Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #25 : Wrzesieñ 18, 2008, 09:14:45 » |
|
Stolo, a da rade dorobiæ avatary w wygl±dzie innych profili? czy nie bardzo?
|
|
|
|
|
|
|
Betti
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #26 : Wrzesieñ 18, 2008, 10:07:43 » |
|
El¿bieta, dodzi¶ nie przysz³o mi nic, ¿adna odpowiedz na stary nick i adres pocztowy
|
|
|
|
|
|
|
radoslaw
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #27 : Wrzesieñ 18, 2008, 10:07:47 » |
|
Moim zdaniem wielk± strat± dla forum jest np brak w±tku "¶wiêta geometria" ze starego forum...
|
|
|
|
|
|
|
stolo
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 13
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 998
|
|
« Odpowiedz #28 : Wrzesieñ 18, 2008, 10:43:10 » |
|
Stolo, a da rade dorobiæ avatary w wygl±dzie innych profili? czy nie bardzo?
Ka¿dy styl ma swoje ustawienia - jedne maj± avatary - inne nie - musisz poszukaæ takiego, który to oferuje i pogrzebaæ w ustawieniach stolo
|
|
|
|
"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"
|
|
|
stolo
Gadu³a
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #29 : Wrzesieñ 18, 2008, 10:44:20 » |
|
zmieni³em te¿ adres forum na linki - mo¿na teraz bez problemu powróciæ do forum nadrzêdnego stolo
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #30 : Wrzesieñ 18, 2008, 16:00:41 » |
|
Moim zdaniem wielk± strat± dla forum jest np brak w±tku "¶wiêta geometria" ze starego forum...
Elo Radek, nie czyta³am tematu o swietej geometrii, jesli znasz dobrze tre¶æ moze zdecydowa³by¶ sie przenie¶æ tu do nowego tematu najciekwsze fragmenty? Chetnie bym poczyta³a takie streszczenie
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #31 : Wrzesieñ 18, 2008, 19:12:52 » |
|
Radek, a co stoi na przeszkodzie aby¶ za³o¿y³ taki temat. Byæ mo¿e zauwa¿y³e¶ ¿e nikt tu nie ma prawa wy³±czno¶ci na dane tematy, pomimo i¿ na starym forum ów by³ jego pomys³em.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #32 : Wrzesieñ 18, 2008, 19:31:53 » |
|
Ja siê ju¿ przyzwyczai³em do nowego forum jedyne co mnie wkurza ¿e jak klikam odpowied¼ cytuj±ca to siê to wy¶wietla w szybkiej odpowiedzi a nie w normalne ramce ;/
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #33 : Wrzesieñ 18, 2008, 19:46:08 » |
|
Ja do dzi¶ nie umiê pos³ugiwaæ siê t± opcj± "cytuj". Jak chcê co¶ przytioczyæ to pos³ugujê siê "kopiuj" "wklej". Opcje z ramkami jako cytat to dla mnie jeszcze pie¶ñ przysz³o¶ci.
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #34 : Wrzesieñ 18, 2008, 20:32:20 » |
|
Przy tym ma³ym okienku wystarczy nacisn±c na Podgl±d i jest wtedy duza strona. Co do prostych cytatów, mozna pos³uzyæ sie starsz± komend± (bez linka) przez [quote]...tekst...[/quote] - sam kwadrat, bez autora [quote author=NicekOsoby]...tekst...[/quote] lub [quote="NicekOsoby"]...tekst...[/quote] pewnie juz to wiecie
|
|
|
|
|
|
|
radoslaw
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #35 : Wrzesieñ 18, 2008, 23:57:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #36 : Wrzesieñ 19, 2008, 00:07:35 » |
|
Przy tym ma³ym okienku wystarczy nacisn±c na Podgl±d i jest wtedy duza strona. Dziêki Enigma Nie pomy¶la³em...
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #37 : Wrzesieñ 19, 2008, 13:22:44 » |
|
Dziêki, niew±tpliwie zastosowa³bym gdyby co¶ takiego by³o, ale na moim kompie nigdzie nie ma takiej opcji.
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #38 : Wrzesieñ 19, 2008, 20:35:32 » |
|
To jest w³asciwo¶c strony, nie kompa powinno byc na dole okienka. Co do cytowania mozna wpisywac z klawitury i kopiowac crt+c crt+V No wiedzia³m ze ten temat wo³a o kontynuacje, Radku ja nie mam tyle czasu aby przesiaæ na szybko to co zaosta³o na satrym forum. Ale linie z tego linka rozpoznaje, bo sama zajmo3wa³am sie kre¶leniem w Corelu, podobnego schematu: Mandala ta powsta³a na podstawie spirali Fibonaciego http://www.crystalinks.com/fibonacci.html srodek jest zageszczony ze wzgledu, ze jeszcze nie uda³o mi sie dok³adnie osadziæ ¶rodka, ale popracuje nad tym jeszcze
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #39 : Wrzesieñ 19, 2008, 20:49:38 » |
|
Enia, tak dla jasno¶ci CTR to CTRL?
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #40 : Wrzesieñ 19, 2008, 22:11:00 » |
|
Tak ctr to ctrl, wybacz pisze skrótami. Przypomnia³y mi sie jeszcze inne opcje z tym klawiszem ctr+a zaznacza ca³y teks crt+c kopiuje zaznaczone crt+v wkleja skopiowane ctr+x wycina zaznaczone ctr+f opcja wyszukiwania crt+z cofa ostatni± operacje ctr+y ponawia ostatnio anulowana operacje ctr+s szybki zapis ctr+o otwiera plik ctr+n tworzy nowy dokument ctr+h opcja podmiany ctr+p opcje drukowania przeginam?
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #41 : Wrzesieñ 19, 2008, 22:19:15 » |
|
Nie, sk±d. Dla takiego laika w te klocki to bezcenna kopalnia wiedzy.
|
|
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #42 : Wrzesieñ 22, 2008, 18:32:19 » |
|
a ja mam takie question - proszê mi podaæ wymiary avatara i jak± taki plik ma mieæ wielko¶æ?? 200 x 200 - 16 kb ??
|
|
|
|
|
|
|
stolo
Gadu³a
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #43 : Wrzesieñ 22, 2008, 19:14:40 » |
|
ustawione jest, ¿e avatar powinien mieæ 150x150 (nie ma wielko¶ci) a gdy jest za du¿y to ma byæ zmniejszony stolo
|
|
|
|
|
|
|
Beata_
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #44 : Wrzesieñ 25, 2008, 18:24:30 » |
|
Mnie sie bardzo podoba
|
|
|
|
|
|
|
Krons
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #45 : Wrzesieñ 30, 2008, 07:10:00 » |
|
Ciekawa jest teraz oprawa graficzna.Na poprzednim forum by³a taka...zwyczajna
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 47
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 946
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #46 : Wrzesieñ 30, 2008, 19:59:50 » |
|
mi właśnie też tamta wydawała się taka... sztywna, nudna, szarawa
ale to kwestia skina - tu opcji jest więcej, bo to SMF, a nie PhpBb
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 30, 2008, 20:00:43 wys³ane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
Krons
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #47 : Pa¼dziernik 09, 2008, 15:58:57 » |
|
Nie chcia³ bym sie wtr±caæ,ale przyda³o by siê tak "trochê" zmieniæ to logo wraz z ca³ym paskiem na pocz±dku u góry. Bardziej rzuca³o by siê ono w oczy,np. tak jak jest tu: http://gwrota.com/skins/orion/img/logo2.jpg - ale to jest tylko przyk³ad
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 09, 2008, 16:00:20 wys³ane przez Krons »
|
|
|
|
|
Hans Olo
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #48 : Pa¼dziernik 09, 2008, 16:33:39 » |
|
Jak dla mnie dziwna jest tutaj funkcja przegl±dania nowych postów od ostatniej wizyty. Nie dzia³a je¶li jestem zawsze zalogowany, co mnie niezmiernie irytuje. Tak poza tym to ca³a reszta jest lepsza.
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 47
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 946
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #49 : Pa¼dziernik 09, 2008, 18:28:19 » |
|
Nie chcia³ bym sie wtr±caæ,ale przyda³o by siê tak "trochê" zmieniæ to logo wraz z ca³ym paskiem na pocz±dku u góry. Bardziej rzuca³o by siê ono w oczy,np. tak jak jest tu: http://gwrota.com/skins/orion/img/logo2.jpg - ale to jest tylko przyk³ad link nie dzia³a
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
|