Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 22:41:21

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: OdnoÂśnie nowego forum.  (Przeczytany 109489 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kate
Gość
« Odpowiedz #75 : Styczeń 05, 2013, 11:34:36 »

Laguna_ cyt

jak czlowiekowi smakuje paczek z marmolada to moze polubic z nadzieniem budyniowym , ale wciaz bedzie to paczek .

No wlasnie nie, z budyniowym nie zjem za zadne skarby!

Co do nowego forum i starego - to w mym zyciu wielokrotnie potwierdzila sie zasada "don't change running system!"
//Konkurencja nie spi MrugniĂŞcie//
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #76 : Styczeń 05, 2013, 12:06:55 »

Dla kaÂżdego co innego, jak nasz kolega mĂłwi.
Gdyby dokÂładnie stosowano powyÂższÂą zasadĂŞ "don't change..." to nie jestem przekonany czy w ogĂłle dotarlibyÂśmy juÂż choĂŚby do Âśredniowiecza.
Znam teÂż inne powiedzenie: "lepsze jest wrogiem dobrego", ale co do dobroci tego tutaj, mam mieszane uczucia, nawet w tym wÂątku to widaĂŚ.
Na szczêœcie, ka¿de ¿ycie jest inne i jego doœwiadczenia te¿. Dlatego nie da siê wprost przenieœÌ wniosków z jednych doœwiadczeù w inne miejsce, bo to ju¿ nie to samo.
Fakt, tutaj jakoœ dziwnie panuje atmosfera konkurencji zamiast wspó³pracy i moje nawo³ywania do takowej wspó³pracy zapewne i jak widaÌ nic nie zmieni¹.
NajczĂŞÂściej przyczynÂą takiej atmosfery jest poczucie jakiegoÂś zagroÂżenia, ale w takim miejscu jak to, fizycznych zagroÂżeĂą nie ma, wiĂŞc przyczyny sÂą bardzo osobiste i wystarczy powoÂłaĂŚ siĂŞ na sÂławetne opisy ptaka o ego i innych urazach.
Jedni lubiÂą perfumowanÂą marmoladĂŞ z burakĂłw, a inni budyĂą i nie da siĂŞ tego pogodziĂŚ, bo kaÂżdy jest inny i na tym polega piĂŞkno.
Jednak ono rozkwitnie w pe³ni, gdy wszyscy to zrozumiej¹ i zamiast ingerowaÌ, zaczn¹ wspó³pracowaÌ.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
Astre
Gość
« Odpowiedz #77 : Styczeń 05, 2013, 15:05:53 »

Obejrzalam witryne nowego wydania forum. Za oknem ciemno, leje deszcz, ledwie moglam odczytac na ciemnym tle, czarnego designu, zielonych podpisow, to taka moja uwaga czysto techniczna. Rzuccie troche kolorem, bo na prawde nic nie widac w tych szarzyznach MrugniĂŞcie

Prawdopodobnie nie jest problemem zmiana kolorĂłw i zostanie to wykonane...
Kolory (wbrew pozorom) majÂą bardzo duÂże znaczenie.
Z doÂświadczeĂą wynika, Âże najlepszy jest fiolet.....

Pozdr.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #78 : Styczeń 05, 2013, 15:13:44 »

Astre, zaskok.
Na co i dla kogo najlepszy fiolet?
Mnie siê kojarzy doœÌ jednoznacznie.
OczywiÂście, technicznie zmiana kolorĂłw, tÂła ramek to pestka. NajwiĂŞkszym problemem jest wybĂłr przez uÂżytkownikĂłw i potrzeba trochĂŞ czasu, aby nie powielaĂŚ tej operacji wielokrotnie.

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #79 : Styczeń 05, 2013, 15:27:25 »

fiolet siĂŞ jakoÂś z biskupami kojarzy i hierarchiÂą koÂścielnÂą w tym kraju JĂŞzyk
Astre
Gość
« Odpowiedz #80 : Styczeń 05, 2013, 18:01:15 »

Astre, zaskok.
Na co i dla kogo najlepszy fiolet?
Mnie siê kojarzy doœÌ jednoznacznie.

No to zaskakuj....

Kolory nie dziaÂłajÂą na zasadzie wiary, czy skojarzeĂą z czymÂś, lub kimÂś ?
DziaÂłajÂą  niezaleÂżnie od tego, czy w to wierzysz, czy nie.
Chromoterapia dostarczyÂła na podstawie rozmaitych badaĂą ich wpÂływ, a z poziomu fizyki moÂżemy powiedzieĂŚ, Âże mamy do czynienia z okreÂślonymi zakresami drgaĂą, ktĂłre sÂą nie tylko noÂśnikami ÂświatÂła, ale rĂłwnieÂż noÂśnikami informacji.
Zatem wybĂłr koloru moÂże, a nawet wpÂływa bezspoÂśrednio na uÂżytkownika.
KaÂżdy kolor ma inne dziaÂłanie.Ale, rĂłwnieÂż czĂŞÂściowo zazĂŞbia siĂŞ z innymi kolorami.
Swego czasu bawiÂłem siĂŞ kolorowymi kartkami i muszĂŞ potwierdziĂŚ to co opisuje Chromoterapia.
Dlatego np.kolor czerwony pobudza do dziaÂłania, dodaje energii, ale na dÂłuÂższÂą metĂŞ niestety, ale powoduje rozdraÂżnienie.
Kolor biaÂły daje poczucie harmonii, spokoju, ale znowu na dÂłuÂższÂą metĂŞ
odnosi siĂŞ wraÂżenie jakiejÂś pustki, monotonii...

Pytanie, czy dzia³anie kolorów jest ró¿ne w ze wzglêdu na to, ¿e ka¿dy jest inny ?

To takie samo pytanie, czy witamina C dzia³ania ró¿nie, bo ka¿dy organizm jest inny.
Nie. Witamina C dzia³a zawsze tak samo, tylko efekty jej dzia³ania i interpretacje s¹ ró¿ne.

To samo jest z kolorami.
JeÂżeli kogoÂś draÂżni jakiÂś kolor, to naleÂży go unikaĂŚ. No chyba, Âże nie chcesz byĂŚ pogodnym czÂłowiekiem. To juÂż TwĂłj wybĂłr...

ProponujĂŞ ze swej strony kolor fiolet, indygo, lub jasnoniebieski.
A,  jak zrobicie, tak bĂŞdziecie mieĂŚ. Ale napeweno nie da siĂŞ dobraĂŚ kolorĂłw dla kaÂżdego z osobna, wiĂŞc trzeba siĂŞ na coÂś zdecydowaĂŚ.

« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2013, 19:48:03 wysłane przez Astre » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #81 : Styczeń 05, 2013, 19:06:24 »

Docelowo bĂŞdziemy na pewno zbierali propozycje dla tÂła i koloru ramek i gÂłosowali, tÂło juÂż raz zmieniono i znowu sÂą niezadowoleni.
Wiesz jak jest wÂśrĂłd PolakĂłw: gdzie dwĂłch siĂŞ spotyka - tam trzy gÂłosy.

Kate
Gość
« Odpowiedz #82 : Styczeń 05, 2013, 21:52:19 »

fiolet siĂŞ jakoÂś z biskupami kojarzy i hierarchiÂą koÂścielnÂą w tym kraju

Mnie to wszystko jedno, kto w jakiej jarmulce chodzi. Moze byc nawet biala.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #83 : Styczeń 05, 2013, 21:57:27 »

Fiolet w czakrze 7 , a raczej z  jej dwĂłch polĂłwek mĂłzgu  powinien tworzyĂŚ piĂŞkny harmonijny odcieĂą delikatnej jasnej lawendy, a nie Âżaden fiolet.
Fiolet powstaje gdy na rózgowy ( ¿eùski) nak³ada siê wiêksz¹ iloœÌ niebieskiego, a w³aœciwie ciemno niebieskiego ( niedoœwietlony b³êkit), wówczas uzyskuje siê dominacje fioletem, który w rzeczywistoœci jest dominacj¹ aspektu mêskiego wobec ¿eùskiego.
To nie jest harmonia aspektĂłw i nie jest przekaz prawdziwej wiedzy w wibracji fioletu, jest to zaburzenie energetyczne , oraz faÂłszywy wpis rzeczywistoÂści.
Komu potrzebna taka wibracja i taka manipulacja informacja to wybiera ja dla siebie i propaguje , ale nie jest to i nie by³o pe³ne harmonijne spektrum barwy , a tylko po³¹czenie dwóch w celu uzyskania okreœlonego efektu.

Zatem czym jest ten fiolet? Ciemny przebarwiony jest manipulacj¹ œwiadomoœci¹, ¿eby odzyskaÌ dostêp do swojej œwiadomoœci trzeba wyjœÌ , uwolniÌ siê z dominacji fioletu.
Czy to proste, raczej tak gdy otworzymy drogê dla piêknego delikatnego ró¿owego koloru , który harmonijnie po³¹czy siê cudnym jasnym nieniskim i dope³ni z³ocistoœci¹ najwy¿szej wibracji mi³oœci bezwarunkowej. Wówczas juz nie bêdzie fioletu a subtelnoœÌ delikatnej lawendy o z³ocistych refleksach.

KaÂżdy wybierze co mu bliÂższe.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #84 : Styczeń 05, 2013, 22:53:39 »

moÂże niebieskie jak to obecne ,albo zielone jak pÂąki na wiosnĂŞ MrugniĂŞcie

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Astre
Gość
« Odpowiedz #85 : Styczeń 05, 2013, 23:35:42 »

To nie jest harmonia aspektĂłw i nie jest przekaz prawdziwej wiedzy w wibracji fioletu, jest to zaburzenie energetyczne , oraz faÂłszywy wpis rzeczywistoÂści.

ByĂŚ moÂże ?
Tylko, Âże My tu nie rozmawiamy o wibracji fioletu w sensie jakichÂś faÂłszywych wpisĂłw rzeczywistoÂści.

Czy fioletowy zeszyt, skarpetki, fioletowy kwiatek,  sukienka ewentualnie kolor witryny forum ma jakikolwiek  zwiÂązek z zaburzeniami energetycznymi i faÂłszywymi wpisami rzeczywistoÂści ?

Takie rzeczy to ja wkÂładam pomiĂŞdzy bajki .....
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2013, 23:39:30 wysłane przez Astre » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #86 : Styczeń 05, 2013, 23:37:14 »

Cytat: Kiara
Fiolet powstaje gdy na rózgowy ( ¿eùski) nak³ada siê wiêksz¹ iloœÌ niebieskiego, a w³aœciwie ciemno niebieskiego ( niedoœwietlony b³êkit), wówczas uzyskuje siê dominacje fioletem, który w rzeczywistoœci jest dominacj¹ aspektu mêskiego wobec ¿eùskiego.

Kurcze, nawet w kolorach muszÂą byĂŚ teorie spiskowe! GwaÂłt na ró¿u przez niebieskoœÌ…  DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #87 : Styczeń 06, 2013, 02:52:20 »

ByĂŚ moÂże ?
Tylko, Âże My tu nie rozmawiamy o wibracji fioletu w sensie jakichÂś faÂłszywych wpisĂłw rzeczywistoÂści.

Czy fioletowy zeszyt, skarpetki, fioletowy kwiatek,  sukienka ewentualnie kolor witryny forum ma jakikolwiek  zwiÂązek z zaburzeniami energetycznymi i faÂłszywymi wpisami rzeczywistoÂści ?

Takie rzeczy to ja wkÂładam pomiĂŞdzy bajki .....

Astre.

" Kolory nie dziaÂłajÂą na zasadzie wiary, czy skojarzeĂą z czymÂś, lub kimÂś ?
DziaÂłajÂą  niezaleÂżnie od tego, czy w to wierzysz, czy nie.
Chromoterapia dostarczyÂła na podstawie rozmaitych badaĂą ich wpÂływ, a z poziomu fizyki moÂżemy powiedzieĂŚ, Âże mamy do czynienia z okreÂślonymi zakresami drgaĂą, ktĂłre sÂą nie tylko noÂśnikami ÂświatÂła, ale rĂłwnieÂż noÂśnikami informacji."

Zatem czym jest zmiana koloru jak nie przeprogramowaniem  informacji wzorcowej  kodu wiedzy w mĂłzgu? MoÂże moÂżnÂą to i miĂŞdzy bajki wÂłoÂżyĂŚ , ale w takim razie nie trzeba samemu tych informacji publikowaĂŚ.
Jaki jest noÂśnik ÂświatÂła taki jest noÂśnik informacji , zamiast dwĂłch odrĂŞbnych ; ró¿u i b³êkitu , jeden ciemny fiolet...  DuÂży uÂśmiech i co z tego wyszÂło? BabochÂłopy czy zniewieÂściali faceci?
Ano dla kaÂżdego coÂś innego...... DuÂży uÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2013, 02:57:02 wysłane przez Kiara » Zapisane
Sventer
Gość
« Odpowiedz #88 : Styczeń 06, 2013, 16:06:17 »

Ja zaczynaÂłem z tym forum hehe MrugniĂŞcie a teraz nowe zakÂładacie. Po co? Skoro jest to jako jedno z najwiĂŞkszych for na serwerze darmowefora.pl ktoÂś z gĂłry to zamyka czy co?
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #89 : Styczeń 06, 2013, 16:52:13 »

MoÂże gdybyÂś poczytaÂł ten wÂątek, wiedziaÂłbyÂś. Nie tak dawno straciliÂśmy ok 30% zawartoÂści.

Astre
Gość
« Odpowiedz #90 : Styczeń 06, 2013, 19:55:21 »

Zatem czym jest zmiana koloru jak nie przeprogramowaniem  informacji wzorcowej  kodu wiedzy w mĂłzgu?

Kodu wiedzy w mĂłzgu ? A co to takiego ?

MĂłzg posiada w sobie jakieÂś kody wiedzy ? Jakie ?
Czym jest wiedza ?
Wiedza jest pewnym modelem rzeczywistoÂści skÂładajÂącym siĂŞ z logicznych i spĂłjnych ze sobÂą informacji. Czyli po tym rozpoznajemy wiedzĂŞ, Âże posiada logiczne i spĂłjne ze sobÂą elementy informacji. Inaczej nie jest wiedzÂą !

Tymczasem mĂłzg jest w istocie prymitywnym narzĂŞdziem do obrĂłbki informacji, a zarazem tworzenia z informacji spĂłjnych modeli i tworzy  ''wiedzĂŞ'', ktĂłra nie jest wiedzÂą tylko odtwarzaniem z tzw. wzorcĂłw myÂślowych.

DowĂłd :
Je¿eli zapytasz 10 miliardów ludzi, czy widzia³o jak Ptak siedzia³ na ga³êzi zapewne wszyscy odpowiedz¹, ¿e TAK.

Tymczasem, ani to Ptak, ani nie usiad³ na ¿adnej ga³êzi !

Czy to jest spĂłjny i logiczny model, ktĂłrego nazywamy wiedzÂą ?

Jak gÂłosi sama nauka - mĂłzg jest zbyt prymitywnym narzĂŞdziem do postrzegania i zarazem interpretacji rzeczywistoÂści. Pozatem pracuje bardzo wolno i ciĂŞÂżko.

MĂłzgiem posÂługujÂą siĂŞ tzw. istoty startowe, czyli o niskim poziomie rozwoju. Nawet nie ma sensu obdarzaĂŚ ich czymÂś wiĂŞkszym i potĂŞÂżniejszym, bo i tak tego nie wykorzystajÂą !

Istoty o wyÂższym poziomie rozwoju posÂługujÂą siĂŞ umysÂłem, ktĂłry znajduje siĂŞ na wyÂższych poziomach informacyjnych struktur.
Istoty takie jednak nie rodzÂą siĂŞ tutaj, czyli w wolnych strukturach  informacyjnych typu: 3D poniewaÂż nie wykorzystaÂły by wogĂłle swoich moÂżliwoÂści.

Ktoœ, kto wierzy w swój mózg i jak¹œ wiedzê tworzon¹ przez mózg nie wie czym jest mózg i nie wie czym jest wiedza.
Odtwarza tylko wzorce myÂślowe, ktĂłre sÂą dla niego wiedzÂą i zarazem  caÂłym Âświatem.

Jaki jest noÂśnik ÂświatÂła taki jest noÂśnik informacji , zamiast dwĂłch odrĂŞbnych ; ró¿u i b³êkitu , jeden ciemny fiolet...  DuÂży uÂśmiech i co z tego wyszÂło?

Nieprawda !

ÂŚwiatÂło jest strukturÂą, a zarazem informacjÂą samÂą dla siebie.
Jego barwy widoczne po rozszczepieniu monochromatycznego ÂświatÂła reprezentujÂą, jego naturalne skÂładowe.
Kolor fiolet nie jest Âżadnym fioletem. To tylko ludzie go tak widzÂą, bo tak interpretuje ten wolno i ciĂŞÂżko pracujÂący mĂłzg.

Zatem mĂłwiÂąc o ''fiolecie'' mĂłwimy w istocie o pewnym zakresie czĂŞstotliwoÂści drgaĂą tej struktury informacji o nazwie - ÂświatÂło.

A poniewaÂż struktura ta jest strukturÂą, a zarazem informacjÂą samÂą dla siebie, jest strukturÂą neutralnÂą.

Aby mogÂła przenoÂśiĂŚ informacje naleÂżaÂłoby tÂą strukturĂŞ zmodulowaĂŚ.
Tak jak falĂŞ radiowÂą. Aby mogÂła przenosiĂŚ informacje /obrazy, dzwiĂŞki itd../ naleÂży falĂŞ zmodulowaĂŚ.

Zatem struktura o nazwie ÂświatÂło (samo w sobie) jest strukturÂą neutralnÂą.
I to nie kolory, czyli sk³adowe tego œwiat³a (filotet, ró¿, zieleù) wp³ywaj¹ na organizm, tylko organizm reaguje w ró¿ny sposób na te zakresy d³ugoœci fal. Podobnie reaguje na fale elektromagnetyczne w zale¿noœci od ich czêstotliwoœci.

« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2013, 20:16:15 wysłane przez Astre » Zapisane
Kate
Gość
« Odpowiedz #91 : Styczeń 06, 2013, 21:34:17 »

Sventer
Dla Ciebie korzysc. Pozbedziesz sie punktow ujemnych Chichot
Ja zaczynaÂłem z tym forum hehe a teraz nowe zakÂładacie. Po co? Skoro jest to jako jedno z najwiĂŞkszych for na serwerze darmowefora.pl ktoÂś z gĂłry to zamyka czy co?
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #92 : Styczeń 06, 2013, 21:43:24 »

Kate, po przerwie wrĂłciÂł Sventer mocno odmieniony, dla mnie pozytywnie, to nie to samo, co kiedyÂś, gdy zdarzaÂło mu siĂŞ ÂłapaĂŚ minusy. DziÂś zauwaÂża to, czego kiedyÂś zupeÂłnie nie widziaÂł. Tak trzymaj Sventer.

Sventer
Gość
« Odpowiedz #93 : Styczeń 07, 2013, 00:13:08 »

Chyba, Âże tak ja tylko przeleciaÂłem ten temat powierzchownie(brak czasu). W sumie wÂłasny serwer z wÂłasnÂą domenÂą lepszym jest rozwiÂązaniem. Oj ale bĂŞdzie darmowefora.pl stratne DuÂży uÂśmiech
Enigma
Gość
« Odpowiedz #94 : Styczeń 07, 2013, 00:32:19 »

Zgadzam sie Âże kolorystyka moÂże byĂŚ mĂŞczÂąca, jest dostĂŞpna zmiana skĂłrek?

A wracajÂąc do nazwy, mogÂłoby byĂŚ coÂś takiego Nowa Era, abo co MrugniĂŞcie
Kate
Gość
« Odpowiedz #95 : Styczeń 07, 2013, 10:29:34 »

Enigma cyt
A wracajÂąc do nazwy, mogÂłoby byĂŚ coÂś takiego Nowa Era, abo co

Najwidoczniej nie moze byc.
Spojrz na strone www.cheops.org

//darmowe serwery hi, hi, hi  ZÂły//
ptak
Gość
« Odpowiedz #96 : Styczeń 07, 2013, 20:23:26 »

PoniÂższy cytat pochodzi z nowego forum.
Cytat: blueray21
A o ptaka i resztĂŞ, nie martwiÂłbym siĂŞ zbytnio, oni tu sÂą, nawet jeÂśli chwilowo biernie, to obserwujÂą dokÂładnie, to tylko takie deklaracje i nawet jeÂśli zasÂłaniajÂą siĂŞ regulaminem, to prawdziwe przyczyny sÂą zgoÂła inne.

Jak to dobrze blu, Âże znasz prawdziwe przyczyny nieobecnoÂści tych, ktĂłrzy nie zarejestrowali siĂŞ jeszcze na nowym forum. Zatem proszĂŞ, napisz jakie to przyczyny nie pozwalajÂą nam na rejestracjĂŞ?

Bo mi osobiÂście nie pozwala na to bzdurny i nie trzymajÂący siĂŞ kupy regulamin.

No bo jak moÂże zarejestrowaĂŚ siĂŞ osoba, ktĂłra nie akceptuje regulaminu, gdy ten wÂłaÂśnie regulamin wyraÂźnie nakazuje cyt.:
„KaÂżdy UÂżytkownik, aby siĂŞ zarejestrowaĂŚ, musi zaakceptowaĂŚ Regulamin.
JeÂśli UÂżytkownik nie zgadza siĂŞ z Regulaminem, jaki zaakceptowaÂł podczas rejestracji, zobowiÂązany jest skasowaĂŚ swoje konto.”

Ja nie zgadzam siê z regulaminem, nie akceptujê go, chocia¿ na starym forum przez te wszystkie lata czynnego uczestnictwa w ¿aden sposób nie by³am ukarana. Jednak¿e fakt mojej wewnêtrznej niezgody na niektóre, nie demokratyczne i zbyt restrykcyjne oraz niespójne zapisy ju¿ na wstêpie eliminuje mnie z potencjalnego uczestnictwa na nowym forum. Poniewa¿ specjalny zapis ka¿e usun¹Ì konto w przypadku nie akceptacji regulaminu.

PomijajÂąc fakt, Âże czym innym jest brak akceptacji a czym innym naruszenie regulaminu, zapis taki jest jawnym pogwaÂłceniem wolnoÂści poglÂądĂłw i ocenzurowaniem myÂśli. Tak daleko posuniĂŞta cenzura jest wrĂŞcz Âśmieszna, by nie powiedzieĂŚ ÂżaÂłosna. Karajcie sobie uÂżytkownikĂłw, jeÂśli juÂż musicie, ale nie wymagajcie od ludzi akceptacji bzdurnych zapisĂłw.

Jest to dyskryminacja ze wzglĂŞdu na wyznawane poglÂądy, znacznie gorsza od wszelkich innych dyskryminacji. Dodatkowo jest to Âłamaniem konstytucji.

Przy powyÂższym zapisie, kaÂżda osoba ktĂłra nie akceptuje w jakiÂś sposĂłb regulaminu a mimo to rejestruje siĂŞ i nie usuwa konta jest sytuowana na pozycji hipokryzji. Ot, doskonaÂłoœÌ regulaminowa.  DuÂży uÂśmiech

PomijajÂąc juÂż inne kontrowersyjne zapisy, dajÂące administratorom i moderatorom caÂłkowitÂą swobodĂŞ w interpretacji wykroczeĂą oraz braku zdefiniowania i uÂściÂślenia pewnych zapisĂłw, jak chociaÂżby dziaÂłanie na szkodĂŞ forum (bo co to dokÂładnie znaczy?) a takÂże caÂłkowity brak demokracji - to naprawdĂŞ trudno jest taki bubel zaakceptowaĂŚ.

Sventer
Gość
« Odpowiedz #97 : Styczeń 07, 2013, 20:26:48 »

Ptaku robisz z igÂły - widÂły. KaÂżdy posiadajÂący wÂłasnÂą, stronĂŞ, portal, forum sam tworzy zasady panujÂące tam. I jeÂśli siĂŞ to komuÂś nie podoba to niech siĂŞ nie rejestruje proste. Taki jest internet i z tym nie masz co walczyĂŚ. A druga rzecz nie jest to dyskryminacja a prawo panujÂące na danym portalu. Ty, ja i inni mogÂą siĂŞ jedynie dostosowaĂŚ mimo Âże komuÂś siĂŞ to nie podobaĂŚ moÂże. Mi to akurat obojĂŞtne MrugniĂŞcie
ptak
Gość
« Odpowiedz #98 : Styczeń 07, 2013, 20:37:52 »

Sventer, doskonale wiem, Âże moÂżna olaĂŚ i podpisaĂŚ coÂś wbrew sobie.
MoÂżna takÂże wbrew sobie dziaÂłaĂŚ. MoÂżna wbrew sobie wiele, tylko jaki jest koĂącowy efekt?

Tak w³aœnie przyzwalamy na to, z czym póŸniej walczymy. Szkoda, ¿e na forum rozwoju duchowego
tak maÂłe jest zrozumienie i tak wielkie wymuszanie…

A regulamin poza wszystkim innym, jest zwyczajnie niespĂłjny i sprzeczny.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2013, 20:38:39 wysłane przez ptak » Zapisane
Sventer
Gość
« Odpowiedz #99 : Styczeń 08, 2013, 01:11:20 »

Czemu przejmujesz siê jakimœ regulaminem skoro w g³êbi duszy wiesz, ¿e jesteœ wolna? Czy¿bym siê myli³? Rób swoje wbrew temu co panuje wokó³. Mrugniêcie
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: