Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 12, 2025, 14:23:07

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Co sÂądzicie o nowym Forum?  (Przeczytany 18149 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« : Wrzesień 15, 2008, 08:15:15 »

Co sÂądzicie o nowym Forum? jakie pierwsze wraÂżenie? why?  UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 30, 2008, 20:00:57 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Robson
Gość
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 16, 2008, 11:43:19 »

Nie jest zÂłe, moÂżna siĂŞ przyzwyczaic. Zobaczymy po kilku miesiÂącach.
Windir
Gość
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 16, 2008, 11:45:21 »

na chwile obecnÂą jest dla mnie maÂło czytelne.. trzeba chwilki by sie przyzwyczaiĂŚ i dowiedzieĂŚ gdzie co jest - ale ten afroman jest fajowy  Afro hehehe
Robson
Gość
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 16, 2008, 11:49:38 »

Pierwsza uwaga - nie mo¿na wróciÌ do rozdzia³u forum np. Paranauka, tylko trzeba wracaÌ do strony g³ównej forum. Chyba, ¿e ja coœ pokrêci³em.
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 16, 2008, 11:53:29 »

Ogólnie fajnie, tylko czy da³oby siê zrobiÌ czegoœ z tym minutnikiem. Skurczybyk po godzinie roz³¹cza niektóre funkcje.
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #5 : Wrzesień 16, 2008, 12:45:00 »

Pierwsza uwaga - nie mo¿na wróciÌ do rozdzia³u forum np. Paranauka, tylko trzeba wracaÌ do strony g³ównej forum. Chyba, ¿e ja coœ pokrêci³em.

chyba tak, albo trzeba dawaĂŚ "wstecz", zobaczymy czy da siĂŞ to ustawiĂŚ inaczej

Ogólnie fajnie, tylko czy da³oby siê zrobiÌ czegoœ z tym minutnikiem. Skurczybyk po godzinie roz³¹cza niektóre funkcje.

po zaznaczeniu opcji "b¹dŸ zalogowany zawsze" mi dzia³a poprawnie - spróbuj, jak tobie nie, to ju¿ chyba jakiœ b³¹d twojej przegl¹darki
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 16, 2008, 12:45:22 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
stolo

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 13

« Odpowiedz #6 : Wrzesień 16, 2008, 12:46:11 »

Na poprzednim forum nie by³o tej mo¿liwoœci. Wi¹za³o siê to z szeregiem nieprzyjemnych incydentów. Na razie t¹ godzinn¹ zw³okê bym zostawi³ jak siê nie sprawdzi to czas mo¿na wyd³u¿yÌ albo wy³¹czyÌ w ogóle. Uwa¿am jednak, ¿e jak ktoœ w swoim poœcie zauwa¿y jakiœ b³¹d czy coœ mu sie przypomni to poprawki nanosi chwilkê po napisaniu a nie dwa dni po.

Afro stolo Afro

"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro"

Enigma
Gość
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 16, 2008, 13:13:14 »

Na poczÂątku trudno sie przyzwyczaiĂŚ, ale myÂśle ze z czasem bedzie ok. Brakuje mi tych kresek oddzielajÂących poszczegĂłlne posty, kreski pod podpisem bywajÂą mylÂące...ale mysle ze to kwestia przyzwyczajenia.
Mam taka propozycje (nie wiem czy wykonalnÂą) otoz na innym forze dostepna byÂła opcja zmiany koloru i wygadu fora (oczywiscie bez zmiany treÂści) tzw zmiana skĂłrki - to ustawiaÂło sie indywidualnie w profilu. Czy tu byÂłoby to moÂżliwe?
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #8 : Wrzesień 16, 2008, 13:16:35 »

Na poczÂątku trudno sie przyzwyczaiĂŚ, ale myÂśle ze z czasem bedzie ok. Brakuje mi tych kresek oddzielajÂących poszczegĂłlne posty, kreski pod podpisem bywajÂą mylÂące...ale mysle ze to kwestia przyzwyczajenia.
Mam taka propozycje (nie wiem czy wykonalnÂą) otoz na innym forze dostepna byÂła opcja zmiany koloru i wygadu fora (oczywiscie bez zmiany treÂści) tzw zmiana skĂłrki - to ustawiaÂło sie indywidualnie w profilu. Czy tu byÂłoby to moÂżliwe?

opcja ta zostaÂła udostĂŞpniona - sprawdÂź w prawym gĂłrnym rogu ekranu (Light Navy >> Change), te style powinny wystarczyĂŚ, ale jeÂśli bedzie potrzreba dorzucimy nowe (wiĂŞcej styli jest do wyboru chyba w ustawieniach Profilu)

Mora
Gość
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 16, 2008, 13:33:19 »

TrochĂŞ razi w oczy ale ogĂłlnie fajne ;] przyzwyczaimy siĂŞ
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #10 : Wrzesień 16, 2008, 13:40:18 »

TrochĂŞ razi w oczy ale ogĂłlnie fajne ;] przyzwyczaimy siĂŞ

jeÂśli za bardzo to przeszkadza: Profil>>opcje wyglÂądu forum
i wszystko moÂżesz ustawiĂŚ UÂśmiech

YaSiEk
Gość
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 16, 2008, 15:10:02 »

WidaĂŚ, Âże forum ÂświeÂżutkie Chichot PrzydaÂłyby siĂŞ takie obrazki przy dziaÂłach.
Aryjski_Tradycjonalista
Gość
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 16, 2008, 18:09:20 »

Kolory troszkĂŞ draÂżniÂą i jest odrobinĂŞ mniej czytelne UÂśmiech 2
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 16, 2008, 18:19:33 »

Idzie siĂŞ przyzwyczaiĂŚ.
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #14 : Wrzesień 16, 2008, 18:23:17 »

kolory dla mnie fajne
a czytelnoœÌ...te¿ tak myœla³em 2 dni temu - chyba kwestia przyzwyczajenia, dziœ ju¿ wszystko mi siê bardzo dobrze czyta Uœmiech

Enigma
Gość
« Odpowiedz #15 : Wrzesień 16, 2008, 20:26:03 »

jeÂśli za bardzo to przeszkadza: Profil>>opcje wyglÂądu forum
i wszystko moÂżesz ustawiĂŚ UÂśmiech

wÂłasnie o to mi sie rozchodziÂło opcje wyglÂądu forum-> Obecny styl: DomyÂślny styl
tam jest peÂłno skĂłrek. Podoba mi sie ten nowy forums ze wzgledu na nowe mozliwoÂści  Chichot
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #16 : Wrzesień 16, 2008, 20:47:16 »

no fakt, opcji jest na pewno wiĂŞcej - duÂżo by moÂżna siĂŞ rozpisywaĂŚ... wystarczy zajrzeĂŚ do dziaÂłu Pomoc, tam wszystko Âładnie wyjaÂśnili

Loukas
Gość
« Odpowiedz #17 : Wrzesień 16, 2008, 22:02:06 »

Generalnie kaÂżdy skrypt jest lepszy od phpBB. Co tu siĂŞ wiĂŞc dziwiĂŚ... tylko, nie daÂło siĂŞ skopiowaĂŚ i konwertowaĂŚ bazy?
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #18 : Wrzesień 16, 2008, 22:11:41 »

Generalnie kaÂżdy skrypt jest lepszy od phpBB. Co tu siĂŞ wiĂŞc dziwiĂŚ... tylko, nie daÂło siĂŞ skopiowaĂŚ i konwertowaĂŚ bazy?
tak SMF jest o wiele lepszy  UÂśmiech
nie daÂło siĂŞ bo serwer fora.pl nie udostĂŞpnia niestety takiej opcji
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 16, 2008, 22:12:05 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Betti
Gość
« Odpowiedz #19 : Wrzesień 17, 2008, 21:31:54 »

Niejest zÂłe ale mialam kÂłopoty znowym zalogowaniwem i musiaÂłam zmienicimiĂŞ oraz ares poczty Âżeby sie zarejestrowac ,probowaÂłam kilka razyinic.
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #20 : Wrzesień 17, 2008, 22:12:55 »

Niejest zÂłe ale mialam kÂłopoty znowym zalogowaniwem i musiaÂłam zmienicimiĂŞ oraz ares poczty Âżeby sie zarejestrowac ,probowaÂłam kilka razyinic.

na tym forum wszyscy musieli zarejestrowaĂŚ siĂŞ od nowa, danych nie trzeba byÂło zmieniaĂŚ

Dariusz
Gość
« Odpowiedz #21 : Wrzesień 17, 2008, 22:44:47 »

Beti,
czy to znaczy Âże byÂłaÂś obecna na poprzednim forum. jeÂśli tak to pod jakim nikiem?
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #22 : Wrzesień 17, 2008, 22:52:53 »

upawnienia admina i szukamy... hmm... moÂże: "betii"?

wiki
Gość
« Odpowiedz #23 : Wrzesień 18, 2008, 08:51:55 »

mam propozycjĂŞ, aby trochĂŞ zmieniĂŚ kolory ten niebieski jest przytÂłaczjÂący, oczywiÂście jak dla mnie. Trudno na pierwszy rzut oka dostrzeĂŚ nowe tematy, za maÂło wyraÂźne. Reszta oki podoba mi sie.UÂśmiech
stolo

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 13

« Odpowiedz #24 : Wrzesień 18, 2008, 09:05:36 »

droga WSiki - pisane juÂż byÂło wyÂżej, Âże moÂżesz ustawiĂŚ sobie dowolny szablon (w Twoim profilu) bÂądÂź szatĂŞ kolorystycznÂą na gĂłrze strony - pasek z Twoim avatarem UÂśmiech

Dajmy juÂż spokĂłj kolorkom MrugniĂŞcie

Afro stolo Afro
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2008, 09:06:51 wysłane przez stolo » Zapisane

"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro"

Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: