Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 17:16:26

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Odno¶nie nowego forum.  (Przeczytany 104330 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #150 : Styczeñ 14, 2013, 11:21:13 »

osobi¶cie tam piszê  o wiele wiêcej, ani¿eli tutaj. bo jest tam przytulniej, a nawet bezpieczniej, albowiem pisz± spokojni i bardzo serdeczni, oraz kulturalni ludzie. i czuje siê dziêki temu, o dziwo, ale ogromn± przestrzeñ. albowiem nikt na nikogo nie krzyczy, nie zag³usza i mo¿e st±d spokojne Polaków rozmowy oraz dzielenie siê  informacjami, przemy¶leniami, w³asnymi do¶wiadczeniami. có¿, zwyczajnie odpoczywam tam.... U¶miech
nie czujê tak¿e, by mnie ogranicza³ regulamin, wszak twierdzê od bardzo dawna, i¿ wolnym mo¿na czuæ siê wszêdzie, nawet w wiêzieniu.
Idê o zak³ad, ¿e mi³o i spokojnie jest dopóki wszyscy bêd± gotowali siê we w³asnym sosie - dopóki kto¶ spoza KWA nie zacznie zadawaæ trudnych pytañ czy te¿ wykazywaæ delikatnie mówi±c nie¶cis³o¶ci. Dopóki jest wy³±cznie bezkrytyczne poklepywanie siê po pleckach - "uduchowieni" mog± robiæ co tak uwielbiaj± - tworzyæ mity na swój temat i obrastaæ w piórka. Tyle tylko, ¿e nie ma to nic wspólnego z rzeczywistym ogl±dem spraw.

rozmowy o religi te¿ s±, a decyzjê podj±æ mo¿esz tylko Ty sam Racjonalisto Drogi!
Podejmê drugi zak³ad - je¿eli by³o co¶ napisane nt. katolików to z pewno¶ci± znajdê w tych wypowiedziach k³amstwa nt. doktryny KRK i/lub inwektywy pod adresem katolików.
I to by by³o na tyle w temacie "szacunku i otwarto¶ci".
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2013, 11:22:29 wys³ane przez arteq » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #151 : Styczeñ 14, 2013, 11:22:22 »

Cytat: nagumulululi
to wiedz± wszyscy, powszechnie znana prawid³owo¶æ , ale kiedy zadamy sobie dziecinne pytanie dlaczego i czy mo¿na przebiæ sie przez oczywisto¶æ? lepiej nie

Dlaczego kochamy? Bo mamy tak± w³a¶ciwo¶æ.
I nie wa¿ne, czy to wskutek konstrukcji bogów, czy ewolucji, czy kto¶ ma z tego korzy¶æ, czy my stratê.
Bo jedno jest pewne, bez mi³o¶ci ¶wiat jest mniej piêkny. I jako¶ trudniej ¿yæ…

…i gdy przebijesz siê przez t± oczywisto¶æ i stwierdzisz, ¿e to nie jest takie oczywiste….
to co z tym zrobisz?  Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2013, 12:08:14 wys³ane przez ptak » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #152 : Styczeñ 14, 2013, 11:38:04 »

Deep Purple - Smoke On The Water (Live At Montreux 2006)
http://www.youtube.com/watch?v=arpZ3fCwDEw

Koliberku drogi ,a ja ci bardzo serdecznie chcia³am podziekowaæ za Deep Purple ! przypomnia³y mi sie szkolne czasy ,kiedy to namietnie s³ucha³am tej kapeli ,a ten kawa³ek grywa³am i bardzo go lubiê  :*

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #153 : Styczeñ 14, 2013, 13:01:14 »

ASTRE odno¶nie Twoje postu to jest moja odpowied¼ dla Ciebie. Mrugniêcie
http://www.youtube.com/watch?v=MCdZQmRjSMU
<a href="http://www.youtube.com/v/MCdZQmRjSMU?version=3&amp;amp;hl=pl_PL" target="_blank">http://www.youtube.com/v/MCdZQmRjSMU?version=3&amp;amp;hl=pl_PL</a>
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2013, 13:03:37 wys³ane przez Sventer » Zapisane
nagumulululi
Go¶æ
« Odpowiedz #154 : Styczeñ 14, 2013, 20:33:18 »

Tak tak kochac siebie nie wiedzac kim sie jest .... ciekawe.

Kto wlasciwie usmiercil to forum?
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2013, 20:35:33 wys³ane przez nagumulululi » Zapisane
Kate
Go¶æ
« Odpowiedz #155 : Styczeñ 14, 2013, 20:48:18 »

"Trzeba z zywymi naprzod isc, po zycie siegac nowe,
a nie w uwiedlych laurow lisc z uporem stroic glowe".

A.Asnyk

I ja dziekuje za mile chwile. Nadszedl czas rozstania. I ciesze sie juz na nowe.
Zycze wszystkim tego samego. Pa.

nagumulululi
Go¶æ
« Odpowiedz #156 : Styczeñ 14, 2013, 21:16:29 »

A ja na koniec przytocze tu swoje wlasne slowa ktore wypowiedzialem na forum w 2009:

"Powtarzam jak poprzednio, je¿eli Pani L ma jak±kolwiek misje, to jest to misja kompromitacji ¦le¿y oraz badañ w egipcie. Oczywi¶cie jest pewna si³a duchowa która za tym stoi i zale¿y jej w³a¶nie na takiej kompromitacji. Wszelkie ruchy duchowe s± tak skonsutruowane aby w efekcie same siê kompromitowaæ, co stanowi sprytn± akcje blokowania dostêpu do pewnych rzeczy. W efekcie od tysiêcy lat ruchy duchowe staczaj± siê na dno w krainê bajek."

Teraz nawet popieram takie blokady ... sprawy duchowe to nie McDonald U¶miech

Pozdrawiam ptaka i chanel z acem mam kontakt i z kataryna .. pozdrawiam arteqa za bardzo potrzebna rownowage na takich forach i podziwiam ze chcialo mu sie .... pozdrawiam kiare ktora mialem okazje dezawuowac pare razy i easta naukowca ktory chce sprzedac wlasne ja i kupic bardziej wypasione ... pozdrawiam janusza za cenne materialy na temat slezy i darka za rozsadek
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2013, 21:20:24 wys³ane przez nagumulululi » Zapisane
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #157 : Styczeñ 14, 2013, 21:40:03 »

UMARL  KROL,  NIECH ZYJE  KROL

Zycze sobie, aby na nowym forum zapanowala spokojna atmosfera. Znamy sie prawie wszyscy , nie czas na rozwazania o tym co bylo.
Rozpocznijmy na nowo, wedlug swoich marzen.

Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie. Ciesze sie ze mialam okazje Was poznac i rozwijac sie duchowo razem z Wami.
Tu stawialam pierwsze kroki z moimi bardzo kochanymi Aniolami. Za to dziekuje Wam wszystkim.

Pozdrawiam Wszystkich i do spotkania na nowym forum. Rafaela.
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #158 : Styczeñ 14, 2013, 21:42:30 »

To ju¿ jutro zamykacie to forum? Mrugniêcie ahh... nareszcie. Czujê s³odki smak zwyciêstwa a tyle lat to trwa³o. Chichot
Jak to mówi±, nie wa¿ne jak, wa¿ne ¿e siê uda³o. Trzeba by jeszcze dokoñczyæ t± misjê, ale to ju¿ bêdzie o wiele trudniejszy orzech do zgryzienia.

Prawdziwym testem dla ka¿dego wyboru jest musieæ podj±æ t± sam± decyzjê ponownie, znaj±c jej konsekwencje. Wydaje mi siê, ¿e podjê³am w³a¶ciwy wybór, poniewa¿ jestem tutaj i znowu pomagam.

Adios...
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #159 : Styczeñ 14, 2013, 21:56:59 »

Posty drastycznie odstaj±ce od w±tku przenios³em do: wyra¼ siebie >>.

te o mi³o¶ci pozostawi³em, na si³ê mo¿na je uznaæ za pasuj±ce do tematu. Mrugniêcie

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Racjonalista
Go¶æ
« Odpowiedz #160 : Styczeñ 14, 2013, 21:58:13 »

pozdrawiam janusza za cenne materialy na temat slezy i darka za rozsadek

tak darka za rozs±dek. Rozs±dek, który podpowiedzia³ mu, aby dla zabicia czasu i nudów otwieraæ nowe forum, które mia³o okazaæ siê sensacj± i ciekawie zapowiadaj±c± siê rewelacj± w ¿yciu tego miejsca, a jedynie co spowodowa³o to ucieczkê st±d ludzi i zniechêci³o ich do dalszego anga¿owania siê dla tego ¶rodowiska (¶miech) U¶miech. Tak¿e gratulujê tak wspania³ego pomys³u, aby dublikowaæ te same wypociny co ju¿ tutaj od dawna ¶mierdz±.

No ale niech bêdzie i te¿ popieram ten komplement. Pozdrowienia dla Darka za rozs±dek i niewypa³.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2013, 22:01:21 wys³ane przez Racjonalista » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #161 : Styczeñ 14, 2013, 21:58:51 »

Cytat: nagum
Kto wlasciwie usmiercil to forum?

Nikt, ono dalej ¿yje i siê rozwija, tyko w nowej ods³onie i w warunkach zapewniaj±cych nieingerencjê z zewn±trz.

EDYCJA:

Natomiast ta "skórka" bêdzie nam s³u¿y³a jako obszerne i aktywne archiwum.
To i tak lepsze ni¿ ca³kowita utrata "pierwszego forum".
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2013, 22:01:03 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Racjonalista
Go¶æ
« Odpowiedz #162 : Styczeñ 14, 2013, 22:05:28 »

Nikt, ono dalej ¿yje i siê rozwija, tyko w nowej ods³onie i w warunkach zapewniaj±cych nieingerencjê z zewn±trz.

No tak w koñcu nowa era wodnika nasta³a U¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #163 : Styczeñ 14, 2013, 22:21:03 »

Posta >ptak'a< przenios³em do watku: .

EDYCJA:

Posta >ptak'a< przenios³em do w±tku:[url=http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=8902.0]Po¿egnania >>
.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2013, 22:34:12 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #164 : Styczeñ 14, 2013, 22:29:07 »

Posta >ptak'a< przenios³em do watku: .

…do w±tku pod tytu³em kropka?  Du¿y u¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #165 : Styczeñ 14, 2013, 22:35:05 »

Dziêki >ptak'u<, nie wstawi³em jednego nawiasu i wysz³o "dziwo".  Mrugniêcie

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: