MichaÂł
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Wrzesień 18, 2008, 09:14:45 » |
|
Stolo, a da rade dorobiĂŚ avatary w wyglÂądzie innych profili? czy nie bardzo?
|
|
|
|
|
|
|
Betti
Gość
|
 |
« Odpowiedz #26 : Wrzesień 18, 2008, 10:07:43 » |
|
ElÂżbieta, dodziÂś nie przyszÂło mi nic, Âżadna odpowiedz na stary nick i adres pocztowy
|
|
|
|
|
|
|
radoslaw
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Wrzesień 18, 2008, 10:07:47 » |
|
Moim zdaniem wielkÂą stratÂą dla forum jest np brak wÂątku "ÂświĂŞta geometria" ze starego forum...
|
|
|
|
|
|
|
stolo
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 13
|
 |
« Odpowiedz #28 : Wrzesień 18, 2008, 10:43:10 » |
|
Stolo, a da rade dorobiĂŚ avatary w wyglÂądzie innych profili? czy nie bardzo?
KaÂżdy styl ma swoje ustawienia - jedne majÂą avatary - inne nie - musisz poszukaĂŚ takiego, ktĂłry to oferuje i pogrzebaĂŚ w ustawieniach   stolo 
|
|
|
|
"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro" 
|
|
|
stolo
 GaduÂła
|
 |
« Odpowiedz #29 : Wrzesień 18, 2008, 10:44:20 » |
|
zmieniÂłem teÂż adres forum na linki - moÂżna teraz bez problemu powrĂłciĂŚ do forum nadrzĂŞdnego   stolo 
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : Wrzesień 18, 2008, 16:00:41 » |
|
Moim zdaniem wielkÂą stratÂą dla forum jest np brak wÂątku "ÂświĂŞta geometria" ze starego forum...
Elo Radek, nie czyta³am tematu o swietej geometrii, jesli znasz dobrze treœÌ moze zdecydowa³byœ sie przenieœÌ tu do nowego tematu najciekwsze fragmenty? Chetnie bym poczyta³a takie streszczenie
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #31 : Wrzesień 18, 2008, 19:12:52 » |
|
Radek, a co stoi na przeszkodzie abyœ za³o¿y³ taki temat. ByÌ mo¿e zauwa¿y³eœ ¿e nikt tu nie ma prawa wy³¹cznoœci na dane tematy, pomimo i¿ na starym forum ów by³ jego pomys³em.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #32 : Wrzesień 18, 2008, 19:31:53 » |
|
Ja siĂŞ juÂż przyzwyczaiÂłem do nowego forum jedyne co mnie wkurza Âże jak klikam odpowiedÂź cytujÂąca to siĂŞ to wyÂświetla w szybkiej odpowiedzi a nie w normalne ramce ;/
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #33 : Wrzesień 18, 2008, 19:46:08 » |
|
Ja do dziœ nie umiê pos³ugiwaÌ siê t¹ opcj¹ "cytuj". Jak chcê coœ przytioczyÌ to pos³ugujê siê "kopiuj" "wklej". Opcje z ramkami jako cytat to dla mnie jeszcze pieœù przysz³oœci. 
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #34 : Wrzesień 18, 2008, 20:32:20 » |
|
Przy tym maÂłym okienku wystarczy nacisnÂąc na PodglÂąd i jest wtedy duza strona. Co do prostych cytatĂłw, mozna posÂłuzyĂŚ sie starszÂą komendÂą (bez linka) przez [quote]...tekst...[/quote] - sam kwadrat, bez autora [quote author=NicekOsoby]...tekst...[/quote] lub [quote="NicekOsoby"]...tekst...[/quote] pewnie juz to wiecie 
|
|
|
|
|
|
|
radoslaw
Gość
|
 |
« Odpowiedz #35 : Wrzesień 18, 2008, 23:57:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #36 : Wrzesień 19, 2008, 00:07:35 » |
|
Przy tym maÂłym okienku wystarczy nacisnÂąc na PodglÂąd i jest wtedy duza strona. DziĂŞki Enigma  Nie pomyÂślaÂłem...
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #37 : Wrzesień 19, 2008, 13:22:44 » |
|
DziĂŞki, niewÂątpliwie zastosowaÂłbym gdyby coÂś takiego byÂło, ale na moim kompie nigdzie nie ma takiej opcji. 
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #38 : Wrzesień 19, 2008, 20:35:32 » |
|
To jest wÂłasciwoÂśc strony, nie kompa  powinno byc na dole okienka. Co do cytowania mozna wpisywac z klawitury i kopiowac crt+c crt+V No wiedziaÂłm ze ten temat woÂła o kontynuacje, Radku ja nie mam tyle czasu aby przesiaĂŚ na szybko to co zaostaÂło na satrym forum. Ale linie z tego linka rozpoznaje, bo sama zajmo3waÂłam sie kreÂśleniem w Corelu, podobnego schematu:  Mandala ta powstaÂła na podstawie spirali Fibonaciego http://www.crystalinks.com/fibonacci.html srodek jest zageszczony ze wzgledu, ze jeszcze nie udaÂło mi sie dokÂładnie osadziĂŚ Âśrodka, ale popracuje nad tym jeszcze
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #39 : Wrzesień 19, 2008, 20:49:38 » |
|
Enia, tak dla jasnoÂści CTR to CTRL?
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #40 : Wrzesień 19, 2008, 22:11:00 » |
|
Tak ctr to ctrl, wybacz pisze skrĂłtami. PrzypomniaÂły mi sie jeszcze inne opcje z tym klawiszem  ctr+a zaznacza caÂły teks crt+c kopiuje zaznaczone crt+v wkleja skopiowane ctr+x wycina zaznaczone ctr+f opcja wyszukiwania crt+z cofa ostatniÂą operacje ctr+y ponawia ostatnio anulowana operacje ctr+s szybki zapis ctr+o otwiera plik ctr+n tworzy nowy dokument ctr+h opcja podmiany ctr+p opcje drukowania przeginam?
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #41 : Wrzesień 19, 2008, 22:19:15 » |
|
Nie, skÂąd. Dla takiego laika w te klocki to bezcenna kopalnia wiedzy.
|
|
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
 |
« Odpowiedz #42 : Wrzesień 22, 2008, 18:32:19 » |
|
a ja mam takie question - proszê mi podaÌ wymiary avatara i jak¹ taki plik ma mieÌ wielkoœÌ?? 200 x 200 - 16 kb ??
|
|
|
|
|
|
|
stolo
 GaduÂła
|
 |
« Odpowiedz #43 : Wrzesień 22, 2008, 19:14:40 » |
|
ustawione jest, Âże avatar powinien mieĂŚ 150x150 (nie ma wielkoÂści) a gdy jest za duÂży to ma byĂŚ zmniejszony   stolo 
|
|
|
|
|
|
|
Beata_
Gość
|
 |
« Odpowiedz #44 : Wrzesień 25, 2008, 18:24:30 » |
|
Mnie sie bardzo podoba 
|
|
|
|
|
|
|
Krons
Gość
|
 |
« Odpowiedz #45 : Wrzesień 30, 2008, 07:10:00 » |
|
Ciekawa jest teraz oprawa graficzna.Na poprzednim forum byÂła taka...zwyczajna 
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #46 : Wrzesień 30, 2008, 19:59:50 » |
|
mi właśnie też tamta wydawała się taka... sztywna, nudna, szarawa
ale to kwestia skina - tu opcji jest więcej, bo to SMF, a nie PhpBb
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 30, 2008, 20:00:43 wysłane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
Krons
Gość
|
 |
« Odpowiedz #47 : Październik 09, 2008, 15:58:57 » |
|
Nie chciaÂł bym sie wtrÂącaĂŚ,ale przydaÂło by siĂŞ tak "trochĂŞ" zmieniĂŚ to logo wraz z caÂłym paskiem na poczÂądku u gĂłry. Bardziej rzucaÂło by siĂŞ ono w oczy,np. tak jak jest tu: http://gwrota.com/skins/orion/img/logo2.jpg - ale to jest tylko przykÂład 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2008, 16:00:20 wysłane przez Krons »
|
|
|
|
|
Hans Olo
Gość
|
 |
« Odpowiedz #48 : Październik 09, 2008, 16:33:39 » |
|
Jak dla mnie dziwna jest tutaj funkcja przeglÂądania nowych postĂłw od ostatniej wizyty. Nie dziaÂła jeÂśli jestem zawsze zalogowany, co mnie niezmiernie irytuje. Tak poza tym to caÂła reszta jest lepsza.
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #49 : Październik 09, 2008, 18:28:19 » |
|
Nie chciaÂł bym sie wtrÂącaĂŚ,ale przydaÂło by siĂŞ tak "trochĂŞ" zmieniĂŚ to logo wraz z caÂłym paskiem na poczÂądku u gĂłry. Bardziej rzucaÂło by siĂŞ ono w oczy,np. tak jak jest tu: http://gwrota.com/skins/orion/img/logo2.jpg - ale to jest tylko przykÂład  link nie dziaÂła
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
|