Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 07:05:26

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Ksi±¿ka wydana przez >Kap³ana718<  (Przeczytany 41596 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Styczeñ 08, 2013, 00:53:31 »

nie ma takich sytuacji - tyle w kwestii formalnej, adminów jest czworo, modów kilka
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #51 : Styczeñ 08, 2013, 00:58:42 »

Jak widaæ Ciebie niestety nie utemperowa³... chyba, ¿e tam jest dopuszczalne u¿ywanie okre¶leñ "twoja têpo¶æ", "idiota/idioci" czy te¿ "t³umok", ba - i to nie s± personalne odniesienia...
Tam te¿ masz kolegów moderatorów-hipokrytów bo widzê, ¿e zaczynasz ponownie czuæ siê bezkarny?

Astre zada³ konkretne pytania, mo¿e zamiast inwektyw odpowiesz na nie, szczególnie jako osoba zwi±zana z pch?

Artq, twoje posty w bezsilnej z³o¶ci, robi± siê ¶mieszne.
Astre jak mniemam nie potrzbuje rzecznika-suflera, ma swój rozum, chyba ¿e w±tpisz?
nagumulululi
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Styczeñ 08, 2013, 09:26:40 »

Tiaaa, a na nowym forum, od wczoraj 'leci w³a¶nie kabarecik', czyli trwa kampania anty artqowa.
Wszystko zgodnie z regulaminem, skoro jest na to przyzwolenie moderacji. No i zupe³nie 'nie personalnie'
oraz w duchu poszanowania drugiego cz³owieka, jak mo¿na przypuszczaæ?
Takie zaoczne temperowanie?

Komentarze zbêdne. Jako¶ rozje¿d¿a siê praktyka z deklaracjami. Smutne to.

http://www.cheops.org.pl/viewtopic.php?f=37&p=818#p818

Ptaku, mia³e¶ nosa do nowego forum, wyglada na prywatn± inicjatywe paru typów którzy chc± zrobiæ ma³a kaskê na reklamach, które niebawem sie pojawi±.

Wypada sie równie¿ po¿egnaæ zatem.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Styczeñ 08, 2013, 10:29:32 »

Artq, twoje posty w bezsilnej z³o¶ci, robi± siê ¶mieszne.
Astre jak mniemam nie potrzbuje rzecznika-suflera, ma swój rozum, chyba ¿e w±tpisz?

1. Nie wiem sk±d pomys³ o z³o¶æ i do tego bezslin±? Przecie¿ to nie ja sk³ada³em deklaracje które okaza³y siê bez pokrycia, to nie ja unikam odpowiedzi na konkretne pytania stosuj±c w zamian inwektywy.

2. Nikogo nie ustala³em na forum swoim adwokatem/rzecznikiem tak samo jak i mnie nikt nie prosi³ o to. Wypowiadam siê w swoim imieniu. Zauwa¿y³em jedynie kolejne potwierdzenie moich spostrze¿eñ - 718 zarzuca innym trolling i rozmywanie tematów, a sam w miejsce rzeczowej rozmowy wprowadza pokrzykiwania i ³aduje inwektywami. Niewygodne pytanie? - zadaj±cy je zostaje okre¶lony têpakiem...

Wobec powy¿szych faktów chyba nie mi nale¿a³oby przypisaæ miotanie siê, ale ok, mo¿esz my¶leæ co zechcesz.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #54 : Styczeñ 08, 2013, 12:03:33 »

5460 postów, z czego 5460 to naje¿d¿anie na innych, walczenie z konstruktywn± krytyk±, Kiar±, mn±  i odbijanie pi³eczki ci±gle...

nie mam pytañ
Strony: 1 2 [3] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: