east
Go¶æ
|
|
« : Styczeñ 13, 2013, 13:52:28 » |
|
Zdaje siê, ¿e nie ma tu dzia³u z po¿egnaniami. Dlatego w tym miejscu dziêkujê wszystkim za rozmowy i wszystko to ,czego siê od Was, kochani nauczy³em. Powodem s± przenosiny na nowe miejsce w sieci i rozpoczêcie nowego rozdzia³u w ¿yciu (nie tylko forumowym).
Pozdrawiam i ¿egnajcie By³o na prawdê mi³o :*
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2013, 21:43:58 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #1 : Styczeñ 14, 2013, 11:24:52 » |
|
Dziekujê East ,ze by³e¶ na tym forum .Powdzenia w nowym etapie ¿ycia.Pozdrawiam sredecznie
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Szmer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #2 : Styczeñ 14, 2013, 15:26:05 » |
|
Ja równie¿ serdecznie dziêkujê za te niespe³na 4 lata, równie¿ przenoszê siê na nowe forum, wiêc ¿egnam siê z osobami, których ju¿ tam nie spotkam, chocia¿ liczê ¿e przenios± siê wszyscy (no mo¿e poza kilkoma napinaczami ). Pozdrawiam, £ukasz vel Szmer aka Android
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #3 : Styczeñ 14, 2013, 21:45:28 » |
|
Osobi¶cie z nikim nie chcê siê ¿egnaæ, gdy¿ ufam, ¿e wcze¶niej czy pó¼niej i tak spotkamy siê na nowym/trzecim forum. Tak wiêc do zobaczenia.
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #4 : Styczeñ 14, 2013, 22:01:29 » |
|
Dziekujê wszystkim ¿e was spotka³am na swojej drodze i do zobaczenia na nowym forum.Czekam tam na was z niecierpliwo¶ci±. Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #5 : Styczeñ 14, 2013, 22:17:37 » |
|
Smutne s± po¿egnania. Niemniej, Wszystkich serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia, kiedy¶ tam, w innych przestrzeniach. My¶lê, ¿e nie przypadkowo przysz³o nam spêdziæ wspólnie tyle lat. My¶lê te¿, ¿e wzbogacili¶my siê wzajemnie. Nawet, je¶li nie zawsze by³o przyjemnie. I jeszcze my¶lê, ¿e jednak nale¿y obdarzaæ drugich oraz siebie mi³o¶ci±, nawet gdy nie ma siê pojêcia kim siê jest. Bo inaczej co nam po nas? No to pa kochani, trzymajcie siê
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #6 : Styczeñ 14, 2013, 22:25:06 » |
|
Ostatnio modne tu jest wyra¿onko: "No to pa!" A wiêc i ja dziêkujê wszystkim interlokutorom (o w mordê! Jakie rzadkie s³owo ) za wiele pouczaj±cych dyskusji i wypowiedzi. Nie wszystkie trafi³y w moje przekonania, ale wszystkie zachowam w sercu i pamiêci, bo spêdzi³em tu kawa³ mojego (przewa¿nie nocnego ) ¿ycia. I koniecznie odwied¼cie Egipt i Gizê (kto jeszcze nie by³, rzecz jasna). Tylko tam mo¿na zbli¿yæ siê do olbrzymiej magii i mocy tego miejsca i "dotkn±æ nieznanego". B±d¼cie dla siebie dobrzy i ¿yczliwi. To siê na d³u¿sz± metê op³aca i jest najlepszym przejawem cz³owieczeñstwa. No to pa! P.S. Pisz±c powy¿sze jeszcze nie widzia³em po¿egnalnych s³ów ptaszyny. Przypadkiem (?) s± prawie identyczne w swej wymowie z moimi, wiêc co¶ w tym musi byæ. Chyba Prawda...
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2013, 22:30:16 wys³ane przez krzysiek »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #7 : Styczeñ 14, 2013, 22:38:42 » |
|
P.S. Pisz±c powy¿sze jeszcze nie widzia³em po¿egnalnych s³ów ptaszyny. Przypadkiem (?) s± prawie identyczne w swej wymowie z moimi, wiêc co¶ w tym musi byæ. Chyba Prawda... Krzysiu, nie ma przypadków i co¶ w tym jest…. z pewno¶ci± prawda…. W Egipcie jeszcze nie by³am, chyba bêdê musia³a tam pofrun±æ. No to pa, jeszcze raz
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #8 : Styczeñ 14, 2013, 22:42:12 » |
|
W Egipcie jeszcze nie by³am, chyba bêdê musia³a tam pofrun±æ. Poczekaj ptaszku na jesienne odloty bocianów w tamte strony. W kupie zawsze ra¼niej i bezpieczniej.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2013, 22:43:59 wys³ane przez krzysiek »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #9 : Styczeñ 14, 2013, 22:49:01 » |
|
Poczekaj ptaszku na jesienne odloty bocianów w tamte strony. W kupie zawsze ra¼niej i bezpieczniej. …kiedy ja bocian samotnik, czyli wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego t³umu bocianów.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #10 : Styczeñ 14, 2013, 23:09:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #11 : Styczeñ 14, 2013, 23:28:07 » |
|
To do zobaczenia..... Tymczasem ...... goodbye.... http://www.youtube.com/v/Fo5UbPTIWaw?hl=pl_PL
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2013, 23:28:24 wys³ane przez Astre »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #12 : Styczeñ 14, 2013, 23:49:41 » |
|
Astre ,Krzysiu czy wy bedziecie na nowym forum ? zapraszam
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #13 : Styczeñ 15, 2013, 00:01:58 » |
|
równie¿ dziêkujê wszystkim, którzy tutaj byli od zawsze, Kiara, Dariusz, Stolo, arteq, chanell i ca³a reszta weso³ej ferajny, do zoba na nowym forum
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 15, 2013, 00:02:21 wys³ane przez Kap³an 718 »
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #14 : Styczeñ 15, 2013, 00:11:30 » |
|
Dziêkujê w imieniu "ca³ej reszty". A by³em na obydwóch forach od 2005 roku. Kawa³ czasu. My¶lê, ¿e nie straconego...
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #15 : Styczeñ 15, 2013, 00:12:01 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 15, 2013, 00:15:52 wys³ane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #16 : Styczeñ 15, 2013, 00:15:14 » |
|
Jak zwykle koliberku trafi³e¶ idealnie w moje gusta muzyczne. Sam top i dreszcze przyjemno¶ci. Id¿ t± drog± dalej i niech Ci idzie, jak z nut
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #17 : Styczeñ 15, 2013, 00:24:40 » |
|
Dziekujê koliberku .to moje klimaty ,stare dobre czasy, o kurcze ale jestem stara
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
koliberek33
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #18 : Styczeñ 15, 2013, 02:18:51 » |
|
Kochani to ja Wam Dziêkujê, gdyby nie Wy...Serdeczni..., bo tak zawsze Krzysia i Ciebie Channel postrzega³am...ufam, ¿e Krzy¶ bêdzie moj± dalsz± inspiracj±, bo Ty ju¿ jeste¶, i ¿e "bociana" pewnego uda mi siê do Egiptu wyci±gn±æ, bo ¿em tam by³ i cuda ró¿ne widzia³...³±cznie z reptiliañskim miastem i jego przedstwicielem w ca³ej krasie...tak, dok³adnie tam... http://www.youtube.com/v/4m2nQMjLIzc
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 15, 2013, 02:19:09 wys³ane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #19 : Styczeñ 15, 2013, 08:22:38 » |
|
No to pa Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 32
Wiadomo¶ci: 1696
|
|
« Odpowiedz #20 : Styczeñ 15, 2013, 13:12:24 » |
|
Ja równie¿ dziêkujê za wszystko, wszystkim, a przede wszystkim "przeciwnikom" i oponentom, którymi ich wcale nie uwa¿am. By³em z wami od koñcówki starego forum, choæ zarejestrowa³em siê pó¼no. Ale jak to mówi± lepiej pó¼no ni¿ wcale. Niczego nie ¿a³ujê, natomiast jestem wdziêczny wszystkim, ¿e tu byli i prezentowali swoje postrzeganie ¶wiata. Liczê, ¿e bez uszczerbków, bêdziemy wszyscy to kontynuowali w nowym miejscu. No to pa pa!
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
|
|
|
koliberek33
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #21 : Styczeñ 15, 2013, 16:10:22 » |
|
no, to pa! no to pa! widaæ teraz moda taka zacz±³ Szacowny Przebi¶nieg, zrobi³o potem siê totalnie nie ominê³o nawet i Ptakabo, to jak z setn± ma³p± jest zacznie jedna taka a potem nierzadko i na ca³y ¶wiat zacznie siê chryja, albo idea nie byle jaka! zatem Kochani i mnie ju¿ chyba no to pa!, no to pa!w maleñkie dziobkowe usteczka namolnie siê pcha! niech zatem z godno¶ci± przemija stare by Nowe narodziæ siê mog³o by blichtry ¿adne, ni wojenki co siê tworzyæ zaczyna, w ¿aden sposób nie roztrwoni³y i nie zmog³y. jakem koliberek ma³y, mniemam, i¿ ca³kiem s³uszne s± po¿egnania m±dre i na Nowe s³uszne, pe³ne rado¶ci zapa³y... chyba, ¿em nie ptak, ale zwyczajna i p³aska fl±dra! i to by by³o tak, nie inaczej i na tyle, bo, wszak ptaszkiem zaledwie jestem a nie jakim¶ tam lekkim i cudnym motylem
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 15, 2013, 16:14:29 wys³ane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #22 : Styczeñ 15, 2013, 16:36:14 » |
|
Koliberku mi³y, „no to pa” - ptak tu zapocz±tkowa³, by jasno¶æ w kwestii tej by³a. Niemniej cieszy mnie bardzo, i¿ moda siê rozprzestrzeni³a. No to pa
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #23 : Styczeñ 15, 2013, 17:30:01 » |
|
Prawda najprawdziwsza t± modê zapocz±tkowa³a szacowna ptak Fajny Cz³owiek fajna muzyka troszkê gor±ca g³ówka, ale serduszko ciep³e i gor±ce wiêc ja bêdê czeka³ na wielce szacown± ptak na nowym forum Innych te¿ chcia³em po¿egnaæ i podziêkowaæ jak to siê nauczy³em od szacownej ptak to pa
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #24 : Styczeñ 15, 2013, 17:51:55 » |
|
Ehh ..... ¿egnacie siê i ¿egnacie jakby za chwilê ¶wiat mia³ siê skoñczyæ ... Czy, to czasem nie jaka¶ kolejna forma spo³ecznego patosu ....? bo ¿em tam by³ i cuda ró¿ne widzia³... ³±cznie z reptiliañskim miastem i jego przedstwicielem w ca³ej krasie...tak, dok³adnie tam...
Koliberku trzydziestytrzeci ...W/w temacie poruszonym ¿em chcia³ siê z Tob± bezspo¶rednio skontaktowaæ i infos wymieniæ.... Chyba via skype, ale jak w plusie posiadasz tel/ to mo¿emy wymieniac algorytmy informacji bez ograniczeñ .....
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 15, 2013, 17:54:21 wys³ane przez Astre »
|
|
|
|
|
|