Wszystko to o czym tu piszecie, po prostu wszystko na tym forum jest dzie³em Z³ego. Który chce Was omamiæ.
Tia.
Faktycznie !
Wszystko co my tutaj piszemy jest dzie³em z³ego.
Znam pewnego nauczyciela historii ju¿ na emeryturze, który ci±gle mówi³ o tym, ¿e ¶wiat jest opêtany przez Szatana. Ups ! Co ciekawe - zwariowa³.
Z tego co wiem, by³ problematycznym cz³owiekiem w sensie rodzinnym i spo³ecznym.Kilka dni przed faktem postradania zmys³ów kupi³ na Allegro jakie¶ dziwne obrazy, za które jego ¿ona musia³a zap³aciæ ponad 3000 z³.
Rozmawia³em z nim kilka razy i nie by³o dyskusji. Szatan rz±dzi ¶wiatem i lud¼mi i koniec nie ma dwóch zdañ !
Co sia³ to zebra³ - zgodnie z prawem manifestacji.
Co gorsza próbowa³em mu wyperswadowaæ, ¿e wszystko tworzy my¶l± i w co wierzy to ma, ale nie dociera³o.Pamiêtam jak rzek³, ¿e prawo manifestacji, to równie¿ szatañska sztuczka.
Wiêc pad³ ofiar± w³asnych iluzji i projekcji.
Raz skusi³em siê i pojecha³em do pewnego ko¶cio³a, w którym ksi±dz odprawia³ egzorcyzmy.
Widzia³em na w³asne oczy jak ludzie padali jak muchy.A ja sobie tak sta³em z boku i przygl±da³em siê tej ca³ej mistyfikacji.
Pada³y g³ównie starsze kobiety, ¿e tak powiem - dewoty, w których umys³ach zaimputowano diab³a - szatana.
Pad³o tez kilku mê¿czyzn i te¿ w starszym wieku.
Gdy ten szatañski proceder siê ju¿ prawie skoñczy³ podszed³em do owego ksiêdza - egzorcysty i powiedzia³em wprost.
Proszê ze mnie wyci±gn±æ tego szatana !
A on rzek³ : skoro przyszed³e¶ do mnie z tymi s³owami, to nie jeste¶ opêtany.
A ja mu na to : a dlaczego nie jestem opêtany, czy¿by szatan omija³ mnie wielkim ³ukiem ?
Pragnê przypomnieæ to co mo¿na jeszcze gdzie¶ znale¼æ w necie, a chodzi, o pewne o¶wiadczenie polskich egzorcystów.
Miêdzy innymi powiedzieli oni tak : gdy w polskich kinach pojawi³ siê film ''DEMON'' mieli¶my pe³ne rêce roboty.Normalni ludzie, studenci, m³odzie¿ nagle zosta³a opêtana !
Có¿ za powód - czy¿by wy¶wietlenie na kinowym (p³ótnie-ekranie) jakiej¶ filmowej bajki sf. uruchomi³o Szatana ? Przecie¿ to absurd !
Szczegó³owe analizy problemu ujawni³y w rozmowach z ''opêtanymi'', ¿e opêtani zostali akurat w³a¶nie Ci, którzy faktycznie g³êboko uwierzyli w istnienie jakiego¶ Demona- diab³a.
Oczywi¶cie na filmie nie by³o mowy o ¿adnym religijnym Szatanie, tylko by³ wymy¶lony po prostu pewien filmowy (twór).
Tak dzia³aj± mechanizmy tego wszech¶wiata, gdzie ¶wiadomo¶æ tworzy wzorzec, który pó¼niej w ¶rodowisku siê uruchamia.
¦ci¶lej mówi±c to ¶rodowisko jest tym wzorcem, w którym poprzez ca³e wieki (KRK) wpisywa³ do ¶wiadomo¶ci ludzi istnienie Szatana. I teraz ten wzorzec my¶lowy, który jest nie tylko wzorcem (programem), ale te¿ energi±- manifestuje, poniewa¿ nie mo¿e pozostawaæ w zamkniêciu na zawsze.
I wystarczy film Demon, albo pój¶cie do ko¶cio³a, w którym niejako wygania siê z cz³owieka diab³a i wzorzec siê uruchamia.
Tylko sprawc± pierwotnym tego wszystkiego jest nikt inny tylko katolicki ko¶ció³, który przez ca³e wrêcz wieki imputowa³ ludziom do g³ów - jak to napisa³
Sventer - straszaka.
I teraz ten domniemany energetyczny wzorzec my¶lowy - manifestuje !
Ludzie o niskim poziomie ¶wiadomo¶ci nie s± wstanie zrozumieæ Who is Who.
Dla nich manifestacja wzorców energii jest rzeczywisto¶ci± - jest prawdziwym istnieniem.
Swego czasu by³em zabujany w buddyjskiej filozofii.
Po nocach mi siê ¶ni³a. Budda by³ dla mnie wzorem ¿ycia i do tego stopnia, ¿e zobaczy³em ja jedzie na bia³ym koniu.
Tylko to nie by³ Budda, to by³a moja w³asna projekcja.Buddy nie by³o na zewn±trz, on by³ w mojej g³owie.
¯al mi bardzo takich ludzi, którzy nie zadadz± sobie trudu zrozumienia, tylko wierz± w to co widz±, nadaj±c im jeszcze znamiona ''¶wiêtej prawdy''.
To s± w³a¶nie ludzie ''opêtani'' - odrealnieni od rzeczywisto¶ci. Czyli opêtanie to nie opêtanie, tylko odrealnienie od rzeczywisto¶ci - prawdy.
Dla nich argumentem jest wzrokowa percepcja - co widz±, no to w to wierz±.... i basta.
Wiêc film na YT przedstawiaj±cy opêtania lub ko¶cielne egzorcyzmy, czy Ojciec Pio, opêtany przez Szatana stanowi dla nich absolutny i nie podwa¿alny dowód.
Dowód czego ?
S± wiêc opêtani przez TWORY w³asnej wyobra¼ni- my¶li - energii.
Opêtani przez ontologiczne byty.
Rozmawia³em kiedy¶ z pewn± psychoterapeutk±, która powiedzia³a mi, ¿e mia³a klientkê, któr± stwierdzi³a, ¿e odzwiedza j± Szatan i j± gwa³ci.Powiedzia³a, ¿e wchodzi do niej przez okno balkonowe.
Psychoanaliza tej patologii umys³owej wykaza³a, ¿e pochodzi³a ona z rodziny, gdzie autentycznie g³êboko wierzono w Szatana - Diab³a. Co ciekawe, wysz³o na jaw, ¿e to jej babka nakrêci³a w tej rodzinie scenariusz, który siê pó¼niej realizowa³ poniewa¿ wci±¿ opowiada³a i przestrzega³a wszystkich w rodzinie przed Szatanem, którego oczywi¶cie na w³asne oczy widzia³a, który ¶mierdzia³ i temu podobne rzeczy. Przejê³a t± ''¶wiêt± prawdê'' matka i wklei³a do g³owy córce.
Có¿ za wspania³y przyk³ad pokoleniowej karmy !
Koniec koñcem psychoterapeutka skierowa³a pacjentkê do klinicznego psychologa, który zastosowa³ hipnozê i usun±³ tego agregora - Szatana z jej pod¶wiadomo¶ci.
I skoñczy³ siê problem... a Szatan przesta³ gwa³ciæ kobietê.
Ciekawe, ¿e przesta³ ? Czy¿by siê przestraszy³ hipnozy i klinicznego psychologa ?
A wiêc wszystko na tym forum jak twierdzi Pheasant jest dzie³em z³ego, który chce nas omamiæ.
Ludzie ... s³yszycie - jeste¶my omamieni ....!
Tylko nie omamiona jest Pheasant. J± to z³o nie rusza...