Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 07:00:13

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Ksi±¿ka wydana przez >Kap³ana718<  (Przeczytany 41594 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Styczeñ 05, 2013, 19:51:02 »

100% satysfakcji... ale jakie nudne! A punkt widzenia....
Fakty s± faktami i tyle. Poniewa¿ nie jeste¶ w stanie sprostaæ moim stwierdzeniom, ¿e pewne dzia³ania, wyniki, owoce ju¿ dawno i bardzo celnie przewidzia³em - wtedy ¿±dano w miejsce mojej argumentacji dowodów, których ze wzglêdu na konieczno¶æ up³yniêcia czasu do daty deklarowanego wydarzenia nie by³em w stanie przedstawiæ wiêc robiê to dzisiaj. A teraz s³yszê "100% satysfakcji" , "ale¿ to nudne" - bo nic innego nie jeste¶ w stanie powiedzieæ, a usilnie chcesz wykazaæ, ¿e siê czczo czepiam, bezpodstawnie krytykujê. 

arteq czy ty jeste¶ takim t³umokiem czy tylko udajesz?! bo ju¿ sam nie wiem, PISA£EM WYRA¬NIE, ¯E TO MALUTKA KSI¡¯ECZKA, A TA W£A¦CIWA TO BÊDZIE GRUBY TOM!!!
idioci, wszêdzie idioci...
Faktem jest, ¿e swojego czasu buñczucznie zapowiada³e¶, ¿e "pracujesz" nad wielkim dzie³em, które to zostanie wydane/pojawi siê w ksiêgarniach, etc. w grudniu 2012 r., do tego odbije siê szerokim echem ze wzglêdu na donios³o¶æ tre¶ci tam poruszanych/ujawnionych. Có¿, mamy styczeñ 2013 r. i ni widu ni s³ychu, ani ksi±¿ki w ksiêgarniach ani tez jako¶ echa nie s³ychaæ - za to jak widzê wyzwiska skierowane do osoby która raczy wskazaæ na fiasko.

Ale¿ sk±d, arteq tylko sprawdza, nawet 100 razy to samo, testuje cierpliwo¶æ interlokutora, a w sumie prowokuje, aby komu¶ siê oberwa³o. Sk±d my to znamy? To pewna podstawówka, szkoda energii na reakcjê!
Jak widaæ w powy¿szym mamy w wykonaniu moderatora prezentacjê zapowiadanej nowej "jako¶ci" i ukrócenia wycieczek osobistych. Jeden z forumowiczów u¿ywa s³ów "t³umok" i "idiota" a moderator... poklepuje go po ramieniu. Gdybym to ja odniós³ siê tymi s³owami do innego forumowicza zaraz powsta³oby larum, kary i stwierdzenie "tacy s± katolicy". Jest to zarazem dowód na stronniczo¶æ o której pisa³em i wykazywa³em na tym forum. Cóz skoro Blue nie potrafi stawiæ pola w merytorycznej dyskusji, a ze stronniczej oceny mojego zachowania musia³ siê wycofaæ to teraz koi swoj± bezsilno¶æ poprzez jawne przyzwolenia na tego typu zachowania. Chêtnie wys³ucha³bym gdzie siê pomyli³em wskazuj±c na fiasko zapowiedzi 718 w odniesieniu do wydania wiekopomnej ksi±¿ki... ale nie ma na to szans, bo fakty s± jaki s±, a poniewa¿ bezsilno¶æ dokucza to trzeba sobie jako¶ upu¶ciæ pary...
Blue - wska¿ mi co napisa³em nieprawdziwego odno¶nie zapowiadanej publikacji - potrafisz to zrobiæ zamiast przyklepywaæ wyzwiska? S³ucham. Nie? To Twoje wstawki o podstawówce s± hipokryzj±. Unikasz odpowiedzi na konkretne pytania a za to chêtnie pokrzykujesz... z bezpiecznej odleg³o¶ci dokonuj± bezpodstawnych ocen, przy czym tak ostro krytykujesz "personalne" wypowiedzi u innych... Ostatnie pytanie brzmia³o "dlaczego kopiujesz/t³umaczysz" chanellingi. Zero odpowiedzi, za to przypisywanie, ¿e nie potrafiê zrozumieæ ¿e... Ty tylko t³umaczysz. To ja wiem ale pytanie nie brzmi: czy t³umaczysz/wklejasz, tylko: dlaczego wklejasz/t³umaczysz? Dlaczego te a nie inne?

Rozumiem Blue, ¿e w dzia³ach przez Ciebie moderowanych mo¿na swobodnie (i co ciekawsze - bezpodstawnie) u¿ywaæ okre¶leñ "t³umok" czy "idiota", tak? Bo skoro tutaj Ci nie przeszkadzaj±... ba - przyklaskujesz temu, popieraj±c dan± postawê forumowicza. Za to niewygodne dla Ciebie i Twoich towarzyszy posty (w których nie ma ani ¶ladu l¿enia, k³amstw) usuwasz b³yskawicznie, bez s³owa wyjasnienia... Kolejny raz siê pogr±¿asz.

718, a Ty? Wska¿esz mi gdzie to wielkie dzie³o pojawi³o siê w grudniu 2012 - czyli tak jak zapowiada³e¶? Czy poza "t³umok, idiota, troll" na nic wiêcej Ciê nie staæ?

Dla jasno¶ci - nie lamentujê, nie krzyczê jaka to mnie krzywda spotka³a, wskazujê i udowadniam swoje opinie odno¶nie zachowañ/dzia³añ/postaw. Móicie jedno, robicie co¶ zgo³a odmiennego, do tego co¶ co wykazujê.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2013, 19:56:37 wys³ane przez arteq » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #26 : Styczeñ 06, 2013, 15:35:36 »

Posty nie dotycz±ce tematu przenios³em do: Wyra¼ siebie >>.

Podzia³ przy stanie 43 postów.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2013, 15:37:23 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Styczeñ 06, 2013, 16:41:00 »

Darku,

nawet mi siê nie chcia³o czytaæ posta artqa, usuñ ca³y ten w±tek, posty, albo wypieprz to gdzie¶ przez okno bo szkoda czasu i nerwów ludzi na to, a zrobi³ siê jak zwykle syf, a nie informacja jaka¶!

P.S. na stronie projektu pojawi³ siê w³a¶nie mój nowy artyku³, który napisa³em wczoraj wieczorem pt: "Tajemnica Kryszta³owej Piramidy", zachêcam wszystkich do lektury, bo wiele siê wyja¶ni³o bardzo U¶miech

http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1&sectionId=1&cmd=

osi±gn±³em wielki osobisty sukces hejtartqu i nie zakrzyczysz tego swoim trollingiem w ¿aden sposób...

pozdrawiam s³onecznie,
718
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2013, 16:50:33 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
1111LALA
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Styczeñ 06, 2013, 21:33:10 »

kAP£ANIE 718 ,
piszesz bardzo madre rzeczy ,ale nie sadze aby tutaj na forum kogokolwiek to interesowa³o.
Ale ciekaw jestem Twoich dalszych obliczeñ ,np.dlaczego by³ taki napis na prêtach z³otych  ,dlaczego w j.polskim i hebrajskim a nie np.francuskim?
kolejne pytanie dlaczego jezioro Titikaka by³o tak wa¿nym punktem ceremoni -czy to miejsce równie¿ ma co¶ wsolnego z Syriuszem albo Orionem.Alba sama piramida La Danta NA eL mIRADOR ,BO TAM BY£A CEREMONIA ZE S£YNN¡ PIRAMIDK¡ KRYSZTA£OWA .a widzia³e¶ na zdjeciach ten portal który otworzyli na Jeziorze Titicaca.?
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=150&sectionId=680&cmd=
Widze ,ze jeste¶ madry facet ,i m±drze dr±¿ysz temat ,takich ludzi sie ceni i poszukuje ,

Z niecierpliwoscia czekam na dlasze Twoje wpisy.
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Styczeñ 06, 2013, 22:11:29 »

Darku,

P.S. na stronie projektu pojawi³ siê w³a¶nie mój nowy artyku³, który napisa³em wczoraj wieczorem pt: "Tajemnica Kryszta³owej Piramidy
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1&sectionId=1&cmd=

Cytat z artyku³u :

'' 718 jest bardzo istotn± liczb± w Proroctwie Cheopsa, które zapowiada Ogromn± Katastrof± na rok 2012 a dok³adniej mówi o tym, ¿e P³on±ce ¦wiat³o zniszczy wszystko''

Nie wnikaj±c g³êbiej w tre¶æ owych tekstów  : no  gdzie to ''p³on±ce ¶wiat³o'' i ta  ca³a ogromna katastrofa w 2012 r ?...!

Ju¿ Ci kiedy¶ Leszek Barycki t³umaczy³. ¯e wszelkie zapisy to TYLKO symbolika. Bez wzglêdu na to, czy bêdzie to zapis liczbowy, czy jakikolwiek inny ma to do siebie, ¿e mo¿na go  interpretowaæ na setki ró¿nych sposobów....

Tymczasem Ty próbujesz widzieæ, to co chcesz widzieæ ?

To tak jak z no¿em, którego mo¿na widzieæ jako narzêdzie do krojenia chleba, albo narzêdzie do tego, aby¶ kogo¶ zabiæ.

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2013, 22:11:58 wys³ane przez Astre » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Styczeñ 06, 2013, 22:27:02 »

Nie wnikaj±c g³êbiej w tre¶æ owych tekstów 

jak nie WNIKNIESZ to nie pogadamy U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Styczeñ 06, 2013, 22:45:27 »

718... trzeba czytaæ jako oddzielne cyfry czyli 7 i 1 ( siedem i jeden) co w sumie daje 8, a te osiem to jest graficzny obraz nieskoñczono¶ci inaczej dwóch zer albo krêgów jak kto¶ woli.
Czy to jest magiczna liczba katastrofy? tak , zapewne dla niektórych systemów opartych wy³±cznie albo g³ownie na materii czyli siódemce , tak. bo wal± siê ich struktury dominacji i zaczyna inny aspekt wiedzy mi³o¶ci i nieskoñczonej wolno¶ci.

Pionowa 8- ósemka to po³±czenie wiedzy duchowej z materi±, to koniec obrotu poziomego w niezamkniêtym symbolu nieskoñczono¶ci poziomej czyli w przestrzeni dwóch pó³kul mózgowych - materii.
Ogromna katastrofa Cheopsa , to koniec jego dominacji oraz tylko czê¶ciowej informacji, to wyj¶cie uwiêzionego  ducha z materii oraz w³adza nad ni±.

Czy Syriusz ma zwi±zek z obecnym czasem? Syriusz by³ wzorcem energetycznym dla III wymiaru, jego max jasno¶ci,jednak nie Syriusz stworzy³  Syriusza B, który koñczy swój ¿ywot razem z koñcem epoki dominacji.

Zrozumieæ warto i¿ 'wzory czê¶ciowej informacji " s± wydzielane dla danego ni¿szego  wymiaru z wy¿szych wymiarów , pe³niejszych wibracji. Dzieje siê tak dlatego, by pewne grupy Energii  mia³y mo¿liwo¶æ rozwoju od podstaw i posz³y do góry w swojej ewolucji.

Czy to z³e i¿ dzieci w przedszkolu ucz± siê liczyæ na cukierkach lub patyczkach? Czy ta nauka nie jest czê¶ci± wstêpn± olbrzymiej matematyki?
Czy wielka matematyka jest poni¿ona przez takie pocz±tkowe dzieciêce  formy poznawcze?

Tak te¿ jest z wcielonymi wielkimi Energiami , musz± obni¿aæ swoje wibracje do bardzo niskich oraz ma³o ¶wietlistych ¿eby móc istnieæ w przestrzeni niskich wymiarów i komunikowaæ siê tam w miarê zrozumiale z ¿yj±cymi lud¼mi.
Zatem nie trzeba siê doszukiwaæ w nich z³a czy niedoskona³o¶ci, a raczej zrozumieæ dlaczego musia³y przyj±æ takie przejawy.  W zale¿no¶ci od rozwoju osoby kontaktuj±cej siê z nimi, zmienia siê ich obraz , ale nie one, tylko mo¿liwo¶æ ogl±du ich przez dan± osobê.

Wówczas zmienia siê ca³kowicie zrozumienie symboliki i sensu zaistnienia wielu zdarzeñ, zarówno Projektu Cheops jak i symbolu liczby 7, 1, 8.
Jeszcze raz, sekret informacji o 7,1, 8, to po³±czenie wiedzy materialnej  7. z pe³ni± wiedzy duchowej 1.czyli JEDNI , co daje wiedzê nieskoñczono¶ci, czyli , 8.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 07, 2013, 01:12:39 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Styczeñ 06, 2013, 23:13:28 »

Dlatego ''katastrofa'' to destrukcja starych modeli/systemów warto¶ci.
P³on±ce ¶wiat³o to tzw. fala przemian....

Tymczasem zwolennicy PCH ''katastrofê'' i ''p³on±ce ¶wiat³o'', który zniszczy wszystko -  zrozumieli dos³ownie. Szok
Poniek±d dziêki manipalucji jaszczurzych bytów przedstawiaj±cych NAIWNYM ziemianom  jako - N-KI
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2013, 23:17:17 wys³ane przez Astre » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Styczeñ 06, 2013, 23:17:04 »

Dlatego ''katastrofa'' to destrukcja starych modeli/systemów warto¶ci.
P³on±ce ¶wiat³o to tzw. fala przemian....

Tymczasem zwolennicy PCH ''katastrofê'' i ''p³on±ce ¶wiat³o'', który zniszczy wszystko -  zrozumieli dos³ownie. Szok Poniek±d dziêki manipalucji jaszczurzych bytów.

miszczu, odk±d zacz±³em siê zajmowaæ PCh (circa 2006) patrzy³em na to w sposób nie materialny, duchowy, jak oni kopali w Egipcie to ja kopa³em w ¶wiecie ducha, rozumiesz teraz?
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Styczeñ 06, 2013, 23:20:45 »

miszczu, odk±d zacz±³em siê zajmowaæ PCh (circa 2006) patrzy³em na to w sposób nie materialny, duchowy, jak oni kopali w Egipcie to ja kopa³em w ¶wiecie ducha, rozumiesz teraz?

I do czego siê dokopa³e¶ ?
Bo tu moim zdaniem nie chodzi, aby siê do czego¶ dokopaæ, tylko -zrozumieæ.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2013, 23:20:59 wys³ane przez Astre » Zapisane
nagumulululi
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Styczeñ 06, 2013, 23:26:16 »

Arteq po przeczytaniu bêdzie ci l¿ej ...

Walczysz z syndromem niepokonanym U¶miech

Inflacja psychiczna  jest stanem, w którym psychika identyfikuje siê z tre¶ciami nie¶wiadomo¶ci zbiorowej, co mo¿e byæ spowodowane inwazj± tre¶ci archetypowych, lub poszerzeniem ¶wiadomo¶ci. „W wytworach wyobra¼ni znika ego, a jego miejsce zajmuj± kompleksy archetypowe” (Z.W. Dudek). Towarzysz± temu czêsto zmienione stany ¶wiadomo¶ci, ekstatyczne uczucia, natchnienia i uwznio¶lenia. Cz³owiek doznaje w sobie uczucia jakby nadzwyczajnej mocy, co Jung t³umaczy faktem, ¿e tre¶æ archetypowa „(…) chwyta siê psyche z jak±¶ pierwotn± si³± i zmusza j±, aby przekroczy³a ograniczenia ludzkiej natury” (C.G. Jung, za: A. Samuels i in.). Prowadzi to do „nadêtej” postawy, gdzie ego w swoim funkcjonowaniu nie rozró¿nia rozs±dnych granic. „Zjawiska „nadêto¶ci” nie nale¿y jednak rozumieæ jako stanu ¶wiadomego zarozumialstwa – wcale nie zawsze o to chodzi. Cz³owiek w ogóle, bezpo¶rednio nie u¶wiadamia sobie tego stanu – w najlepszym wypadku mo¿e wnioskowaæ, ¿e zaistnia³ na podstawie symptomów po¶rednich, do których nale¿y tak¿e to, co ma o nas do powiedzenia najbli¿sze otoczenie. Inflacja powiêksza bowiem ¶lep± plamkê w oku, im wiêcej za¶ asymilujemy z czynnika formuj±cego projekcje, tym wiêksza jest nasza sk³onno¶æ do identyfikowania siê z nim. Wyra¼nym tego symptomem jest pojawiaj±ca siê wówczas niechêæ do postrzegania i uwzglêdniania reakcji otoczenia” (C.G Jung)

Czêsto okre¶la siê to przymiotnik opetania lub zawladniecia
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2013, 23:28:18 wys³ane przez nagumulululi » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Styczeñ 06, 2013, 23:34:54 »

I do czego siê dokopa³e¶ ?
Bo tu moim zdaniem nie chodzi, aby siê do czego¶ dokopaæ, tylko -zrozumieæ.

ja siê dokopa³em po to aby inni mogli zrozumieæ, jak to zrozumia³em to dopiero wtedy opisa³em, o to chyba w tym wszystkim chodzi, to s± moje artefakty, wykopaliska i z³ota - WIEDZA!!!
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Styczeñ 06, 2013, 23:36:51 »

Arteq po przeczytaniu bêdzie ci l¿ej ...

Walczysz z syndromem niepokonanym U¶miech

Inflacja psychiczna  jest stanem, w którym psychika identyfikuje siê z tre¶ciami nie¶wiadomo¶ci zbiorowej, co mo¿e byæ spowodowane inwazj± tre¶ci archetypowych, lub poszerzeniem ¶wiadomo¶ci. „W wytworach wyobra¼ni znika ego, a jego miejsce zajmuj± kompleksy archetypowe” (Z.W. Dudek). Towarzysz± temu czêsto zmienione stany ¶wiadomo¶ci, ekstatyczne uczucia, natchnienia i uwznio¶lenia. Cz³owiek doznaje w sobie uczucia jakby nadzwyczajnej mocy, co Jung t³umaczy faktem, ¿e tre¶æ archetypowa „(…) chwyta siê psyche z jak±¶ pierwotn± si³± i zmusza j±, aby przekroczy³a ograniczenia ludzkiej natury” (C.G. Jung, za: A. Samuels i in.). Prowadzi to do „nadêtej” postawy, gdzie ego w swoim funkcjonowaniu nie rozró¿nia rozs±dnych granic. „Zjawiska „nadêto¶ci” nie nale¿y jednak rozumieæ jako stanu ¶wiadomego zarozumialstwa – wcale nie zawsze o to chodzi. Cz³owiek w ogóle, bezpo¶rednio nie u¶wiadamia sobie tego stanu – w najlepszym wypadku mo¿e wnioskowaæ, ¿e zaistnia³ na podstawie symptomów po¶rednich, do których nale¿y tak¿e to, co ma o nas do powiedzenia najbli¿sze otoczenie. Inflacja powiêksza bowiem ¶lep± plamkê w oku, im wiêcej za¶ asymilujemy z czynnika formuj±cego projekcje, tym wiêksza jest nasza sk³onno¶æ do identyfikowania siê z nim. Wyra¼nym tego symptomem jest pojawiaj±ca siê wówczas niechêæ do postrzegania i uwzglêdniania reakcji otoczenia” (C.G Jung)

Czêsto okre¶la siê to przymiotnik opetania lub zawladniecia

No i mamy ezoteryczne opêtania.  Du¿y u¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Styczeñ 06, 2013, 23:39:10 »

Ale ciekaw jestem Twoich dalszych obliczeñ ,np.dlaczego by³ taki napis na prêtach z³otych  ,dlaczego w j.polskim i hebrajskim a nie np.francuskim?

w jêzyku polskim bo PCh powsta³ w Polsce, jest to wiêc uhonorowanie naszego narodu za t± ca³± pracê U¶miech a w hebrajskim, có¿, od wczoraj nad tym siedzê i liczê to wszystko na pro¶bê A. Wójcikiewicza, ju¿ wysz³o du¿o ciekawych rzeczy, na pewno to opublikujê w postaci kolejnego artyku³u, ale to nie szybko, trzeba czasu bo du¿o w±tków mi wysz³o, ale przekaz jest / bêdzie niesamowity, ten ukryty oczywi¶cie za liczbami, i nie, tym razem nie sprowadzê wszystkiego do 718...
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Styczeñ 07, 2013, 00:25:16 »

A mia³o to byæ - zgodnie z zapowiedziami - donios³e dzie³o, ksiêgarnie, autografy, wizyty w zak³adach pracy... A widzê, ¿e nawet pch siê wypi±³ i nie chcia³ zakupiæ.
Có¼, idealnie spójnie z moimi przewidywaniami...

Atrq, bijesz piane jak zwykle. Dajmy Kap³anowi czas przecie¿ to dopiero zacz±tek. Pracowa³ nad czym¶, po¶wieci³ temu czas. Chcia³by¶ od razu widzieæ sukces...znaczy klêskê wola³by¶, wiemy.

Ja chetnie zakupi³abym tê pracê, bo jako¶ diabe³ mi nie straszny, a teksty Kap³ana o liczbach by³y interesuj±ce. Tylko wo³a³abym format pdf (cyfrowy) w cenie 20 z³ - to nie ma problemu, i przelew przez internet.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Styczeñ 07, 2013, 00:43:32 »

Witaj Enigma,

póki co chcê unikn±æ ebooków, ¿eby nie wyp³ynê³y do sieci, ale oczywi¶cie za czas jaki¶ taka forma bêdzie mo¿liwa i koszt ebooka bêdzie wynosi³ dok³adnie 20 z³ U¶miech

pozdrawiam,
718
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Styczeñ 07, 2013, 01:09:58 »

A na pewno koszt przesy³ki tañszy  U¶miech

A tak w ogóle, to gratuluje Ci Kap³anie zaciêcia.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Styczeñ 07, 2013, 01:21:10 »

A na pewno koszt przesy³ki tañszy  U¶miech

A tak w ogóle, to gratuluje Ci Kap³anie zaciêcia.

dziêkujê, to tylko 6 lat ciê¿kiej pracy i nie poddanie siê gdy ju¿ nie by³o nadziei U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Styczeñ 07, 2013, 16:51:29 »

Atrq, bijesz piane jak zwykle. Dajmy Kap³anowi czas przecie¿ to dopiero zacz±tek. Pracowa³ nad czym¶, po¶wieci³ temu czas. Chcia³by¶ od razu widzieæ sukces...znaczy klêskê wola³by¶, wiemy.
Sprostujê - to nie ja cokolwiek mu kaza³em, i nie ja narzuca³em mu czas. On sam szumnie opowiada³ co i kiedy oraz jakie wspania³e. Ju¿ wtedy - na bazie obserwacji jego zachowania i tre¶ci postów - poddawa³em to w w±tpliwo¶æ. Nadszed³ czas - który to on sam okre¶li³ - i... zauwa¿y³em, ¿e zgodnie z wcze¶niejszymi nieprzewiadywaniami deklaracje okaza³y siê czcze. Tyle.
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Styczeñ 07, 2013, 17:52:02 »

Dobre pytanie ?
 Ale, jeszcze lepsze do czego i komu potrzebne by³y te prêty z³ote ?

@1111LALA.

Popro¶ mo¿e  kap³ana 718, aby Ci to wyja¶ni³.
Tylko dobrze siê wcze¶niej przywi±¿ do kszes³a a¿eby¶ z niego nie spad³.

w jêzyku polskim bo PCh powsta³ w Polsce, jest to wiêc uhonorowanie naszego narodu za t± ca³± pracê.

Powszechnie wszystkim wiadomo, ¿e z³ote prêty nakaza³  wytopiæ  ''Samuel'' w wiadomym celu, a Ty tu blebiesz, ¿e polskie napisy s± uhonorowaniem polskiego narodu !

Z ca³ym szacunkiem, ale  stanowisz  dowód  ¶wiadomo¶ci utopijnej, która przekszta³ca  ideologie w wydarzenia  historyczne.

Open your eyes !

To tyle, bo szkoda czasu na bzdety !

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 07, 2013, 17:54:49 wys³ane przez Astre » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #45 : Styczeñ 07, 2013, 20:31:32 »

@Astre, "zapraszam" ciê na nowe forum, mo¿e tamten ostry regulamin utemperuje trochê twoj± têpo¶æ U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #46 : Styczeñ 07, 2013, 22:07:34 »

Jak widaæ Ciebie niestety nie utemperowa³... chyba, ¿e tam jest dopuszczalne u¿ywanie okre¶leñ "twoja têpo¶æ", "idiota/idioci" czy te¿ "t³umok", ba - i to nie s± personalne odniesienia...
Tam te¿ masz kolegów moderatorów-hipokrytów bo widzê, ¿e zaczynasz ponownie czuæ siê bezkarny?

Astre zada³ konkretne pytania, mo¿e zamiast inwektyw odpowiesz na nie, szczególnie jako osoba zwi±zana z pch?
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 07, 2013, 22:09:01 wys³ane przez arteq » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #47 : Styczeñ 07, 2013, 23:27:03 »

Tiaaa, a na nowym forum, od wczoraj 'leci w³a¶nie kabarecik', czyli trwa kampania anty artqowa.
Wszystko zgodnie z regulaminem, skoro jest na to przyzwolenie moderacji. No i zupe³nie 'nie personalnie'
oraz w duchu poszanowania drugiego cz³owieka, jak mo¿na przypuszczaæ?
Takie zaoczne temperowanie?

Komentarze zbêdne. Jako¶ rozje¿d¿a siê praktyka z deklaracjami. Smutne to.

http://www.cheops.org.pl/viewtopic.php?f=37&p=818#p818
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #48 : Styczeñ 08, 2013, 00:08:11 »

wszystko zgodnie z regulaminem drogi ptaszku, lawirujemy na granicy, ale REGULAMINU U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #49 : Styczeñ 08, 2013, 00:34:22 »

Spoko, jak ju¿ wielokrotnie wspomina³em, nie mam nic przeciwko rozmowom na mój temat, mi³o by by³o gdyby nawi±zywa³y do prawdy, tyle. Niech tam KWA ma karnawa³... jaka rado¶æ bije od 718, niech siê ch³opak cieszy.
I idê o zak³ad, ¿e owo "lawirowanie" to nic innego ni¿ wybiórczo¶æ ocen, hipokryzja. A "opiekunem" zapewne jest Blueray i to zapewne on "odkryje" pierwszego "personalnego" posta i w pe³nym blasku "zas³u¿enie" ukarze winowajcê. Jak znam ¿ycie, osobowo¶æ i ciche uk³ady zapewne pierwszy po nosie oberwie forumowicz który odniesie siê do postu Kiary... albo pisarza, ale stawiam na "zszarganie" wielko¶ci Kiary...
I wcale bym siê nie zdziwi³ gdyby... to ju¿ nast±pi³o.  :]
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2013, 00:39:30 wys³ane przez arteq » Zapisane
Strony: 1 [2] 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: