ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #25 : Styczeń 15, 2013, 18:22:15 » |
|
Ehh ..... Âżegnacie siĂŞ i Âżegnacie jakby za chwilĂŞ Âświat miaÂł siĂŞ skoĂączyĂŚ ... Czy, to czasem nie jakaÂś kolejna forma spoÂłecznego patosu ....?
No bo jak tu siĂŞ nie ÂżegnaĂŚ, gdy w duszach nam gra? A niech nawet bĂŞdzie i patos….. i có¿ z tego? ÂŻegnam siĂŞ z Wami, kochani po raz ostatni. Pa!
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
|
« Odpowiedz #26 : Styczeń 15, 2013, 19:02:36 » |
|
o! to pardonsik wielki zatem za te nieopaczne pa! wybaczcie o Szlachetni takie wielkie na koniec koliberka ma³ego faux pas ajajaj! i g³upi¹ minê ma ten ma³y sza³awi³a jeœli autorem konceptu jest, nie kto inny tylko naprawdê Wielki Bardzo Ptak ! wiêc daruj, daruj urwipo³ciowi, o Mi³a no, bo jak inaczej, jeœli nie w³aœnie tak? Mi³y Astre, mam Ciê ju¿ namierzonego, intuicja mi podpowiedzia³a gdzie Ciê i jak szukaÌ...sam siê zaraz zdziwisz, gdy dam Ci kontakt! Ptaku! po raz pierwszy i ostatni, to siê zw³oki do trumny sk³ada, a i to nie zawsze, wiêc spasuj WaœÌ, a dobrze! I szykuj siê gdzie nale¿y, by pewne krêgi œwiête radoœnie odœwie¿yÌ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2013, 19:17:30 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
|
« Odpowiedz #27 : Styczeń 15, 2013, 19:08:56 » |
|
Ehh ..... Âżegnacie siĂŞ i Âżegnacie jakby za chwilĂŞ Âświat miaÂł siĂŞ skoĂączyĂŚ ... Czy, to czasem nie jakaÂś kolejna forma spoÂłecznego patosu ....?
No bo jak tu siĂŞ nie ÂżegnaĂŚ, gdy w duszach nam gra? A niech nawet bĂŞdzie i patos….. i có¿ z tego? ÂŻegnam siĂŞ z Wami, kochani po raz ostatni. Pa! Tylko, Âże siĂŞ tu nie ma do czego ÂżegnaĂŚ i to jeszcze po kilka razy z rzĂŞdu ...? Forum przecie dalej istnieje, ludzie teÂż !....! Ale, rozumiem. Puste miejsca w sobie trzeba czymÂś zapeÂłniaĂŚ....
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
|
« Odpowiedz #28 : Styczeń 15, 2013, 19:12:14 » |
|
MiÂły Astre, mam CiĂŞ juÂż namierzonego, intuicja mi podpowiedziaÂła gdzie CiĂŞ i jak szukaĂŚ...sam siĂŞ zaraz zdziwisz, gdy dam Ci kontakt! Ok.....
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
|
« Odpowiedz #29 : Styczeń 15, 2013, 19:41:29 » |
|
Astre ,Krzysiu czy wy bedziecie na nowym forum ? zapraszam @chanellNa nowym forum juÂż dawno siĂŞ zarejestrowaÂłem i nie wiem, czy czasem jako pierwszy z Was wszystkich. Czy bĂŞdĂŞ na nowy forum ? To zaleÂży jakie tematy zostanÂą tam poruszane ? Generalnie teÂż nie mam zbyt wiele czasu, ale zglÂądaÂł tam bĂŞdĂŞ ...
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2013, 19:41:40 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
blueray21
Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
|
« Odpowiedz #30 : Styczeń 15, 2013, 20:17:48 » |
|
Na nowym forum wyÂświetla siĂŞ uÂżytkownikĂłw w kolejnoÂści rejestracji, wiĂŞc dokÂładnie moÂżesz policzyĂŚ. ktĂłry jesteÂś.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
Astre
Gość
|
|
« Odpowiedz #31 : Styczeń 15, 2013, 20:46:43 » |
|
Na nowym forum wyÂświetla siĂŞ uÂżytkownikĂłw w kolejnoÂści rejestracji, wiĂŞc dokÂładnie moÂżesz policzyĂŚ. ktĂłry jesteÂś.
W sumie to wogĂłle najmniej ze wszystkiego waÂżne, czy byÂłem jako pierwszy, a moÂże drugi, ktĂłry siĂŞ zarejestrowaÂł, bo to przecie nie wyÂścig szczurĂłw. Jedynie odnoszĂŞ siĂŞ do faktĂłw....
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #32 : Styczeń 15, 2013, 20:54:56 » |
|
na starym forum, w 2005 roku byÂłem 666 zarejestrowanym uÂżytkownikiem
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #33 : Styczeń 15, 2013, 23:07:27 » |
|
Atmosferê, jak na Tytanicu siê wyczuwa a wokó³ pe³no szalup ratunkowych.. Czy wykasowaliœcie swoj¹ prywatn¹ pocztê, bo nie wiadomo czyja to mo¿e byÌ w przysz³oœci lekturka?
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
|
« Odpowiedz #34 : Styczeń 15, 2013, 23:53:44 » |
|
kotozaurus metamorfus, gdzieÂś siĂŞ ukrywaÂł przed prawdÂą, tak ochoczo broniÂłeÂś Lucyny a tu benc niema Âżadnego koĂąca Âświata. Ogon Ci opadÂł
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #35 : Styczeń 16, 2013, 02:35:59 » |
|
Witajcie! nie ma po¿egnaù wcale jest tylko powitanie bo dzieù nowy o œwicie kolejny siê stanie zatem dzieù dobry wszystkim! radosnego istnienia niech ¿yje radoœÌ w necie! i do zobaczenia.... Kiara
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #36 : Styczeń 16, 2013, 19:47:13 » |
|
Atmosferê, jak na Tytanicu siê wyczuwa a wokó³ pe³no szalup ratunkowych.. Czy wykasowaliœcie swoj¹ prywatn¹ pocztê, bo nie wiadomo czyja to mo¿e byÌ w przysz³oœci lekturka? Tak, tak, najlepiej pozacieraÌ œlady dzia³alnoœci... szczególnie osobom które wstydz¹ siê tego co napisa³y...
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #37 : Styczeń 16, 2013, 20:32:56 » |
|
Atmosferê, jak na Tytanicu siê wyczuwa a wokó³ pe³no szalup ratunkowych.. Czy wykasowaliœcie swoj¹ prywatn¹ pocztê, bo nie wiadomo czyja to mo¿e byÌ w przysz³oœci lekturka? Tak, tak, najlepiej pozacieraÌ œlady dzia³alnoœci... szczególnie osobom które wstydz¹ siê tego co napisa³y... No w³aœnie trochê mi wstyd i dlatego nie chcê, byœ czyta³ moje prajwy.
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
|
« Odpowiedz #38 : Styczeń 16, 2013, 21:24:23 » |
|
Atmosferê, jak na Tytanicu siê wyczuwa a wokó³ pe³no szalup ratunkowych.. Czy wykasowaliœcie swoj¹ prywatn¹ pocztê, bo nie wiadomo czyja to mo¿e byÌ w przysz³oœci lekturka? Tak, tak, najlepiej pozacieraÌ œlady dzia³alnoœci... szczególnie osobom które wstydz¹ siê tego co napisa³y... No w³aœnie trochê mi wstyd i dlatego nie chcê, byœ czyta³ moje prajwy. Oczom nie wierze co czytam. : D
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #39 : Styczeń 16, 2013, 23:52:11 » |
|
Kocie, uspokojĂŞ CiĂŞ - nie jestem zainteresowany privami, wystarczÂą w zupeÂłnoÂści prezentacje z forum jako powody do wstydu...
CieszyÂłbym siĂŞ, gdyby wpisy jako takie na tym forum przetrwaÂły moÂżliwie dÂługo - jako studium ludzkiej naiwnoÂści, faÂłszywych "uduchowionych" prorokĂłw, przykÂłady manipulacji i poddaniu siĂŞ jej wielu wielu osĂłb jak teÂż i trwaniu w niej pomimo obnaÂżajÂących jÂą faktĂłw. Tak ku przestrodze i wyciÂągniĂŞciu wnioskĂłw...
Sweter, musisz siĂŞ jeszcze sporo nauczyĂŚ... sporo... :]
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2013, 23:56:56 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #40 : Styczeń 17, 2013, 03:54:40 » |
|
Kocie, uspokojĂŞ CiĂŞ - nie jestem zainteresowany privami A ja pisaÂłem tylko o prywatnej poczcie, po co wiĂŞc zabierasz gÂłos w temacie, ktĂłry nie byÂł poruszony? wystarczÂą w zupeÂłnoÂści prezentacje z forum jako powody do wstydu... ZupeÂłnie jakbyÂś sam daÂł wyÂżej dowĂłd CieszyÂłbym siĂŞ, gdyby wpisy jako takie na tym forum przetrwaÂły moÂżliwie dÂługo - jako studium ludzkiej naiwnoÂści, faÂłszywych "uduchowionych" prorokĂłw, przykÂłady manipulacji i poddaniu siĂŞ jej wielu wielu osĂłb jak teÂż i trwaniu w niej pomimo obnaÂżajÂących jÂą faktĂłw. Tak ku przestrodze i wyciÂągniĂŞciu wnioskĂłw... Przepisz to niezwÂłocznie jeÂśli musisz, dla mnie mniej tu byÂło ludzkiej naiwnoÂści niÂż przykÂładĂłw manipulacji czy inwigilacji Sweter, musisz siĂŞ jeszcze sporo nauczyĂŚ... sporo... :]
Drogi, ciepÂły Swetrze - moÂże weÂź pod rozwagĂŞ zalecenie artqa, pewnie miaÂł coÂś istotnego na myÂśli z czym ja siĂŞ nie zmierzĂŞ bowiem sennym juÂż jestem.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #41 : Styczeń 17, 2013, 13:02:24 » |
|
Kocie, uspokojê Ciê - nie jestem zainteresowany privami A ja pisa³em tylko o prywatnej poczcie, po co wiêc zabierasz g³os w temacie, który nie by³ poruszony? a ja pewnie o Royal Mail... matko, jak mo¿na a¿ tak nie ³apaÌ nazw, kontekstu i aluzji - gry s³ów/fonetyki.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 17, 2013, 14:48:55 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
|
« Odpowiedz #42 : Styczeń 17, 2013, 16:01:38 » |
|
Widzisz przynajmniej jestem porzÂądnym swetrem, nie z jakiejÂś hali ale porzÂądna marka, ktĂłra grzeje
|
|
|
|
|
|
|
|