Kate
Gość
|
 |
« Odpowiedz #75 : Styczeń 05, 2013, 11:34:36 » |
|
Laguna_ cyt jak czlowiekowi smakuje paczek z marmolada to moze polubic z nadzieniem budyniowym , ale wciaz bedzie to paczek . No wlasnie nie, z budyniowym nie zjem za zadne skarby! Co do nowego forum i starego - to w mym zyciu wielokrotnie potwierdzila sie zasada "don't change running system!" //Konkurencja nie spi  //
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #76 : Styczeń 05, 2013, 12:06:55 » |
|
Dla ka¿dego co innego, jak nasz kolega mówi. Gdyby dok³adnie stosowano powy¿sz¹ zasadê "don't change..." to nie jestem przekonany czy w ogóle dotarlibyœmy ju¿ choÌby do œredniowiecza. Znam te¿ inne powiedzenie: "lepsze jest wrogiem dobrego", ale co do dobroci tego tutaj, mam mieszane uczucia, nawet w tym w¹tku to widaÌ. Na szczêœcie, ka¿de ¿ycie jest inne i jego doœwiadczenia te¿. Dlatego nie da siê wprost przenieœÌ wniosków z jednych doœwiadczeù w inne miejsce, bo to ju¿ nie to samo. Fakt, tutaj jakoœ dziwnie panuje atmosfera konkurencji zamiast wspó³pracy i moje nawo³ywania do takowej wspó³pracy zapewne i jak widaÌ nic nie zmieni¹. Najczêœciej przyczyn¹ takiej atmosfery jest poczucie jakiegoœ zagro¿enia, ale w takim miejscu jak to, fizycznych zagro¿eù nie ma, wiêc przyczyny s¹ bardzo osobiste i wystarczy powo³aÌ siê na s³awetne opisy ptaka o ego i innych urazach. Jedni lubi¹ perfumowan¹ marmoladê z buraków, a inni budyù i nie da siê tego pogodziÌ, bo ka¿dy jest inny i na tym polega piêkno. Jednak ono rozkwitnie w pe³ni, gdy wszyscy to zrozumiej¹ i zamiast ingerowaÌ, zaczn¹ wspó³pracowaÌ.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
Astre
Gość
|
 |
« Odpowiedz #77 : Styczeń 05, 2013, 15:05:53 » |
|
Obejrzalam witryne nowego wydania forum. Za oknem ciemno, leje deszcz, ledwie moglam odczytac na ciemnym tle, czarnego designu, zielonych podpisow, to taka moja uwaga czysto techniczna. Rzuccie troche kolorem, bo na prawde nic nie widac w tych szarzyznach  Prawdopodobnie nie jest problemem zmiana kolorĂłw i zostanie to wykonane... Kolory (wbrew pozorom) majÂą bardzo duÂże znaczenie. Z doÂświadczeĂą wynika, Âże najlepszy jest fiolet..... Pozdr.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #78 : Styczeń 05, 2013, 15:13:44 » |
|
Astre, zaskok. Na co i dla kogo najlepszy fiolet? Mnie siê kojarzy doœÌ jednoznacznie. Oczywiœcie, technicznie zmiana kolorów, t³a ramek to pestka. Najwiêkszym problemem jest wybór przez u¿ytkowników i potrzeba trochê czasu, aby nie powielaÌ tej operacji wielokrotnie.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #79 : Styczeń 05, 2013, 15:27:25 » |
|
fiolet siĂŞ jakoÂś z biskupami kojarzy i hierarchiÂą koÂścielnÂą w tym kraju 
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
 |
« Odpowiedz #80 : Styczeń 05, 2013, 18:01:15 » |
|
Astre, zaskok. Na co i dla kogo najlepszy fiolet? Mnie siê kojarzy doœÌ jednoznacznie.
No to zaskakuj.... Kolory nie dzia³aj¹ na zasadzie wiary, czy skojarzeù z czymœ, lub kimœ ? Dzia³aj¹ niezale¿nie od tego, czy w to wierzysz, czy nie. Chromoterapia dostarczy³a na podstawie rozmaitych badaù ich wp³yw, a z poziomu fizyki mo¿emy powiedzieÌ, ¿e mamy do czynienia z okreœlonymi zakresami drgaù, które s¹ nie tylko noœnikami œwiat³a, ale równie¿ noœnikami informacji. Zatem wybór koloru mo¿e, a nawet wp³ywa bezspoœrednio na u¿ytkownika. Ka¿dy kolor ma inne dzia³anie.Ale, równie¿ czêœciowo zazêbia siê z innymi kolorami. Swego czasu bawi³em siê kolorowymi kartkami i muszê potwierdziÌ to co opisuje Chromoterapia. Dlatego np.kolor czerwony pobudza do dzia³ania, dodaje energii, ale na d³u¿sz¹ metê niestety, ale powoduje rozdra¿nienie. Kolor bia³y daje poczucie harmonii, spokoju, ale znowu na d³u¿sz¹ metê odnosi siê wra¿enie jakiejœ pustki, monotonii... Pytanie, czy dzia³anie kolorów jest ró¿ne w ze wzglêdu na to, ¿e ka¿dy jest inny ? To takie samo pytanie, czy witamina C dzia³ania ró¿nie, bo ka¿dy organizm jest inny. Nie. Witamina C dzia³a zawsze tak samo, tylko efekty jej dzia³ania i interpretacje s¹ ró¿ne. To samo jest z kolorami. Je¿eli kogoœ dra¿ni jakiœ kolor, to nale¿y go unikaÌ. No chyba, ¿e nie chcesz byÌ pogodnym cz³owiekiem. To ju¿ Twój wybór... Proponujê ze swej strony kolor fiolet, indygo, lub jasnoniebieski. A, jak zrobicie, tak bêdziecie mieÌ. Ale napeweno nie da siê dobraÌ kolorów dla ka¿dego z osobna, wiêc trzeba siê na coœ zdecydowaÌ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2013, 19:48:03 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #81 : Styczeń 05, 2013, 19:06:24 » |
|
Docelowo bĂŞdziemy na pewno zbierali propozycje dla tÂła i koloru ramek i gÂłosowali, tÂło juÂż raz zmieniono i znowu sÂą niezadowoleni. Wiesz jak jest wÂśrĂłd PolakĂłw: gdzie dwĂłch siĂŞ spotyka - tam trzy gÂłosy.
|
|
|
|
|
|
|
Kate
Gość
|
 |
« Odpowiedz #82 : Styczeń 05, 2013, 21:52:19 » |
|
fiolet siĂŞ jakoÂś z biskupami kojarzy i hierarchiÂą koÂścielnÂą w tym kraju Mnie to wszystko jedno, kto w jakiej jarmulce chodzi. Moze byc nawet biala.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #83 : Styczeń 05, 2013, 21:57:27 » |
|
Fiolet w czakrze 7 , a raczej z jej dwóch polówek mózgu powinien tworzyÌ piêkny harmonijny odcieù delikatnej jasnej lawendy, a nie ¿aden fiolet. Fiolet powstaje gdy na rózgowy ( ¿eùski) nak³ada siê wiêksz¹ iloœÌ niebieskiego, a w³aœciwie ciemno niebieskiego ( niedoœwietlony b³êkit), wówczas uzyskuje siê dominacje fioletem, który w rzeczywistoœci jest dominacj¹ aspektu mêskiego wobec ¿eùskiego. To nie jest harmonia aspektów i nie jest przekaz prawdziwej wiedzy w wibracji fioletu, jest to zaburzenie energetyczne , oraz fa³szywy wpis rzeczywistoœci. Komu potrzebna taka wibracja i taka manipulacja informacja to wybiera ja dla siebie i propaguje , ale nie jest to i nie by³o pe³ne harmonijne spektrum barwy , a tylko po³¹czenie dwóch w celu uzyskania okreœlonego efektu. Zatem czym jest ten fiolet? Ciemny przebarwiony jest manipulacj¹ œwiadomoœci¹, ¿eby odzyskaÌ dostêp do swojej œwiadomoœci trzeba wyjœÌ , uwolniÌ siê z dominacji fioletu. Czy to proste, raczej tak gdy otworzymy drogê dla piêknego delikatnego ró¿owego koloru , który harmonijnie po³¹czy siê cudnym jasnym nieniskim i dope³ni z³ocistoœci¹ najwy¿szej wibracji mi³oœci bezwarunkowej. Wówczas juz nie bêdzie fioletu a subtelnoœÌ delikatnej lawendy o z³ocistych refleksach. Ka¿dy wybierze co mu bli¿sze. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #84 : Styczeń 05, 2013, 22:53:39 » |
|
moÂże niebieskie jak to obecne ,albo zielone jak pÂąki na wiosnĂŞ 
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Astre
Gość
|
 |
« Odpowiedz #85 : Styczeń 05, 2013, 23:35:42 » |
|
To nie jest harmonia aspektĂłw i nie jest przekaz prawdziwej wiedzy w wibracji fioletu, jest to zaburzenie energetyczne , oraz faÂłszywy wpis rzeczywistoÂści.
ByĂŚ moÂże ? Tylko, Âże My tu nie rozmawiamy o wibracji fioletu w sensie jakichÂś faÂłszywych wpisĂłw rzeczywistoÂści. Czy fioletowy zeszyt, skarpetki, fioletowy kwiatek, sukienka ewentualnie kolor witryny forum ma jakikolwiek zwiÂązek z zaburzeniami energetycznymi i faÂłszywymi wpisami rzeczywistoÂści ? Takie rzeczy to ja wkÂładam pomiĂŞdzy bajki .....
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2013, 23:39:30 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #86 : Styczeń 05, 2013, 23:37:14 » |
|
Fiolet powstaje gdy na rĂłzgowy ( ÂżeĂąski) nakÂłada siĂŞ wiĂŞkszÂą iloœÌ niebieskiego, a wÂłaÂściwie ciemno niebieskiego ( niedoÂświetlony b³êkit), wĂłwczas uzyskuje siĂŞ dominacje fioletem, ktĂłry w rzeczywistoÂści jest dominacjÂą aspektu mĂŞskiego wobec ÂżeĂąskiego. Kurcze, nawet w kolorach muszÂą byĂŚ teorie spiskowe! GwaÂłt na ró¿u przez niebieskoœÌ… 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #87 : Styczeń 06, 2013, 02:52:20 » |
|
To nie jest harmonia aspektĂłw i nie jest przekaz prawdziwej wiedzy w wibracji fioletu, jest to zaburzenie energetyczne , oraz faÂłszywy wpis rzeczywistoÂści.
ByĂŚ moÂże ? Tylko, Âże My tu nie rozmawiamy o wibracji fioletu w sensie jakichÂś faÂłszywych wpisĂłw rzeczywistoÂści. Czy fioletowy zeszyt, skarpetki, fioletowy kwiatek, sukienka ewentualnie kolor witryny forum ma jakikolwiek zwiÂązek z zaburzeniami energetycznymi i faÂłszywymi wpisami rzeczywistoÂści ? Takie rzeczy to ja wkÂładam pomiĂŞdzy bajki ..... Astre.
" Kolory nie dziaÂłajÂą na zasadzie wiary, czy skojarzeĂą z czymÂś, lub kimÂś ? DziaÂłajÂą niezaleÂżnie od tego, czy w to wierzysz, czy nie. Chromoterapia dostarczyÂła na podstawie rozmaitych badaĂą ich wpÂływ, a z poziomu fizyki moÂżemy powiedzieĂŚ, Âże mamy do czynienia z okreÂślonymi zakresami drgaĂą, ktĂłre sÂą nie tylko noÂśnikami ÂświatÂła, ale rĂłwnieÂż noÂśnikami informacji."
Zatem czym jest zmiana koloru jak nie przeprogramowaniem informacji wzorcowej kodu wiedzy w mózgu? Mo¿e mo¿n¹ to i miêdzy bajki w³o¿yÌ , ale w takim razie nie trzeba samemu tych informacji publikowaÌ. Jaki jest noœnik œwiat³a taki jest noœnik informacji , zamiast dwóch odrêbnych ; ró¿u i b³êkitu , jeden ciemny fiolet...  i co z tego wysz³o? Baboch³opy czy zniewieœciali faceci? Ano dla ka¿dego coœ innego......  Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2013, 02:57:02 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #88 : Styczeń 06, 2013, 16:06:17 » |
|
Ja zaczynaÂłem z tym forum hehe  a teraz nowe zakÂładacie. Po co? Skoro jest to jako jedno z najwiĂŞkszych for na serwerze darmowefora.pl ktoÂś z gĂłry to zamyka czy co?
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #89 : Styczeń 06, 2013, 16:52:13 » |
|
MoÂże gdybyÂś poczytaÂł ten wÂątek, wiedziaÂłbyÂś. Nie tak dawno straciliÂśmy ok 30% zawartoÂści.
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
 |
« Odpowiedz #90 : Styczeń 06, 2013, 19:55:21 » |
|
Zatem czym jest zmiana koloru jak nie przeprogramowaniem informacji wzorcowej kodu wiedzy w mĂłzgu?
Kodu wiedzy w mózgu ? A co to takiego ? Mózg posiada w sobie jakieœ kody wiedzy ? Jakie ? Czym jest wiedza ? Wiedza jest pewnym modelem rzeczywistoœci sk³adaj¹cym siê z logicznych i spójnych ze sob¹ informacji. Czyli po tym rozpoznajemy wiedzê, ¿e posiada logiczne i spójne ze sob¹ elementy informacji. Inaczej nie jest wiedz¹ ! Tymczasem mózg jest w istocie prymitywnym narzêdziem do obróbki informacji, a zarazem tworzenia z informacji spójnych modeli i tworzy ''wiedzê'', która nie jest wiedz¹ tylko odtwarzaniem z tzw. wzorców myœlowych. Dowód : Je¿eli zapytasz 10 miliardów ludzi, czy widzia³o jak Ptak siedzia³ na ga³êzi zapewne wszyscy odpowiedz¹, ¿e TAK. Tymczasem, ani to Ptak, ani nie usiad³ na ¿adnej ga³êzi ! Czy to jest spójny i logiczny model, którego nazywamy wiedz¹ ? Jak g³osi sama nauka - mózg jest zbyt prymitywnym narzêdziem do postrzegania i zarazem interpretacji rzeczywistoœci. Pozatem pracuje bardzo wolno i ciê¿ko. Mózgiem pos³uguj¹ siê tzw. istoty startowe, czyli o niskim poziomie rozwoju. Nawet nie ma sensu obdarzaÌ ich czymœ wiêkszym i potê¿niejszym, bo i tak tego nie wykorzystaj¹ ! Istoty o wy¿szym poziomie rozwoju pos³uguj¹ siê umys³em, który znajduje siê na wy¿szych poziomach informacyjnych struktur. Istoty takie jednak nie rodz¹ siê tutaj, czyli w wolnych strukturach informacyjnych typu: 3D poniewa¿ nie wykorzysta³y by wogóle swoich mo¿liwoœci. Ktoœ, kto wierzy w swój mózg i jak¹œ wiedzê tworzon¹ przez mózg nie wie czym jest mózg i nie wie czym jest wiedza. Odtwarza tylko wzorce myœlowe, które s¹ dla niego wiedz¹ i zarazem ca³ym œwiatem. Jaki jest noœnik œwiat³a taki jest noœnik informacji , zamiast dwóch odrêbnych ; ró¿u i b³êkitu , jeden ciemny fiolet...  i co z tego wysz³o? Nieprawda ! Œwiat³o jest struktur¹, a zarazem informacj¹ sam¹ dla siebie. Jego barwy widoczne po rozszczepieniu monochromatycznego œwiat³a reprezentuj¹, jego naturalne sk³adowe. Kolor fiolet nie jest ¿adnym fioletem. To tylko ludzie go tak widz¹, bo tak interpretuje ten wolno i ciê¿ko pracuj¹cy mózg. Zatem mówi¹c o ''fiolecie'' mówimy w istocie o pewnym zakresie czêstotliwoœci drgaù tej struktury informacji o nazwie - œwiat³o. A poniewa¿ struktura ta jest struktur¹, a zarazem informacj¹ sam¹ dla siebie, jest struktur¹ neutraln¹.Aby mog³a przenoœiÌ informacje nale¿a³oby t¹ strukturê zmodulowaÌ. Tak jak falê radiow¹. Aby mog³a przenosiÌ informacje /obrazy, dzwiêki itd../ nale¿y falê zmodulowaÌ. Zatem struktura o nazwie œwiat³o (samo w sobie) jest struktur¹ neutraln¹. I to nie kolory, czyli sk³adowe tego œwiat³a (filotet, ró¿, zieleù) wp³ywaj¹ na organizm, tylko organizm reaguje w ró¿ny sposób na te zakresy d³ugoœci fal. Podobnie reaguje na fale elektromagnetyczne w zale¿noœci od ich czêstotliwoœci.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2013, 20:16:15 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
Kate
Gość
|
 |
« Odpowiedz #91 : Styczeń 06, 2013, 21:34:17 » |
|
Sventer Dla Ciebie korzysc. Pozbedziesz sie punktow ujemnych  Ja zaczynaÂłem z tym forum hehe a teraz nowe zakÂładacie. Po co? Skoro jest to jako jedno z najwiĂŞkszych for na serwerze darmowefora.pl ktoÂś z gĂłry to zamyka czy co?
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #92 : Styczeń 06, 2013, 21:43:24 » |
|
Kate, po przerwie wrĂłciÂł Sventer mocno odmieniony, dla mnie pozytywnie, to nie to samo, co kiedyÂś, gdy zdarzaÂło mu siĂŞ ÂłapaĂŚ minusy. DziÂś zauwaÂża to, czego kiedyÂś zupeÂłnie nie widziaÂł. Tak trzymaj Sventer.
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #93 : Styczeń 07, 2013, 00:13:08 » |
|
Chyba, Âże tak ja tylko przeleciaÂłem ten temat powierzchownie(brak czasu). W sumie wÂłasny serwer z wÂłasnÂą domenÂą lepszym jest rozwiÂązaniem. Oj ale bĂŞdzie darmowefora.pl stratne 
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #94 : Styczeń 07, 2013, 00:32:19 » |
|
Zgadzam sie Âże kolorystyka moÂże byĂŚ mĂŞczÂąca, jest dostĂŞpna zmiana skĂłrek? A wracajÂąc do nazwy, mogÂłoby byĂŚ coÂś takiego Nowa Era, abo co 
|
|
|
|
|
|
|
Kate
Gość
|
 |
« Odpowiedz #95 : Styczeń 07, 2013, 10:29:34 » |
|
Enigma cyt A wracajÂąc do nazwy, mogÂłoby byĂŚ coÂś takiego Nowa Era, abo co Najwidoczniej nie moze byc. Spojrz na strone www.cheops.org //darmowe serwery hi, hi, hi  //
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #96 : Styczeń 07, 2013, 20:23:26 » |
|
PoniÂższy cytat pochodzi z nowego forum. A o ptaka i resztĂŞ, nie martwiÂłbym siĂŞ zbytnio, oni tu sÂą, nawet jeÂśli chwilowo biernie, to obserwujÂą dokÂładnie, to tylko takie deklaracje i nawet jeÂśli zasÂłaniajÂą siĂŞ regulaminem, to prawdziwe przyczyny sÂą zgoÂła inne. Jak to dobrze blu, Âże znasz prawdziwe przyczyny nieobecnoÂści tych, ktĂłrzy nie zarejestrowali siĂŞ jeszcze na nowym forum. Zatem proszĂŞ, napisz jakie to przyczyny nie pozwalajÂą nam na rejestracjĂŞ? Bo mi osobiÂście nie pozwala na to bzdurny i nie trzymajÂący siĂŞ kupy regulamin. No bo jak moÂże zarejestrowaĂŚ siĂŞ osoba, ktĂłra nie akceptuje regulaminu, gdy ten wÂłaÂśnie regulamin wyraÂźnie nakazuje cyt.: „KaÂżdy UÂżytkownik, aby siĂŞ zarejestrowaĂŚ, musi zaakceptowaĂŚ Regulamin. JeÂśli UÂżytkownik nie zgadza siĂŞ z Regulaminem, jaki zaakceptowaÂł podczas rejestracji, zobowiÂązany jest skasowaĂŚ swoje konto.”Ja nie zgadzam siĂŞ z regulaminem, nie akceptujĂŞ go, chociaÂż na starym forum przez te wszystkie lata czynnego uczestnictwa w Âżaden sposĂłb nie byÂłam ukarana. JednakÂże fakt mojej wewnĂŞtrznej niezgody na niektĂłre, nie demokratyczne i zbyt restrykcyjne oraz niespĂłjne zapisy juÂż na wstĂŞpie eliminuje mnie z potencjalnego uczestnictwa na nowym forum. PoniewaÂż specjalny zapis kaÂże usun¹Ì konto w przypadku nie akceptacji regulaminu. PomijajÂąc fakt, Âże czym innym jest brak akceptacji a czym innym naruszenie regulaminu, zapis taki jest jawnym pogwaÂłceniem wolnoÂści poglÂądĂłw i ocenzurowaniem myÂśli. Tak daleko posuniĂŞta cenzura jest wrĂŞcz Âśmieszna, by nie powiedzieĂŚ ÂżaÂłosna. Karajcie sobie uÂżytkownikĂłw, jeÂśli juÂż musicie, ale nie wymagajcie od ludzi akceptacji bzdurnych zapisĂłw. Jest to dyskryminacja ze wzglĂŞdu na wyznawane poglÂądy, znacznie gorsza od wszelkich innych dyskryminacji. Dodatkowo jest to Âłamaniem konstytucji. Przy powyÂższym zapisie, kaÂżda osoba ktĂłra nie akceptuje w jakiÂś sposĂłb regulaminu a mimo to rejestruje siĂŞ i nie usuwa konta jest sytuowana na pozycji hipokryzji. Ot, doskonaÂłoœÌ regulaminowa.  PomijajÂąc juÂż inne kontrowersyjne zapisy, dajÂące administratorom i moderatorom caÂłkowitÂą swobodĂŞ w interpretacji wykroczeĂą oraz braku zdefiniowania i uÂściÂślenia pewnych zapisĂłw, jak chociaÂżby dziaÂłanie na szkodĂŞ forum (bo co to dokÂładnie znaczy?) a takÂże caÂłkowity brak demokracji - to naprawdĂŞ trudno jest taki bubel zaakceptowaĂŚ.
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #97 : Styczeń 07, 2013, 20:26:48 » |
|
Ptaku robisz z igÂły - widÂły. KaÂżdy posiadajÂący wÂłasnÂą, stronĂŞ, portal, forum sam tworzy zasady panujÂące tam. I jeÂśli siĂŞ to komuÂś nie podoba to niech siĂŞ nie rejestruje proste. Taki jest internet i z tym nie masz co walczyĂŚ. A druga rzecz nie jest to dyskryminacja a prawo panujÂące na danym portalu. Ty, ja i inni mogÂą siĂŞ jedynie dostosowaĂŚ mimo Âże komuÂś siĂŞ to nie podobaĂŚ moÂże. Mi to akurat obojĂŞtne 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #98 : Styczeń 07, 2013, 20:37:52 » |
|
Sventer, doskonale wiem, Âże moÂżna olaĂŚ i podpisaĂŚ coÂś wbrew sobie. MoÂżna takÂże wbrew sobie dziaÂłaĂŚ. MoÂżna wbrew sobie wiele, tylko jaki jest koĂącowy efekt?
Tak wÂłaÂśnie przyzwalamy na to, z czym póŸniej walczymy. Szkoda, Âże na forum rozwoju duchowego tak maÂłe jest zrozumienie i tak wielkie wymuszanie…
A regulamin poza wszystkim innym, jest zwyczajnie niespĂłjny i sprzeczny.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2013, 20:38:39 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #99 : Styczeń 08, 2013, 01:11:20 » |
|
Czemu przejmujesz siê jakimœ regulaminem skoro w g³êbi duszy wiesz, ¿e jesteœ wolna? Czy¿bym siê myli³? Rób swoje wbrew temu co panuje wokó³. 
|
|
|
|
|
|
|
|