Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 09:50:05

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 844332 razy)
0 u¿ytkowników i 60 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1375 : Lipiec 11, 2011, 09:03:02 »

Ptaku po raz kolejny i kolejny nie potrafisz dyskutowaæ na temat , Twoja nienawi¶æ zawi¶æ i zazdro¶æ ( inaczej nie potrafiê nazwaæ intencji którymi to czynisz) do mnie nie pozwala  Tobie  przeprowadziæ logicznej analizy , któr± by³a by¶ w stanie oceniæ dawn± i obecn± sytuacjê bez tych z³o¶liwo¶ci.

Przykro mi ale ja tego za Ciebie nie zrobiê. A ,  te negatywne inspiracje ca³y czas bêd± przys³ania³y Tobie wszystkie mo¿liwo¶ci czystego zrozumienia.
Jeste¶ bardzo ciekawa co robi³am w Egipcie? Nie dowiesz siê tego teraz odemnie , niestety nie. Mo¿esz sama pojechaæ do Egiptu przej¶æ moj± drogê i sobie po poczynaæ to co ja.

Co? Stwórca Ciebie zainspiruje , lub sama do tego dojdziesz bo wszystko p³ynie od Niego do nas.
Je¿eli uczynisz to wszystko   wielk± mi³o¶ci± , m±dro¶ciom i moc± a nie zawi¶ci± ( jak niektórzy usi³uj±cy kopiowaæ moj± drogê i moje czyny) to siê wpisze w nasz± rzeczywisto¶æ.  A ja Tobie podziêkujê ca³ym sercem za dobro , które uczyni³a¶ dla nas wszystkich.
 Bowiem ¶lad w naszej przestrzeni  zostawia ju¿  tylko energia mi³o¶ci nic wiêcej.

Chocia¿ tego jeszcze fizycznie nie widaæ to ¶wiaty energetycznie s± ju¿ rozdzielone. Zdarzenia energetycznie odpowiadaj±ce wibracji III wymiaru ju¿ nie maj± wp³ywu na wpisuj±cy siê  obecnie IV wymiar i ludzi , którzy wybrali rozwój przez wej¶cie weñ.

Ci co zmienili kierunek swojej drogi i wybrali inn± jej opcjê do¶wiadcz± czego¶ innego , ale to ich wybory , nale¿y je uszanowaæ jako odmienno¶æ obok nas.

Mo¿e zrozumia³a¶ tym razem , a mo¿e nie, nie wiem.

I jeszcze jedno Twoje s³owa dla mojego ¶wiata nie maj± ¿adnego znaczenia.

Natomiast moje  dla z³a narzucanego jako blokada rozwojowa ca³okszta³tu stworzenia maj± i to olbrzymie.

Tym siê ró¿nimy od siebie.

Natomiast na temat energii i My¶licieli zadaj proszê pytanie tym  razem  E. Nowalskiej mo¿e Ona bêdzie potrafi³a wyja¶niæ Tobie to zagadnienie w sposób , który do Ciebie dotrze nareszcie. Bowiem moje wielokrotne wyja¶nienia nie s± dla Ciebie mo¿liwe do zrozumienia.
Trudno.

A mo¿e zadaj to pytanie Samuelowi Enki , mo¿e On ( tylko orygina³ bêdzie potrafi³ Tobie to wyja¶niæ , przecie¿ tak¿e jest My¶licielem), próbuj.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Darek przenie¶ proszê te Ptasie zaczepki i moje odpowiedzi do w³a¶ciwego dla nich miejsca , bowiem nie maj± zwi±zku z sesj± Anny Doliñskiej.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2011, 11:05:27 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1376 : Lipiec 11, 2011, 10:42:58 »

Cytat: Kiara
I jeszcze jedno Twoje s³owa dla mojego ¶wiata nie maj± ¿adnego znaczenia.

Widzisz Kiaro, jednak maj±, skoro wci±¿ posuwasz siê do projekcji swoich emocji i niskich uczuæ na drugiego cz³owieka.
I to tylko dlatego, ¿e o¶miela siê mieæ inne zdanie od Twego. Ilu ju¿ osobom na tym forum zarzuca³a¶ te swoje nienawi¶ci, zawi¶ci,
niemo¿no¶æ rozumienia, itd.? Lista by³aby d³uga, zbyt d³uga jak na „nauczyciela duchowego”.
Nie widzisz, ¿e wyra¿asz w ten sposób siebie? ¯e odkrywasz twarz?   

Co do meritum dyskusji, trzymam siê tematu, dostrzegaj±c szersze aspekty tego, co Ty chcia³aby¶ skrzêtnie pomin±æ.
Widzê powi±zania i wspó³brzmienie dzia³añ Samuela-Enki z niejakim PAN`em, Wojtkiem, czy innymi bytami z tej samej rodzinki.
Nawet na Ziemi intensywnie dzia³a siostrzyczka  Enkiego i Enlila, o czym ju¿ by³o w innym temacie. 
Ca³a rodzinka po tej i tamtej stronie kurtyny dok³ada wielkich starañ w swoich poczynaniach.
I nie my¶l, ¿e ludzie s± ¶lepi i dadz± siê wzi±æ na lep piêknym s³ówkom o mi³o¶ci. Jako¶ nie czuæ jej od Ciebie.
Wiele za to by³o oskar¿eñ o ataki energetyczne.

Jak zwykle wpadasz w furiê, gdy kto¶ raczy podwa¿yæ Twoje „wyk³ady”. 
Jednak ka¿de Twoje s³owo, ka¿da intencja s± czytelne i nios± prawdê. I niestety (dla Ciebie) nie zafa³szujesz jej
deprecjonuj±c adwersarzy.  U¶miech
Twoja Gra staje siê coraz bardziej przejrzysta, mimo, ¿e tak bardzo starasz siê ukrywaæ swoje ruchy.

Pozdrawiam serdecznie  U¶miech

Ps. I masz racjê, ró¿nimy siê od siebie. Nie mam ³usek na ogonie.  Du¿y u¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1377 : Lipiec 11, 2011, 11:07:45 »

Niczym jest ka¿de domniemanie gdy nie jest poparte wiedz±.

Gdy ludzie o¶mielaj± siê my¶leæ samodzielnie miast kopiowaæ my¶li innych zas³yszane tu i tam.... otwieraj± sobie drzwi do sukcesów.

Rodzina  prawdziwa na Ziemi to LUDZKO¦Æ ( posiadaj±ca Iskrê Bo¿±) ja do niej nale¿ê  , wiem to doskonale. A kto nie nale¿y...?
Ten oskar¿a o to co w domniemaniach cudzych slow wzrasta jako satysfakcjonuj±ce dla niego.

I jeszcze  dodam szkoda mi mojego czasu na zag³êbianie siê w rzeczach , które dla mnie wibracji piêkna  mi³o¶ci i harmonii nie nios±.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2011, 11:15:45 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1378 : Lipiec 11, 2011, 11:40:14 »

Rodzina  prawdziwa na Ziemi to LUDZKO¦Æ ( posiadaj±ca Iskrê Bo¿±) ja do niej nale¿ê  , wiem to doskonale.

Dowody, Kiaro, dowody…  Mrugniêcie bo owoce jakie¶ takie gorzkie…  Du¿y u¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1379 : Lipiec 11, 2011, 11:59:59 »

Rodzina  prawdziwa na Ziemi to LUDZKO¦Æ ( posiadaj±ca Iskrê Bo¿±) ja do niej nale¿ê  , wiem to doskonale.

Dowody, Kiaro, dowody…  Mrugniêcie bo owoce jakie¶ takie gorzkie…  Du¿y u¶miech

Po raz kolejny , siebie oceniaj nie innych , bowiem jest to najlepszy sposób na uzyskanie jakiego¶ dowodu.
Rozwój osobisty otwiera dostêp do przestrzeni w której ¿adne udowadniania niczego  nie s±  ju¿ potrzebne.
¯yczê Ci z ca³ego serca przekroczenia tej przestrzeni, wówczas uwolnisz siê od tego co jest Twoj± ma³o¶ci± blokuj±c± odczuwanie.

Ja nie potrzebujê od nikogo ¿adnych dowodów na nic , ja wiem dla siebie.

A ¿e nie jest to Twoj± wiedz±?

Nie traæ czasu i energii na ocenianie innych , oceniaj zdarzenia , które ( gdy bêdziesz siê wznosiæ) nie dadz± Ci ju¿ wiêcej smaku goryczy. Gdy¿ tam gdzie jest mi³o¶æ jej nie ma.

A to my , tylko my i nikt inny wchodzimy we wcze¶niej wybrane do¶wiadczenia daj±ce smak , który chcemy odczuæ.

Zatem szukaj w sobie nie we mnie , oceniaj siebie nie mnie i wybieraj to co jest dla Ciebie s³odycz±, bowiem wra¿liwo¶æ na smaki równie¿ ka¿dy ma inn±.
Trudno wymagaæ od ¶lepca zobaczenia kolorów i od kogo¶ , czyj smak ma ma³± wra¿liwo¶æ odczucia gamy smakowej.
Zatem siebie trzeba wzbogacaæ by odbiory mog³y byæ wspanialsze.

Powodzenia.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2011, 14:30:32 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1380 : Lipiec 11, 2011, 12:15:58 »

Kiaro, czytaj±c Ciebie mam wra¿enie jakbym s³ucha³a katarynki.
A mówi±, ¿e tylko maszyny nie maj± poczucia humoru.   Chichot
Zbyt sierozna jeste¶.

¯yczê wiêcej luzu w kontaktach z lud¼mi.   U¶miech
Powodzenia. 

Ps. I co z Twoim czasem?
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1381 : Lipiec 11, 2011, 12:55:33 »

Jeste¶ bardzo ciekawa co robi³am w Egipcie? Nie dowiesz siê tego teraz odemnie , niestety nie. Mo¿esz sama pojechaæ do Egiptu przej¶æ moj± drogê i sobie po poczynaæ to co ja.
Hmmm... Kiaro, zadano Ci proste pytanie, wprost, bez zakulisowych rozgrywek. Nie chcesz odpowiedzieæ - ok, Twoja sprawa i takie prawo. Lecz tak chêtnie i z góry twierdzisz, ¿e to nieprawda co inni uczestnicy woja¿y mówi± na ich temat...
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1382 : Lipiec 11, 2011, 13:00:28 »

Witaj Kiaro
Ja z takim praktycznym zapytaniem dotycz±cym tego¿ :

Rozwój osobisty otwiera dostêp do przestrzeni w której ¿adne dowody nie s± potrzebne.
¯yczê Ci z ca³ego serca przekroczenia tej przestrzeni, wówczas uwolnisz siê od tego co jest Twoj± ma³o¶ci± blokuj±c± odczuwanie.

Ja nie potrzebujê od nikogo ¿adnych dowodów na nic , ja wiem dla siebie.

Je¶li w swoim otoczeniu nie znajdujesz dowodów (nie s± CI one potrzebne ) na potwierdzenie istnienia tej nowej przestrzeni to sk±d mo¿esz wiedzieæ, ¿e jest to przestrzeñ w³a¶ciwa,a nie jaki¶ sztuczny b±bel w którym siê zamknê³a¶ ,albo zamkniêto w nim Ciebie ?. Jeste¶ tam tylko Ty sama dla siebie ?. To jak dobrowolna banicja do raju .  Mnie raj nie by³by potrzebny, gdybym tam nie móg³ zabraæ tych, których kocham.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1383 : Lipiec 11, 2011, 14:21:05 »

Ci których kocham i mnie kochaj± s± obok mnie , ci , dla którzy uwa¿aj± podobn± przestrzeñ wibracyjn±  za wspania³± dla siebie s± obok mnie. Czujê ich mi³o¶æ ich rado¶æ i ich szczê¶cie podobnie jak moje.
Bowiem gdy s± obok odczuwam ciep³o p³yn±ce od nich tworz±ce z moim harmoniê.
Nie zamykam na klucz nikomu wej¶cia do mojego ¶wiata , mo¿e , ka¿dy mo¿e. Jednak istnieje jeden warunek , podobny system warto¶ci , który tworzy na podstawie prze¿ywanych zdarzeñ podobn± wibracjê naszej przestrzeni.
I naprawdê nic wiêcej.
To takie proste east , bardzo proste.

Nie jest moj± win± i¿ kto¶ ¿yj±cy inaczej nie czuje siê dobrze w mojej blisko¶ci, je¿eli tak jest najlepiej odej¶æ do swojej przestrzeni miast wymuszaæ na kim¶ dostosowanie siê do tego co nie jest mu bliskie.

Naprawdê jest to najlepszy sposób , akceptacja odmienno¶ci bez walki o w³asny priorytet. Chcesz byæ inny /ina ni¿ ja, dobrze ci z tym? To b±d¼ i b±d¼ szczê¶liwy/¶liwa.

Ludzie szczê¶liwi nie walcz± o nic z innymi , nie usi³uj± na nich wymuszaæ niczego , bo szkoda im tracenia swojego szczê¶cia na takie rzeczy.
A tu s± ci±g³e usi³owania wymuszenia na mnie zmiany mojej osobowo¶ci i warto¶ci , które s± dla mnie cenne. O których opowiadam od pocz±tku istnienia na forum.

Nie pozyska³y jeszcze ceny u innych? Nie musz± , ka¿dy mo¿e uwa¿aæ  co¶  innego  za warto¶ciowe dla siebie.
 Zatem ¿adne kolejne opowie¶ci o tym co robi³am i robiê równie¿  i robiæ nadal bêdê nie przynios± efektu, gdy¿ warto¶æ w nich zawarta nie jest cenna dla niektórych.  I OK!
Niech ka¿dy zostanie przy w³asnej, bowiem  ode mnie ju¿ nic osobistego siê nie dowie.  Niech ka¿dy tworzy swój ¶wiat dla siebie najpiêkniej jak potrafi , bo w nim ¿yæ bêdzie.

I niech czyta wolno i ze zrozumieniem co piszê , bo mam odczucie i¿ niektórzy chc± w tych tekstach zaspokoiæ w³asne dziwne oczekiwania na co¶ co nie jest napisane prze zemnie.

A je¿eli ja  ¿yjê Twoim zdaniem w jakim¶ b±blu? I jest mi z tym dobrze , jestem szczê¶liwa ? To dlaczego chcesz zmieniaæ moje ¿ycie? Zmieñ tak swoje by¶ by³ szczê¶liwy.

¯yczê tego Tobie z ca³ego serca.

Uczestnicy ró¿nych woja¿y opowiadaj± o nich co oni potrafili i mogli odczuæ osobi¶cie , jest to normalne. Bowiem ka¿dy bêd±c w tej samej sytuacji ma inne jej odbiory. Inne maj± dzieci , inne doro¶li a jeszcze inne zwierzêta. Po prostu inne.
Zatem moje opowie¶ci o moich odczuciach wcale nie musz± byæ wiarygodne dla  kogo¶ kto ma inne.
Niech ka¿dy zostanie przy tym co jest dla niego wiarygodne , ja nie mam zamiaru moimi opowie¶ciami niczego w nikim zmieniaæ.
We w³a¶ciwym czasie ka¿dy to zrobi sam , lub nie.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Jeszcze raz Darku przenie¶ proszê  te wywody do miejsca odpowiedniego dla nich , bowiem maj± siê nijak do tematu w±tku.

« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2011, 14:37:25 wys³ane przez Kiara » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1384 : Lipiec 11, 2011, 14:36:49 »

Kiaro nie zrozum mnie ¼le. Pisa³a¶ , ¿e nie potrzebujesz dowodów , tego nie negujê, tylko ¿e sytuacja wygl±da inaczej, kiedy chcesz dzieliæ siê swoj± wiedz± i przekonaæ do niej innych, albo chocia¿by opisaæ ten swój ¶wiat. Wówczas oprócz s³ów wypada³oby podaæ jakies dowody na miarê mo¿liwo¶ci poznawczych adwersarza. To tak jak nauczyciel matematyki w podstawówce nie bêdzie opowiada³ o transformacjach Lorentza zanim nie wyja¶ni najprostrzych  dzia³añ typu dodawanie, mno¿enie, dzielenie ..
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1385 : Lipiec 11, 2011, 14:50:44 »

Co¶ mi siê widzi, ¿e ka¿dy ¿yje w swoim b±blu. I przez jego ¶cianki obserwuje ¿ycie w innych b±blach.  Mrugniêcie
I tak ka¿dy dryfuje otoczony swoim mniemaniem o innych ¶wiatach, a¿ przyjdzie CZAS… ¿e wydostaniemy siê z b±bla
niczym poczwarka motyla z kokonu.

A wówczas kaskada barw porazi nasze oczy… i dostrze¿emy co¶ wiêcej ponad dotychczasowe mniemanie.
I nie bêdzie ju¿ przechwalania siê o swojej wy¿szo¶ci i wyj±tkowo¶ci, bo oka¿e siê, ¿e ka¿dy jest wyj±tkowy.  U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2011, 14:53:13 wys³ane przez ptak » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1386 : Lipiec 11, 2011, 15:10:14 »

Kiaro nie zrozum mnie ¼le. Pisa³a¶ , ¿e nie potrzebujesz dowodów , tego nie negujê, tylko ¿e sytuacja wygl±da inaczej, kiedy chcesz dzieliæ siê swoj± wiedz± i przekonaæ do niej innych, albo chocia¿by opisaæ ten swój ¶wiat. Wówczas oprócz s³ów wypada³oby podaæ jakies dowody na miarê mo¿liwo¶ci poznawczych adwersarza. To tak jak nauczyciel matematyki w podstawówce nie bêdzie opowiada³ o transformacjach Lorentza zanim nie wyja¶ni najprostrzych  dzia³añ typu dodawanie, mno¿enie, dzielenie ..

Wybacz mi ( bo ci±gle jestem postrzegana jako kto¶ uwa¿aj±cy siê za ponad...) zupe³nie nie o to chodzi . Chodzi o inno¶æ o odmienno¶æ.

Je¿eli nie otworzysz sam w sobie dostêpu do w³asnych mo¿liwo¶ci odczucia tej inno¶ci , czyli nie zwiêkszysz swojej wra¿liwo¶ci na ni±.
To ¿adne dowody fizyczne nie bêd± wiarygodne , naprawdê ¿adne.

Wszystko jest w nas , wszystkie mo¿liwo¶ci poznawcze , zatem uaktywniæ trzeba je samemu.
Bo co z tego jak dla ciebie ró¿a nie bêdzie mia³a zapachu? Jaki to dowód na jej piêkn± woñ? ¯aden. Zatem jeszcze raz szukaj w sobie , rozwijaj siebie a dowody zewnêtrzne wymuszane na innych nie bêd± potrzebna.
Bowiem zapach ró¿y poczujesz bêd±c  daleko od niej.

Ja nie potrzebujê na nic dowodów , korzystam z jakiej¶ mojej "opcji" odczuwania ( nie wiem jak to nazwaæ) ca³y czas uczê siê jej na wy¿szym poziomie, oczywi¶cie przez do¶wiadczanie kontaktów z zewnêtrzno¶ci± i zewnêtrzno¶ci± w³asn±.

Ja odczuwam prawdê jako co¶ powoduj±cego u mnie harmoniê i b³ogo¶æ , lub powoduj±cego odwrotne odczucia przy k³amstwach i oszustwach wszelakich.
My¶lê i¿ to jest kolejny element rozwoju Ludzi , który we mnie ju¿ siê otworzy³.

Otworzy³ co nie znaczy i¿ jest ju¿ w 100% doskona³y , jednak ja mu ufam w 100% bo s± to moje odczucia.
Trudne jest to do wyt³umaczenia i zrozumienia je¿eli nie korzysta siê z tej opcji.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2011, 15:11:18 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1387 : Lipiec 11, 2011, 15:24:25 »

Ja odczuwam prawdê jako co¶ powoduj±cego u mnie harmoniê i b³ogo¶æ , lub powoduj±cego odwrotne odczucia przy k³amstwach i oszustwach wszelakich.

I tak odczuwa ka¿dy cz³owiek. Pozostaje pytanie, czyja prawda jest prawdziwsza?   Chichot
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #1388 : Lipiec 11, 2011, 15:37:07 »

Jednak istnieje jeden warunek , podobny system warto¶ci , który tworzy na podstawie prze¿ywanych zdarzeñ podobn± wibracjê naszej przestrzeni.
I naprawdê nic wiêcej.
To takie proste east , bardzo proste.

Sfera warto¶ci znajduje siê pomiêdzy sfera idei a sfer± zdarzeñ.
"Przypuszczalnie" Jest jeszcze jedna sfera,  której nie znali hebrajscy magowie.. subtelniejsza od idei
lecz wci±¿ dualistyczna.. ale to inna opowie¶æ.

Mnie natomiast zastanawia, sytuacja z subtel. cia³em konceptu/idei/atman
..tj. id_EA  Mrugniêcie

« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2011, 15:37:35 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1389 : Lipiec 11, 2011, 15:50:07 »

Mnie siê wydaje, ¿e dowody równie¿ istniej±, tylko nie ka¿dy je pojmuje. Dzisiaj jeszcze ³atwiej jest ludziom rozmawiaæ na podstawie dowodów ni¿ wymieniaæ siê odczuciami - a mówiê przynajmniej za siebie.

Na dowody trzeba umieæ patrzeæ bo mo¿na siê na nie gapiæ, a w ogóle ich nie dostrzegaæ, albo nie wiedzieæ nawet, ¿e s± dowodami, a co dopiero siê nimi podeprzeæ w rozmowie, ale jest co¶ , co da siê rozpoznaæ - to wra¿enie.
Dziêki za impresje na temat ró¿. Dzi¶ od rana o pewnej ró¿y my¶lê i ci±gle natykam siê na co¶ z ró¿ami zwi±zanego..

" Bowiem zapach ró¿y poczujesz bêd±c  daleko od niej. " Smutne to ¿e z oddali,ale buduj±ce, ¿e w ogóle U¶miech
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #1390 : Lipiec 11, 2011, 19:12:57 »

Cytat: ptak
A wówczas kaskada barw porazi nasze oczy… i dostrze¿emy co¶ wiêcej ponad dotychczasowe mniemanie.
I nie bêdzie ju¿ przechwalania siê o swojej wy¿szo¶ci i wyj±tkowo¶ci, bo oka¿e siê, ¿e ka¿dy jest wyj±tkowy.  U¶miech
Mrugniêcie
Ta wyj±tkowo¶æ juz jest regu³± Mrugniêcie

a wyj±tkiem od niej sa Ci,
którzy nie potrafi± jej rozpoznac/i_okresliæ dla siebie - i wola swoje poczucie wartosci budowaæ
na deprecjonowaniu innych.

przy czym stawianie pod scian± to co innego - proces poznawczy (wszak nie wiemy, czy deprecjonujemy, czy odnajdujemy w³asciwa proporcjê relacji)

Zdajesiê b³ad my¶lowy tkwi w tym,
¿e poziomy rozwoju postrzega siê jako lepsze lub gorsze (jako same w sobie) - w oderwaniu od relacji.
I próbuje siê je przypisywaæ niejako na sta³e (do osoby). Pomijajac zreszt± punkt odniesienia.
Porównywanie z punktu ambicji to dramat.nie mogê znale¼c tego w±tku, gdzie¶ obdarowa³em dawno

Harmonia zreszt± tez jest WZGLEDNA.

W dodatku wszystko jest w ci±g³ym ruchu.

Wiec ludzie czesto ma pewn± trudnosæ w samookre¶laniu sie w relacjach,
a gdy nie znajduj± harmonijnego "miejsca" w odniesieniu do otaczaj±cego ich etapu
w koñcu próbuj± totalnie w czambu³ potepiac wszelak± etapowo¶æ/kolejno¶c rozwojow±.

Najlepsza dla mnie pozycja, to taka, która
idealnie u¶wiadamia teren - taki jaki on jest.
Wszelkie "niedoszacowania i przeszacowania" w kontescie (czego¶) to brak samo¶wiadomosci.

Dlatego jêzyk pojêæ obrazów, wra¿eñ i s³ów jakimi myslimy i czujemy jest wazny.

Przyk³adowo ja osobiscie nie potrzebujê koniecznie biegac z balastem pojêcia mi³o¶ci od serca do g³owy
i z powrotem, bo stanu tego nie u¿ywam do zadnych zabiegow ni z g³owa ni z sercem.
Ani swoim - ani cudzym.

Podobnie, jak harmonia nie moze nalezec, ani byæ posiadana - przez zaden z czakramów..
bo to okreslony stan relacji pomiêdzy nimi.

no¿ i w dupe ..... pó³ posta mi zjad³o. sz tandeta.............

« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2011, 19:29:54 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1391 : Lipiec 16, 2011, 16:35:10 »

Jak widaæ Kiaro, jako¶ nie za bardzo s³u¿y Ci ta Twoja za¶wiatowa dieta.
Wiêc, dlaczego podwa¿asz nasze ziemskie, skoro nam s³u¿±?
I s±dzê, ¿e wiesz, co mam na my¶li.  U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1392 : Lipiec 16, 2011, 17:30:29 »

Jak widaæ Kiaro, jako¶ nie za bardzo s³u¿y Ci ta Twoja za¶wiatowa dieta.
Wiêc, dlaczego podwa¿asz nasze ziemskie, skoro nam s³u¿±?
I s±dzê, ¿e wiesz, co mam na my¶li.  U¶miech

Nam , to komu? W czyim imieniu siê wypowiadasz?

Czy masz mo¿e co¶ do powiedzenia na temat mojego zdrowia?

Na temat Twojego ( w trosce o nie) s± tu ju¿ posty.

Jeszcze raz ( bo jako¶ pomimo wielu wypowiedzi ró¿nych forumowiczów) niektórzy nie potrafi± zrozumieæ.

1.Dyskutujemy o temacie a ni o sobie wypowiadaj±cej siê w nim.

2. Ka¿dy ocenia siebie i reformuje siebie nie kogo¶.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. dla wyja¶nienia , zrobi³am tydzieñ temu kolejne egzaminy zwi±zane z moim zdrowiem , s± idealne.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 16, 2011, 18:21:32 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1393 : Lipiec 16, 2011, 17:46:28 »

Tak Kiaro, mam dowody które wskazuj±, i¿ nie jest tak ró¿owo, jak piszesz. I z pewno¶ci± nie chcia³aby¶, by je upubliczniono.
Ja zreszt± równie¿. To tak na marginesie wp³ywu diet na cia³o a pewnie i na ducha.
Pozdrawiam.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1394 : Lipiec 16, 2011, 18:00:02 »

Tak Kiaro, mam dowody które wskazuj±, i¿ nie jest tak ró¿owo, jak piszesz. I z pewno¶ci± nie chcia³aby¶, by je upubliczniono.
Ja zreszt± równie¿. To tak na marginesie wp³ywu diet na cia³o a pewnie i na ducha.
Pozdrawiam.

Nie masz ¿adnych dowodów na potwierdzenie mojej ¿adnej choroby , bo nie mam ¿adnej.

Natomiast wypisywaæ mo¿esz ró¿ne rzeczy , ale te¿ do pewnego momentu.

Moje cia³o jest idealnie zdrowe nic nie pomog± ¿adne sugestie ³±cz±ce t± idealno¶æ z duchem.

Nie stosujê ¿adnych diet leczniczych , jem to co czujê ¿e jest dla mnie dobre. Jak widaæ ma t doskona³y wp³yw na moj± samo¶wiadomo¶æ ( zdrowie psychiczne) , jak i brak jakichkolwiek chorób ( zdrowie fizyczne).

Dla lepszego zrozumienia powtórzê g³ówn± my¶l mojego poprzedniego postu.

Jeszcze raz ( bo jako¶ pomimo wielu wypowiedzi ró¿nych forumowiczów) niektórzy nie potrafi± zrozumieæ.

1.Dyskutujemy o temacie a nie o sobie wypowiadaj±cej siê w nim.

2. Ka¿dy ocenia siebie i reformuje siebie nie kogo¶.

Kiara. U¶miech U¶miech

ps. Ale zaczynam siê powa¿nie martwiæ o Ciebie ( Twoje zdrowie duchowe) bowiem chyba jeszcze nigdy nie da³a¶ takiego "popisu m±dro¶ci" jak ostatnim czasem.

Proszê , skup siê na sobie i przeanalizuj to co tu ostatnio nawpisywa³a¶ , szczególnie do mnie.

Naprawdê nie ma siê czym zachwycaæ , ludzie mi znajomi kiwaj± ze smutkiem g³owami z pytaniem ,co siê z Tob± dzieje obecnie ?

Musisz mieæ jakie¶ przeolbrzymie problemy wewnêtrzne z którymi sobie sama nie radzisz.
Nie musisz siê z nich t³umaczyæ publicznie. Jednak moja rada skup siê na nich i rozwi±¿ , bo z³e skutki ju¿ tworz±.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 16, 2011, 18:04:03 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1395 : Lipiec 16, 2011, 19:03:50 »

ps. Ale zaczynam siê powa¿nie martwiæ o Ciebie ( Twoje zdrowie duchowe) bowiem chyba jeszcze nigdy nie da³a¶ takiego "popisu m±dro¶ci" jak ostatnim czasem.

Proszê , skup siê na sobie i przeanalizuj to co tu ostatnio nawpisywa³a¶ , szczególnie do mnie.

Naprawdê nie ma siê czym zachwycaæ , ludzie mi znajomi kiwaj± ze smutkiem g³owami z pytaniem ,co siê z Tob± dzieje obecnie ?

Musisz mieæ jakie¶ przeolbrzymie problemy wewnêtrzne z którymi sobie sama nie radzisz.
Nie musisz siê z nich t³umaczyæ publicznie. Jednak moja rada skup siê na nich i rozwi±¿ , bo z³e skutki ju¿ tworz±.

Oczywi¶cie Kiaro, moja m±dro¶æ ma siê nijak do Twojej. Przecie¿ to oczywiste. Ale dziêki za troskê
i pozdrów swoich znajomych, niepotrzebnie siê smuc±.  U¶miech
Jako¶ nie dziwi mnie równie¿ Twoja ocena mojej osoby. I kto tu zbacza z tematu i zajmuje siê nie sob±? 
Nie pierwszy zreszt± i pewnie nie ostatni raz. Masz Kiaro jakie¶ wewnêtrzne problemy, z którymi sobie nie radzisz?
Równie¿ nie musisz t³umaczyæ siê publicznie.
Zastanawiaj±ce jest jednak to Twoje, trwaj±ce od lat "skonfliktowanie" z wiêkszo¶ci± u¿ytkowników forum.
Nic Ci to nie daje do my¶lenia? No i Twoich ocen na temat innych jest tu bez liku. Tak wiêc przypatrz siê sobie uwa¿nie, bo wci±¿ zbierasz skutki.

Co do dowodów wp³ywu diety na zdrowie, to mo¿emy przej¶æ na PW, o ile sobie ¿yczysz.

Pozdrawiam.

Ps. Darku nasze ostatnie posty (tzn. moje i Kiary) wypada³oby chyba przenie¶æ do odpowiedniego w±tku,
by oczy¶ciæ temat Thotala.
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #1396 : Lipiec 17, 2011, 13:38:24 »

Mam zasadnicze pytanie do Kiary - od kiedy to normalny czlowiek zyjacy tu i teraz  jest w stanie zmienic swoje oblicze? Ty to jestes w stanie zrobic - zmieniasz oblicze, chociaz nie do konca jestes w stanie kontrolowac w kogo sie zmienisz.
Twierdzisz , ze tu i teraz zyja sami kosmici?
Ty jestes rozwinieta duchowo - uduchowiona osoba, ktora obrabia ludzia tyly w momecie jak tylko pisza cos , co nie pasuje do Twojego swiatopogladu.Zajmujesz sie plotkami, obrabianiem  ludzi, zebys mogla byc Ty i tylko Ty wiarygodna?! Nie raz slyszalam powiedzenie, ze dobry but nogi nie obrabia tylko  "Kapec".Jestes plotkara, oszustka, skamerka a na domiar wszystkiego wykorzystujesz ludzi materjalnie.Dla mnie jestes wampirem energetycznym.Twoja wyobraznia przerasta  sama siebie.Przestan obrabiac Mnie  Moja osobe jak rowniez Ptaka, Janneth,Arteq, Rafaele oraz duzo wiecej ludzi na tym forum.Spotkamy sie we wrzesniu w Polsce.Nie moze sie doczekac spotkania z Pawlem z zydowskiego forum na spotkaniu w Polsce.Kobieto lub kim kolwiek tam jestes - Zapamietaj jedno Zyjemy tu i teraz.Kazdy ma prawo do  wlasnego wyboru jak rowniez wlasnych doswiadczen.Nie obrazaj ludzi , nie zaczynaj awantur, nie klam.Mnie nikt nie odmawial napicia sie alkoholu tak jak tobie, gdyz nigdy nie bylabym w stanie nikogo przepic.Owszem napije sie jak mam na to ochote - co wcale nie  znaczy , ze Jestem alkoholiczka.Przestan mieszac ludzia w glowach.Pooddawaj dlugi zaciagniete przez 6 lat u ludzi, wez sie za siebie i zacznij zyc na wlasny rachunek.Przestan krytykowac innych zacznij od siebie.Odnosnie zdjecia na peszerowym forum zdejmij je, gdyz pewnikiem jest zrobione okolo 20 lat wstecz.Kazdemu udzielasz wskazowek - moze zacznij od siebie.Ptak dobrze Ci napisal zacznij Naprawde kochac ludzi jezeli wiesz na czym to polega.Sama mowilas,ze Enki to Twoj maz i bardzo go kochasz.Powiedzialas rowniez ze Enki umie tylko mowic na temat milosci, lecz nie wie co to jest milosc.To zupelnie tak jak TY.Pieknie mowisz na temat milosci, lecz nie wiesz co to tu znaczy.Nie masz zielonego pojecia.Jestes sklocona z cala Twoja rodzina.To nie Ja - to Ty nie potrafisz pozalatwiac swoich spraw tu i teraz.Jeszcze dluga droga przed Toba,zebys mogla to przerobic.Tyle razy mi mowilas rozne rzeczy, ktore nigdy sie nie pokryly w zyciu tu i teraz.Twoja wyobraznia nie pracuje w/g ludzkich potrzeb.Jak ktos probuje Ci cokolwiek zazucic wowczs robisz z tego czlowieka nienormalny, niepoczytalny.Dziwne gdyz znam to z autopsji.Pracuje dla Rzadu Kanadyjskiego na odpowiedzialnym stanowisku.Jezeli masz ochote to spotkamy sie w sadzie.Takich ludzi jak Ja jest wiecej zapewniam Cie ,ze Twoje matactwa sie juz skonczyly.Sama pokazalas mi wypowiedz osoby na zydowskim forum, ktora ma Ci bardzo duzo do zazucenia.Obrazasz ludzi, oceniasz oraz wymyslasz dziwne sprawy i zachowania, zeby pozostac  ciagle w centrum uwagi.Awantury wszczynasz po to zebys mogla jeszcze uzbierac energii dla siebie.Wiekszosc ludzi juz wie kim jestes i co soba reprezentujesz.Rowniez chcialabym Ci przypomniec zebys do Mnie nie dzwonila.Nie mam ochoty na jakiekolwiek z Toba kontakty - dla mnie jestes nieboszczykiem. Natomiast jezeli zajdzie taka potrzeba to znajdziemy sie w sadzie.Nie boje sie Ciebie.Widze Twoje klamstwa, krentactwa wykorzystywanie ludzi.Napewna sa jeszcze Tacy naiwniacy jakim Ja bylam.Mnie jednak firanki spadly z oczu.Przestan Plotkowac uduchowiona osobo i wez sie za zalatwienie wszystkich spraw tu i teraz.Nie jestes zadna Krolowa.Tylko tak Ci sie wydaje - to jest samozwancze.Procz Twoich kaplanek nikt tak naprawde nie uwaza.Jestes bardzo przecietna osoba, bardziej niz przecietna, ktora ma zabuzony swiatopoglad na sprawy wokol Ciebie.Twierdzisz wszem i wobec,ze Jestes wybrana osoba - Kto Cie wybral? Pozalatwiaj z ludzmi swoje sprawy do konca.Wez sie za siebie  , zadbaj o siebie - moze wowczas bedziesz w stanie pracowac i to pracowac na wlasny rachunek a nie zerowac na innych.Mnie nie stanowi co mowisz na moj temat.Twoje zdanie dla Mnie sie nie liczy.Jezeli masz taka ochote to plotkuj dalej - na to tez jest rozwiazanie.Nie wiem Kim Ty naprawde jestes ale czlowiek tu i teraz nie potrafi zmienia swojego oblicza.Przestan mieszac ludzia w glowach, kazdy z Nas ma dochodzic do Wszystkiego sam lub z pomoca tych z ktorymi ma po drodze.Ja  nie mam z Toba po drodze i juz nigdy nie bede miala.Nie chce miec z Toba nic wspolnego.Przestan do Mnie dzwonic i daj Nam spokoj.Zyj swoim zyciem jakiekolwiek ono jest.Nie mieszaj ludzi w Twoje szambo.Wlasnie tymi wypowiedziami  (odnosnie szamba) pokazalas wszystkim kim jestes i z kad jestes.Jezeli Jestes w stanie to usiadz i pomysl wyjdz poza Twoj program - oczywiscie jezeli jest to mozliwe.
Naucz sie akceptowac ludzi, gdyz kazdy ma prawo byc takim jakim chce tu i teraz.Zacznij placic swoje rachunki nie zerujac na innych.Przestan wymawiac sie praca energetyczna.Swiat tu i teraz polega na przestzeganiu prawa tu i teraz.Co bedzie to bedzie - jeszcze bedziemy sie w stanie nauczyc wszystkiego w miare potrzeb oraz mozliwosci.Kazdy ma prawo do zycia tu i teraz oraz do przerabiania tego po co tu zszedl.Najpierw przerob to po co tu zeszlas.Masz cale multum spraw nie pozalatwianych.Zaczynamy od swojego podworka.Dlateo Ty rowniez przestan klamac do Wszystkich dookola, przestan sie wywyzszac i zacznij sprzatanie Wlasnego podworka.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2011, 13:42:58 wys³ane przez Elzbieta » Zapisane
Robin
Go¶æ
« Odpowiedz #1397 : Lipiec 17, 2011, 14:34:50 »

O kurka ,ale jazda  Szok 
Ela ,czy to aby nie za mocne ? Jazda,jazda,jazda,spada nam forumowa Kiara gwiazda Du¿y u¶miech  co zrobi³a¶ El¿biecie Kiaro !
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1398 : Lipiec 17, 2011, 16:05:13 »

Mam zasadnicze pytanie do Kiary - od kiedy to normalny czlowiek zyjacy tu i teraz  jest w stanie zmienic swoje oblicze? Ty to jestes w stanie zrobic - zmieniasz oblicze, chociaz nie do konca jestes w stanie kontrolowac w kogo sie zmienisz.
Twierdzisz , ze tu i teraz zyja sami kosmici?
Ty jestes rozwinieta duchowo - uduchowiona osoba, ktora obrabia ludzia tyly w momecie jak tylko pisza cos , co nie pasuje do Twojego swiatopogladu.Zajmujesz sie plotkami, obrabianiem  ludzi, zebys mogla byc Ty i tylko Ty wiarygodna?! Nie raz slyszalam powiedzenie, ze dobry but nogi nie obrabia tylko  "Kapec".Jestes plotkara, oszustka, skamerka a na domiar wszystkiego wykorzystujesz ludzi materjalnie.Dla mnie jestes wampirem energetycznym.Twoja wyobraznia przerasta  sama siebie.Przestan obrabiac Mnie  Moja osobe jak rowniez Ptaka, Janneth,Arteq, Rafaele oraz duzo wiecej ludzi na tym forum.Spotkamy sie we wrzesniu w Polsce.Nie moze sie doczekac spotkania z Pawlem z zydowskiego forum na spotkaniu w Polsce.Kobieto lub kim kolwiek tam jestes - Zapamietaj jedno Zyjemy tu i teraz.Kazdy ma prawo do  wlasnego wyboru jak rowniez wlasnych doswiadczen.Nie obrazaj ludzi , nie zaczynaj awantur, nie klam.Mnie nikt nie odmawial napicia sie alkoholu tak jak tobie, gdyz nigdy nie bylabym w stanie nikogo przepic.Owszem napije sie jak mam na to ochote - co wcale nie  znaczy , ze Jestem alkoholiczka.Przestan mieszac ludzia w glowach.Pooddawaj dlugi zaciagniete przez 6 lat u ludzi, wez sie za siebie i zacznij zyc na wlasny rachunek.Przestan krytykowac innych zacznij od siebie.Odnosnie zdjecia na peszerowym forum zdejmij je, gdyz pewnikiem jest zrobione okolo 20 lat wstecz.Kazdemu udzielasz wskazowek - moze zacznij od siebie.Ptak dobrze Ci napisal zacznij Naprawde kochac ludzi jezeli wiesz na czym to polega.Sama mowilas,ze Enki to Twoj maz i bardzo go kochasz.Powiedzialas rowniez ze Enki umie tylko mowic na temat milosci, lecz nie wie co to jest milosc.To zupelnie tak jak TY.Pieknie mowisz na temat milosci, lecz nie wiesz co to tu znaczy.Nie masz zielonego pojecia.Jestes sklocona z cala Twoja rodzina.To nie Ja - to Ty nie potrafisz pozalatwiac swoich spraw tu i teraz.Jeszcze dluga droga przed Toba,zebys mogla to przerobic.Tyle razy mi mowilas rozne rzeczy, ktore nigdy sie nie pokryly w zyciu tu i teraz.Twoja wyobraznia nie pracuje w/g ludzkich potrzeb.Jak ktos probuje Ci cokolwiek zazucic wowczs robisz z tego czlowieka nienormalny, niepoczytalny.Dziwne gdyz znam to z autopsji.Pracuje dla Rzadu Kanadyjskiego na odpowiedzialnym stanowisku.Jezeli masz ochote to spotkamy sie w sadzie.Takich ludzi jak Ja jest wiecej zapewniam Cie ,ze Twoje matactwa sie juz skonczyly.Sama pokazalas mi wypowiedz osoby na zydowskim forum, ktora ma Ci bardzo duzo do zazucenia.Obrazasz ludzi, oceniasz oraz wymyslasz dziwne sprawy i zachowania, zeby pozostac  ciagle w centrum uwagi.Awantury wszczynasz po to zebys mogla jeszcze uzbierac energii dla siebie.Wiekszosc ludzi juz wie kim jestes i co soba reprezentujesz.Rowniez chcialabym Ci przypomniec zebys do Mnie nie dzwonila.Nie mam ochoty na jakiekolwiek z Toba kontakty - dla mnie jestes nieboszczykiem. Natomiast jezeli zajdzie taka potrzeba to znajdziemy sie w sadzie.Nie boje sie Ciebie.Widze Twoje klamstwa, krentactwa wykorzystywanie ludzi.Napewna sa jeszcze Tacy naiwniacy jakim Ja bylam.Mnie jednak firanki spadly z oczu.Przestan Plotkowac uduchowiona osobo i wez sie za zalatwienie wszystkich spraw tu i teraz.Nie jestes zadna Krolowa.Tylko tak Ci sie wydaje - to jest samozwancze.Procz Twoich kaplanek nikt tak naprawde nie uwaza.Jestes bardzo przecietna osoba, bardziej niz przecietna, ktora ma zabuzony swiatopoglad na sprawy wokol Ciebie.Twierdzisz wszem i wobec,ze Jestes wybrana osoba - Kto Cie wybral? Pozalatwiaj z ludzmi swoje sprawy do konca.Wez sie za siebie  , zadbaj o siebie - moze wowczas bedziesz w stanie pracowac i to pracowac na wlasny rachunek a nie zerowac na innych.Mnie nie stanowi co mowisz na moj temat.Twoje zdanie dla Mnie sie nie liczy.Jezeli masz taka ochote to plotkuj dalej - na to tez jest rozwiazanie.Nie wiem Kim Ty naprawde jestes ale czlowiek tu i teraz nie potrafi zmienia swojego oblicza.Przestan mieszac ludzia w glowach, kazdy z Nas ma dochodzic do Wszystkiego sam lub z pomoca tych z ktorymi ma po drodze.Ja  nie mam z Toba po drodze i juz nigdy nie bede miala.Nie chce miec z Toba nic wspolnego.Przestan do Mnie dzwonic i daj Nam spokoj.Zyj swoim zyciem jakiekolwiek ono jest.Nie mieszaj ludzi w Twoje szambo.Wlasnie tymi wypowiedziami  (odnosnie szamba) pokazalas wszystkim kim jestes i z kad jestes.Jezeli Jestes w stanie to usiadz i pomysl wyjdz poza Twoj program - oczywiscie jezeli jest to mozliwe.
Naucz sie akceptowac ludzi, gdyz kazdy ma prawo byc takim jakim chce tu i teraz.Zacznij placic swoje rachunki nie zerujac na innych.Przestan wymawiac sie praca energetyczna.Swiat tu i teraz polega na przestzeganiu prawa tu i teraz.Co bedzie to bedzie - jeszcze bedziemy sie w stanie nauczyc wszystkiego w miare potrzeb oraz mozliwosci.Kazdy ma prawo do zycia tu i teraz oraz do przerabiania tego po co tu zszedl.Najpierw przerob to po co tu zeszlas.Masz cale multum spraw nie pozalatwianych.Zaczynamy od swojego podworka.Dlateo Ty rowniez przestan klamac do Wszystkich dookola, przestan sie wywyzszac i zacznij sprzatanie Wlasnego podworka.

Pos³uchaj , albo przeczytaj bardzo uwa¿nie , nie zni¿ê siê do opublikowania na forum przes³anych  mi przez Twoich by³ych przyjació³ Kanadyjskich ostrze¿eñ dotycz±cych kontaktów z Tob±.
Bowiem nie wezmê do r±k argumentów z Twojego poziomu i nie zagram nimi.
Nasze kontakty zakoñczy³y siê definitywnie po powrocie z Egiptu , tak wiêc nie dopisuj sobie wa¿no¶ci jakimi¶ telefonami do Ciebie , których nie by³o.

Twoja mama przekaza³a dla mnie prezent z grzeczno¶ci i szacunku dla starszej osoby zdecydowa³am siê raz zadzwoniæ pomimo wielkiego oporu logicznego. To wszystko.

Rozpowszechnianie publiczne na mój temat tego typu informacji zapewne znajdzie swój epilog we w³a¶ciwym miejscu i we w³a¶ciwym czasie. Tego mo¿esz byæ pewna.
Bowiem s± to pomówienia oraz ingerencja w moj± prywatno¶æ.
Tu w tym momencie czujesz siê bezkarna , ale to tylko moment , nast±pi kolejny inny.
Przestaniesz siaæ wówczas dezinformacjê na mój temat oraz fantazjowania ( je¿eli tak mo¿na to nazwaæ) moich kolei ¿yciowych zarówno rodzinnych jak i towarzyskich.

Wiesz i¿ moja godno¶æ nie pozwoli mi ujawniæ nic na temat Twojej  historii rodzinnej  ( a równie dobrze wiesz i¿ nie by³o by ci mi³o z tego powodu).
Doskonale wiesz jakie masz uzale¿nienia i co one powoduj±.
Miast dawaæ mi dobre rady warto je zastosowaæ dla siebie

Idz kobieto swoj± drog±  , b±d¼ zdrowa i szczê¶liwa , zajmij siê sob± , rozwijaj najpiêkniej jak potrafisz nie depcz sama swojej godno¶ci i cz³owieczeñstw.
Bowiem ja niczyjego nie negujê ( dla mnie ka¿dy kto urodzi³ siê na ziemi cz³owiekiem , jest nim a¿ do swojej ¶mierci).

Natomiast Tobie w Egipcie ( osoba , która darzy³a¶ zaufaniem )powiedzia³a kim jeste¶ naprawdê. Mimo wszystko szanuj siebie a nie bêdziesz mia³a problemów  , które usilnie chcesz scedowaæ na mnie.

Nie bêdziesz wypisywa³a rzeczy , które mog± staæ siê Twoim problemami przysz³o¶ciowymi.
Bowiem chyba  mêcz± Ciê jakie¶ zwidy skoro posuwasz siê do publikacji takich tekstów.
Naprawdê ¿enuj±ce pokazanie swojej ma³o¶ci.

Kiara U¶miech U¶miech

ps.Robin  Co zrobi³am El¿biecie? Nic , absolutnie nic , ale nie uda³o siê  jej podporz±dkowaæ mnie sobie.

Przez pó³tora roku pomaga³am jej jak potrafi³am wychodziæ z bardzo silnej depresji , która uniemo¿liwi³a jej pracê przez 7 miesiêcy.  Wspiera³am j± równie¿ duchowo i energetycznie po jej operacjach ( twierdzi³y obydwie z mam± i¿ bardzo skutecznie.
 Nie ¿a³ujê tego  bowiem  wsparcie p³ynê³o z mojego serca. Jednak ten czas z jej odkryciem swojego ¿ycia osobistego i rodzinnego by³ dla mnie trudnym do¶wiadczeniem. Nauczy³am siê akceptacji i zrozumienia warto¶c i zupelnych skrajno¶ci ni¿ moje warto¶ci. Naprawdê trudne to by³o dla mnie ale zarazem cenne jako do¶wiadczenie ¿yciowe.
Potrzeby kontaktu ze mn± El¿biety by³y wiêksze z jej strony ni¿ z mojej , zwyczajnie potrzebowa³a pomocy. Wówczas potrzebowa³a nawet kilku godzin dziennie  rozmów. Bior±c pod uwagê ró¿nice czasowe i inne moje obowi±zki robi³am czasami rzeczy na granicy....   Poznawa³am sytuacje  o których nie mia³am pojêcia akceptowa³am olbrzymi± odmienno¶æ ludzk±.
Jasne wiêc chyba ¿e znam intymno¶ci jej ¿ycia osobistego i rodzinnego , znam uzale¿nienia i s³abo¶ci , jak i to co przekazali mi na pi¶mie jej "przyjaciele" a o czym ma prawo nie chcieæ mówiæ nikomu. Jednak mo¿e byæ pewna nie zostan± upublicznione na forum prze zemnie jej ¿adne nieprawe czyny.

1. Nie jestem od rozliczania z nich nikogo.
2. Ka¿dy ma prawo do swoich sekretów.

I to tyle, a ¿e jestem siln± osobowo¶ci± i nie zrobiê niczego co kto¶ by chcia³ a nie jest to zgodne z moim systemem warto¶ci nie da³am sob± manipulowaæ co sta³o siê przyczyn± tej niezgody.
S± ludzie , którzy nie potrafi± siê z tym pogodziæ , s± m¶ciwi i zdolni do wszystkiego w swojej zem¶cie.
Zatem tworzy mityczne opowie¶ci o moim stosunku do ro¿nych ludzi ( których nie znam , nie widzia³am i naprawdê mnie nie interesuj±) by poni¿aj±c mnie wywy¿szyæ siebie.
S± ludzie , którzy tylko w ten sposób potrafi± siê dowarto¶ciowaæ.
Jakie jest na to lekarstwo? Oni sami musz± zauwa¿yæ swoj± ma³o¶æ i chcieæ to zmieniæ. W innym wypadku bêd± siê tak miotaæ i wszystkich wokó³ bêd± postrzegaæ jako swoich wrogów.
Zawsze szukaj± jednej osoby , która czasowo akceptuj± jako przyjaciela , nastêpnie zmieniaj± gdy zostaj± zdekonspirowani.
Wówczas usi³uj± wszelkimi sposobami zniszczyæ t± poprzedni± gdy¿ w ich ¶wiadomo¶ci tworzy dla nich zagro¿enie , zbyt du¿o wie na ich temat.
Ka¿dy motyw wówczas jest dobry , a ¿e sta³o siê to na kanwie ezoterycznej  ona zosta³a wykorzystana jako podstawa.
Ot i ca³a historia.

Jest to ostatnie wyja¶nienie w temacie , wiêcej nie bêdzie , bowiem nie widzê sensu w odbijaniu s³ów , których nie da siê w tym momencie poprzeæ faktami.
Kiara.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2011, 16:51:12 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #1399 : Lipiec 17, 2011, 16:40:32 »

Kiara:
Pos³uchaj , albo przeczytaj bardzo uwa¿nie , nie zni¿ê siê do opublikowania na forum przes³anych  mi przez Twoich by³ych przyjació³ Kanadyjskich ostrze¿eñ dotycz±cych kontaktów z Tob±.
Bowiem nie wezmê do r±k argumentów z Twojego poziomu i nie zagram nimi.
Osoba o ktorej tu piszesz nigdy nie byla Moja przyjaciolka.Jest to tak jak Ty starsza osoba ale rowniez jak Ty wyrafinowana, ktora nie zna jezyka i zawsze potrzebowala mojej pomocy.Procz tego prowadzila delikatnie mowiac dom publiczny - czyli byla burdel Mama zatrudniajaca 17 letnie mlode dziewczyny w tym zawodzie.Byla o niej bardzo glosna sprawa na lamach tutejszych gazet jak rowniez programow telewizyjnych.Ma kryminalne rekordy.Natomiast Ja musze byc czysta jak czysta woda, gdyz nie moglabym pracowac tu gdzie pracuje.A jezeli chcesz to moge podeslac kilka Twoich zdjec z Egiptu, zeby wszyscy byli w stanie zobaczyc i poogladac Ciebie.To naprawde nie jest trudne zamiescic te zdjecia na Nasza klasa lub Face booku.Moze nie zaczynaj co bylo w Egipcie , gdyz ta sama osoba ze Mna zaprzyjazniona, stwierdzila przy swiadku , ze w wiekszosci mowila to co Ty chcialas slyszec.

Kiara:
Nie bêdziesz wypisywa³a rzeczy , które mog± staæ siê Twoim problemami przysz³o¶ciowymi.
Bowiem chyba  mêcz± Ciê jakie¶ zwidy skoro posuwasz siê do publikacji takich tekstów.
Naprawdê ¿enuj±ce pokazanie swojej ma³o¶ci.

Zacznij w koncu martwic sie o siebie i Twoje poczynania.Naprawde jest multum ludzi, ktorzy maja do Ciebie wiele pretensji.Ja nie kieruje sie nikim.Natomiast pisze tu o moich wlasnych spostrzezeniach.Nie boje sie juz Ciebie i Twojej czarnej magii.Nareszcie potrafie sie zabespieczac przed takimi jak Ty.To Ty przestan wypisywac dyrdymaly i Twoje jakies zwidy.Nie przedstawiasz dla Mnie zadnych wartosci,ktorych nalezaloby sie od Ciebie nauczyc.Ja ide Moja droga , Ty idz swoja.Lecz przestan Mnie wtracac w Twoje dyskusje, szczegolnie wypisujac takie szambo.Sama napisalas,ze we wszystkim trzeba sie dopatrzec wielu wymiarow.Ty juz pokazalas z jakiego TY pochodzisz.AQodnosnie zdjec mam ich 2600 jest z czego wybierac.Zyj swoim zyciem z daleka odemnie.Ja nie ide Twoja droga, gdyz nie jestesmy z tej samej bajki.Jeszcze jedno Ja zyje tu i teraz.

Kiara:
Wiesz i¿ moja godno¶æ nie pozwoli mi ujawniæ nic na temat Twojej  historii rodzinnej  ( a równie dobrze wiesz i¿ nie by³o by ci mi³o z tego powodu).
Ty piszesz na temat godnosci?
Pooddawaj dlugi , przepros ludzi za swoje zachowanie.Mowisz , ze jjesz w/g Myslicieli - ciekawe ktorych, ze doprowadzili Ci do takiego wygladu.
Tak mam uzaleznienie pale papierosy i do poki co bede palila.Ty nie poniewaz nawet nie byloby Cie na to stac.Na kolacze trzeba pracowac.Owszem Napije sie piwa i drinka jak mam na to ochote - moze naucze sie tez lawitowac w poprzek, mysle ze byloby to rowniez ciekawe doswiadczenie.Jednak mimo wszystko to nie Twoja sprawa.Popatrz na siebie w lustro i zadaj sobie kilka ludzkich pytan - chociazby na temat Twojej oszukanczej diety.Przestan zajmowac sie moja osoba, natomiast zajmij sie soba.Nie chce miec z taka kosmitka jak Ty naprawde nic wspolnego.
Nie pisz do mnie nic na temat milosci - gdyz jedno co potrafisz to tylko mowic oniej, nic na ten temat nie wiesz,.Przestan wypisywac bzdory co bylo kiedys i kiedys bedzie.Tu masz multum spraw nie przerobionych-wez sie za siebie i pracuj nad soba bardzo ciezko , masz jeszcze szanse nadrobic to i owo.Koniec z Twoimi naukami, oszczerstwami i tak dalej.Jak tylko cos Ci nie pasi zaraz osoba jest o niskiej Energii.Wiesz ja po spacerach w Polsce i Egipcie nie kladlam sie spac i nie usypialam natychmiast  - a jak Ty?
Twoje tlumaczenia pracy z energia sa smieszne oraz zenujace.Moze naprawde przesle pare zdjec , wowczas bedziemy w stanie wyciagnac wnioski.
Sama zyj swoim zyciem i przestan ludzi straszyc, prowokowac do awantur, oraz wykorzystywac energetycznie.Zaslonki spadaja i to w przyspieszonym tepie.Coraz wiecej ludzi widzi kim jestes.
Zostaw Mnie oraz Moja rodzine w spokoju, gdyz inaczej bedziesz pociagnieta do odpowiedzialnosci.Przestan sie osmieszac.Nie mieszaj ludzia w glowach.Kazdy do wszystkiego dojdzie Sam na miare swoich potrzeb oraz mozliwosci.Ty natomiast zajmij sie praca na sama soba.
Doskonale wiesz jakie masz uzale¿nienia i co one powoduj±.
Strony: 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: