Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 05, 2025, 20:08:11

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Ksi¹¿ka wydana przez >KapÂłana718<  (Przeczytany 44159 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #50 : Styczeń 08, 2013, 00:53:31 »

nie ma takich sytuacji - tyle w kwestii formalnej, adminĂłw jest czworo, modĂłw kilka
Enigma
Gość
« Odpowiedz #51 : Styczeń 08, 2013, 00:58:42 »

Jak widaÌ Ciebie niestety nie utemperowa³... chyba, ¿e tam jest dopuszczalne u¿ywanie okreœleù "twoja têpoœÌ", "idiota/idioci" czy te¿ "t³umok", ba - i to nie s¹ personalne odniesienia...
Tam teÂż masz kolegĂłw moderatorĂłw-hipokrytĂłw bo widzĂŞ, Âże zaczynasz ponownie czuĂŚ siĂŞ bezkarny?

Astre zadaÂł konkretne pytania, moÂże zamiast inwektyw odpowiesz na nie, szczegĂłlnie jako osoba zwiÂązana z pch?

Artq, twoje posty w bezsilnej zÂłoÂści, robiÂą siĂŞ Âśmieszne.
Astre jak mniemam nie potrzbuje rzecznika-suflera, ma swĂłj rozum, chyba Âże wÂątpisz?
nagumulululi
Gość
« Odpowiedz #52 : Styczeń 08, 2013, 09:26:40 »

Tiaaa, a na nowym forum, od wczoraj 'leci wÂłaÂśnie kabarecik', czyli trwa kampania anty artqowa.
Wszystko zgodnie z regulaminem, skoro jest na to przyzwolenie moderacji. No i zupeÂłnie 'nie personalnie'
oraz w duchu poszanowania drugiego czÂłowieka, jak moÂżna przypuszczaĂŚ?
Takie zaoczne temperowanie?

Komentarze zbĂŞdne. JakoÂś rozjeÂżdÂża siĂŞ praktyka z deklaracjami. Smutne to.

http://www.cheops.org.pl/viewtopic.php?f=37&p=818#p818

Ptaku, miaÂłeÂś nosa do nowego forum, wyglada na prywatnÂą inicjatywe paru typĂłw ktĂłrzy chcÂą zrobiĂŚ maÂła kaskĂŞ na reklamach, ktĂłre niebawem sie pojawiÂą.

Wypada sie rĂłwnieÂż poÂżegnaĂŚ zatem.
arteq
Gość
« Odpowiedz #53 : Styczeń 08, 2013, 10:29:32 »

Artq, twoje posty w bezsilnej zÂłoÂści, robiÂą siĂŞ Âśmieszne.
Astre jak mniemam nie potrzbuje rzecznika-suflera, ma swĂłj rozum, chyba Âże wÂątpisz?

1. Nie wiem sk¹d pomys³ o z³oœÌ i do tego bezslin¹? Przecie¿ to nie ja sk³ada³em deklaracje które okaza³y siê bez pokrycia, to nie ja unikam odpowiedzi na konkretne pytania stosuj¹c w zamian inwektywy.

2. Nikogo nie ustalaÂłem na forum swoim adwokatem/rzecznikiem tak samo jak i mnie nikt nie prosiÂł o to. Wypowiadam siĂŞ w swoim imieniu. ZauwaÂżyÂłem jedynie kolejne potwierdzenie moich spostrzeÂżeĂą - 718 zarzuca innym trolling i rozmywanie tematĂłw, a sam w miejsce rzeczowej rozmowy wprowadza pokrzykiwania i Âładuje inwektywami. Niewygodne pytanie? - zadajÂący je zostaje okreÂślony tĂŞpakiem...

Wobec powyÂższych faktĂłw chyba nie mi naleÂżaÂłoby przypisaĂŚ miotanie siĂŞ, ale ok, moÂżesz myÂśleĂŚ co zechcesz.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #54 : Styczeń 08, 2013, 12:03:33 »

5460 postĂłw, z czego 5460 to najeÂżdÂżanie na innych, walczenie z konstruktywnÂą krytykÂą, KiarÂą, mnÂą  i odbijanie piÂłeczki ciÂągle...

nie mam pytaĂą
Strony: 1 2 [3] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: