznioÂślenia. CzÂłowiek doznaje w sobie uczucia jakby nadzwyczajnej mocy, co Jung tÂłumaczy faktem, Âże treœÌ archetypowa „(…) chwyta siĂŞ psyche z jak¹œ pierwotnÂą si³¹ i zmusza jÂą, aby przekroczyÂła ograniczenia ludzkiej natury” (C.G. Jung, za: A. Samuels i in.). Prowadzi to do „nadĂŞtej” postawy, gdzie ego w swoim funkcjonowaniu nie rozró¿nia rozsÂądnych granic. „Zjawiska „nadĂŞtoÂści” nie naleÂży jednak rozumieĂŚ jako stanu Âświadomego zarozumialstwa – wcale nie zawsze o to chodzi. CzÂłowiek w ogĂłle, bezpoÂśrednio nie uÂświadamia sobie tego stanu – w najlepszym wypadku moÂże wnioskowaĂŚ, Âże zaistniaÂł na podstawie symptomĂłw poÂśrednich, do ktĂłrych naleÂży takÂże to, co ma o nas do powiedzenia najbliÂższe otoczenie. Inflacja powiĂŞksza bowiem ÂślepÂą plamkĂŞ w oku, im wiĂŞcej zaÂś asymilujemy z czynnika formujÂącego projekcje, tym wiĂŞksza jest nasza skÂłonnoœÌ do identyfikowania siĂŞ z nim. WyraÂźnym tego symptomem jest pojawiajÂąca siĂŞ wĂłwczas niechĂŞĂŚ do postrzegania i uwzglĂŞdniania reakcji otoczenia” (C.G Jung)

CzĂŞsto okreÂśla siĂŞ to przymiotnik opetania lub zawladniecia

No i mamy ezoteryczne opĂŞtania.  DuÂży uÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #38 : Styczeń 06, 2013, 23:39:10 »

Ale ciekaw jestem Twoich dalszych obliczeĂą ,np.dlaczego byÂł taki napis na prĂŞtach zÂłotych  ,dlaczego w j.polskim i hebrajskim a nie np.francuskim?

w jêzyku polskim bo PCh powsta³ w Polsce, jest to wiêc uhonorowanie naszego narodu za t¹ ca³¹ pracê Uœmiech a w hebrajskim, có¿, od wczoraj nad tym siedzê i liczê to wszystko na proœbê A. Wójcikiewicza, ju¿ wysz³o du¿o ciekawych rzeczy, na pewno to opublikujê w postaci kolejnego artyku³u, ale to nie szybko, trzeba czasu bo du¿o w¹tków mi wysz³o, ale przekaz jest / bêdzie niesamowity, ten ukryty oczywiœcie za liczbami, i nie, tym razem nie sprowadzê wszystkiego do 718...
Enigma
Gość
« Odpowiedz #39 : Styczeń 07, 2013, 00:25:16 »

A mia³o to byÌ - zgodnie z zapowiedziami - donios³e dzie³o, ksiêgarnie, autografy, wizyty w zak³adach pracy... A widzê, ¿e nawet pch siê wypi¹³ i nie chcia³ zakupiÌ.
CóŸ, idealnie spójnie z moimi przewidywaniami...

Atrq, bijesz piane jak zwykle. Dajmy KapÂłanowi czas przecieÂż to dopiero zaczÂątek. PracowaÂł nad czymÂś, poÂświeciÂł temu czas. ChciaÂłbyÂś od razu widzieĂŚ sukces...znaczy klĂŞskĂŞ wolaÂłbyÂś, wiemy.

Ja chetnie zakupiÂłabym tĂŞ pracĂŞ, bo jakoÂś diabeÂł mi nie straszny, a teksty KapÂłana o liczbach byÂły interesujÂące. Tylko woÂłaÂłabym format pdf (cyfrowy) w cenie 20 zÂł - to nie ma problemu, i przelew przez internet.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #40 : Styczeń 07, 2013, 00:43:32 »

Witaj Enigma,

póki co chcê unikn¹Ì ebooków, ¿eby nie wyp³ynê³y do sieci, ale oczywiœcie za czas jakiœ taka forma bêdzie mo¿liwa i koszt ebooka bêdzie wynosi³ dok³adnie 20 z³ Uœmiech

pozdrawiam,
718
Enigma
Gość
« Odpowiedz #41 : Styczeń 07, 2013, 01:09:58 »

A na pewno koszt przesyÂłki taĂąszy  UÂśmiech

A tak w ogĂłle, to gratuluje Ci KapÂłanie zaciĂŞcia.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #42 : Styczeń 07, 2013, 01:21:10 »

A na pewno koszt przesyÂłki taĂąszy  UÂśmiech

A tak w ogĂłle, to gratuluje Ci KapÂłanie zaciĂŞcia.

dziĂŞkujĂŞ, to tylko 6 lat ciĂŞÂżkiej pracy i nie poddanie siĂŞ gdy juÂż nie byÂło nadziei UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #43 : Styczeń 07, 2013, 16:51:29 »

Atrq, bijesz piane jak zwykle. Dajmy KapÂłanowi czas przecieÂż to dopiero zaczÂątek. PracowaÂł nad czymÂś, poÂświeciÂł temu czas. ChciaÂłbyÂś od razu widzieĂŚ sukces...znaczy klĂŞskĂŞ wolaÂłbyÂś, wiemy.
Sprostujê - to nie ja cokolwiek mu kaza³em, i nie ja narzuca³em mu czas. On sam szumnie opowiada³ co i kiedy oraz jakie wspania³e. Ju¿ wtedy - na bazie obserwacji jego zachowania i treœci postów - poddawa³em to w w¹tpliwoœÌ. Nadszed³ czas - który to on sam okreœli³ - i... zauwa¿y³em, ¿e zgodnie z wczeœniejszymi nieprzewiadywaniami deklaracje okaza³y siê czcze. Tyle.
Astre
Gość
« Odpowiedz #44 : Styczeń 07, 2013, 17:52:02 »

Dobre pytanie ?
 Ale, jeszcze lepsze do czego i komu potrzebne byÂły te prĂŞty zÂłote ?

@1111LALA.

PoproÂś moÂże  kapÂłana 718, aby Ci to wyjaÂśniÂł.
Tylko dobrze siê wczeœniej przywi¹¿ do kszes³a a¿ebyœ z niego nie spad³.

w jêzyku polskim bo PCh powsta³ w Polsce, jest to wiêc uhonorowanie naszego narodu za t¹ ca³¹ pracê.

Powszechnie wszystkim wiadomo, Âże zÂłote prĂŞty nakazaÂł  wytopiĂŚ  ''Samuel'' w wiadomym celu, a Ty tu blebiesz, Âże polskie napisy sÂą uhonorowaniem polskiego narodu !

Z caÂłym szacunkiem, ale  stanowisz  dowĂłd  ÂświadomoÂści utopijnej, ktĂłra przeksztaÂłca  ideologie w wydarzenia  historyczne.

Open your eyes !

To tyle, bo szkoda czasu na bzdety !

« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2013, 17:54:49 wysłane przez Astre » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #45 : Styczeń 07, 2013, 20:31:32 »

@Astre, "zapraszam" ciê na nowe forum, mo¿e tamten ostry regulamin utemperuje trochê twoj¹ têpoœÌ Uœmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #46 : Styczeń 07, 2013, 22:07:34 »

Jak widaÌ Ciebie niestety nie utemperowa³... chyba, ¿e tam jest dopuszczalne u¿ywanie okreœleù "twoja têpoœÌ", "idiota/idioci" czy te¿ "t³umok", ba - i to nie s¹ personalne odniesienia...
Tam teÂż masz kolegĂłw moderatorĂłw-hipokrytĂłw bo widzĂŞ, Âże zaczynasz ponownie czuĂŚ siĂŞ bezkarny?

Astre zadaÂł konkretne pytania, moÂże zamiast inwektyw odpowiesz na nie, szczegĂłlnie jako osoba zwiÂązana z pch?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2013, 22:09:01 wysłane przez arteq » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #47 : Styczeń 07, 2013, 23:27:03 »

Tiaaa, a na nowym forum, od wczoraj 'leci wÂłaÂśnie kabarecik', czyli trwa kampania anty artqowa.
Wszystko zgodnie z regulaminem, skoro jest na to przyzwolenie moderacji. No i zupeÂłnie 'nie personalnie'
oraz w duchu poszanowania drugiego czÂłowieka, jak moÂżna przypuszczaĂŚ?
Takie zaoczne temperowanie?

Komentarze zbĂŞdne. JakoÂś rozjeÂżdÂża siĂŞ praktyka z deklaracjami. Smutne to.

http://www.cheops.org.pl/viewtopic.php?f=37&p=818#p818
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #48 : Styczeń 08, 2013, 00:08:11 »

wszystko zgodnie z regulaminem drogi ptaszku, lawirujemy na granicy, ale REGULAMINU UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #49 : Styczeń 08, 2013, 00:34:22 »

Spoko, jak ju¿ wielokrotnie wspomina³em, nie mam nic przeciwko rozmowom na mój temat, mi³o by by³o gdyby nawi¹zywa³y do prawdy, tyle. Niech tam KWA ma karnawa³... jaka radoœÌ bije od 718, niech siê ch³opak cieszy.
I idê o zak³ad, ¿e owo "lawirowanie" to nic innego ni¿ wybiórczoœÌ ocen, hipokryzja. A "opiekunem" zapewne jest Blueray i to zapewne on "odkryje" pierwszego "personalnego" posta i w pe³nym blasku "zas³u¿enie" ukarze winowajcê. Jak znam ¿ycie, osobowoœÌ i ciche uk³ady zapewne pierwszy po nosie oberwie forumowicz który odniesie siê do postu Kiary... albo pisarza, ale stawiam na "zszarganie" wielkoœci Kiary...
I wcale bym siĂŞ nie zdziwiÂł gdyby... to juÂż nastÂąpiÂło.  :]
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2013, 00:39:30 wysłane przez arteq » Zapisane
Strony: 1 [2] 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: