Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 22:12:04

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Co s±dzicie o nowym Forum?  (Przeczytany 17958 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« : Wrzesieñ 15, 2008, 08:15:15 »

Co s±dzicie o nowym Forum? jakie pierwsze wra¿enie? why?  U¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 30, 2008, 20:00:57 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Robson
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 16, 2008, 11:43:19 »

Nie jest z³e, mo¿na siê przyzwyczaic. Zobaczymy po kilku miesi±cach.
Windir
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 16, 2008, 11:45:21 »

na chwile obecn± jest dla mnie ma³o czytelne.. trzeba chwilki by sie przyzwyczaiæ i dowiedzieæ gdzie co jest - ale ten afroman jest fajowy  Afro hehehe
Robson
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 16, 2008, 11:49:38 »

Pierwsza uwaga - nie mo¿na wróciæ do rozdzia³u forum np. Paranauka, tylko trzeba wracaæ do strony g³ównej forum. Chyba, ¿e ja co¶ pokrêci³em.
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Wrzesieñ 16, 2008, 11:53:29 »

Ogólnie fajnie, tylko czy da³oby siê zrobiæ czego¶ z tym minutnikiem. Skurczybyk po godzinie roz³±cza niektóre funkcje.
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #5 : Wrzesieñ 16, 2008, 12:45:00 »

Pierwsza uwaga - nie mo¿na wróciæ do rozdzia³u forum np. Paranauka, tylko trzeba wracaæ do strony g³ównej forum. Chyba, ¿e ja co¶ pokrêci³em.

chyba tak, albo trzeba dawaæ "wstecz", zobaczymy czy da siê to ustawiæ inaczej

Ogólnie fajnie, tylko czy da³oby siê zrobiæ czego¶ z tym minutnikiem. Skurczybyk po godzinie roz³±cza niektóre funkcje.

po zaznaczeniu opcji "b±d¼ zalogowany zawsze" mi dzia³a poprawnie - spróbuj, jak tobie nie, to ju¿ chyba jaki¶ b³±d twojej przegl±darki
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 16, 2008, 12:45:22 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
stolo

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 13

Wiadomo¶ci: 998

« Odpowiedz #6 : Wrzesieñ 16, 2008, 12:46:11 »

Na poprzednim forum nie by³o tej mo¿liwo¶ci. Wi±za³o siê to z szeregiem nieprzyjemnych incydentów. Na razie t± godzinn± zw³okê bym zostawi³ jak siê nie sprawdzi to czas mo¿na wyd³u¿yæ albo wy³±czyæ w ogóle. Uwa¿am jednak, ¿e jak kto¶ w swoim po¶cie zauwa¿y jaki¶ b³±d czy co¶ mu sie przypomni to poprawki nanosi chwilkê po napisaniu a nie dwa dni po.

Afro stolo Afro

"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"

Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Wrzesieñ 16, 2008, 13:13:14 »

Na pocz±tku trudno sie przyzwyczaiæ, ale my¶le ze z czasem bedzie ok. Brakuje mi tych kresek oddzielaj±cych poszczególne posty, kreski pod podpisem bywaj± myl±ce...ale mysle ze to kwestia przyzwyczajenia.
Mam taka propozycje (nie wiem czy wykonaln±) otoz na innym forze dostepna by³a opcja zmiany koloru i wygadu fora (oczywiscie bez zmiany tre¶ci) tzw zmiana skórki - to ustawia³o sie indywidualnie w profilu. Czy tu by³oby to mo¿liwe?
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #8 : Wrzesieñ 16, 2008, 13:16:35 »

Na pocz±tku trudno sie przyzwyczaiæ, ale my¶le ze z czasem bedzie ok. Brakuje mi tych kresek oddzielaj±cych poszczególne posty, kreski pod podpisem bywaj± myl±ce...ale mysle ze to kwestia przyzwyczajenia.
Mam taka propozycje (nie wiem czy wykonaln±) otoz na innym forze dostepna by³a opcja zmiany koloru i wygadu fora (oczywiscie bez zmiany tre¶ci) tzw zmiana skórki - to ustawia³o sie indywidualnie w profilu. Czy tu by³oby to mo¿liwe?

opcja ta zosta³a udostêpniona - sprawd¼ w prawym górnym rogu ekranu (Light Navy >> Change), te style powinny wystarczyæ, ale je¶li bedzie potrzreba dorzucimy nowe (wiêcej styli jest do wyboru chyba w ustawieniach Profilu)

Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Wrzesieñ 16, 2008, 13:33:19 »

Trochê razi w oczy ale ogólnie fajne ;] przyzwyczaimy siê
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #10 : Wrzesieñ 16, 2008, 13:40:18 »

Trochê razi w oczy ale ogólnie fajne ;] przyzwyczaimy siê

je¶li za bardzo to przeszkadza: Profil>>opcje wygl±du forum
i wszystko mo¿esz ustawiæ U¶miech

YaSiEk
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Wrzesieñ 16, 2008, 15:10:02 »

Widaæ, ¿e forum ¶wie¿utkie Chichot Przyda³yby siê takie obrazki przy dzia³ach.
Aryjski_Tradycjonalista
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Wrzesieñ 16, 2008, 18:09:20 »

Kolory troszkê dra¿ni± i jest odrobinê mniej czytelne U¶miech 2
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Wrzesieñ 16, 2008, 18:19:33 »

Idzie siê przyzwyczaiæ.
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #14 : Wrzesieñ 16, 2008, 18:23:17 »

kolory dla mnie fajne
a czytelno¶æ...te¿ tak my¶la³em 2 dni temu - chyba kwestia przyzwyczajenia, dzi¶ ju¿ wszystko mi siê bardzo dobrze czyta U¶miech

Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Wrzesieñ 16, 2008, 20:26:03 »

je¶li za bardzo to przeszkadza: Profil>>opcje wygl±du forum
i wszystko mo¿esz ustawiæ U¶miech

w³asnie o to mi sie rozchodzi³o opcje wygl±du forum-> Obecny styl: Domy¶lny styl
tam jest pe³no skórek. Podoba mi sie ten nowy forums ze wzgledu na nowe mozliwo¶ci  Chichot
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #16 : Wrzesieñ 16, 2008, 20:47:16 »

no fakt, opcji jest na pewno wiêcej - du¿o by mo¿na siê rozpisywaæ... wystarczy zajrzeæ do dzia³u Pomoc, tam wszystko ³adnie wyja¶nili

Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Wrzesieñ 16, 2008, 22:02:06 »

Generalnie ka¿dy skrypt jest lepszy od phpBB. Co tu siê wiêc dziwiæ... tylko, nie da³o siê skopiowaæ i konwertowaæ bazy?
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #18 : Wrzesieñ 16, 2008, 22:11:41 »

Generalnie ka¿dy skrypt jest lepszy od phpBB. Co tu siê wiêc dziwiæ... tylko, nie da³o siê skopiowaæ i konwertowaæ bazy?
tak SMF jest o wiele lepszy  U¶miech
nie da³o siê bo serwer fora.pl nie udostêpnia niestety takiej opcji
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 16, 2008, 22:12:05 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Betti
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Wrzesieñ 17, 2008, 21:31:54 »

Niejest z³e ale mialam k³opoty znowym zalogowaniwem i musia³am zmienicimiê oraz ares poczty ¿eby sie zarejestrowac ,probowa³am kilka razyinic.
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #20 : Wrzesieñ 17, 2008, 22:12:55 »

Niejest z³e ale mialam k³opoty znowym zalogowaniwem i musia³am zmienicimiê oraz ares poczty ¿eby sie zarejestrowac ,probowa³am kilka razyinic.

na tym forum wszyscy musieli zarejestrowaæ siê od nowa, danych nie trzeba by³o zmieniaæ

Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Wrzesieñ 17, 2008, 22:44:47 »

Beti,
czy to znaczy ¿e by³a¶ obecna na poprzednim forum. je¶li tak to pod jakim nikiem?
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #22 : Wrzesieñ 17, 2008, 22:52:53 »

upawnienia admina i szukamy... hmm... mo¿e: "betii"?

wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Wrzesieñ 18, 2008, 08:51:55 »

mam propozycjê, aby trochê zmieniæ kolory ten niebieski jest przyt³aczj±cy, oczywi¶cie jak dla mnie. Trudno na pierwszy rzut oka dostrzeæ nowe tematy, za ma³o wyra¼ne. Reszta oki podoba mi sie.U¶miech
stolo

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 13

Wiadomo¶ci: 998

« Odpowiedz #24 : Wrzesieñ 18, 2008, 09:05:36 »

droga WSiki - pisane ju¿ by³o wy¿ej, ¿e mo¿esz ustawiæ sobie dowolny szablon (w Twoim profilu) b±d¼ szatê kolorystyczn± na górze strony - pasek z Twoim avatarem U¶miech

Dajmy ju¿ spokój kolorkom Mrugniêcie

Afro stolo Afro
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 18, 2008, 09:06:51 wys³ane przez stolo » Zapisane

"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"

Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: